Bygpris.dk

Murerhammer

Hultafors murerhammer med træskaft 600g
175 kr.
Læs mere
Murerhammer lbhh 454g
394 kr.
Læs mere
Murerhammer kgc-bullox
475 kr.
Læs mere
HERO Murerhammer 800 gr.
60 kr.
Læs mere
Murerhammer m-600
402 kr.
Læs mere
Murerhammer med stålrørsskaft. Hultafors TB 600
582 kr.
Læs mere
HERO Murerhammer 800 g
74 kr.
Læs mere
Murerhammer Hultafors med træskaft M-500/M-600
178 kr.
Læs mere
Murerhammer mr-500
373 kr.
Læs mere
Murerhammer 600 gram - ergonomisk
90 kr.
Læs mere
Murerhammer med stålrørsskaft. teng tools hmbh16
308 kr.
Læs mere
Murerhammer lbhf 567g
723 kr.
Læs mere
Hultafors Murerhammer, 600g M 600
285 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Murerhammer, askeskaft 600g
303 kr.
Læs mere
BATO Murehammer 600 gr. Træskaft.
99 kr.
Læs mere
Murehammer 550 gram ProBuilder 52139
75 kr.
Læs mere
Probuilder Murerhammer 700 Gram
114 kr.
Læs mere
Murehammer 700 gram ProBuilder 52141
90 kr.
Læs mere
Murerhammer 800 gram HERO 3064-820
99 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest muligt i de udbredte byggekæder.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige murerhammer hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre udbyder et bredt sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot murerhammer.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke webshoppens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af murerhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler produkter fra adskillige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af murerhammer online.
De store byggekæder er tilgængelige i de større byer, og hermed har folk valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Hermed er det muligt at undgå fragten, og tilmed hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du få endnu mere informativ sparring fra folk der er eksperter i netop murerhammer.
De fleste specialiserede netshops er små virksomheder, der typisk er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille murerhammer online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

murerhammer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

murerhammer harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

murerhammer bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

murerhammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at have en struktureret plan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter tidsplanen.
2Måske burde det overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal købe professionel hjælp til noget af projektet. Såfremt du ønsker professionel assistance kunne det være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
3Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har betydning for naturen.
4Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har de presserende byggematerialer til rådighed forinden du påbegynder byggeriet. Du får god gavn af at forfatte en simpel huskeliste med alle de ting du skal bruge, og efterfølgende granske oversigten, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
5Du skal på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor mulige skader. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især ifald du ikke har professionel assistance.
6Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive rimeligt betydningsfuldt at have styr på, at projektet er lovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
7Ofte vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det vil være rationelt at dokumentere alle poster, hvorefter man kan søge sig frem til ens købspris for dem én efter én.
8Du finder utrolig mange artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver dig adgang til rigelig anvendelig viden, navnligt ifald man bruger den engelske version.
9Der viser sig som regel uforudsigelige vanskeligheder ved omfattende projekter, og pga. dette vurderes det vigtigt at man har afsat rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
10For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tage notits af udsigten ift. vejret i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at piske ned nøjagtig som du er midt i det krævende byggeprojekt.
11Du vil aldrig nogensinde fattes værktøj. Tit vil det være meningsfuldt at du har det tilgængeligt når du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de her udgifter i din økonomiske plan.
12Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter bør udføres af flere folk. Ydermere bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
De højest ratede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er yderst betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig flot. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

De fleste byggemarkeder udlover til alt held et bredt udvalg af billige fragttyper til murerhammer. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når du har lyst. Løsningen er nemlig ret så smertefri, samt tit også den mest prisbevidste type af levering.

Du kan ydermere påtænke at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Fragttypen er jævnligt en tand mere bekostelig, men lige så vel vældig simpel med murerhammer online. Den mest betalelige leveringsmåde er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket nødvendiggør at du bor i nærheden af internet firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på murerhammer er selvfølgelig vældig væsentlig såfremt du behøver dine nye produkter lige om lidt, så herved er det utvivlsomt centralt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt for murerhammer. En stor portion e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte e-butikker frembyder portofri levering på murerhammer online, men undertiden under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. Derudover burde man snuppe den mest letkøbte leveringsmetode, der mange gange vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

En lang række kæder giver click-and-collect hvor du bestiller billig murerhammer på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på murerhammer i disse byer:

Birkerød, Grenaa, Herning, Solrød Strand, Frederikshavn, Svendborg, Glostrup, Hjørring, Kolding, Ringsted, Allerød, Åbyhøj, København, Stenløse, Hvidovre, Aarhus, Jyllinge, Frederiksberg, Søborg, Lystrup, Ishøj, Sønderborg, Farum, Vallensbæk, Vejle, Odder, Viborg, Charlottenlund, Nyborg, Brøndby, Struer, Dragør, Korsør, Fredericia, Tårnby, Værløse, Frederiksværk, Haderslev, Silkeborg, Varde, Esbjerg, Næstved, Lillerød, Skanderborg, Virum, Holbæk, Hørsholm, Greve, Aalborg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Rønne, Albertslund, Nærum, Kalundborg, Risskov, Haslev, Taastrup, Nørresundby, Brabrand, Køge, Brønderslev, Randers, Holstebro, Frederikssund, Helsingør, Herlev, Brønshøj, Ølstykke, Hillerød, Valby, Rødovre, Gladsaxe, Lyngby, Hedehusene, Horsens, Højbjerg, Odense, Vordingborg, Nakskov, Ikast, Skive, Hobro, Gentofte, Vanløse, Thisted, Roskilde, Slagelse, Rudersdal, Ballerup, Kokkedal, Tilst, Hedensted, og Middelfart, .

