Bygpris.dk

Musefælde

Musefælde rapp-2, 2 stk.
50 kr.
Læs mere
Musefælde "Giljotti"
60 kr.
Læs mere
Musefælde - 2 stk. Galvaniseret
33 kr.
Læs mere
Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Læs mere
Musefælde "Mjölner"
40 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde Giljotti
60 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde rapp-2, 2 stk.
60 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde - 2 stk. galvaniseret
20 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde Mjølner
40 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde kassemodel
40 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare musefælde.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse virksomhedens betingelser.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige musefælde fra netbutik til netbutik. En del satser på gode tilbud, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af musefælde.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggecentre udbyder varer fra mange producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af musefælde online.
De velkendte byggekæder finder du i de større byer, og pga. det har flertallet valget om at bestille online og køre byggematerialerne selv. På grund af det har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du handler musefælde online på deres side.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du modtage endnu mere anvendelig assistance fra ansatte som er eksperter i netop musefælde.
Diverse specialiserede webshops er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
musefælde jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

musefælde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

musefælde harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

musefælde bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
2Du finder alverdens instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget almennyttig info, særligt forudsat at du kigger i hele verden.
3Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
4Du vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig vigtigt at have værktøjet klar før du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt omkostning, og så gennemgå beløbet for dem alle sammen.
6Godt forarbejde er nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en klar handlingsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
7Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det er omfattende byggeprocesser. Flere byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
8Det viser sig værdifuldt at du har alle materialer klar til brug forud for at du indleder håndværket. Du kan med fordel sammenfatte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og så gennemløbe punkterne, med øje for at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
9Du bør vurdere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Hvis du vil benytte professionel assistance vil det ofte være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld leverandører.
10Forud for at du går i gang med arbejdet kan det vise sig ufatteligt centralt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du tit tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
12Der kommer næsten altid uventede udfordringer i forbindelse med svære byggeprojekter, og ergo kan det være afgørende at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man er tryg ved at have tid nok til det.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering er smartest?

De fleste online varehuse tilbyder nu om stunder mange forskellige billige fragtløsninger til musefælde. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte produkter når du har tid. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt overkommelig, samt tit derudover den billigste leveringsversion.

Du bør omvendt udse dig at få pakken bragt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragttypen er desværre en anelse dyrere, men også virkelig gnidningsløs for musefælde online. Den mindst kostelige fragttype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som desværre afhænger af at du lever lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på musefælde kan vise sig at være temmelig væsentlig forudsat vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, så herved er det utvivlsomt meningsfuldt at du studerer den forventede leveringstid på musefælde. En lang række netshops i Danmark – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, men det er betinget af at ordren indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet før de logistikansatte tager hjem.

Nogle få online outlets præsterer portofri levering på musefælde online, men undertiden stiller det krav om at der aftages for en konkret sum. Derudover må du foretrække den mest billige mulighed for levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig musefælde derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover fx afhentning af musefælde i disse byer:

Sønderborg, Hedensted, København, Højbjerg, Holstebro, Birkerød, Fredericia, Skanderborg, Gentofte, Thisted, Solrød Strand, Brønderslev, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Brabrand, Rudersdal, Risskov, Lystrup, Hvidovre, Slagelse, Glostrup, Aarhus, Roskilde, Korsør, Varde, Grenaa, Tårnby, Esbjerg, Lillerød, Nærum, Vallensbæk, Rønne, Struer, Allerød, Haderslev, Charlottenlund, Herlev, Tilst, Skive, Greve, Nakskov, Næstved, Aabenraa, Hjørring, Søborg, Rødovre, Stenløse, Ballerup, Brønshøj, Holbæk, Frederikssund, Vejle, Kokkedal, Ringsted, Silkeborg, Dragør, Vanløse, Ikast, Middelfart, Hobro, Farum, Randers, Vordingborg, Odder, Svendborg, Frederiksværk, Åbyhøj, Horsens, Værløse, Hedehusene, Herning, Taastrup, Hørsholm, Viborg, Lyngby, Valby, Kolding, Kalundborg, Nyborg, Køge, Nørresundby, Aalborg, Haslev, Virum, Ishøj, Frederiksberg, Brøndby, Frederikshavn, Odense, Albertslund, Helsingør, Ølstykke, Jyllinge, og Hillerød, .

Afhentning for musefælde er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Falster, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at folk jævnligt søger eksempelvis musefælde online og billig musefælde. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge fx musefælde priser, køb musefælde og musefælde tilbud, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bygma.

Priser på musefælde

Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige musefælde online fra flere internet varehuse, og herved har adskillige netshops fundet det uundgåeligt at mindske prisen på musefælde markant, og ydermere love gratis fragt.

Men det kan ikke desto mindre blive nyttigt at checke diverse internet foretagender efter tilbud og udsalg på musefælde online forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre huske på, at hvis en netshop udlover billige musefælde online til en pris der er uforståeligt beskeden, så burde det for det meste være et faresignal om en snydagtig internet forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af en lovbestemmelse, der garanterer dig som køber overfor bedrageriske online webshops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere pengene til musefælde af flere omgange. Det tilbydes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi ser på statistikkerne står det markant, at folk typisk leder efter for eksempel musefælde priser og køb musefælde. Man ser derudover som regel mennesker lede efter fx musefælde tilbud, billig musefælde og musefælde online.

Tjek nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i uden sammenligning strålende chancer for at gøre dig bekendt med flere tidligere køberes betragtninger og af den grund tilråder vi, at du iagttager online butikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige musefælde online.

Facebook forærer dig ydermere regulære pålidelige løsninger til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus. Herinde ses en række internet webshops som gør det muligt at levere en kritik af virksomhedens service, som ydermere kan drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige musefælde online på en internet webshop behøver de principielt gennemløbe netbutikkens vilkår, men det er typisk en tidskrævende opgave, især med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning er at finde ud af om internet selskabet er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er en forsikring om at internet shoppen opretholder de gældende danske regler, og at e-shoppen ofte undersøges af eksperter som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for støtte, for så vidt du udsættes for udfordringer i forbindelse med din bestilling af musefælde. Tillige kan det anbefales at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af musefælde online, fx den ombytningspolitik shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, så man altid kan bekræfte bestillingen af musefælde, hvad end man shopper ved Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Morten R gav 5 stjerner

Fremragende service.

Rasmus Olsen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Louise Jensen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Thomas Larsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi at bemærke om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det er et tegn på at internet forretningen anerkender de gældende danske regler, samt at e-forhandleren ofte ses til af jurister som er meget fortrolige reglerne. Forinden folk køber billige musefælde på en shop burde de de facto gennemse virksomhedens handelsaftale.
2Forud for at folk shopper billige musefælde i en internet butik burde de utvivlsomt granske butikkens handelsvilkår, men det er undertiden ikke super spændende. Ydermere er det en hjælp at man er på vagt for de mest basale vedtægter gældende for købet af billige musefælde online, som eksempelvis hvilken returrettighed online butikken har.
3Nogle internet foretagender tilbyder portofri levering på musefælde, men undertiden kun når der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt skulle man vælge den mest billige leveringsløsning, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig ofte omvendt meget fleksibel. Den mest betalelige fragtmulighed er unægtelig at du selv henter ordren.
4Den billigste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du befinder dig nær webbutikkens lager. Den leveringsudgave er jo rigtig bestemmende såfremt vi har brug for musefælde omgående. Alternativt så præsterer en række internet varehuse levering uden omkostninger, men oftest kun såfremt du indkøber for en bestemt pris.
5Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en bestemmelse, som forsvarer dig som køber imod bedrageriske webbutikker. Som en anden løsning kan du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afdrage regningen over en længere periode.
6En række webshops i Danmark foreslår heldigvis mange forskellige billige fragttyper til musefælde. En der er meget almindelig er nu om dage levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo ultra overkommelig, og tit ligeledes den billigste fragttype.
7Det er ultra simpelt for os alle at kigge efter tilbud online på billige musefælde i blandt flere e-shops, og på grund af dette lover langt de fleste online butikker fragt uden betaling. Dog kan det trods alt være indbringende at kontrollere indtil flere internet outlets efter tilbud og udsalg inden du handler, så du er velinformeret til at modtage den billigste pris.
8Antal dages levering er meget essentiel forudsat du skal bruge din pakke om kort tid, så herved er det ret så passende at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for musefælde. En hel del internet virksomheder frembyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, men som imidlertid er forudsat at bestillingen placeres før et konkret tidspunkt.
9Trustpilot forærer dig temmelig fortræffelige genveje til at eftergå en lang række tidligere konsumenters reflektioner og derfor foreslår vi, at du evaluerer online virksomhedens omtaler forinden du bestiller billige musefælde online. Facebook bringer dig tillige i højeste grad gode chancer for at få indtryk af netshoppens popularitet.