Bygpris.dk

Ovntørret brænde pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger ovntørret brænde, sammen med den pris de tager for 1,8 m3 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1,8 m3 for 2.045 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1,8 m3 ovntørret brænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk bøg ask eg avnbøg

Mængder: 1 rummeter 1 kubikmeter 1 palle 1 m3

Levering: i poser i netsække i bigbag i løs vægt på palle i sække til døren

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er især muligt i de udbredte byggekæder.
Det er absolut super afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af varer, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot ovntørret brænde.
For mange er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af ovntørret brænde.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regler.
Du vil finde forskelle i priserne på billige ovntørret brænde fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver billige priser, og nogle satser på faglig sparring. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige nichebutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af ovntørret brænde online.
De gængse byggecentre finder du i store dele af landet, og herigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem kan du overveje at slippe for fragten, og sågar få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Således forventes det at du får super nyttig assistance fra mennesker med ekspertviden i netop ovntørret brænde.
Flertallet af nichebutikker på nettet er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
De fleste niche webshops er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber ovntørret brænde online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
ovntørret brænde harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

ovntørret brænde jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

ovntørret brænde bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive væsentligt at du har de relevante materialer tilgængelige forinden du igangsætter håndværket. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms huskeliste med det du har brug for, og så gennemgå punkterne, således at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Du bør tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Forudsat at du får hjælp fra en professionel anbefales det at hente tilbud fra diverse foretagender.
3I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for klimaet.
4Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum undersøge vejrmeldingerne når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så husk beklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har professionel hjælp.
6Godt forarbejde vil være kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en velovervejet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter din handlingsplan.
7Man vil ikke på noget tidspunkt mangle grej. Det er essentielt at have værktøjet disponibelt når du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det godt at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
8Længe før du starter arbejdet kan det være vanvittigt fundamentalt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, specielt såfremt det er krævende projekter. Store projekter bør udføres af mere end en person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
10Det er fundamentalt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at tage noter til samtlige omkostninger, og efterfølgende finde frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
11Du kan finde en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med utrolig meget almennyttig viden, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
12Der præsenterer sig næsten altid uventede problemstillinger når det handler om avancerede projekter, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, således at man er ubekymret om at komme i mål.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En stor portion byggeforretninger yder til alt held diverse forskellige billige muligheder for levering til ovntørret brænde. En favorit iblandt mange er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er altså særligt let, samt tit tilmed den billigste mulighed for levering.

Du kan alternativt beslutte dig for at bestille varerne til levering til din bopæl eller til dit arbejde. Denne bliver typisk en tand mere omkostningsfuld, men omvendt særligt problemfri for ovntørret brænde online. Den billigste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du har bopæl nærved e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på ovntørret brænde er naturligvis særligt bestemmende forudsat man skal bruge varen omgående, så derfor er det rimelig relevant at man studerer det estimerede leveringstidspunkt på ovntørret brænde. Mange internet forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men som ikke desto mindre er påkrævet at ordren aflægges forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne pakket forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte netbutikker yder gebyrfri levering på ovntørret brænde online, men i reglen er det så nødvendigt at man køber for et fastslået beløb. I øvrigt burde man beslutte sig for den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man handler billig ovntørret brænde på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Stark. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på ovntørret brænde i følgende byer:

Vallensbæk, Helsingør, Risskov, Lillerød, Valby, Korsør, Aabenraa, Holbæk, Ikast, Nørresundby, Stenløse, Odense, Randers, Birkerød, Roskilde, Vejle, Højbjerg, Hillerød, Vanløse, København, Haderslev, Hjørring, Lyngby, Hedensted, Åbyhøj, Herning, Holstebro, Greve, Gentofte, Glostrup, Nakskov, Struer, Solrød Strand, Ballerup, Svendborg, Nyborg, Esbjerg, Kokkedal, Tilst, Ølstykke, Frederiksværk, Næstved, Frederiksberg, Allerød, Nærum, Gladsaxe, Brabrand, Rønne, Hedehusene, Horsens, Albertslund, Varde, Taastrup, Søborg, Brønshøj, Jyllinge, Fredericia, Kalundborg, Slagelse, Sønderborg, Brøndby, Ishøj, Frederikshavn, Ringsted, Køge, Odder, Frederikssund, Aalborg, Haslev, Silkeborg, Hørsholm, Aarhus, Rudersdal, Skive, Viborg, Vordingborg, Værløse, Herlev, Kolding, Brønderslev, Skanderborg, Farum, Tårnby, Hobro, Charlottenlund, Thisted, Grenaa, Middelfart, Hvidovre, Rødovre, Nykøbing Falster, Dragør, Lystrup, og Virum, .

