Bygpris.dk

Murerske

Murske 612220
170 kr.
Læs mere
Murerske 200x220mm
168 kr.
Læs mere
Murske 616200
183 kr.
Læs mere
Murerske 160x220mm, aron
330 kr.
Læs mere
Murerske 210x220 mm, p-5311
401 kr.
Læs mere
Murerske 250x260mm, axel
455 kr.
Læs mere
Murske norsk, 240x175 mm 5321
242 kr.
Læs mere
Murerske 230x250mm, uno
431 kr.
Læs mere
Murske 616220
164 kr.
Læs mere
Murske norsk, 200x148 mm 5319
153 kr.
Læs mere
Murske 612200
195 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/240
169 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/230
163 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/220
143 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/210
145 kr.
Læs mere
Murerske 220 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Murerske 230 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Murerske 240 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Murerske 210 mm HERO
48 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende forretningens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du får sparring omkring murerske.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige murerske alt efter hvor du handler online. Enkelte har billige priser, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare murerske.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige producenter, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af murerske online.
De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og derigennem har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det kan man undvære leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og velkendte firmaer, som bidrager til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Alverdens specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller murerske online på deres webshop.
Alverdens online nichebutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du modtage super indsigtsfuld service fra personale der er eksperter i lige præcis murerske.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

murerske jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

murerske bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

murerske silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

murerske harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forud for at du igangsætter byggeprojektet er det temmelig afgørende med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2Det er fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være rationelt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og efterfølgende nedskrive billige priser på hver eneste af dem.
3Du skal aldrig negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor hændelige risici. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
4Du må aldrig gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig afgørende at have grejet klar til brug forinden du starter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at påregne de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
5Det kan overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal få professionel hjælp til afslutningen af projektet. Såfremt du fremskaffer professionel hjælp vil det ofte være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
6Forberedelse vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du må udarbejde en strømlinet agenda, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter køreplanen.
7Der viser sig uden tvivl uventede problematikker ved krævende opgaver, og altså kan det være værdifuldt at der er afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
8Potentielt kan det blive af stor betydning at have alle materialer til disposition inden du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt der skal bruges, og efterfølgende eftergå materialerne, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Ved udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor kan du tit tage et kig på vejrprognosen i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
10Du har mulighed for at spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Det beroer altså på at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
11Du finder et bredt udvalg af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver utrolig meget almennyttig viden, i særlig grad såfremt du bruger den engelske version.
12Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, specielt hvis det er omfattende byggerier. Krævende opgaver gør krav på flere folk. Endvidere må det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ret så overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En del internet virksomheder yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtløsninger til murerske. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din pakke når der er tid til det. Leveringsformen er jo temmelig gnidningsløs, samt mange gange tillige den billigste form for levering.

Du kan derudover planlægge at vælge udbringning til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver typisk en sjat mindre billig, men tillige særligt bekvem ift. murerske online. Den mest billige mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du opholder dig nær online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på murerske kan være rigtig væsentlig såfremt vi mangler dine nye varer omgående, så af den grund er det helt fornuftigt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved murerske. En stor portion butikker på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som ikke desto mindre stiller krav om at bestillingen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få online firmaer sikrer gratis levering på murerske online, men i mange tilfælde kun såfremt man shopper for en konkret sum. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste leveringsform, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig murerske derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på murerske i følgende byer:

Esbjerg, Ølstykke, Tårnby, Middelfart, Tilst, Hobro, Lystrup, Haderslev, Kokkedal, Køge, Brønderslev, Hjørring, Gladsaxe, Højbjerg, Jyllinge, Skanderborg, Odder, Vordingborg, København, Silkeborg, Birkerød, Frederikssund, Hedehusene, Herlev, Aalborg, Glostrup, Rønne, Rudersdal, Virum, Slagelse, Svendborg, Roskilde, Dragør, Struer, Værløse, Søborg, Allerød, Nærum, Korsør, Aabenraa, Thisted, Ballerup, Hvidovre, Nakskov, Vallensbæk, Ringsted, Horsens, Farum, Helsingør, Viborg, Hillerød, Hørsholm, Odense, Ishøj, Herning, Nykøbing Falster, Albertslund, Taastrup, Risskov, Nørresundby, Frederiksberg, Solrød Strand, Holbæk, Lyngby, Skive, Haslev, Sønderborg, Frederikshavn, Gentofte, Stenløse, Kalundborg, Grenaa, Holstebro, Frederiksværk, Rødovre, Brabrand, Aarhus, Brønshøj, Greve, Brøndby, Valby, Åbyhøj, Varde, Kolding, Charlottenlund, Lillerød, Hedensted, Ikast, Nyborg, Næstved, Vejle, Randers, Fredericia, og Vanløse, .

Click-and-collect af murerske er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel køb murerske og murerske priser. Vi ser desuden som regel netshoppere søge efter blandt andet billig murerske, murerske online samt murerske tilbud, plus de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Priser på murerske

Det er efterhånden rigtig bekvemt for enhver at finde frem til tilbud på billige murerske online på forskellige e-forhandlere, og så har en lang række butikker på nettet ikke kunne lade være med at sænke priserne på murerske enormt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Det kan dog trods alt vise sig smart at prøve enkelte e-forretninger efter tilbud og udsalg på murerske online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man skal lige meget hvad være opmærksom på, at hvis en e-forhandler afhænder billige murerske online til en salgspris der kan ses som utrolig god, er det undertiden være et fingerpeg om en fup internet shop. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en orden, hvilket garanterer dig imod snydagtige online firmaer.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre beløbet til murerske over en periode. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere ofte kigger efter fx murerske tilbud og murerske online. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter eksempelvis murerske priser, billig murerske samt køb murerske.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot medfører ultra fornemme chancer for at evaluere diverse tidligere køberes synspunkter og på grund af dette tilrådes det, at du gransker internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige murerske online.

Facebook resulterer i ligeledes evigt fine genveje til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, som desuden må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige murerske online hos en e-shop kunne de i virkeligheden betragte deres forretningsvilkår, men det er gerne ikke særlig sjovt, især med de velkendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan og Davidsen.

Et alternativ kunne være at kontrollere om online forretningen er medlem af e-mærket, da det ofte er en sikkerhed for at internet virksomheden forstår de danske love, og at online forhandleren tit evalueres af sagkyndige som er indført i bestemmelserne på området.

Det giver dig mulighed for støtte, hvis du får problemstillinger med din ordre på murerske. Desuden stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de elementære regler der kan have indflydelse på bestillingen af murerske online, fx hvilken returrettighed webbutikken anvender.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadigvæk bevarer ens faktura, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af murerske, ligegyldig om man har købt hos Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg eller Silvan.

Birthe gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Maria gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Lone O gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Louise L gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket hjælper dig som kunde imod bedrageriske netbutikker. Som et alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at godtgøre pengene af flere omgange.
2Antal dages levering er naturligvis rigtig udslagsgivende om vi har brug for varen lige om lidt, så med det formål er det relativt passende at man finder det estimerede leveringstidspunkt på murerske. En række online varehuse præsterer billig dag-til-dag levering på mange varer, som dog forudsætter at ordren indsendes forud for et fastsat klokkeslæt.
3Generelt tilråder vi at finde ud af om e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være en indikation om at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden rutinemæssigt revurderes af fagfolk der er meget fortrolige lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige murerske hos en netbutik behøver de altid betragte netbutikkens vilkår.
4Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige murerske i blandt flere e-handler, og så frembyder mange butikker på nettet gebyrfri levering. Det kan imidlertid vise sig smart at kontrollere nogle få firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at få den bedste pris.
5Temmelig mange internet varehuse frembyder efterhånden en række forskellige billige leveringsmetoder til murerske. Det mest almindelige er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig meget bekvem, samt desuden derudover den mest betalelige fragttype.
6Den prisbilligste leveringsudgave vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog står og falder med at du befinder dig med kort afstand til online butikkens arbejdslager. Den leveringsversion er særdeles relevant i tilfælde af at vi har behov for murerske inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del online butikker portofri levering, men oftest gælder det kun hvis man bestiller for en præcis sum.
7Forud for at nogen køber billige murerske hos en forretning på nettet kan man på en vis måde læse netbutikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen et tidskrævende projekt. Yderligere er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de væsentligste regler der kan have indflydelse på købet af billige murerske online, til eksempel hvilken ombytningsret online forretningen anvender.
8Nogle få internet forretninger præsterer levering uden betaling på murerske, men tit er det påkrævet at der handles for en præcis sum. Alternativt skulle man foretrække den prisbilligste løsning til levering, der ofte er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Metoden viser sig en gang i mellem til gengæld rigtig praktisk. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid være selv at hente pakken.
9Trustpilot medfører absolut fantastiske genveje til at blive klogere på en længere række tidligere forbrugeres betragtninger og herved anbefaler vi, at du tager et kig på netbutikkens vurderinger forinden du shopper billige murerske online. Facebook giver dig også flere udmærkede chancer for at få en idé om netshoppens pålidelighed.