Bygpris.dk

OSB plader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 10 webshops der sælger osb plader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 4.692 kr., som er hele 58 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 osb plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.692 kr.Køb
4.726 kr.Køb
5.515 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.406 kr.Køb
6.976 kr.Køb
7.340 kr.Køb
8.316 kr.Køb
11.060 kr.Køb
11.199 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skur til vægge til loft til tag til gulv til undertag

Størrelser: 19 mm 20 mm 25 mm 5 mm 40 mm 15 mm16 mm 30 mm 22 mm 28 mm 12 mm 10 mm 13 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af osb plader.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor kende firmaets betingelser.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige osb plader fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot osb plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggecentre har butikker nær dig, og på grund af det har kunderne adgang til at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig have produkterne med det samme.
De velkendte byggecentre samler varer fra talrige producenter, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af osb plader online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, der oftest har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du bestiller osb plader online hos dem.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo formår de at yde super anvendelig rådgivning fra folk som er specialister i netop osb plader.
De største byggemarkeder i Danmark
osb plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

osb plader silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

osb plader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

osb plader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der findes en verden af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube bringer dig ret så meget brugbar viden, særligt når du skriver søgeordene på engelsk.
2Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du laver køreplanen.
3Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive temmelig afgørende med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du kan overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Når du søger assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra flere leverandører.
5Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor bør du tit holde øje med prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit svære byggeprojekt.
6Der præsenterer sig som regel overraskende problemer når det handler om svære byggeprojekter, og altså vil det vise sig vigtigt at man afsætter god plads i agendaen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
7I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
8Det er en god idé at søge assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved større ombygninger. Krævende ting stiller krav om flere personer. Endvidere må det være mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
9Du bør aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en professionel.
10Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det vil være en god idé at kortlægge hver eneste udgift, og så kortlægge eventuelle tilbud på hver enkelt.
11Du bør på ingen måde mangle værktøj. Ofte kan det være strategisk at du har grejet klar før du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at tillægge omkostningerne hertil i dit budget.
12Muligvis kan det blive vigtigt at du har de fornødne materialer til rådighed forud for at du påbegynder byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og dernæst granske hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget flot. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål vedrørende osb plader

 • Hvad er osb plader lavet af?
 • Hvad bruger man osb plader til?
 • Hvad består osb plader af?
 • Hvordan maler man osb plader?
 • Hvad kan osb plader bruges til?
 • Hvad er osb plader?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  En stor portion byggemarkeder tildeler nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmetoder til osb plader. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som gør at du kan hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig vældig problemfri, og desuden derudover den mest betalelige slags levering.

  Du kunne tillige foretrække at få det leveret til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver tit en smule mere pebret, men samtidig yderst praktisk ved køb af osb plader online. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som dog nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Antal dages levering på osb plader er naturligvis ret så afgørende ifald vi har behov for produkterne inden for kort tid, så derfor er det forholdsvis vigtigt at du studerer den forventede leveringstid for osb plader. Flere e-forhandlere – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, men vær på vagt da det stiller krav om at ordren lægges forinden et fast tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ordnet før personalet tager hjem.

  Indtil flere netbutikker lover fragt uden beregning på osb plader online, men for det meste kræves det at man bestiller for et fastsat beløb. Ellers kunne man foretrække den billigste leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  En masse netshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig osb plader online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bauhaus. De udlover fx afhentning af osb plader i følgende områder:

  Hillerød, Stenløse, Rødovre, Hedensted, Holbæk, Helsingør, Køge, Thisted, Brønshøj, Charlottenlund, Ishøj, Søborg, Glostrup, Nyborg, Haderslev, Horsens, Silkeborg, Kokkedal, Frederiksværk, Allerød, Brønderslev, Virum, Lillerød, Risskov, Gentofte, Tilst, Slagelse, Svendborg, Vallensbæk, Taastrup, Struer, Fredericia, Albertslund, Hedehusene, Jyllinge, Herlev, Nørresundby, Næstved, Aarhus, Ringsted, Haslev, Hvidovre, Aabenraa, Højbjerg, Roskilde, Farum, Ikast, Skanderborg, Herning, Esbjerg, Nærum, Nakskov, Rønne, Aalborg, Solrød Strand, Tårnby, Hobro, Skive, Ballerup, Lystrup, Valby, Lyngby, Ølstykke, Odense, Rudersdal, Kolding, Odder, Vejle, Frederikshavn, Varde, Hørsholm, Middelfart, Birkerød, Værløse, Nykøbing Falster, Brabrand, Viborg, Holstebro, Brøndby, Frederikssund, Greve, Sønderborg, Kalundborg, Frederiksberg, Korsør, Vanløse, Åbyhøj, Grenaa, Vordingborg, Randers, Hjørring, Gladsaxe, Dragør, og København, .

  Klik-og-hent for osb plader er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland).

  Ses der på tallene er det klart, at mennesker ofte søger eksempelvis billig osb plader og køb osb plader. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge efter for eksempel osb plader tilbud, osb plader priser samt osb plader online, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og Silvan.

  Find den bedste pris på osb plader

  Det er jo meget smertefrit for folk at søge sig frem til priser på billige osb plader online hos flere e-shops, og af den grund har utallige internet webshops ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på osb plader enormt, og endda yde portofri fragt.

  Trods dette kan det imidlertid vise sig smart at efterse visse outlets på nettet efter tilbud og rabatter på osb plader online forud for at du køber, således at du er sikret at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

  Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en butik afsætter billige osb plader online til en pris som kan virke ufattelig beskeden, så burde det mange gange være et signal om en bedragerisk internet shop. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af et regulativ, der sikrer dig imod snydagtige online shops.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at finansiere pengene til osb plader ude i fremtiden. Det fås typisk hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

  Ses der på statistikkerne bliver det markant, at folk tit leder efter bl.a. osb plader priser og billig osb plader. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter fx osb plader tilbud, køb osb plader og osb plader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg osb plader er 4675 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til loft til tag til vægge til undertag til gulv til skur

  Størrelser: 30 mm 20 mm 10 mm 13 mm 40 mm 19 mm 28 mm 5 mm 12 mm 15 mm16 mm 25 mm 22 mm

  Kig på tidligere brugeres anmeldelser

  Trustpilot indebærer ultra hæderlige genveje til at kigge nærmere på forskellige øvrige konsumenters domme og på grund af dette er det prisværdigt, at du verificerer online firmaets vurderinger før du færdiggør din shopping med billige osb plader online.

  Facebook frembyder tilsvarende altid fantastiske chancer for at få en idé om internet forretningens popularitet. I øvrigt ser vi mange online firmaer hvor du kan afgive en bedømmelse af deres køb, som lige så vel må bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige osb plader online på en internet forhandler behøver de i og for sig gennemse butikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig spændende, specielt på de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  En nem løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, hvilket ofte er et bevis på at internet forretningen føjer de danske regler, foruden at internet selskabet hyppigt tilses af eksperter der er indført i vilkårene på området.

  Det giver dig genvej til at få hjælp, ifald du forvoldes problemstillinger som følge af din shopping med osb plader. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår der indvirker på bestillingen af osb plader online, som for eksempel hvilken returrettighed online forhandleren har.

  Derfor er det ligeledes vigtigt, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af osb plader, uafhængig af om man har bestilt ved Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

  Poul Christensen gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Ole Olsen gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Louise Andersen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Inger P gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til din online shopping
  1Før nogen bestiller billige osb plader i en netbutik kunne de for at være på den sikre side tage stilling til deres forretningsaftale, det er dog tit ikke super spændende. Endvidere tilråder vi at kunden er klar over de mest basale forhold der er gældende for bestillingen af billige osb plader online, for eksempel hvilken returrettighed netbutikken har.
  2Nogle online virksomheder lover billig fragt på osb plader, men oftest kræves det at man køber for en konkret pris. I øvrigt kan du gribe den prisbilligste leveringsmulighed, som mange gange er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen bliver desværre ydermere super let gængelig. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  3Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er en forsikring om at internet forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen hyppigt besøges af specialister der har ekspertise inden for reglementet på området. Før nogen handler billige osb plader på en internet webshop behøver man utvivlsomt læse virksomhedens handelsaftale.
  4Temmelig mange e-handler tildeler nu til dags en hel del forskellige billige fragttyper til osb plader. En af de populære er nu til dags levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ret så hensigtsmæssig, samt endda ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.
  5Den mest prisbevidste form for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som desværre står og falder med at du opholder dig i nærheden af online firmaets adresse. Den form for levering er jo særdeles udslagsgivende forudsat man har behov for osb plader fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet butikker gratis fragt, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du bestiller for en konkret pris.
  6Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig forudsat vi mangler din ordre omgående, så af den grund er det virkelig fornuftigt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på osb plader. Adskillige online shops tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, men som imidlertid nødvendiggør at ordren gennemføres forud for et givent klokkeslæt.
  7Trustpilot frembringer super tiltalende chancer for at kigge nærmere på diverse øvrige brugeres opfattelser og af den grund er det smart, at du verificerer online forretningens omtaler forud for at du bestiller billige osb plader online. Facebook fremskaffer lige så vel ultra ærlige genveje til at få indtryk af netshoppens pålidelighed.
  8Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en anordning, som bistår folk imod uægte internet outlets. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale beløbet over en periode.
  9Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for folk at tjekke tilbud online på billige osb plader i blandt flere e-forhandlere, og herved lover flere e-forhandlere fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid vise sig nyttigt at prøve nogle forskellige online varehuse efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at modtage den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk