Bygpris.dk

Multiplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 5 webshops der sælger multiplader, sammen med den pris de tager for 100 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 stk for 3.389 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige multiplader hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på billige priser, imens andre giver service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare multiplader.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt i de velkendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring multiplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og takket være dette har mange valget om at købe online og hente produkterne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De kendte byggekæder sælger varer fra diverse specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af multiplader online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler multiplader online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du få ekstra kompetent hjælp fra medarbejdere der er eksperter i netop multiplader.
Forskellige online nichebutikker producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

multiplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

multiplader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske det viser sig fundamentalt at du har de fornødne materialer til disposition forud for at du igangsætter projektet. Du kan med fordel notere en simpel note hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og bagefter efterse hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
2Der kommer utvivlsomt uforudsete vanskeligheder i tilfælde med store projekter, og som følge heraf kan det være væsentligt at der er afsat god plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
3Det anbefales at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
4I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til renoveringer. Det får man forudsat at ombygningen er klimavenligt. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
5For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således må du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne i dagene op til byggeriets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
6Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal liste en klar køreplan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver din agenda.
7Husk at tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Forudsat at du anskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at indhente priser fra forskellige foretagender.
8Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så glem ikke påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en professionel.
9Forud for at du iværksætter arbejdet kan det vise sig usandsynligt fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Man bør ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har udstyret klar til brug inden du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
11Der er utrolig mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube tilbyder rigelig udbytterig information, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
12Typisk vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det er sundt at notere hver enkelt udgift, og herefter søge sig frem til ens omkostning ved hver enkelt.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ret så betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål om multiplader

 • Hvad er multiplader?
 • Multiplader hvordan?
 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  En masse internet selskaber udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til multiplader. Den mest moderne er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente varerne når du har tid. Metoden er altså usædvanlig fleksibel, og mange gange ydermere den mest billige leveringsmetode.

  Du kan omvendt prøve at bestille ordren til levering til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig typisk en smule dyrere, men til gengæld yderst nem ift. multiplader online. Den mest betalelige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men det står og falder med at du befinder dig tæt på e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringshastigheden på multiplader kan vise sig at være super afgørende ifald du har brug for varerne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det naturligvis vigtigt at vi gransker den forventede leveringsdato på multiplader. Mange online outlets – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, der dog beroer på at ordren laves inden et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få produktet klar forud for at de lageransatte drager hjemad.

  Enkelte butikker på nettet tilbyder fragt uden betaling på multiplader online, men tit er det forudsat at der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt må man snuppe den billigste løsning til levering, som tit er at få leveret produkterne til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig multiplader online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Bauhaus. De udlover bl.a. klik-og-hent på multiplader i disse byer:

  Vanløse, Allerød, Brønderslev, Svendborg, Kokkedal, Lillerød, Glostrup, Køge, Nærum, Nakskov, Kolding, Odder, Brønshøj, Ikast, Vejle, Viborg, Tilst, Skanderborg, Farum, Værløse, Struer, Frederikshavn, Stenløse, Haslev, Ringsted, Skive, Aalborg, Brabrand, Gladsaxe, Hjørring, Hedensted, Rudersdal, Kalundborg, Vallensbæk, Aarhus, Randers, Højbjerg, Varde, Hobro, København, Ballerup, Jyllinge, Hedehusene, Frederikssund, Vordingborg, Helsingør, Hillerød, Roskilde, Åbyhøj, Solrød Strand, Holbæk, Holstebro, Silkeborg, Greve, Charlottenlund, Brøndby, Valby, Hvidovre, Næstved, Thisted, Slagelse, Grenaa, Horsens, Herlev, Risskov, Taastrup, Lyngby, Ølstykke, Lystrup, Dragør, Sønderborg, Ishøj, Rønne, Fredericia, Virum, Herning, Middelfart, Gentofte, Tårnby, Birkerød, Haderslev, Nyborg, Rødovre, Korsør, Frederiksværk, Søborg, Frederiksberg, Esbjerg, Aabenraa, Odense, Nørresundby, Nykøbing Falster, Albertslund, og Hørsholm, .

  Klik-og-hent for multiplader er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

  Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel multiplader tilbud og multiplader priser. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter blandt andet multiplader online, køb multiplader samt billig multiplader, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Find den bedste pris på multiplader

  Det er jo vældig enkelt for alle og enhver at finde information om priser på billige multiplader online fra forskellige internet butikker i Danmark, og derfor har massevis af internet outlets været nødt til at nedbringe prisniveauet på multiplader betragteligt, og ydermere sikre levering uden gebyr.

  Trods dette kan det til hver en tid være gavnligt at undersøge visse e-shops efter billige priser på multiplader online forinden du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at antage den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Du skal bare være opmærksom på, at såfremt en webbutik udbyder billige multiplader online til salg for en salgspris der anses for besynderligt billig, så kan det mange gange være et tegn på en svindel butik. Køb med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket dækker køberen overfor snydagtige internet virksomheder.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at betale regningen på multiplader ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

  Når man ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger blandt andet køb multiplader og multiplader tilbud. Man ser desuden som regel mennesker søge blandt andet multiplader online, billig multiplader og multiplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Undersøg tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot genererer adskillige stabile løsninger til at gennemrode mange tidligere brugeres betragtninger og derved tilrådes det, at du eftersøger online firmaets omtaler før du handler billige multiplader online.

  Facebook tilbyder desuden rigtig hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af internet selskabets troværdighed. I øvrigt ses endda butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden må anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige multiplader online i en netshop kan man egentlig se på webbutikkens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

  En anden løsning kan være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, som burde være et tegn på at e-butikken adlyder de danske retningslinjer, udover at internet firmaet regelmæssigt kigges til af specialister som er indført i retningslinjerne.

  Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, ifald du bliver udsat for udfordringer som følge af din bestilling af multiplader. For øvrigt anbefales det at man er klar over de mest vedkommende vilkår der er gældende for købet af multiplader online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forretningen anvender.

  I den relation er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk beholder ens kvittering, så man fremadrettet vil kunne bevise bestillingen af multiplader, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

  Jesper Thomsen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Anna gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Jan U gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Tina J gav 4 stjerner

  Fantastisk behandling

  9 gode råd til når du køber online
  1Mange online varehuse frembyder til alt held alverdens billige muligheder for levering til multiplader. Den mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare pakken når det passer ind i din kalender. Den er jo særligt bekvem, og endda endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.
  2Leveringshastigheden er vældig relevant om du har behov for varen inden for få dage, så derfor er det bestemt relevant at man finder det estimerede leveringstidspunkt ved multiplader. En hel del internet forhandlere præsterer billig 1 dags fragt på utallige produkter, men som trods alt står og falder med at handlen gemmenføres før et aftalt klokkeslæt.
  3Inden nogen handler billige multiplader i en online butik bør man egentlig betragte e-shoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende projekt. Ligeså er det at foretrække at køber er sat ind i de mest centrale bestemmelser der er gældende for handlen med billige multiplader online, som for eksempel hvilken returneringsret virksomheden har.
  4Trustpilot leverer de facto uafhængige genveje til at efterse en stor portion andre kunders anmeldelser og derfor er det fornuftigt, at du iagttager online webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige multiplader online. Facebook fremskaffer også ultra gode løsninger til at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed.
  5Enkelte online firmaer frembyder billig levering på multiplader, men tit kun såfremt du handler for en præcis sum. Derudover må man udse dig den mest letkøbte fragtmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver sædvanligvis samtidig temmelig ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
  6Det er jo efterhånden i høj grad let for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige multiplader på forskellige online selskaber, og altså frembyder flertallet af online varehuse fragt uden betaling. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at undersøge forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
  7Den billigste løsning vil altid være at hente produkterne selv, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens bopæl. Den fragttype er selvfølgelig usædvanlig bestemmende forudsat man står og skal bruge multiplader omgående. Alternativt så tilbyder nogle e-shops i Danmark fragtfri levering, men ofte stiller det krav om at der bestilles for en konkret pris.
  8Vi tilråder at kontrollere om webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et fingerpeg om at internet firmaet lever op til de danske retningslinjer, tillige med at internet shoppen rutinemæssigt revideres af sagkyndige der er indført i lovgivningen. Før nogen shopper billige multiplader hos en online webshop bør man faktisk bese virksomhedens vilkår.
  9Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en anordning, hvilket passer på dig som kunde imod falske e-shops. Som et alternativ burde du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du efterspørger at godtgøre beløbet af flere omgange.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk