Bygpris.dk

Myrefri

Ecostyle Myrefri Loxiran - Lokkedåse 2stk
69 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri 200g - Til Udstrøning
99 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri 400G
120 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Strødåse 500g -
199 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Spinosad - Refill 20ml
100 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Loxiran
107 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Spray - 400ml Ktb
189 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefrikvik Pulver - Konc.til Udvanding
199 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri - Vandopløselig 5 Poser A 20g
100 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri 700ml - Pumpespray Ktb
129 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot myrefri.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regler.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil slippe for fragten, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af myrefri.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige myrefri hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder findes i nærheden af dig selv, og herigennem har man valget om at handle online og transportere materialerne selv. Derfor kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar hente produkterne straks.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra adskillige leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af myrefri online.

Nichewebshop

Mange niche webshops står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du få billigere priser.
Størsteparten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at handle myrefri online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså kan du få ekstra konstruktiv rådgivning fra personale med specialistviden i netop myrefri.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

myrefri silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

myrefri bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

myrefri jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

myrefri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes stribevis af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube faciliterer ret så meget nyttig info, især ifald man benytter den engelske version.
2Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Det viser sig meningsgivende at du har de relevante byggematerialer klar til brug på forhånd inden du går i krig med arbejdet. Du kunne udarbejde en punktforms note med alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Husk at du kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man ifald renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
5Du burde måske tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde skaffe eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Ifald du indhenter professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse selskaber.
6Du vil for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være essentielt at have det parat når du indleder byggeriet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de medfølgende udgifter i din økonomi.
7Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det være ganske meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Enkelte opgaver kræver flere folk. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
9Forberedelse vedbliver at være kilden til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at lave en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du laver tidsplanen.
10Der præsenterer sig typisk pludselige problemstillinger i forbindelse med svære opgaver, og følgelig vil det være vigtigt at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, som bidrager til at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
11Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette skal du jævnligt kigge på vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
12Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det kan være økonomisk at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og bagefter dokumentere ens omkostning ved dem alle sammen.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Masser af netshops udlover i dag et hav af forskellige billige fragtmetoder til myrefri. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter pakken lige når det passer dig. Muligheden er jo usædvanlig simpel, og i mange tilfælde desuden den mindst kostelige metode til levering.

Du kan ydermere tænke over at få pakken bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver af og til en sjat mindre billig, men endvidere virkelig smertefri med myrefri online. Den mindst kostelige fragtmulighed er unægtelig at du selv henter pakken, som jo betinges af at du bor nær internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på myrefri er naturligvis særdeles vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge din pakke nu og her, og med det formål er det øjensynligt relevant at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på myrefri. En del internet shops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter online, der dog er regnet ud fra at ordren placeres tidligere end et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produktet betjent inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Indtil flere internet varehuse byder på levering uden beregning på myrefri online, men i reglen er det påkrævet at der bestilles for et præcist beløb. Alternativt bør du gribe den billigste leveringsmodel, der mange gange vil blive at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

De største byggemarkeder yder afhentning hvor du køber billig myrefri hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark. Byggecentrene yder eksempelvis click-and-collect på myrefri i disse områder:

Nærum, Holstebro, Birkerød, Rønne, Helsingør, Svendborg, København, Åbyhøj, Lyngby, Viborg, Odder, Slagelse, Skive, Søborg, Hvidovre, Frederikshavn, Fredericia, Brøndby, Haderslev, Ballerup, Dragør, Lystrup, Ringsted, Grenaa, Nakskov, Køge, Farum, Jyllinge, Frederiksberg, Herning, Hedehusene, Højbjerg, Kolding, Brabrand, Hobro, Rudersdal, Brønderslev, Struer, Charlottenlund, Allerød, Brønshøj, Randers, Silkeborg, Vanløse, Nørresundby, Hjørring, Gladsaxe, Roskilde, Nykøbing Falster, Aarhus, Aabenraa, Lillerød, Kalundborg, Værløse, Ølstykke, Rødovre, Sønderborg, Tilst, Korsør, Vallensbæk, Varde, Risskov, Middelfart, Glostrup, Nyborg, Holbæk, Næstved, Vordingborg, Greve, Virum, Skanderborg, Hillerød, Herlev, Vejle, Ikast, Frederiksværk, Albertslund, Taastrup, Tårnby, Aalborg, Frederikssund, Kokkedal, Valby, Hørsholm, Hedensted, Odense, Thisted, Esbjerg, Ishøj, Gentofte, Solrød Strand, Haslev, Stenløse, og Horsens, .

Afhentning af myrefri er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis køb myrefri og billig myrefri. Foruden dette ser man typisk folk søge efter bl.a. myrefri priser, myrefri tilbud samt myrefri online, plus de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark og XL-Byg.

Spar penge på myrefri

Det er virkelig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige myrefri online hos forskellige internet butikker i Danmark, og til gengæld har massevis af butikker på nettet set sig nødsaget til at presse salgspriserne på myrefri drastisk, og endda byde på fragt uden beregning.

Derfor kan det trods alt vise sig udbytterigt at udforske enkelte netbutikker efter tilbud og udsalg på myrefri online forud for at du placerer ordren, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma.

Man bør ikke desto mindre huske på, at ifald en shop på nettet frembyder billige myrefri online på tilbud til en udsalgspris som anses for ubegribelig favorabel, så kunne det for det meste være et karakteristika der viser en svindel internet butik. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af en lovbestemmelse, der sikrer dig som kunde overfor uægte online webshops.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, når du agter at finansiere regningen på myrefri senere. Dette tilbydes typisk hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk ofte søger bl.a. køb myrefri og billig myrefri. Man ser desuden tit mennesker lede efter fx myrefri online, myrefri priser samt myrefri tilbud.

Analyser folks meninger

Trustpilot bringer dig super gunstige muligheder for at eftergå ganske mange tidligere brugeres tanker og derved tilråder vi, at du tjekker e-handlens anmeldelser forinden du shopper billige myrefri online.

Facebook indebærer derudover flere habile løsninger til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi nogle internet varehuse hvor man kan skrive en omtale af deres køb, som tillige må tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige myrefri online på en internet webshop kan man utvivlsomt studere netshoppens vilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt, især ved de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne være at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er en indikator for at online butikken accepterer den officielle danske lovgivning, udover at e-forretningen nu og da vurderes af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af myrefri. Yderligere anbefales det at køberen er sat ind i de væsentligste regler der indvirker på købet af myrefri online, for eksempel den returret e-butikken garanterer.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan dokumentere sit køb af myrefri, ligegyldig om man køber fra Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Per gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Morten Nielsen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Anne Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Poul Knudsen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot resulterer i ret så hensigtsmæssige løsninger til at iagttage diverse øvrige køberes synspunkter og af den grund anbefaler vi, at du kigger på internet firmaets vurderinger forud for at du handler billige myrefri online. Facebook præsterer tillige i højeste grad gavnlige genveje til at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus.
2Vi foreslår generelt at granske om internet butikken er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en garanti for at e-firmaet følger gældende dansk lovgivning, foruden at webshoppen nu og da monitoreres af sagkyndige som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Før nogen shopper billige myrefri i en webbutik kunne de altid se på netshoppens regler.
3En hel del internet butikker lover levering uden betaling på myrefri, men i mange tilfælde kræver det at du bestiller for en præcis sum. Derudover skulle man snuppe den mest billige leveringsform, som typisk vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Denne er almindeligvis lige så vel ret hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
4Før folk bestiller billige myrefri hos en butik på nettet behøver man helt sikkert skimme virksomhedens forretningsaftale, dog er det typisk ikke specielt ophidsende. Endvidere støtter vi at køber er vaks omkring de væsentligste forhold der gælder for bestillingen af billige myrefri online, til eksempel den returret internet forhandleren benytter.
5Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en lov, som beskytter dig som kunde overfor uægte online firmaer. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere pengene over tid.
6Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du bor i kort afstand af internet virksomhedens tilholdssted. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld såfremt vi har behov for myrefri om kort tid. Alternativt så frembyder visse internet foretagender levering uden omkostninger, men ofte kræves det at man handler for et fastslået beløb.
7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret væsentlig såfremt man skal bruge produkterne omgående, så af den grund er det altså klogt at vi besigtiger leveringstiden ved myrefri. De fleste internet foretagender stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, men som trods alt er afhængig af at ordren laves forud for et givent tidspunkt.
8Det er super nemt for forbrugerne at analysere priser online på billige myrefri på forskellige internet firmaer i Danmark, og til tak yder masser af e-shops fragt uden betaling. Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at se nærmere på indtil flere internet firmaer efter tilbud og rabat inden du handler, sådan at du er på den sikre side med at antage den bedste pris.
9En masse e-handler tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige fragttyper til myrefri. En af favoritterne er nu om dage pakkeshops, så du selv kan hente din pakke når du har tid. Fragtmetoden er altså meget overkommelig, og endda derudover den billigste løsning til levering.