Bygpris.dk

Muregrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 30 webshops der sælger muregrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 885 kr., som er hele 51 % billigere end den højeste pris.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg muregrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg muregrus

Laveste pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 25 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 25 kg 1 ton 20 kg 500 kg 1 m3

Levering: trailer i bigbag i sække løst leveret i poser hent selv vognlæs i løs vægt afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot muregrus.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige muregrus fra webshop til webshop. En del fokuserer på de bedste priser, imens andre satser på en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
For en del er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af muregrus.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Man bør derfor læse virksomhedens betingelser.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra diverse nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af muregrus online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og som følge af det har de fleste adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man chancen for at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du forvente ekstremt brugbar assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis muregrus.
Diverse nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du handler muregrus online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du ofte se vejrvarslen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde det store projekt.
2Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at liste en klar handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver din tidsplan.
3Husk at gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Forudsat at du indhenter professionel assistance vil det normalt være en god idé at søge forslag fra diverse selskaber.
4Du kan finde stribevis af instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Især YouTube tilbyder dig ret så meget konstruktiv viden, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
5I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et budget for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være en fordel at tage noter til samtlige poster, og så finde frem til ens købspris for dem én og én.
6Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald projektet er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
7Det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til rådighed før du går i gang med eksekveringen. Du bør udfærdige en overskuelig note hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
8Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt i tilfælde af større byggerier. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. Endvidere må det være bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
9Der kommer altid uforudsigelige problematikker når det kommer til store opgaver, og altså er det betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i agendaen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
10I god tid inden at du opstarter arbejdet må det være ganske meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du bør ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko som hjælp imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
12Man skal aldrig nogensinde mangle grej. Ofte kan det være yderst relevant at have værktøjet klar forinden du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at medtage disse udgifter i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål rundt om muregrus

 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  Mange internet outlets frembyder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til muregrus. Den mest moderne er i dag udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen når der er mulighed for det. Muligheden er altså særdeles fremkommelig, og oftest også den mest prisbevidste leveringsmulighed.

  Du kan også beslutte dig for at vælge afsending hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver somme tider en kende mere bekostelig, men på den anden side super smart ved køb af muregrus online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er dog selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du lever i kort afstand af internet forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på muregrus er virkelig relevant såfremt vi står og skal bruge varen nu og her, og i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på muregrus. En hel del internet forretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men det forudsætter at ordren placeres forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet betjent inden logistikmedarbejderne har fyraften.

  Enkelte online webshops tilbyder fri fragt på muregrus online, men ofte afkræver det at man shopper for en præcis sum. Alternativt burde man overveje den prisbilligste leveringsmanér, der gerne er at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

  De største byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man køber billig muregrus på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på muregrus i disse områder:

  Aabenraa, Køge, Lillerød, Ballerup, Odense, København, Tårnby, Lystrup, Odder, Viborg, Helsingør, Nyborg, Slagelse, Jyllinge, Lyngby, Esbjerg, Vordingborg, Åbyhøj, Frederiksberg, Brønshøj, Rønne, Haslev, Herning, Glostrup, Randers, Roskilde, Vejle, Hvidovre, Hillerød, Thisted, Næstved, Virum, Herlev, Korsør, Albertslund, Valby, Hobro, Aarhus, Stenløse, Dragør, Holbæk, Nakskov, Farum, Højbjerg, Ringsted, Risskov, Nørresundby, Frederikssund, Aalborg, Vallensbæk, Ishøj, Frederikshavn, Skive, Brønderslev, Silkeborg, Rudersdal, Holstebro, Svendborg, Ølstykke, Kalundborg, Søborg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Grenaa, Værløse, Tilst, Birkerød, Vanløse, Haderslev, Horsens, Sønderborg, Middelfart, Hørsholm, Kokkedal, Varde, Fredericia, Struer, Hjørring, Hedensted, Gladsaxe, Skanderborg, Charlottenlund, Kolding, Greve, Taastrup, Solrød Strand, Hedehusene, Brøndby, Rødovre, Ikast, Nærum, Brabrand, Gentofte, og Allerød, .

  Afhentning for muregrus er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland).

  Når man kigger i data er det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis muregrus priser og køb muregrus. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge for eksempel muregrus online, muregrus tilbud og billig muregrus, plus de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

  Gode tilbud på muregrus

  Det har vist sig at være ekstremt simpelt for os alle at vurdere prisniveauet på billige muregrus online fra diverse e-butikker, og følgelig har flere internet forhandlere ikke kunne lade være med at mindske priserne på muregrus betragteligt, og i øvrigt byde på portofri fragt.

  Trods dette kan det trods alt være lukrativt at granske et par forskellige shops på nettet efter billige priser på muregrus online før du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

  Man må lige meget hvad være klar over, at når en webshop sælger billige muregrus online til en pris der kan ses som mystisk billig, så er det for det meste være et tegn på en uærlig online virksomhed. Kortkøb er dog inkluderet i en bestemmelse, hvilket redder en overfor svindlende butikker på nettet.

  Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du higer efter at afdrage betalingen af muregrus over en periode. Dette tilbydes ofte i niche netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma og 10-4.

  Når man kigger i tallene fremstår det klart, at mennesker mange gange søger for eksempel køb muregrus og muregrus priser. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere lede efter for eksempel muregrus tilbud, muregrus online og billig muregrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 ton 800 kg 25 kg 25 kg 500 kg 1 m3 20 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: i sække i løs vægt løst leveret trailer vognlæs hent selv i poser afhentning i bigbag

  Kig på tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot resulterer i visse fremragende muligheder for at analysere forskellige tidligere kunders omtaler og derved er det en hjælp, at du eftergår online butikkens ratings inden du lægger din bestilling på billige muregrus online.

  Facebook indebærer også en del pålidelige chancer for at få indtryk af e-handlens kundefokus. I øvrigt ser vi endda internet selskaber hvor det er muligt at offentliggøre en kritik af deres køb, hvilket ydermere burde anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen handler billige muregrus online hos en internet webshop kan man reelt skimme deres regler, men det er gerne et tidskrævende projekt, særligt hos de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Stark.

  En nem løsning er at se nærmere på om online butikken er medlem af e-mærket, fordi det skulle være en forsikring om at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at netshoppen løbende besigtiges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regler.

  Dette er desuden en god genvej til støtte, når du skulle få udfordringer som følge af dit køb af muregrus. Ligeså slår vi et slag for at køber er opmærksom på de mest basale betingelser der har indvirkning på bestillingen af muregrus online, til eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren anvender.

  Her er det virkelig essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvittering på e-mail, så man altid kan eftervise bestillingen af muregrus, hvad end man bestiller ved Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Stark.

  Hanne gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Inger R gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  Thomas C gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Martin Sørensen gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Muregrus på online firmaer

  Trustpilot præsterer egentlig ærlige løsninger til at kigge nærmere på en række øvrige forbrugeres anmeldelser med bestilling af muregrus og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer netbutikkens vurderinger forud for at du shopper muregrus på nettet.

  Facebook resulterer i endvidere en lang række sikre løsninger til at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed. Foruden det ser vi mange outlets på nettet som tilbyder folk at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed kan udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er når det kommer til bestilling af muregrus.

  Forinden du bestiller muregrus via nettet

  Forud for at folk bestiller muregrus hos en forhandler på nettet burde man i og for sig gennemse netbutikkens vilkår, men det er i reglen ikke videre interessant.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at se om online butikken er godkendt af e-mærket, som generelt er en indikation om at online butikken tilslutter sig den officielle danske lovgivning, udover at e-butikken løbende gennemses af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende vilkår for salg af muregrus via webshops.

  Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for problemer som følge af din shopping. Tillige kan det være til hjælp at man er sat ind i de mest basale reglementer i forbindelse med handlen.

  Forsendelse af muregrus

  De fleste internet virksomheder frembyder nu til dags et hav af forskellige fragtmuligheder. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter muregruset, men dette beroer på at du bor med kort afstand til internet forhandlerens bopæl.

  Fragtperioden er selvfølgelig ret så udslagsgivende forudsat man absolut skal bruge muregruset inden for kort tid, og med det formål er det aldeles fornuftigt at vi studerer leveringstidspunktet ved muregrus – som alligevel nødvendiggør at ordren lægges tidligere end et konkret tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Nogle internet forhandlere byder på levering uden omkostninger på muregrus, men oftest er det så nødvendigt at du bestiller for en konkret sum.

  Tilbudene der vises her blev søgt frem af hjemmesidens shopping-robot. Denne har nemlig ledt millioner af tilbud med det formål at kunne præsentere de varer der har den tætteste relation til muregrus, og som robotten derfor føler interessere dig.

  Udover søgningen du skrev på Google har algoritmen også medtaget søgninger, som historikken viser at øvrige søgende typisk skriver i forbindelse med det, eksempelvis muregrus i poser og muregrus i sække foruden søgeforespørgsler som muregrus leveret og muregrus i 0-8 mm.

  Den data bruger den som ekstra inspiration for at vise de mest aktuelle tilbud. Vi kan også se at øvrige brugere er på udkig efter muregrus i 0-8 mm, muregrus i poser samt muregrus leveret. Den data har søgemotoren ligeledes benyttet til, at navigere forbi mange hundredvis af varer.

  Derudover viser data, at søgeudtrykkene muregrus pris, muregrus i poser og muregrus i sække er aldeles almindelige, og af den grund er disse samtidig indregnet af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene muregrus leveret, bedste muregrus og muregrus i 0-8 mm. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de præsenterede produkter, idet at mindst ét af dem kan bruges.

  Muregrus hentes via store netshops, f.eks. Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Her ses de byer der oftest bestilles muregrus til…

  Hovedstaden: Tårnby, Gilleleje, Stenløse, Snekkersten, Nærum, Dyssegård, Hundested, Dragør, Hvidovre, Charlottenlund, Frederikssund, Albertslund, Herlev, Hellerup, Smørumnedre, Fredensborg, Værløse, Helsinge, Taastrup, Rudersdal, Espergærde, Ballerup, Brøndby, Valby, Roskilde, Vallensbæk, Høje Taastrup, Brønshøj, Rødovre, Vanløse, Måløv, Hedehusene, Holte, Helsingør, Frederiksværk, Gentofte, Hellebæk, Lillerød, Ølstykke, København, Allerød, Frederiksberg, Virum, Farum, Søborg, Hørsholm, Nivå, Kokkedal, Gladsaxe, Ishøj, Slangerup, Glostrup, Lyngby, Humlebæk, Hillerød, Rønne, Birkerød

  Sjælland: Ringsted, Skælskør, Solrød Strand, Næstved, Maribo, Holbæk, Slagelse, Vordingborg, Køge, Nakskov, Jyllinge, Sorø, Kalundborg, Haslev, Nykøbing Falster, Tune, Herfølge, Fensmark, Nykøbing Sjælland, Greve, Korsør

  Midtjylland: Risskov, Silkeborg, Randers, Hinnerup, Vejle, Grenaa, Hørning, Skødstrup, Lemvig, Højbjerg, Løgten, Hedensted, Skjern, Brabrand, Skive, Hasselager, Egå, Bjerringbro, Beder, Løsning, Galten, Struer, Tilst, Ry, Mårslet, Hadsten, Ikast, Aarhus, Skanderborg, Ringkøbing, Odder, Kjellerup, Åbyhøj, Brande, Hammel, Herning, Viborg, Horsens, Malling, Ebeltoft, Holstebro, Hornslet, Lystrup

  Syddanmark: Børkop, Billund, Ribe, Nyborg, Vejen, Svendborg, Middelfart, Varde, Faaborg, Aabenraa, Ringe, Kolding, Sønderborg, Haderslev, Nordborg, Otterup, Tønder, Munkebo, Rødekro, Kerteminde, Esbjerg, Odense, Grindsted, Assens, Fredericia, Bramming, Vojens

  Nordjylland: Hobro, Nykøbing Mors, Thisted, Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Hadsund, Nørresundby, Nibe, Aalborg, Sæby, Aars, Brønderslev, Støvring, Hirtshals, Svenstrup, Aabybro

  9 gode råd til når du køber online
  1Visse shops på nettet præsterer billig fragt på muregrus, men i reglen er det betinget af at man handler for et konkret beløb. I øvrigt kunne man snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtformen viser sig godt nok også ekstremt praktisk. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
  2Flere internet foretagender tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige løsninger til levering til muregrus. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig usædvanlig let, og desuden derudover den mest betalelige leveringsmodel.
  3Forinden nogen køber billige muregrus hos en online forretning kunne man ideelt set sætte sig ind i shoppens handelsvilkår, det er dog typisk en tidskrævende opgave. Ligeledes kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste reglementer der gælder for bestillingen af billige muregrus online, som eksempelvis hvilken returret virksomheden har.
  4Leveringsdygtigheden er naturligvis meget afgørende hvis du står og skal bruge produkterne fluks, og af den grund er det virkelig afgørende at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for muregrus. En række internet varehuse giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af deres varer, men vær påpasselig da det er underforstået at transaktionen gennemføres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  5Trustpilot fører til fuldkommen gavnlige genveje til at inspicere ret mange øvrige kunders betragtninger og på grund af dette går vi ind for, at du tolker e-shoppens kritik forinden du shopper billige muregrus online. Facebook fører til lige så vel ultra fordelagtige genveje til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed.
  6Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, der støtter køber overfor uægte shops på nettet. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere pengene senere.
  7Den mest betalelige leveringsform vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet forretningens adresse. Den form for fragt kan vise sig at være temmelig vital såfremt vi har brug for muregrus med det samme. Alternativt så frembyder en hel del webshops fragt uden beregning, men tit er det under betingelse af at der indkøbes for en bestemt pris.
  8Generelt anbefaler vi at se om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en påvisning af at online virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, samt at netshoppen undertiden kontrolleres af fagmænd som har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at folk køber billige muregrus i en online butik kunne man principielt kigge på forhandlerens vilkår.
  9Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for os alle at finde tilbud online på billige muregrus i blandt forskellige netshops, og herved lover mange e-firmaer levering uden betaling. Trods dette kan det trods alt vise sig gunstigt at udforske visse netshops efter billige priser inden du bestiller, så man er tryg ved at modtage den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk