Bygpris.dk

Motorsav

POWPG20130 Benzin motorsav 45.4cc - 450 mm Powerplus
3.414 kr.
Læs mere
Motorsav med teleskopstang batteri 40v
891 kr.
Læs mere
Motorsav på batteri 40V ZI-KTS40V-AKKU Zipper
1.397 kr.
Læs mere
Stiga SC 48V Motorsav - Ekskl. Batteri
1.595 kr.
Læs mere
MTD Gcs 4100/40/eu Motorsav
1.195 kr.
Læs mere
MTD Ecs 2000/40/eu 2000w Motorsav
749 kr.
Læs mere
MTD Ecs 1800/35/eu 1800w Motorsav
695 kr.
Læs mere
MTD Gcs 4600/45/eu Motorsav
1.295 kr.
Læs mere
MTD Gcs 3800/35/eu Motorsav
1.095 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en netbutik, hvor du kan modtage hjælp til valg af motorsav.
Du vil finde forskelle i priserne på billige motorsav fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have lave priser, og nogle giver service. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et stort produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot motorsav.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber varer fra forskellige leverandører, så du kan købe fra et stort sortiment af motorsav online.
De velkendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og dermed har mange mulighed for at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at undvære fragten, samt ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du opleve ekstremt brugbar service fra mennesker som er eksperter i netop motorsav.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at handle motorsav online fra deres webshop.
Størstedelen af nicheforhandlere producerer selv de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
motorsav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

motorsav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

motorsav silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

motorsav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til arbejdet, navnlig ved vigtige projekter. Større opgaver bør udføres af flere folk. Ydermere vil det vise sig bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det bør være fornuftigt at tage noter til hver enkelt omkostning, og herefter søge sig frem til billige priser på dem en ad gangen.
3Der ligger stribevis af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er anvendeligt med overvældende meget konstruktiv oplysning, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
4Du vil aldrig nogensinde gå ned på grej. Ofte kan det være klogt at have værktøjet til disposition når du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
5For projekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag kan du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
6Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få ifald ombygningen er CO2-besparende. Af få støtte er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
7Du bør reflektere over om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du får assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
8Planlægning bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at nedskrive en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din plan.
9Der kommer stort set altid utidige problemstillinger ved svære opgaver, og derfor vil det være af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
10Muligvis kan det blive af stor betydning at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du begynder arbejdet. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som hjælp overfor hændelige uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke har professionel hjælp.
12Før du optager byggeprocessen kan det blive ufatteligt fundamentalt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

akku, batteridrevet, benzindrevet, elektrisk, enhånds, kæmpe, let, letvægts, lille, mini, professionel, stor, teleskop, venstrehånds, Adano, AL-KO, Alpina, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Einhell, Electrolux, Garden, Gardena, Green-it, Hitachi, Homelite, Hurricane, Husquarna, Jonsered, Komatsu, Makita, McCulloch, Milwaukee, MTD, Nakachi, Oregon, Park, Parkside, Power Craft, Ryobi, Scheppach, Shindaiwa, SKIL, Stiga, Stihl, Texas, Top Craft, Worx, 36v, 4 takt, 60 cm, batteri, diamantklinge, elstart, forlænger, ledning, lyd, teleskopstang, batteri, benzin, el, skaft, stang, batteri, beton, brænde, børn, damer, kvinder, savværk, træ, værksted, ledning

Hvilken slags levering skal jeg vælge?

De fleste forretninger på nettet foreslår efterhånden en lang række forskellige billige metoder til levering til motorsav. En af de mest moderne er lige nu pakkeshops, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo yderst let, samt typisk også den mest betalelige metode til levering.

Du kan omvendt udse dig at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Muligheden viser sig en gang i mellem en sjat dyrere, men til gengæld ret ukompliceret med motorsav online. Den prisbilligste form for levering er unægtelig selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl nærved e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på motorsav er jo virkelig vigtig når vi mangler pakken omgående, så af den grund er det særdeles afgørende at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på motorsav. En masse shops på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer online, men vær påpasselig da det antager at der bestilles forinden et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset inden lagerpersonalet får fri.

En række internet handler yder fragt uden gebyr på motorsav online, men for det meste kun såfremt der bestilles for en konkret pris. Derudover kunne du udvælge den prisbilligste form for levering, som tit vil være at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

En række netbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig motorsav online men afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på motorsav i disse byer:

Randers, Valby, Odense, Brønshøj, Haslev, Brabrand, Lillerød, Grenaa, Ringsted, Herlev, Horsens, Nørresundby, Nærum, Næstved, Holbæk, Frederikssund, Roskilde, Ikast, Haderslev, Frederikshavn, Hobro, Gentofte, Svendborg, Søborg, Hillerød, Glostrup, Lystrup, Rødovre, Vanløse, Tilst, Silkeborg, Rudersdal, Højbjerg, Brønderslev, Skive, Hjørring, Frederiksberg, Nyborg, Viborg, Skanderborg, Brøndby, Albertslund, Esbjerg, Aarhus, Hvidovre, Lyngby, Odder, Virum, Sønderborg, Holstebro, Varde, Vallensbæk, Fredericia, Risskov, Frederiksværk, Thisted, Birkerød, Aabenraa, Slagelse, Taastrup, Dragør, Nakskov, Rønne, København, Greve, Ølstykke, Aalborg, Gladsaxe, Farum, Kalundborg, Allerød, Tårnby, Vejle, Stenløse, Hedensted, Helsingør, Struer, Ballerup, Jyllinge, Kolding, Herning, Charlottenlund, Middelfart, Solrød Strand, Åbyhøj, Kokkedal, Hørsholm, Nykøbing Falster, Værløse, Køge, Ishøj, Vordingborg, Korsør, og Hedehusene, .

Click-and-collect af motorsav er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når der ses på data er det tydeligt, at mennesker jævnligt søger bl.a. motorsav online og motorsav tilbud. Derudover oplever man som regel netshoppere efterspørge blandt andet motorsav priser, billig motorsav og køb motorsav, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Få den bedste pris på motorsav

Det har vist sig at være ekstremt overkommeligt for folk at analysere priser på billige motorsav online hos diverse forhandlere på nettet, og herved har adskillige webshops fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på motorsav betragteligt, og i øvrigt love gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk være rentabelt at sammenholde diverse internet selskaber efter udsalg og tilbud på motorsav online før du færdiggør din shopping, således at man er sikret at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Man bør alligevel være så påvagt, at når en internet webshop forhandler billige motorsav online til en tilbudspris som anses for helt ekstremt fordelagtig, så kan det ofte være et fingerpeg om en fup e-handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en orden, hvilket redder en overfor bedrageriske internet virksomheder.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare prisen på motorsav over flere uger. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger bl.a. køb motorsav og motorsav priser. Man ser derudover typisk online shoppere lede efter blandt andet motorsav tilbud, billig motorsav og motorsav online.

Gennemsøg nuværende kunders ratings

Trustpilot bringer dig visse fordelagtige løsninger til at analysere mange tidligere kunders bedømmelser og derfor går vi ind for, at du iagttager internet butikkens bedømmelser før du køber billige motorsav online.

Facebook frembyder tilsvarende stort set uafhængige genveje til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle e-butikker hvor folk kan udfærdige en vurdering af virksomhedens service, som også må anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige motorsav online i en netshop burde de egentlig tyde webbutikkens regler, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en erklæring om at e-forretningen opfylder de danske retningslinjer, tillige med at e-handlen fra tid til anden monitoreres af eksperter som har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få bistand, når du forvoldes vanskeligheder i processen med din shopping med motorsav. Ligeledes er det smart at du er vidende om de mest vitale retningslinjer i forbindelse med købet af motorsav online, til eksempel hvilken byttepolitik internet shoppen benytter.

Her er det desuden relevant, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne påvise købet af motorsav, uafhængig af om man har handlet ved Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

Inge Pedersen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Kim O gav 4 stjerner

Fremragende!

Anne O gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Hans Johansen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til online indkøb
1Det er efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige motorsav hos flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette frembyder de fleste e-handler fragt uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid være gunstigt at efterprøve indtil flere internet firmaer efter billige priser inden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
2Nogle enkelte internet virksomheder præsterer fri fragt på motorsav, men oftest er det under forudsætning af at du køber for en konkret sum. Som alternativ skal man foretrække den mest prisbevidste fragttype, der i mange tilfælde er at få bragt pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen er tit på den anden side i høj grad praktisk. Den mest billige fragtform vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
3Den billigste leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog afhænger af at du bor lige ved internet selskabets tilholdssted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld når vi absolut skal bruge motorsav inden for kort tid. Alternativt så præsterer en række online outlets fragtfri levering, men for det meste forudsætter det at du bestiller for et fastsat beløb.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være ultra bestemmende om du skal bruge ordren omgående, og derfor er det bestemt passende at man dobbelttjekker leveringstidspunktet på motorsav. En masse internet outlets præsterer billig levering på næste hverdag på deres primære varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren indsendes forinden et fastslået klokkeslæt.
5Generelt foreslår vi at efterse om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det burde være en erklæring om at internet firmaet imødekommer den officielle danske lovgivning, samt at e-butikken løbende revurderes af fagfolk der har megen viden om lovgivningen. Forud for at folk bestiller billige motorsav hos en online webshop kan de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsvilkår.
6En række online butikker giver nu flere billige leveringsmuligheder til motorsav. En sikker vinder er lige nu levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre den dag der passer dig. Muligheden er jo ret smertefri, og typisk også den mest letkøbte leveringsløsning.
7Før nogen shopper billige motorsav hos en online forretning burde man egentlig løbe igennem netshoppens handelsaftale, men det er naturligvis et omfattende arbejde. Foruden dette tilråder vi at man er på vagt for de mest essentielle forhold der kan have betydning for shopping af billige motorsav online, til eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden kører med.
8Trustpilot indebærer fuldt ud ærlige chancer for at gennemrode adskillige eksisterende forbrugeres kritik og af den grund er det smart, at du evaluerer internet forretningens vurderinger før du køber billige motorsav online. Facebook giver dig desuden nogle gode løsninger til at få indtryk af e-handlens pålidelighed.
9Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et lovbud, der skærmer en overfor uægte internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du vil honorere pengene over flere uger.