Bygpris.dk

NH Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er især en mulighed ved de kendte byggekæder.
Der er forskel på priserne på billige NH palleløfter fra netbutik til netbutik. Nogle vil have lave priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du vælge et andet.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare NH palleløfter.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af NH palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at slippe for fragten, samt samtidig hente varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder samler varer fra diverse specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af NH palleløfter online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler NH palleløfter online fra deres webshop.
Diverse nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres varer, da de kun sælger disse varer. Derigennem får du formentlig mere nyttig vejledning fra folk med ekspertviden i netop NH palleløfter.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

NH palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

NH palleløfter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

NH palleløfter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

NH palleløfter silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ej beklædning som fx sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
2Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund bør du tit se vejrvarslen i perioden for byggeriets start, så du slipper for at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Længe før du igangsætter byggeprojektet må det være vildt meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Husk at du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det gives når renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at projektet har positiv betydning for planeten.
5Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Ifald du benytter assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at notere priser fra forskellige entreprenører.
6Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå samtlige omkostninger, og så nedfælde den billigste pris på dem hver især.
7Man bør ikke undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have grejet klar til brug når du igangsætter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de her omkostninger i dit budget.
8Forberedelse viser sig som kilden til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at have en struktureret agenda, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
9Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige hovedpiner i forbindelse med store byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig essentielt at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, så man kan være overbevist om at nå det til den planlagte tid.
10Det vil vise sig fundamentalt at du har de relevante materialer tilgængelige før du indleder eksekveringen. Du kan nedskrive en overskuelig indkøbsseddel som samler alle de ting du får brug for, og dernæst eftergå hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
11Der er mange hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til ekstremt meget anvendelig info, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
12Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Enkelte opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere er det bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ret så flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En masse online webshops tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringsmidler til NH palleløfter. En af de mest populære er nu til dags pakkeshops, og så kan du blot hente bestillingen den dag der passer dig. Muligheden er altså usædvanlig enkel, samt tit tilmed den mindst kostelige leveringsløsning.

Du burde tillige overveje at vælge at få udbragt til din bopæl eller til din arbejdsplads. Metoden er i mange tilfælde en lille smule dyrere, men derudover i høj grad ukompliceret ved køb af NH palleløfter online. Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du opholder dig nær online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på NH palleløfter kan vise sig at være rigtig betydningsfuld forudsat vi har behov for produktet med det samme, så herved er det ret på sin plads at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for NH palleløfter. En del online forretninger – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en række varer online, men det er påkrævet at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne afsted inden medarbejderne tager hjem.

Visse shops på nettet byder på levering uden gebyr på NH palleløfter online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for et fastslået beløb. Ellers burde man gribe den mest letkøbte leveringsversion, som tit vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

En masse byggecentre giver klik-og-hent hvor man bestiller billig NH palleløfter online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark. De tildeler blandt andet klik-og-hent på NH palleløfter i følgende områder:

Sønderborg, Valby, Holbæk, Glostrup, Skanderborg, Herlev, Solrød Strand, Risskov, Hedensted, Odder, Helsingør, Allerød, Varde, Nyborg, Ishøj, Hvidovre, Ballerup, Hjørring, Gladsaxe, Rønne, Silkeborg, Højbjerg, Roskilde, Ringsted, Frederiksberg, Frederikssund, Thisted, Brøndby, Haderslev, Brønshøj, Køge, Vallensbæk, Frederikshavn, Hørsholm, Frederiksværk, Nørresundby, Tårnby, Værløse, Stenløse, Rødovre, Ølstykke, Korsør, Middelfart, Ikast, Hillerød, Vordingborg, Viborg, Fredericia, Taastrup, København, Nykøbing Falster, Struer, Aarhus, Svendborg, Esbjerg, Næstved, Herning, Aabenraa, Haslev, Grenaa, Charlottenlund, Vanløse, Randers, Holstebro, Kalundborg, Aalborg, Dragør, Slagelse, Odense, Vejle, Nakskov, Lyngby, Virum, Brabrand, Søborg, Nærum, Jyllinge, Hedehusene, Horsens, Farum, Hobro, Kokkedal, Albertslund, Brønderslev, Åbyhøj, Rudersdal, Kolding, Lillerød, Greve, Skive, Tilst, Birkerød, Gentofte, og Lystrup, .

Afhentning af NH palleløfter er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere typisk søger blandt andet køb NH palleløfter og NH palleløfter tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere søge efter bl.a. NH palleløfter priser, billig NH palleløfter og NH palleløfter online, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Tilbud på NH palleløfter

Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige NH palleløfter online fra flere internet butikker i Danmark, og følgelig har en hel del internet butikker ikke kunne slippe for at nedskære udsalgspriserne på NH palleløfter helt i bund, og ydermere tilbyde gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig nyttigt at udforske visse e-butikker efter rabatter og tilbud på NH palleløfter online inden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og Silvan.

Du må ikke desto mindre være obs på, at såfremt en e-handler sælger billige NH palleløfter online til en pris der kan ses som overordentlig lav, bør det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk webbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side en del af et reglement, som værner dig imod uærlige internet butikker.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at afdrage betalingen af NH palleløfter over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter bl.a. NH palleløfter priser og billig NH palleløfter. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge efter fx køb NH palleløfter, NH palleløfter tilbud og NH palleløfter online.

Analyser eksisterende kunders meninger

Trustpilot byder på fuldstændig passende muligheder for at besigtige forskellige tidligere konsumenters omtaler og derved er det godt, at du sonderer online forhandlerens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige NH palleløfter online.

Facebook tilbyder lignende de facto udmærkede muligheder for at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed. I øvrigt møder vi endda internet webshops hvor folk kan notere en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel kan anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige NH palleløfter online hos en webbutik behøver de reelt tyde netbutikkens handelsaftale, dog er det ofte et omfattende arbejde, især hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og XL-Byg.

Et nemt alternativ er at kontrollere hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det burde være en sikkerhed for at internet firmaet overholder de officielle regler, udover at den af og til revurderes af fagfolk som behersker bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, hvis du udsættes for besvær som følge af dit køb af NH palleløfter. Derudover anbefales det at køberen er hensynstagende til de væsentligste reglementer gældende for købet af NH palleløfter online, til eksempel hvilken bytteret e-firmaet bruger.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af NH palleløfter, uanset om man har handlet hos 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Bauhaus.

Jesper gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Helle L gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Maria gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Pia gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden folk handler billige NH palleløfter i en online shop bør man når alt kommer til alt læse e-butikkens vilkår, dog er det normalt et omfattende projekt. Ligeså kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de primære retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige NH palleløfter online, som eksempelvis den returneringsret internet webshoppen anvender.
2Trustpilot leverer rigtig gode løsninger til at udforske en stor gruppe aktuelle brugeres betragtninger og på grund af dette er det at foretrække, at du gennemsøger internet forhandlerens anmeldelser inden du køber billige NH palleløfter online. Facebook præsterer også i højeste grad sikre muligheder for at få indblik i internet forhandlerens kundefokus.
3Nogle få online selskaber tilbyder fragt uden betaling på NH palleløfter, men for det meste er det under betingelse af at der shoppes for en præcis sum. I øvrigt skal du tage den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver tit ligeledes ualmindeligt problemfri. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog altid være selv at hente ordren.
4De fleste internet selskaber tilbyder heldigvis mange forskellige billige muligheder for fragt til NH palleløfter. En favorit er for øjeblikket pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig ultra smertefri, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige leveringstype.
5Det er særdeles nemt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige NH palleløfter på tværs af forhandlere på nettet, og for det frembyder massevis af online forretninger gebyrfri levering. Det kan dog imidlertid være lønnende at undersøge nogle outlets på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at indhente den laveste pris.
6Den mindst kostelige fragtform vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du opholder dig nærved netbutikkens bopæl. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende når vi står og skal bruge NH palleløfter nu og her. Alternativt så garanterer enkelte online outlets levering uden omkostninger, men typisk afkræver det at der handles for en fastsat sum.
7Leveringstidspunktet er naturligvis usædvanlig væsentlig i tilfælde af at vi mangler dine nye produkter inden for kort tid, og af den grund er det uden tvivl på sin plads at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på NH palleløfter. En lang række internet butikker yder billig levering på næste hverdag på en hel del varer, men vær opmærksom på at det påkræver at handlen gemmenføres forud for et konkret tidspunkt.
8Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig imod snydagtige webshops. Alternativt kan du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at dække beløbet over tid.
9Generelt går vi ind for at se hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være et billede på at e-butikken understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen af og til kigges til af jurister der er meget bekendte med vilkårene på området. Inden folk handler billige NH palleløfter i en internet virksomhed kunne man for at være på den sikre side overveje shoppens betingelser.