Click-and-collect af ovntørret brænde er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata er det klart, at mennesker ofte søger fx billig ovntørret brænde og ovntørret brænde online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge fx køb ovntørret brænde, ovntørret brænde tilbud og ovntørret brænde priser, plus de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på ovntørret brænde

Det er i dag meget smertefrit for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige ovntørret brænde online på forskellige netbutikker, og ergo har en lang række online virksomheder været presset til at at nedbringe prisniveauet på ovntørret brænde betydeligt, og ovenikøbet tilbyde levering uden omkostninger.

Men det kan immervæk vise sig rentabelt at sammenligne diverse e-handler efter tilbud og rabatter på ovntørret brænde online forinden du bestiller, så man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma.

Du skal dog være så påpasselig, at såfremt en butik tilbyder billige ovntørret brænde online til salg for en pris som virker mystisk attraktiv, så bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en fup internet handler. Køb med kort er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, hvilket støtter dig imod uægte online varehuse.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale betalingen af ovntørret brænde over en længere periode. Det fås som regel i specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggecentre som fx Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved kig i data står det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet ovntørret brænde tilbud og ovntørret brænde online. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis køb ovntørret brænde, ovntørret brænde priser og billig ovntørret brænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg ovntørret brænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: eg bøg ask birk avnbøg

Mængder: 1 m3 1 palle 1 kubikmeter 1 rummeter

Levering: i sække på palle i poser i bigbag til døren i løs vægt i netsække

Udforsk nuværende kunders evalueringer

Trustpilot giver dig aldeles pålidelige løsninger til at besigtige forskellige nuværende forbrugeres tanker og derfor er det klogt, at du kigger på online firmaets omtaler forinden du handler billige ovntørret brænde online.

Facebook bringer dig tillige rigtig anstændige genveje til at få en idé om netshoppens troværdighed. Foruden det er der endda firmaer på nettet som giver folk mulighed for at udforme en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige ovntørret brænde online i en e-forretning behøver man faktisk se på shoppens forretningsaftale, dog er det ofte en tidskrævende opgave, særligt på de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

En anden valgmulighed er at kontrollere om internet firmaet er godkendt af e-mærket, som generelt er en erklæring om at online virksomheden opretholder de danske retningslinjer, udover at virksomheden nu og da overvåges af jurister som er inde i reglerne.

Dette er en god genvej til bistand, såfremt du møder problemstillinger i processen med din bestilling af ovntørret brænde. Tilmed foreslår vi at køberen er vaks omkring de fundamentale vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af ovntørret brænde online, som for eksempel hvilken returrettighed netshoppen lover.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man altid beholder sin ordremail, så man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af ovntørret brænde, uanset om man handler ved XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Stark.

Poul F gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Camilla gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Charlotte gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Lone gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo i høj grad smart for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige ovntørret brænde på diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv frembyder en lang række e-forretninger fragt uden betaling. Dog kan det alligevel blive tiden værd at studere nogle forskellige forretninger på nettet efter billige priser inden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
2Den prisbilligste slags levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre kræver at du lever nærved e-shoppens arbejdslager. Den løsning til levering er jo særdeles vital når man står og skal bruge ovntørret brænde inden for kort tid. Alternativt så frembyder en hel del netshops levering uden omkostninger, men i mange tilfælde afkræver det at man shopper for en fastsat sum.
3Trustpilot leverer tilpas gavnlige muligheder for at betragte en lang række tidligere konsumenters anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tager et kig på e-shoppens omtaler inden du shopper billige ovntørret brænde online. Facebook medfører desuden ganske fantastiske chancer for at få en idé om online firmaets popularitet.
4Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af et reglement, som begunstiger dig som kunde overfor snydagtige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale beløbet af flere omgange.
5Inden nogen handler billige ovntørret brænde hos en internet shop bør de altid løbe igennem netbutikkens vilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt. Derudover er det prisværdigt at køber er på vagt for de mest centrale regler i forbindelse med handlen med billige ovntørret brænde online, eksempelvis den ombytningsret e-shoppen anvender.
6En række online shops foreslår efterhånden mange forskellige billige metoder til levering til ovntørret brænde. En der er meget almindelig er i vore dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså vældig smart, samt desuden endvidere den billigste leveringsmetode.
7Nogle enkelte forhandlere på nettet sikrer billig fragt på ovntørret brænde, men for det meste er det betinget af at man bestiller for en præcis sum. Ellers kunne man snuppe den mindst kostelige leveringsmulighed, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt endvidere i høj grad let. Den mest billige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
8Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en tilkendegivelse af at online shoppen opfylder dansk lovgivning, foruden at webshoppen tit undersøges af sagkyndige der er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige ovntørret brænde hos en online virksomhed kan man i og for sig have øje for shoppens forretningsbetingelser.
9Fragtperioden er naturligvis vældig bestemmende forudsat vi mangler din ordre øjeblikkeligt, så af den grund er det sandelig meningsfuldt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved ovntørret brænde. En hel del internet outlets yder billig 1 dags fragt på mange af deres produkter, men det forudsætter at ordren lægges inden et angivent klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk