Bygpris.dk

Multiværktøj

AEG Multiværktøj OMNI 18C-0KIT1
1.190 kr.
Læs mere
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.725 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj BMT12C med LI-152B batteri
1.410 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj Omni18C
2.205 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj BMT12C
1.175 kr.
Læs mere
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.570 kr.
Læs mere
Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic Set
4.455 kr.
Læs mere
Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic
2.495 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic Set
4.695 kr.
Læs mere
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX COMPACT 2X2,0
3.298 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.798 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic
2.795 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.750 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige multiværktøj fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har gode priser, og nogle har service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man læse firmaets betingelser.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af varer, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare multiværktøj.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt i de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af multiværktøj.
Det er helt klart super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og hermed har man mulighed for at bestille online og transportere produkterne personligt. Hermed har man mulighed for at undgå fragtgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra mange nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af multiværktøj online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber multiværktøj online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige små butikker er specialister i deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du få endnu mere gavnlig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop multiværktøj.
Danmarks største byggekæder

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

multiværktøj bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

multiværktøj jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

multiværktøj harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

multiværktøj silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det viser sig fundamentalt at have alle byggematerialer disponible på forhånd inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og derefter granske hver eneste ting, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggerier. Større byggerier gør krav på flere mennesker. Ydermere må det være hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Længe før du starter arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt essentielt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal nedskrive en effektiv plan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din strategi.
5Husk at du kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at renoveringen påvirker naturen.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund skal du ofte lægge mærke til vejrberetningerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at regne når du lige arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
7Husk at vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du vil benytte eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra flere entreprenører.
8Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som hjelm og sko som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
9Der ligger ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er formidler af enormt meget nyttig info, i særlig grad hvis man bruger den engelske version.
10Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for projektet, så man har styr på økonomien. Det bør være forstandigt at notere hver enkelt omkostning, og så undersøge beløbet for dem slavisk.
11Der viser sig jævnligt uforudsete problemstillinger ved svære opgaver, og herved vil det være væsentligt at der afsættes en god portion tid i planen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
12Man bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være vigtigt at du har udstyret til disposition inden du påbegynder byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at påregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Mange internet selskaber frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsløsninger til multiværktøj. En af de mest moderne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, og ofte derudover den prisbilligste leveringstype.

Du bør på samme måde prøve at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig uheldigvis en lille smule mere pebret, men endda i høj grad let gængelig ved køb af multiværktøj online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som jo nødvendiggør at du bor tæt på internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på multiværktøj kan være vældig bestemmende ifald man mangler din ordre om få sekunder, og af den grund er det ret væsentligt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt på multiværktøj. En række internet forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på utallige varenumre online, der dog betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klar forud for at de lageransatte tager hjem.

Nogle få webshops sikrer fragt uden betaling på multiværktøj online, men tit kun ifald der handles for en konkret pris. Desuden kan man gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig multiværktøj hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af multiværktøj i følgende områder:

Kokkedal, Lillerød, Brønderslev, Kalundborg, Gentofte, Albertslund, Tilst, Tårnby, Hedehusene, Rudersdal, Virum, Slagelse, Vejle, Risskov, Jyllinge, Taastrup, Middelfart, København, Allerød, Frederiksberg, Grenaa, Odense, Værløse, Nakskov, Højbjerg, Randers, Lyngby, Hørsholm, Vanløse, Åbyhøj, Viborg, Næstved, Aalborg, Solrød Strand, Struer, Køge, Frederikshavn, Kolding, Korsør, Vordingborg, Ølstykke, Brønshøj, Hjørring, Lystrup, Svendborg, Ringsted, Herlev, Silkeborg, Aarhus, Valby, Skanderborg, Varde, Glostrup, Holstebro, Rødovre, Farum, Søborg, Nærum, Horsens, Roskilde, Hedensted, Odder, Brøndby, Haslev, Vallensbæk, Charlottenlund, Nørresundby, Frederiksværk, Aabenraa, Birkerød, Fredericia, Hvidovre, Nyborg, Ballerup, Holbæk, Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Gladsaxe, Skive, Ikast, Hillerød, Nykøbing Falster, Frederikssund, Dragør, Stenløse, Brabrand, Thisted, Ishøj, Herning, Helsingør, Hobro, Rønne, og Greve, .

