Bygpris.dk

Nøddesten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 35 webshops der sælger nøddesten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 700 kr., som er hele 35 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
845 kr.Køb
950 kr.Køb
963 kr.Køb
966 kr.Køb
999 kr.Køb
1.008 kr.Køb
1.029 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.069 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.152 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.223 kr.Køb
1.275 kr.Køb
1.284 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.358 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.514 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.690 kr.Køb
1.776 kr.Køb
2.020 kr.Køb
2.433 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til haven

Mængder: 15 kg 10 kg 25 kg 1 m3 1 ton 500 kg 15 kg 25 kg 800 kg 500 liter 1 kubikmeter 20 kg 1000 kg

Levering: i poser hent selv i løs vægt trailer i bigbag løst leveret vognlæs i sække afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Der vil være forskel på priserne på billige nøddesten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver billige priser, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse butikkens betingelser.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare nøddesten.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af nøddesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra diverse nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af nøddesten online.
De udbredte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derved har kunderne chancen for at handle online og transportere varerne på egen hånd. Som følge af det er der mulighed for at undvære fragten, og samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

En masse små butikker er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du handler nøddesten online hos dem.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Altså er det forventeligt at du får ekstremt anvendelig hjælp fra folk med ekspertviden i netop nøddesten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
nøddesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

nøddesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i de 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til projektet, især når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Nogle ombygninger gør krav på mere end en person. Endvidere vil det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
2Der kan findes stribevis af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med ret så meget konstruktiv information, specielt forudsat at man benytter engelske søgeord.
3Det kan blive fundamentalt at du har de fornødne materialer tilgængelige før du iværksætter din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en punktforms oversigt indeholdende alt det som er nødvendige, og som det næste gennemgå materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
4I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. At få tilskud betinger at projektet forbedrer planeten.
5Det kan overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Hvis du får professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
6Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund kan du hyppigt tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne når du lige er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Før du indleder byggeprojektet er det temmelig fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kunne kortlægge prisen på dem enkeltvis.
9Der præsenterer sig ofte uventede problemstillinger i forbindelse med svære projekter, og af den grund kan det være væsentligt at man har afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
10Du må aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm der beskytter dig imod potentielle risici. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
11Man vil ikke mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har grejet tilgængeligt før du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
12Planlægning vil være nøglen til succes med projektet. Du bør have en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af strategien.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål til nøddesten

 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  Adskillige netshops udlover i dag et hav af forskellige billige former for levering til nøddesten. En der er meget populær er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når det passer dig. Muligheden er altså rigtig gnidningsløs, samt tit endvidere den mest betalelige type af levering.

  Du kunne tillige prøve at vælge at få sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig desværre lidt mere bekostelig, men tillige meget smart for nøddesten online. Den billigste form for fragt er unægtelig at hente pakken selv, hvilket betinges af at du er i nærheden af internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på nøddesten er jo usædvanlig udslagsgivende hvis man behøver din pakke øjeblikkeligt, og herved er det nemlig aktuelt at vi undersøger tidshorisonten for levering på nøddesten. De fleste butikker på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at bestillingen anbringes forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne fikset forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere internet varehuse byder på gratis levering på nøddesten online, men ofte kun hvis man handler for en konkret sum. Desuden skulle man snuppe den mindst kostelige leveringstype, der tit er at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

  Flere byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig nøddesten på nettet men afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af nøddesten i følgende byer:

  Ølstykke, Struer, Gentofte, Højbjerg, Esbjerg, Hørsholm, Varde, Aarhus, Slagelse, Odense, Frederikshavn, Fredericia, Virum, Tårnby, Ballerup, Brabrand, Jyllinge, Hjørring, Roskilde, Ishøj, Værløse, Solrød Strand, Aalborg, Brønshøj, Stenløse, Haslev, Silkeborg, Nykøbing Falster, Middelfart, Allerød, Kalundborg, Frederiksberg, Næstved, Hedensted, Thisted, Glostrup, Grenaa, Herlev, Randers, Nærum, Helsingør, Tilst, Haderslev, Skive, Vallensbæk, Nyborg, Søborg, Hvidovre, Frederiksværk, Lyngby, Rødovre, Dragør, Korsør, Vanløse, Kokkedal, Ikast, Rønne, Taastrup, Køge, Rudersdal, Brønderslev, Vejle, Vordingborg, Holstebro, Charlottenlund, Holbæk, Herning, Hedehusene, Skanderborg, Aabenraa, Kolding, Viborg, Nakskov, Hobro, Hillerød, Greve, Risskov, Svendborg, København, Lillerød, Lystrup, Farum, Åbyhøj, Gladsaxe, Albertslund, Horsens, Birkerød, Sønderborg, Frederikssund, Brøndby, Odder, Ringsted, Valby, og Nørresundby, .

  Klik-og-hent af nøddesten er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Ved kig i tallene er det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter fx nøddesten online og nøddesten priser. Man ser desuden ofte folk efterspørge blandt andet nøddesten tilbud, køb nøddesten samt billig nøddesten, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

  Få rabat på nøddesten

  Det er ultra ligetil for forbrugerne at vurdere tilbud på billige nøddesten online i blandt diverse internet varehuse, og ergo har utallige e-firmaer ikke kunne lade være med at reducere prisniveauet på nøddesten eftertrykkeligt, og i øvrigt love levering uden omkostninger.

  Derfor kan det imidlertid blive lukrativt at se nærmere på forskellige e-forhandlere efter tilbud på nøddesten online før du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

  Man bør blot være så påpasselig, at såfremt en netbutik afsætter billige nøddesten online til salg for en tilbudspris der er kolossalt attraktiv, bør det i nogle tilfælde være en varsel om en svindel internet webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, der passer på dig som kunde overfor snydagtige e-firmaer.

  Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere beløbet til nøddesten over flere uger. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Når man ser på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis billig nøddesten og nøddesten online. Derudover oplever man ofte folk efterspørge bl.a. køb nøddesten, nøddesten priser og nøddesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven

  Mængder: 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 20 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 10 kg 15 kg 1 ton 15 kg 500 liter

  Levering: trailer i poser vognlæs i bigbag i sække i løs vægt hent selv løst leveret afhentning

  Udforsk nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot indebærer fuldkommen sikre chancer for at evaluere en lang række aktuelle køberes bedømmelser og herved er det smart, at du tager et kig på online virksomhedens ratings forinden du placerer din ordre på billige nøddesten online.

  Facebook forærer dig derudover fuldkommen fornemme metoder til at få indsigt i internet butikkens kundefokus. Tilmed møder vi mange online webshops som tilbyder folk at forfatte en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere burde benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen shopper billige nøddesten online hos en butik kunne de de facto sætte sig ind i dens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende, særligt med de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  Et alternativ kunne være at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærket, da det skulle være en erklæring om at internet firmaet følger de danske love, tillige med at internet virksomheden regelmæssigt tilses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

  Det er en rigtig god lejlighed til bistand, ifald du får udfordringer i processen med din bestilling af nøddesten. I øvrigt er det prisværdigt at køber er klar over de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af nøddesten online, f.eks. den byttepolitik online forretningen garanterer.

  På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man permanent beholder ens kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af nøddesten, uagtet om man har handlet ved Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

  Erik Nielsen gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Maria Jensen gav 4 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Anna Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Inger B gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Nøddesten via internet butikker

  Trustpilot byder på immervæk strålende muligheder for at kigge nærmere på mange eksisterende kunders ratings med bestilling af nøddesten og herved er det smart, at du sonderer internet forretningens anmeldelser før du køber nøddesten på nettet.

  Facebook bringer dig ligeledes regulære strålende chancer for at få en idé om online virksomhedens kundefokus. Her ser vi faktisk internet butikker hvor man kan levere en anmeldelse af virksomhedens service, som ydermere bør udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne ved køb af nøddesten.

  Forinden du køber nøddesten online

  Inden folk handler nøddesten hos en shop på nettet bør de de facto skimme e-shoppens vilkår, dog er det tit ikke særlig interessant.

  Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af om e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikator for at online butikken føjer den officielle danske lovgivning, foruden at hjemmesiden ofte evalueres af sagkyndige der kender til de gældende regulativer for salg af nøddesten via webshops.

  Dette er desuden en god genvej til støtte, hvis du får vanskeligheder i forbindelse med din shopping. For øvrigt stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de grundlæggende vilkår der har indvirkning på købet.

  Levering af nøddesten

  En hel del internet selskaber udlover heldigvis mange forskellige leveringsløsninger. Den mindst kostelige leveringsversion er dog at du selv står for afhentning af nøddestenene, men dette beroer på at du befinder dig tæt på internet virksomhedens lager.

  Leveringsdygtigheden er naturligvis yderst afgørende såfremt vi har brug for nøddestenene omgående, så herved er det naturligvis aktuelt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt for nøddesten – men som imidlertid forudsætter at der bestilles inden et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varen sendt afsted forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

  Nogle få online selskaber sikrer portofri levering af nøddesten, men ofte er det påkrævet at man handler for en bestemt sum.

  Produkterne der er vist på den her side blev genereret af vores robot. Den har faktisk scannet ekstremt mange tilbud med det formål at kunne fremvise de varer der minder mest om søgeordet nøddesten, og som algoritmen derfor føler interessere dig.

  Udover søgeforespørgslen du gav Google har den i øvrigt indregnet formuleringer, som historisk set er nogle som mennesker formentlig bruger i den sammenhæng, eksempelvis nøddesten i poser og nøddesten online foruden søgninger som nøddesten i poser og nøddesten hent selv.

  Den viden kan søgemotoren bruge som yderligere inspiration for at vise de mest relevante varer. Data viser også at mennesker leder efter eksempelvis nøddesten i poser, nøddesten i poser samt nøddesten i sække. Denne information har robotten yderligere benyttet til, at navigere forbi massevis af produkter.

  For øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene nøddesten online, nøddesten i poser og nøddesten i poser er ekstremt populære, og som følge heraf er disse samtidig medregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene nøddesten i løs vægt, nøddesten online og nøddesten online. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de listede tilbud, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.

  Nøddesten købes igennem store byggemarkeder, som fx Bauhaus.dk, Stark.dk, Silvan.dk, 10-4.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, XL-Byg.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles nøddesten til…

  Hovedstaden: Frederiksværk, Holte, Nærum, Høje Taastrup, Gilleleje, Lillerød, Albertslund, Fredensborg, Gladsaxe, Virum, Vanløse, Farum, Hørsholm, Smørumnedre, Hellerup, Roskilde, Brønshøj, Rødovre, Værløse, Måløv, Snekkersten, Brøndby, Herlev, Stenløse, Gentofte, Vallensbæk, Birkerød, Hedehusene, Humlebæk, Rudersdal, Taastrup, Nivå, Ishøj, Valby, Kokkedal, Tårnby, Hellebæk, Dragør, Ølstykke, Ballerup, Allerød, Charlottenlund, Dyssegård, Slangerup, Rønne, Hvidovre, Frederikssund, Glostrup, Espergærde, Hundested, Helsinge, Frederiksberg, Hillerød, København, Søborg, Helsingør, Lyngby

  Sjælland: Nakskov, Ringsted, Korsør, Vordingborg, Jyllinge, Nykøbing Falster, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Fensmark, Køge, Greve, Kalundborg, Herfølge, Slagelse, Haslev, Sorø, Tune, Holbæk, Maribo, Næstved, Solrød Strand

  Midtjylland: Herning, Løgten, Skjern, Grenaa, Skive, Hasselager, Kjellerup, Skanderborg, Åbyhøj, Aarhus, Lystrup, Randers, Ikast, Ry, Risskov, Hadsten, Brabrand, Hørning, Silkeborg, Løsning, Mårslet, Hinnerup, Hammel, Malling, Viborg, Egå, Skødstrup, Struer, Brande, Lemvig, Holstebro, Hedensted, Højbjerg, Horsens, Odder, Ringkøbing, Ebeltoft, Tilst, Bjerringbro, Hornslet, Beder, Galten, Vejle

  Syddanmark: Nyborg, Børkop, Bramming, Aabenraa, Otterup, Ringe, Odense, Vejen, Billund, Nordborg, Sønderborg, Kerteminde, Varde, Munkebo, Kolding, Haderslev, Faaborg, Middelfart, Fredericia, Ribe, Svendborg, Rødekro, Vojens, Grindsted, Esbjerg, Tønder, Assens

  Nordjylland: Hjørring, Sæby, Svenstrup, Skagen, Støvring, Brønderslev, Aars, Nørresundby, Aalborg, Hobro, Nibe, Frederikshavn, Aabybro, Thisted, Hirtshals, Hadsund, Nykøbing Mors

  9 tips til din online shopping
  1Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, der garanterer os imod uægte netbutikker. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at godtgøre omkostningerne af flere omgange.
  2Mange online selskaber udlover nu om stunder diverse billige leveringsmidler til nøddesten. Den mest anvendte er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtformen er altså ualmindeligt smertefri, og mange gange ligeledes den mest prisbevidste fragtform.
  3Den mest letkøbte slags levering er dog at hente varerne selv, som jo forudsætter at du bor tæt på online firmaets bopæl. Den fragtløsning er yderst central ifald vi står og skal bruge nøddesten fluks. Alternativt så yder nogle online shops fragt uden beregning, men ofte er det kun gældende hvis man bestiller for en præcis sum.
  4Trustpilot medfører rigtig fine genveje til at tolke en hel del andre kunders ratings og af den grund er det smart, at du eftersøger netbutikkens ratings forinden du handler billige nøddesten online. Facebook leverer tilsvarende en del fantastiske genveje til at få indtryk af e-firmaets pålidelighed.
  5Forinden nogen bestiller billige nøddesten hos en webshop kan de de facto få overblik over butikkens betingelser, dog er det typisk ikke videre interessant. Desuden kan det anbefales at køberen er klar over de elementære vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige nøddesten online, til eksempel hvilken returneringsret online forretningen lover.
  6Vi går generelt ind for at se nærmere på om internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det burde være et bevis på at online shoppen lever op til de danske love, samt at internet webshoppen hyppigt evalueres af sagkyndige som kender de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige nøddesten på en e-handler burde de i princippet se på netshoppens regler.
  7Det har vist sig at være temmelig praktisk for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige nøddesten på flere netbutikker, og for det garanterer flere internet webshops fragtfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at studere en række online virksomheder efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
  8Leveringstiden kan vise sig at være meget bestemmende i tilfælde af at man har brug for varerne lige om lidt, og i det øjemed er det selvsagt væsentligt at vi finder den anslåede leveringsdato på nøddesten. Mange online forhandlere lover billig 1 hverdags levering på en hel del varer, men som trods alt stiller krav om at bestillingen placeres inden et angivent klokkeslæt.
  9Flere internet varehuse yder fragt uden betaling på nøddesten, men oftest kun ifald du bestiller for en konkret sum. Som alternativ kunne du udvælge den prisbilligste leveringsløsning, som typisk vil blive at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig desværre tillige ekstremt smertefri. Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk