Bygpris.dk

Multimeter til motorcykel

Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot multimeter til motorcykel.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af multimeter til motorcykel.
Det er helt klart super relevant at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ hos de store byggekæder.
Der er variationer i salgspriserne på billige multimeter til motorcykel fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, hvorimod nogle giver en høj grad af service. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af multimeter til motorcykel online.
De udbredte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og hermed har man valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, og endda have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe multimeter til motorcykel online på deres webshop.
Forskellige niche webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette kan du modtage endnu mere nyttig service fra folk som er eksperter i netop multimeter til motorcykel.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

multimeter til motorcykel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

multimeter til motorcykel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

multimeter til motorcykel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

multimeter til motorcykel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det får man hvis projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet gør en positiv forskel for naturen.
2For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tjekke udsigten ift. vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå starter med at regne når du lige arbejder hårdt på det krævende projekt.
3Du bør regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at modtage priser fra diverse foretagender.
4Før du iværksætter byggeriet kan det blive aldeles fundamentalt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at lave en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en nummerorden. Husk at være realistisk når du sammensætter din agenda.
6Det kan overvejes at søge assistance til byggeprocessen, navnlig ift. væsentlige byggeprocesser. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig må det være mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Du må aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
8Det er væsentligt at have alle bygningsmaterialer tilgængelige forinden du starter håndværket. Du kunne lave en enkel note som samler alle de ting der er nødvendige, og som det næste gennemløbe materialerne, så du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
9Der præsenterer sig altid uforudsete vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og af den grund vurderes det værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i handlingsplanen, med det formål at man er overbevist om at have tid nok til det.
10Ofte vil det være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive forstandigt at gennemgå hver eneste udgift, og dernæst tjekke udgiften ved dem alle sammen.
11Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube er kilde til betydelige mængder anvendelig information, ikke mindst ifald du søger på engelsk.
12Man skal aldrig nogensinde fattes grej. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at du har det til rådighed idet du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt flot. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Temmelig mange outlets på nettet foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige løsninger til levering til multimeter til motorcykel. Den mest moderne er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling den dag der passer dig. Den er jo ret fleksibel, og i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsmodel.

Du kunne ligeledes planlægge at få leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig somme tider et hak mere pebret, men ligeledes særligt nem ift. multimeter til motorcykel online. Den mest betalelige leveringsform er unægtelig at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du bor nær e-shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på multimeter til motorcykel er jo super relevant hvis man behøver varerne omgående, så derfor er det uden tvivl på sin plads at man tjekker leveringstidspunktet på multimeter til motorcykel. De fleste internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, der dog beroer på at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produkterne ordnet før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle få internet butikker sikrer portofri fragt på multimeter til motorcykel online, men tit er det forbeholdt når der købes for et konkret beløb. Som alternativ burde du foretrække den billigste leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

De største webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig multimeter til motorcykel på nettet men afhenter i butikken. Fx 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. De tilbyder blandt andet afhentning af multimeter til motorcykel i følgende områder:

Hvidovre, Værløse, Nykøbing Falster, Hillerød, Ballerup, Varde, Silkeborg, Solrød Strand, Nørresundby, Thisted, Greve, Nyborg, Tårnby, Holbæk, Brøndby, Horsens, Herning, Rødovre, Vallensbæk, Dragør, Korsør, Charlottenlund, Skanderborg, Haderslev, Slagelse, Frederiksværk, Kalundborg, Gladsaxe, Esbjerg, Vordingborg, Farum, Struer, Brønderslev, Køge, Aarhus, Stenløse, Jyllinge, Nærum, København, Aalborg, Ikast, Haslev, Sønderborg, Rudersdal, Vejle, Gentofte, Viborg, Holstebro, Lillerød, Aabenraa, Risskov, Åbyhøj, Lyngby, Vanløse, Roskilde, Odder, Frederikshavn, Hedensted, Frederikssund, Birkerød, Tilst, Taastrup, Hedehusene, Næstved, Valby, Helsingør, Hjørring, Hobro, Glostrup, Rønne, Nakskov, Odense, Randers, Ringsted, Lystrup, Middelfart, Herlev, Kolding, Hørsholm, Fredericia, Skive, Ølstykke, Kokkedal, Virum, Søborg, Brønshøj, Ishøj, Albertslund, Svendborg, Grenaa, Brabrand, Frederiksberg, Højbjerg, og Allerød, .

Afhentning for multimeter til motorcykel er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i data fremstår det klart, at internet shoppere som regel leder efter fx multimeter til motorcykel online og multimeter til motorcykel tilbud. Derudover oplever man som regel online shoppere søge efter bl.a. multimeter til motorcykel priser, køb multimeter til motorcykel samt billig multimeter til motorcykel, plus de store byggekæder som Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Tilbud på multimeter til motorcykel

Det er efterhånden særligt uproblematisk for købere at analysere priser på billige multimeter til motorcykel online fra flere internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har massevis af online forretninger set sig tvunget til at stampe prisen på multimeter til motorcykel voldsomt, og endda love gratis levering.

Det kan stadigvæk vise sig lønnende at inspicere et par forskellige netbutikker efter billige priser på multimeter til motorcykel online før du handler, således at man er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad ikke undervurdere, at i tilfælde af at en shop afhænder billige multimeter til motorcykel online for en pris som virker utopisk overkommelig, er det tit være et kendetegn på en falsk shop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en vedtægt, hvilket redder dig som kunde imod snydagtige internet forretninger.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du gerne vil dække regningen på multimeter til motorcykel over en længere periode. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis multimeter til motorcykel online og køb multimeter til motorcykel. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge eksempelvis multimeter til motorcykel tilbud, multimeter til motorcykel priser samt billig multimeter til motorcykel.

Gennemsøg tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot frembringer uden sammenligning sikre chancer for at granske forskellige nuværende brugeres omtaler og på grund af dette stiller vi forslag om, at du kigger på internet shoppens ratings før du shopper billige multimeter til motorcykel online.

Facebook fører til ligeledes temmelig udmærkede metoder til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle shops på nettet hvor man kan levere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige multimeter til motorcykel online på en e-handler behøver man de facto gennemlæse netbutikkens regler, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde, især med de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at granske hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, som ofte er et billede på at e-forretningen understøtter dansk lovgivning, og at internet butikken regelmæssigt besigtiges af jurister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, såfremt du skulle få vanskeligheder med din bestilling af multimeter til motorcykel. Desuden er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de primære forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af multimeter til motorcykel online, eksempelvis den byttepolitik e-shoppen lover.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man når som helst opbevarer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af multimeter til motorcykel, hvad end man shopper ved Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller Jem og Fix.

Thomas T gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jens O gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Hanne F gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Kirsten Olsen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til når du køber online
1En hel del online butikker udlover på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragttyper til multimeter til motorcykel. En af de mest almindelige er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo usædvanlig fleksibel, og endda endda den mest prisbevidste leveringsudgave.
2Trustpilot forærer dig evigt habile muligheder for at efterse mange nuværende forbrugeres anmeldelser og på grund af dette foreslåes det, at du beser online forretningens omtaler inden du handler billige multimeter til motorcykel online. Facebook frembringer derudover visse sikre chancer for at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
3Det er i dag særdeles hensigtsmæssigt for købere at analysere priser online på billige multimeter til motorcykel i blandt flere firmaer på nettet, og herved frembyder langt de fleste butikker på nettet portofri fragt. Dog kan det immervæk blive udbytterigt at tjekke enkelte e-handler efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at modtage den laveste pris.
4Vi anbefaler at bemærke om netbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er en angivelse af at e-butikken overholder de opstillede regler, samt at online firmaet tit undersøges af eksperter der er meget fortrolige reglementet på området. Inden nogen shopper billige multimeter til motorcykel på en netbutik kan de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens vilkår.
5Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du opholder dig nær e-firmaets lager. Den leveringsudgave kan være usædvanlig vital såfremt vi mangler multimeter til motorcykel inden for få dage. Alternativt så garanterer en række online virksomheder fragt uden beregning, men undertiden er det påkrævet at du aftager for et fastsat beløb.
6Inden nogen køber billige multimeter til motorcykel hos en online virksomhed bør de i og for sig løbe igennem forhandlerens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Tilsvarende er det fornuftigt at du er hensynstagende til de grundlæggende retningslinjer der er gældende for handlen med billige multimeter til motorcykel online, eksempelvis den ombytningsret online firmaet har.
7Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en retningslinje, der skærmer dig overfor svindlende e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil betale betalingen over et længere tidsrum.
8Indtil flere netshops sikrer portofri levering på multimeter til motorcykel, men oftest kun hvis man aftager for en fastsat sum. Som alternativ burde du vælge den mest billige fragtmulighed, som tit vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Denne bliver gennemsnitligt til gengæld ualmindeligt fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være meget aktuel i tilfælde af at man mangler varen omgående, og med det formål er det tydeligvis passende at vi gransker leveringstiden ved multimeter til motorcykel. En lang række online varehuse garanterer billig 1 dags fragt på flere varer, men husk at det beroer på at ordren køres igennem tidligere end et angivent klokkeslæt.