Klik-og-hent for multiværktøj er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. billig multiværktøj og multiværktøj priser. Man ser derudover tit online shoppere lede efter eksempelvis multiværktøj online, multiværktøj tilbud og køb multiværktøj, plus de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Rabat på multiværktøj

Det er i dag ret så smart for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige multiværktøj online fra diverse internet varehuse, og så har en hel del online varehuse set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på multiværktøj eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde gratis fragt.

Det kan stadigvæk vise sig indbringende at undersøge et par netshops efter tilbud og rabatter på multiværktøj online før du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Man bør blot huske på, at hvis en online webshop markedsfører billige multiværktøj online til en pris der anses for overordentlig favorabel, så kunne det tit være et bevis på en fup internet handler. Køb med kort er i hvert fald omfattet af et regelsæt, hvilket forsvarer dig som køber imod snydagtige shops på nettet.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale prisen på multiværktøj senere. Dette fås ofte ved nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger fx multiværktøj priser og multiværktøj online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere lede efter for eksempel køb multiværktøj, multiværktøj tilbud og billig multiværktøj.

Udforsk tidligere køberes erfaringer

Trustpilot tilbyder ret relevante chancer for at vurdere en hel del tidligere konsumenters tanker og derved går vi ind for, at du eftergår online forhandlerens kritik før du køber billige multiværktøj online.

Facebook giver dig endvidere stort set passelige muligheder for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Foruden det er der en række internet shops som giver kunderne mulighed for at ytre en evaluering af købsoplevelsen, som ydermere burde benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige multiværktøj online på en butik burde man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler, dog er det almindeligvis ikke super interessant, især på de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativ er at se nærmere på om internet butikken er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været et fingerpeg om at online webshoppen efterlever de gældende danske regler, tillige med at online webshoppen jævnligt tilses af sagkyndige der har indsigt i lovgivningen.

Det er en rigtig god anledning til at få assistance, for så vidt du skulle få problemer i forbindelse med dit indkøb af multiværktøj. Tillige rekommanderer vi at køber er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der kan influere på købet af multiværktøj online, f.eks. hvilken byttepolitik e-firmaet benytter.

Her er det tillige relevant, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, så man altid vil kunne bevidne købet af multiværktøj, uanset om man har bestilt fra 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Thomas A gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anne G gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Charlotte U gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Rasmus G gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til online indkøb
1Før nogen handler billige multiværktøj på en netshop bør de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke videre interessant. Tillige er det smart at køberen er hensynstagende til de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige multiværktøj online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.
2Nogle få e-firmaer garanterer gratis levering på multiværktøj, men oftest er det påkrævet at der indkøbes for en fastsat sum. Derudover kunne du foretrække den mindst kostelige leveringsmodel, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gerne ydermere temmelig overkommelig. Den mest letkøbte slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en orden, som passer på folk imod uærlige online shops. Som en anden løsning bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at afbetale omkostningerne i flere bidder.
4Det er efterhånden temmelig ligetil for os alle at finde information om priser online på billige multiværktøj på tværs af internet firmaer i Danmark, og herved yder masser af online selskaber fragtfri levering. Trods dette kan det imidlertid vise sig tiden værd at efterse enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at indhente den billigste pris.
5Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en sikkerhed for at internet selskabet opretholder gældende dansk lovgivning, og at e-firmaet en gang i mellem tilses af specialister der behersker retningslinjerne. Forinden folk køber billige multiværktøj på en online shop kan de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale.
6En lang række webbutikker i Danmark frembyder nu til dags flere billige former for levering til multiværktøj. En yndling er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen når det passer dig. Fragttypen er altså vældig fleksibel, og mange gange tilmed den mest betalelige slags levering.
7Trustpilot forærer dig faktisk passende løsninger til at evaluere mange nuværende kunders domme og herved tilråder vi, at du vurderer online webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige multiværktøj online. Facebook forærer dig desuden ret så passende muligheder for at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel om man absolut skal bruge varen straks, og med det formål er det selvsagt aktuelt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid på multiværktøj. Størstedelen af online firmaer stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre, men det regnes ud fra at ordren laves forinden et fastsat tidspunkt.
9Den mindst kostelige fragtmulighed vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du bor nærved internet webshoppens hjemsted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ret vigtig om vi har behov for multiværktøj fluks. Alternativt så yder nogle online webshops fragtfri levering, men ofte afkræver det at du handler for en fastsat pris.