Click-and-collect af murerhammer er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Amager, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger for eksempel murerhammer priser og murerhammer tilbud. Vi ser desuden tit netshoppere søge eksempelvis køb murerhammer, murerhammer online samt billig murerhammer, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Rabat på murerhammer

Det er ekstremt ligetil for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige murerhammer online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og ergo har flere online forretninger været nødt til at nedsætte salgspriserne på murerhammer en hel del, og derudover sikre billig levering.

Derfor kan det imidlertid blive lønnende at sammenholde nogle få internet firmaer efter rabatter og tilbud på murerhammer online forinden du handler, så man er tryg ved at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark og 10-4.

Du skal bare ikke glemme, at såfremt en butik udlover billige murerhammer online for en udsalgspris som kan virke uendeligt billig, så burde det for det meste være et tegn på en uærlig netshop. Handler med kort er imidlertid omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer dig imod bedrageriske e-forhandlere.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere regningen på murerhammer over en længere periode. Dette fås ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Ses der på data er det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet murerhammer priser og murerhammer tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter blandt andet murerhammer online, køb murerhammer og billig murerhammer.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot resulterer i flere fine genveje til at iagttage mange aktuelle konsumenters opfattelser og af den grund foreslår vi, at du betragter internet webshoppens kritik før du lægger din bestilling på billige murerhammer online.

Facebook tilbyder dig desuden ret så hæderlige metoder til at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der en del outlets på nettet hvor du kan formulere en omtale af deres køb, som tilmed må udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige murerhammer online hos en e-handler kan man når alt kommer til alt løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde, især hos de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Et nemt alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være et kendetegn for at webbutikken forsvarer de officielle danske regler, tillige med at e-handlen undertiden besigtiges af specialister der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Det giver dig anledning til en håndsrækning, når du bliver udsat for dilemmaer ved din ordre på murerhammer. Tillige kan det anbefales at kunden er påpasselig med de mest vitale forhold der influerer på bestillingen af murerhammer online, fx hvilken byttepolitik online virksomheden har.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan eftervise købet af murerhammer, uagtet om man har bestilt fra Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Pia I gav 4 stjerner

Fremragende service

Pia K gav 5 stjerner

Det var godt !

Mette E gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 tips til når du køber online
1Det er efterhånden temmelig let gængeligt for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige murerhammer i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og følgelig lover mange internet selskaber i Danmark levering uden gebyr. Men det kan trods alt være nyttigt at inspicere et par forskellige internet firmaer efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris.
2Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af et regulativ, som hjælper en imod svindlende online forhandlere. Som en anden løsning burde du overveje en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage omkostningerne i flere bidder.
3Trustpilot fremskaffer stort set sikre muligheder for at eftergå flere aktuelle brugeres vurderinger og derfor stiller vi forslag om, at du ser nærmere på online virksomhedens bedømmelser forud for at du bestiller billige murerhammer online. Facebook resulterer i tillige fuldkommen strålende chancer for at få indtryk af internet butikkens kundefokus.
4Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være et signal om at webshoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen tit tilses af specialister der har meget erfaring med vilkårene. Inden folk køber billige murerhammer hos en internet handler bør man egentlig tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår.
5Den mindst kostelige slags levering vil til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed står og falder med at du har bopæl i kort afstand af webshoppens hjemsted. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være ret så vigtig forudsat man mangler murerhammer nu og her. Alternativt så yder visse e-forretninger i Danmark levering uden beregning, men i reglen kun når der shoppes for en konkret sum.
6Nogle få online shops lover fragtfri levering på murerhammer, men typisk kun når man indkøber for et konkret beløb. Ellers må du vælge den mindst kostelige fragtløsning, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Fragttypen bliver jævnligt endvidere meget simpel. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
7Antal dages levering er temmelig relevant ifald vi står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og af den grund er det uden tvivl centralt at du efterser den anslåede leveringsdato for murerhammer. Flere forhandlere på nettet annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, men vær obs på at det er betinget af at ordren aflægges inden et angivent tidspunkt.
8En stor portion webshops i Danmark udlover nu til dags et hav af forskellige billige metoder til levering til murerhammer. Det mest populære er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter den dag der passer dig. Muligheden er jo særdeles simpel, samt endda endda den billigste leveringsmåde.
9Før folk køber billige murerhammer på en online shop kunne man i og for sig kigge på netbutikkens betingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt. Desuden er det en hjælp at kunden er vaks omkring de mest vitale betingelser i forbindelse med handlen med billige murerhammer online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik webshoppen garanterer.