Bygpris.dk

Murrillefræser

Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert med diamantfræseskive med 2rækker »professional« UP og ASR 35 L støvsuger
11.249 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCS 45
8.495 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 incl. 2 diamantskiver, fræseskive 20mm & kuffert
4.710 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert og ASR 35 L støvsuger
9.999 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCE 30
7.000 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert
4.825 kr.
Læs mere
AEG Murrillefræser MFE 1500
4.595 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCE 65/0
8.685 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1800 watt
1.244 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1700 watt
1.225 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1.320 W - TC-MA 1300
799 kr.
Læs mere
METABO MURRILLEFRÆSER MFE 65
7.798 kr.
Læs mere
METABO MURRILLEFRÆSER MFE40 INKL 2 SKIVER
4.998 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment, imens andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot murrillefræser.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens handelsbetingelser.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af murrillefræser.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige murrillefræser fra byggecenter til byggecenter. En del vil have gode tilbud, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder produkter fra alverdens producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af murrillefræser online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har kunderne valget om at handle online og hente varerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund formår de at yde super begavet sparring fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis murrillefræser.
Alverdens niche netbutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du bestiller murrillefræser online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
murrillefræser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

murrillefræser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

murrillefræser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

murrillefræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
2Forberedelse er vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at forfatte en effektiv strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din strategi.
3Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar inden du tager fat på dit arbejde. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms indkøbsliste som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst tjekke oversigten, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
4Ved byggeprojekter udenfor har vejret en essentiel rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk beklædning som sikkerhedssko som beskyttelse overfor potentielle risici. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
6Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få professionel assistance til dele af arbejdet. Ifald du benytter hjælp fra en professionel er det normalt at hente tilbud fra forskellige selskaber.
7Typisk vil det være afgørende at have et regnskab for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør være forstandigt at notere hver enkelt omkostning, og herefter tjekke udgiften ved dem enkeltvis.
8Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af enormt meget gavnlig information, specielt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
9Der præsenterer sig næsten altid pludselige hovedpiner ved omfattende projekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at man har afsat nok plads i tidsplanen, som gør at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
10Inden du går i gang med dit byggeprojekt er det ekstremt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Det kan være til god gavn at søge hjælp til projektet, navnlig hvis det er store byggerier. Nogle projekter skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Man skal ikke på noget tidspunkt undvære grej. Typisk vil det vise sig af stor betydning at du har værktøjet disponibelt forinden du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at påregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Størstedelen af internet selskaber giver nu til dags alverdens billige leveringsformer til murrillefræser. En af de mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo usædvanlig enkel, samt oftest desuden den prisbilligste fragtmetode.

Du kan ligeledes planlægge at bestille ordren til levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver gerne en smule mere omkostningsfuld, men omvendt meget let for murrillefræser online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket beroer på at du bor nærved online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på murrillefræser er jo temmelig betydningsfuld såfremt vi behøver dine nye varer fluks, og af den grund er det altså passende at man tjekker den estimerede leveringsdato for murrillefræser. Mange internet selskaber – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, men som imidlertid er forudsat at du bestiller tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produktet på posthuset forud for at de lageransatte har fri.

Enkelte internet virksomheder lover levering uden omkostninger på murrillefræser online, men for det meste forudsætter det at der købes for et fastslået beløb. Alternativt skal man udvælge den mest letkøbte type af levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Mange webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du handler billig murrillefræser online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne frembyder blandt andet klik-og-hent på murrillefræser i følgende byer:

Kolding, Rudersdal, Randers, Brønderslev, Roskilde, Sønderborg, Middelfart, Brabrand, Ringsted, Dragør, Taastrup, Rønne, Risskov, Horsens, Odder, Ishøj, Odense, Lystrup, Helsingør, Hobro, Hedehusene, Kokkedal, Birkerød, Haslev, Vallensbæk, Valby, Aabenraa, Farum, Struer, Thisted, Gladsaxe, Jyllinge, Skive, Søborg, Brønshøj, Hørsholm, Haderslev, Fredericia, Ikast, Hjørring, Glostrup, Kalundborg, Slagelse, Tårnby, Allerød, Greve, København, Værløse, Svendborg, Holbæk, Gentofte, Ølstykke, Nærum, Frederiksværk, Hedensted, Vanløse, Højbjerg, Hillerød, Viborg, Herlev, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Frederiksberg, Rødovre, Tilst, Vordingborg, Holstebro, Grenaa, Nørresundby, Herning, Køge, Næstved, Frederikssund, Lyngby, Ballerup, Virum, Korsør, Solrød Strand, Nyborg, Vejle, Brøndby, Silkeborg, Stenløse, Hvidovre, Aalborg, Skanderborg, Varde, Nakskov, Aarhus, Esbjerg, Frederikshavn, Albertslund, og Lillerød, .

Click-and-collect for murrillefræser er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved indkig i søgedata er det markant, at folk typisk søger blandt andet murrillefræser priser og køb murrillefræser. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter eksempelvis billig murrillefræser, murrillefræser online og murrillefræser tilbud, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Priser på murrillefræser

Det er jo ret fremkommeligt for internetbrugere at vurdere tilbud på billige murrillefræser online i blandt diverse netbutikker, og derved har en lang række internet forhandlere været presset til at at trykke udsalgspriserne på murrillefræser eftertrykkeligt, og ydermere præstere fragtfri levering.

Derfor kan det alligevel være lønsomt at inspicere forskellige shops på nettet efter billige priser på murrillefræser online før du bestiller, så du er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal alligevel ikke overse, at når en forhandler på nettet udlover billige murrillefræser online til en udsalgspris som virker ubegribelig billig, kan det mange gange være et karakteristika der viser en svindel e-shop. Handler med kort er i hvert fald en del af en anordning, hvilket værner folk imod svindlende online forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at klare pengene til murrillefræser ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte ved nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte søger fx billig murrillefræser og murrillefræser tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere efterspørge fx murrillefræser online, murrillefræser priser samt køb murrillefræser.

Udforsk tidligere køberes meninger

Trustpilot præsterer tilpas ærlige chancer for at bese flere nuværende kunders synspunkter og af den grund rekommanderer vi, at du sonderer internet butikkens anmeldelser forinden du shopper billige murrillefræser online.

Facebook forærer dig endvidere regulære gode muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. Derudover er der en række firmaer på nettet som giver folk mulighed for at give en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige bør anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige murrillefræser online i en internet webshop kan man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke særlig interessant, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Et alternativt forslag kan være at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, fordi det generelt er et kendetegn for at e-shoppen opfylder dansk lovgivning, og at online forretningen jævnligt besøges af fagmænd der er meget bekendte med lovgivningen.

Dette er en god anledning til support, når du skulle få vanskeligheder i forbindelse med din handel med murrillefræser. Yderligere kan det anbefales at du er vidende om de mest essentielle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af murrillefræser online, som eksempelvis den returpolitik netshoppen kører med.

I relation til det er det også relevant, at man til enhver tid beholder sin kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen af murrillefræser, uafhængig af om man køber ved Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen eller 10-4.

Pia T gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Anders C gav 4 stjerner

Fremragende service

Karen F gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Helle gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en lov, som skærmer en imod snydagtige online virksomheder. Som alternativ burde du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil dække prisen over en længere periode.
2Leveringstidspunktet er jo ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for pakken om få sekunder, og herved er det fuldt ud væsentligt at vi efterser den forventede leveringstid på murrillefræser. Temmelig mange online outlets yder billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, som dog er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt.
3Indtil flere online forretninger præsterer fragt uden gebyr på murrillefræser, men for det meste er det forbeholdt når du indkøber for en bestemt pris. Desuden skulle man overveje den mest letkøbte leveringsmåde, som typisk vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted. Den er en gang i mellem ydermere ultra hensigtsmæssig. Den billigste type af levering er unægtelig selv at hente produkterne.
4Masser af online butikker frembyder i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for fragt til murrillefræser. Førstevalget hos mange er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig vældig overkommelig, samt ofte ligeledes den billigste type af levering.
5Før folk handler billige murrillefræser hos en forhandler på nettet kunne man de facto sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant. Foruden dette er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige murrillefræser online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.
6Generelt foreslår vi at tjekke om e-handlen er e-mærket medlem, som burde være et signal om at internet virksomheden anerkender de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet jævnligt besigtiges af fagmænd som mestrer de gældende bestemmelser. Forud for at nogen bestiller billige murrillefræser hos en online butik bør man ideelt set skimme virksomhedens forretningsbetingelser.
7Det er jo ualmindeligt let for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige murrillefræser hos diverse online forhandlere, og følgelig tilbyder masser af internet foretagender portofri levering. Trods dette kan det alligevel være lønsomt at eftergå indtil flere webbutikker efter rabat og tilbud forud for at du køber, så du er sikret at få fat i den mest betalelige pris.
8Den billigste leveringsmodel er dog selv at hente pakken, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af e-butikkens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ualmindeligt central hvis vi skal bruge murrillefræser nu og her. Alternativt så sikrer nogle internet varehuse gratis levering, men for det meste er det forbeholdt når der aftages for et konkret beløb.
9Trustpilot frembyder uden sammenligning fortræffelige muligheder for at studere ganske mange aktuelle køberes omtaler og af den grund foreslåes det, at du ser nærmere på e-handlens kritik forud for at du bestiller billige murrillefræser online. Facebook frembyder derudover stort set fornemme genveje til at få indtryk af online firmaets pålidelighed.