Bygpris.dk

Økse med træskaft


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du tjekke de andre.
Der er forskel på priserne på billige økse med træskaft hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring økse med træskaft.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et stort vareudvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot økse med træskaft.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og af den grund har man mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, og endda have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af økse med træskaft online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online vil du få gode tilbud.
De fleste nicheforhandlere er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse støtter du når du bestiller økse med træskaft online på deres side.
Flertallet af specialiserede netshops er specialister i deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du få endnu mere kyndig rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis økse med træskaft.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

økse med træskaft bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

økse med træskaft jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

økse med træskaft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

økse med træskaft harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger et stort udvalg af instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube giver temmelig meget brugbar information, specielt når du kigger på engelsk.
2Det kan vise sig at være vigtigt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være behjælpeligt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til billige priser på hver enkelt.
3Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om omfattende byggeopgaver. Omfattende byggerier stiller krav om mere end en person. I øvrigt bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Længe før du iværksætter arbejdet kan det blive højst centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der præsenterer sig altid uventede problemer når det kommer til avancerede projekter, og altså vil det være af stor betydning at man afsætter passende tid i kalenderen, så man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
6Husk at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde få assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Hvis du vil benytte assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få forslag fra diverse håndværkere.
7Muligvis vil det vise sig essentielt at have de påkrævede byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på byggeprocessen. Du kunne med fordel notere en hurtig indkøbsseddel med hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
8I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at projektet har positiv betydning for miljøet.
9Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund må du tit kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
10Man vil på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig afgørende at have grejet parat når du iværksætter byggeprocessen. Glem ikke at påregne disse udgifter i din økonomiske plan.
11Du må nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm der sikrer dig med henblik på hændelige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke investerer i eksperthjælp.
12Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en struktureret agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Vær skarp når du laver din tidsplan.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Temmelig mange e-forretninger giver nu om stunder alverdens billige leveringsmuligheder til økse med træskaft. Den mest moderne er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig super gnidningsløs, samt oftest endvidere den billigste form for levering.

Du kan på samme måde forsøge at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtløsningen er i regelen en smule mindre billig, men samtidig ret så fleksibel med økse med træskaft online. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du bor nær netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på økse med træskaft kan være ekstremt vigtig forudsat du absolut skal bruge din ordre straks, så med det formål er det forholdsvis fornuftigt at man kontrollerer den estimerede leveringstid for økse med træskaft. En række online firmaer – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, men husk at det stiller krav om at handlen gemmenføres før et givent klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet skippet afsted inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online webshops lover fragt uden omkostninger på økse med træskaft online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ kan du snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret din pakke til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder frembyder afhentning hvor man køber billig økse med træskaft derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af økse med træskaft i følgende områder:

Valby, Lillerød, Silkeborg, Nykøbing Falster, Rødovre, Hvidovre, Grenaa, Nærum, Ishøj, Næstved, Lystrup, Taastrup, Odense, Hedensted, Skanderborg, København, Tilst, Frederiksberg, Herning, Lyngby, Stenløse, Åbyhøj, Odder, Randers, Nakskov, Vanløse, Brabrand, Frederiksværk, Middelfart, Hjørring, Køge, Ballerup, Svendborg, Vordingborg, Ølstykke, Brøndby, Gentofte, Korsør, Hobro, Rønne, Gladsaxe, Ringsted, Aalborg, Kolding, Ikast, Rudersdal, Haslev, Esbjerg, Aarhus, Hillerød, Værløse, Frederikshavn, Farum, Nørresundby, Allerød, Varde, Sønderborg, Glostrup, Struer, Tårnby, Hedehusene, Virum, Frederikssund, Brønderslev, Kokkedal, Charlottenlund, Søborg, Holstebro, Helsingør, Vejle, Risskov, Birkerød, Thisted, Skive, Viborg, Haderslev, Slagelse, Horsens, Aabenraa, Vallensbæk, Fredericia, Solrød Strand, Brønshøj, Herlev, Holbæk, Kalundborg, Hørsholm, Greve, Albertslund, Dragør, Højbjerg, Nyborg, Roskilde, og Jyllinge, .

Afhentning ift. økse med træskaft er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland).

