Bygpris.dk

Pakkevægt

Limit pakkevægt LE2 150 kg
2.095 kr.
Læs mere
Pakkevægt Limit LE2-150
3.113 kr.
Læs mere
Pakkevægt Limit LE2-30
3.113 kr.
Læs mere
120 kg/50g Pakkevægt Platform 380 x 300 mm
2.248 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig.lpw-6 300 kg
7.298 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig. lpw-4 150 kg
4.986 kr.
Læs mere
15 kg/2g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.036 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital lem7-5
1.992 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig. lpw-2 60 kg
4.759 kr.
Læs mere
30 kg/5g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.284 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig.lpw-8 600 kg
13.589 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital fcw-150
2.069 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig le4-300 35041
6.082 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital lem7-0,5
596 kr.
Læs mere
Pakkevægt kc-3 8 kg
2.120 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital fcw-60
2.075 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke forretningens betingelser.
Der er forskel på priserne på billige pakkevægt fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på lave priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de udbredte byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot pakkevægt.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du får information omkring pakkevægt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af pakkevægt online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og på grund af det har du valget om at handle online og hente varerne på egen hånd. I kraft af det kan man undvære fragten, samt tilmed skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe pakkevægt online på deres side.
En masse webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså formår de at yde ekstremt anvendelig hjælp fra nogle der er specialister i lige præcis pakkevægt.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder
pakkevægt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pakkevægt bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

pakkevægt silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

pakkevægt jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt ifald du ikke køber professionel hjælp.
2Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund må du tit undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
3Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har de fornødne materialer til disposition før du kaster dig over projektet. Du kan nedskrive en punktforms note hvorpå der noteres det du skal bruge, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du er tryg ved at der ikke mangler noget.
4Før du iværksætter byggeprojektet kan det blive usandsynligt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5Du kan finde en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube faciliterer en masse gavnlig info, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
6Der kommer stort set altid uforudsigelige udfordringer når det handler om krævende projekter, og altså kan det vise sig væsentligt at man har afsat betragtelig plads i tidsplanen, så man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
7Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet køreplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din agenda.
8Husk at vurdere om du burde stå med hele projektet selv, eller du må tilkøbe professionel assistance til dele af arbejdet. Forudsat at du anskaffer professionel assistance er det en god idé at få tilbud fra flere foretagender.
9Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
10Man bør nødig stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være yderst relevant at have værktøjet til rådighed når du begynder på byggeriet. Husk også at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
11Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ved store byggerier. Krævende ombygninger gør krav på flere personer. I øvrigt må det være bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
12Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter gennemgå eventuelle tilbud på dem én og én.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er enormt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Adskillige online webshops tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige former for fragt til pakkevægt. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig fremkommelig, samt tit derudover den prisbilligste leveringsløsning.

Du burde endvidere prøve at få varerne leveret til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig for det meste en smule dyrere, men ydermere vældig let gængelig med pakkevægt online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette betinges af at du lever med kort afstand til online forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på pakkevægt kan i nogle tilfælde være super betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken inden for få dage, så derfor er det ganske fornuftigt at man finder det anslåede leveringstidspunkt for pakkevægt. De fleste online selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter online, men som imidlertid er underforstået at ordren lægges forud for et givent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varen betjent før logistikmedarbejderne tager hjem.

En række internet foretagender byder på portofri levering på pakkevægt online, men ofte kræves det at du køber for en bestemt pris. Alternativt må man snuppe den mest betalelige mulighed for levering, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af netbutikker yder click-and-collect hvor man bestiller billig pakkevægt online men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på pakkevægt i disse områder:

Helsingør, Nørresundby, Lillerød, Holstebro, Brabrand, Hørsholm, Vejle, Rødovre, Nakskov, Albertslund, Fredericia, Rønne, Kokkedal, Hedehusene, Aarhus, Roskilde, Ringsted, Viborg, Skive, Skanderborg, Hvidovre, Svendborg, København, Jyllinge, Tårnby, Korsør, Stenløse, Randers, Silkeborg, Værløse, Slagelse, Haslev, Tilst, Hillerød, Søborg, Kolding, Hjørring, Charlottenlund, Gladsaxe, Næstved, Køge, Esbjerg, Haderslev, Højbjerg, Grenaa, Lystrup, Rudersdal, Lyngby, Herlev, Brønderslev, Åbyhøj, Sønderborg, Birkerød, Horsens, Farum, Thisted, Solrød Strand, Ikast, Frederikssund, Nykøbing Falster, Kalundborg, Frederikshavn, Frederiksberg, Odder, Middelfart, Ballerup, Hobro, Odense, Allerød, Brønshøj, Herning, Holbæk, Risskov, Aabenraa, Frederiksværk, Varde, Glostrup, Nærum, Virum, Ishøj, Taastrup, Hedensted, Greve, Ølstykke, Vanløse, Dragør, Valby, Brøndby, Vallensbæk, Nyborg, Gentofte, Vordingborg, Aalborg, og Struer, .

Click-and-collect af pakkevægt er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. pakkevægt priser og køb pakkevægt. Derudover oplever vi jævnligt folk efterspørge bl.a. billig pakkevægt, pakkevægt tilbud samt pakkevægt online, foruden de store byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Priser på pakkevægt

Det er i dag ultra fleksibelt for enhver at finde information om priser på billige pakkevægt online fra flere firmaer på nettet, og på grund af dette har masser af internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at presse priserne på pakkevægt en hel del, og i øvrigt præstere portofri levering.

Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at inspicere enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på pakkevægt online forinden du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Man skal alligevel være omhyggelig med, at når en internet handler forhandler billige pakkevægt online for en pris der kan ses som hamrende attraktiv, bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en bedragerisk netshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af et regelsæt, som garanterer køber overfor snydagtige online forhandlere.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afbetale regningen på pakkevægt ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at folk som regel leder efter blandt andet billig pakkevægt og pakkevægt online. Man ser derudover ofte internet shoppere søge fx pakkevægt tilbud, køb pakkevægt samt pakkevægt priser.

Undersøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer adskillige fine muligheder for at kigge på ganske mange nuværende køberes observationer og derfor rekommanderer vi, at du gennemsøger online webshoppens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige pakkevægt online.

Facebook genererer tilsvarende ret gunstige muligheder for at få indsigt i internet forretningens troværdighed. Derudover møder vi nogle internet handler hvor kunder kan udfærdige en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes må drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige pakkevægt online i en netbutik kan de helt sikkert kigge på e-butikkens vilkår, men det er bare et tidskrævende arbejde, især med de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Silvan.

En anden mulighed kunne måske være at kigge om e-handlen er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være et kendetegn for at online forhandleren føjer de danske retningslinjer, tillige med at internet virksomheden af og til revideres af jurister der er inde i de gældende regler.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, ifald du udsættes for besvær med din handel med pakkevægt. Foruden dette slår vi et slag for at du er vaks omkring de væsentligste reglementer der kan influere på bestillingen af pakkevægt online, til eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden har.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man stadigvæk opbevarer ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen af pakkevægt, hvad end man bestiller fra Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller XL-Byg.

Else Christensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Jette M gav 4 stjerner

SUPER

Camilla A gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anders gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til når du køber online
1Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en retningslinje, som beskytter køberen overfor snydagtige internet selskaber. Som et alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, ifald du vil afbetale regningen over en længere periode.
2Før nogen bestiller billige pakkevægt hos en internet shop kunne man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsvilkår, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Derudover kan det være til hjælp at kunden er vidende om de elementære regler der kan influere på købet af billige pakkevægt online, som fx den bytteret online shoppen tilsikrer.
3Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en erklæring om at webshoppen lever op til de danske love, samt at internet virksomheden regelmæssigt gennemses af jurister som har meget erfaring med lovene på området. Forinden folk shopper billige pakkevægt i en online forretning burde man på en vis måde tage stilling til e-butikkens vilkår.
4Den mindst kostelige form for fragt vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den fragtmetode er selvfølgelig særligt central forudsat man skal bruge pakkevægt inden for kort tid. Alternativt så lover visse internet firmaer fri fragt, men typisk kun såfremt du bestiller for en konkret pris.
5Trustpilot forærer dig relativt solide løsninger til at besigtige forskellige eksisterende forbrugeres reflektioner og herved støtter vi, at du eftergår e-forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige pakkevægt online. Facebook præsterer lige så vel ret gode løsninger til at få indblik i netshoppens kundefokus.
6Det er jo efterhånden yderst problemfrit for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige pakkevægt i blandt diverse e-firmaer, og af den grund frembyder langt de fleste e-firmaer levering uden gebyr. Det kan dog stadigvæk blive fordelagtigt at se nærmere på indtil flere butikker på nettet efter rabat og tilbud før du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den mest attraktive pris.
7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret vital ifald du mangler din ordre omgående, og af den grund er det komplet vigtigt at man gransker leveringstidspunktet ved pakkevægt. En masse online virksomheder tilbyder billig 1 hverdags levering på masser af varenumre, men vær obs på at det antager at du når at bestille forinden et besluttet klokkeslæt.
8Flere internet forretninger tilbyder nu til dags mange forskellige billige fragtformer til pakkevægt. En favorit er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter din ordre når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig ret så overkommelig, samt ofte endvidere den billigste løsning til levering.
9Flere internet shops garanterer gratis fragt på pakkevægt, men typisk afkræver det at der aftages for en bestemt sum. Desuden bør man vælge den prisbilligste mulighed for levering, som tit vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Den viser sig af og til endvidere særdeles uproblematisk. Den mest billige slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.