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at folk mange gange søger blandt andet økse med træskaft tilbud og økse med træskaft online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis billig økse med træskaft, køb økse med træskaft og økse med træskaft priser, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Spar penge på økse med træskaft

Det er efterhånden meget uproblematisk for alle og enhver at finde information om priser på billige økse med træskaft online fra flere outlets på nettet, og med det motiv har mange online firmaer været nødt til at tvinge prisen på økse med træskaft betydeligt, og ovenikøbet yde fri fragt.

Men det kan ikke desto mindre vise sig rentabelt at sammenligne enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på økse med træskaft online forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Man bør trods alt være obs på, at såfremt en e-handler afhænder billige økse med træskaft online på tilbud til en pris som kan virke himmelråbende fordelagtig, er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel internet webshop. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af et regelsæt, der bistår dig overfor fup e-forretninger.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere omkostningerne til økse med træskaft over en længere periode. Det foreslåes ofte ved nicheforhandlere, men ikke de store byggemarkeder som fx Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter blandt andet køb økse med træskaft og økse med træskaft tilbud. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge efter fx økse med træskaft online, økse med træskaft priser og billig økse med træskaft.

Undersøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot leverer i højeste grad passende muligheder for at se nøjere på en stor portion forhenværende forbrugeres evalueringer og derfor støtter vi, at du læser online shoppens omtaler forinden du bestiller billige økse med træskaft online.

Facebook medfører ligeledes aldeles hensigtsmæssige genveje til at få indsigt i online shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi mange netshops hvor man kan ytre en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige økse med træskaft online hos en butik kunne de i princippet overveje webshoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, i særdeleshed ved de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

En nem løsning kan derfor være at se om netshoppen er verificeret af e-mærket, som kan være et signal om at e-butikken tilslutter sig de officielle danske regler, og at e-firmaet undertiden tilses af eksperter som har indsigt i reglerne på området.

Det giver dig chance for at få assistance, for så vidt du møder problemer ved dit indkøb af økse med træskaft. Tilsvarende tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest basale reglementer i forbindelse med købet af økse med træskaft online, fx den ombytningspolitik online webshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man altid bibeholder ens e-mail kvittering, så man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af økse med træskaft, ligegyldig om man handler ved Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Silvan.

Kirsten gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Charlotte Poulsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Lene Madsen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Jens Johansen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til online shopping
1Forud for at nogen shopper billige økse med træskaft hos en e-forhandler kan de principielt se på butikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt. Udover dette foreslåes det at man er påpasselig med de væsentligste reglementer der indvirker på shopping af billige økse med træskaft online, som for eksempel den byttepolitik netshoppen garanterer.
2Trustpilot resulterer i sådan set fine muligheder for at læse ret mange aktuelle kunders bedømmelser og på grund af dette tilråder vi, at du betragter online shoppens kritik inden du bestiller billige økse med træskaft online. Facebook bringer dig på samme måde en række udmærkede genveje til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed.
3Leveringstiden er naturligvis ekstremt vigtig ifald man har behov for produkterne nu og her, så af den grund er det uden tvivl meningsfuldt at man checker den estimerede leveringsdato på økse med træskaft. Størstedelen af online outlets stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række varer, som er betinget af at bestillingen realiseres før et konkret tidspunkt.
4Generelt går vi ind for at kigge om online butikken er e-mærket, hvilket længe har været en indikator for at internet firmaet opretholder de gældende danske regler, udover at online forretningen rutinemæssigt kontrolleres af sagkyndige som er indført i lovene på området. Inden folk handler billige økse med træskaft i en e-butik kunne de i princippet tage stilling til virksomhedens forretningsbetingelser.
5Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en ordning, som støtter dig imod uægte e-forhandlere. Alternativt kan du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at dække regningen over flere uger.
6Visse netshops tilbyder gratis levering på økse med træskaft, men ofte er det påkrævet at der købes for et fastsat beløb. Alternativt bør du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Muligheden viser sig en gang i mellem derudover usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig at hente varerne selv.
7Adskillige online selskaber udlover på nuværende tidspunkt en række forskellige billige metoder til levering til økse med træskaft. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo vældig smart, samt typisk ydermere den billigste leveringstype.
8Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du bor tæt på online forhandlerens lager. Den løsning til levering er jo meget afgørende hvis du har brug for økse med træskaft nu og her. Alternativt så tilbyder flere e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat sum.
9Det er efterhånden ret uproblematisk for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige økse med træskaft fra flere online forretninger, og ergo lover adskillige internet handler i Danmark portofri fragt. Det kan alligevel vise sig nyttigt at prøve en række internet foretagender efter tilbud og udsalg før du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.