Bygpris.dk

Palleløfter med motor

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare palleløfter med motor.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring palleløfter med motor.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige palleløfter med motor fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod andre giver service. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du nær dig, og takket være dette har flertallet adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, og endda hente varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange leverandører, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af palleløfter med motor online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er små virksomheder, der oftest er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du bestiller palleløfter med motor online hos dem.
Forskellige nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du modtage ekstra informativ hjælp fra folk der er specialister i lige præcis palleløfter med motor.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
palleløfter med motor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

palleløfter med motor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag cirka 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

palleløfter med motor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

palleløfter med motor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man bør aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har udstyret klar til brug idet du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du huske at påregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
2Potentielt kan det blive aktuelt at du har de påkrævede materialer handlet ind i god tid før du iværksætter eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig indkøbsliste med alt det der bliver brug for, og dernæst gennemgå materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med vældig meget nyttig information, især når man bruger den engelske version.
4For projekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den grund må du hyppigt tjekke vejrudsigten i tiden op til byggeprocessen, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
5Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at projektet har betydning for miljøet.
6Husk at kalkulere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal investere i assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage tilbud fra forskellige selskaber.
7I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er rationelt at tage noter til hver enkelt omkostning, og bagefter notere omkostningen ved dem hver især.
8Planlægning vil være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at have en struktureret plan, som viser hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du laver planen.
9Du bør ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
10Der viser sig jævnligt utidige udfordringer ved svære opgaver, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, således at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Før du påbegynder byggeprocessen kan det blive ret afgørende at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12Det er en god idé at søge hjælp til dele af projektet, specielt ift. vigtige ombygninger. Omfattende projekter behøver flere mennesker. Samtidig må det blive bedre og mere minderigt at være flere om det.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En række e-forhandlere giver efterhånden alverdens billige metoder til levering til palleløfter med motor. En favorit iblandt mange er efterhånden udleveringssteder, hvor du selv kan afhente dine produkter når det passer dig bedst. Denne er jo ret fremkommelig, og typisk også den prisbilligste fragtløsning.

Du kunne lige så vel foretrække at bestille produkterne til levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver desværre en sjat mindre billig, men omvendt super smart ift. palleløfter med motor online. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid være at hente pakken selv, som desværre står og falder med at du bor nær online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på palleløfter med motor kan vise sig at være super væsentlig forudsat vi har brug for din pakke om kort tid, og af den grund er det komplet afgørende at vi studerer den forventede leveringstid på palleløfter med motor. En lang række netbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det står og falder med at ordren laves inden et besluttet tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen klargjort inden medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte internet butikker byder på levering uden gebyr på palleløfter med motor online, men tit stiller det krav om at der bestilles for et konkret beløb. Derudover skulle man gribe den mest letkøbte leveringsmulighed, der typisk er at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre tildeler click-and-collect hvor man køber billig palleløfter med motor hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tildeler fx afhentning af palleløfter med motor i disse byer:

Rønne, Kolding, Charlottenlund, Glostrup, Frederikssund, Frederikshavn, Lyngby, Odder, Hjørring, Brønderslev, Køge, Sønderborg, Ringsted, Tårnby, Aalborg, Lystrup, Haderslev, Valby, Dragør, Frederiksværk, Gentofte, Korsør, Virum, Viborg, Herning, Nakskov, Randers, Hillerød, Frederiksberg, Haslev, Søborg, Vordingborg, Solrød Strand, Næstved, Ølstykke, Albertslund, Nørresundby, Varde, Nykøbing Falster, Jyllinge, Kokkedal, Birkerød, Horsens, Værløse, Aarhus, Lillerød, Brøndby, Herlev, Skanderborg, Thisted, Hedehusene, København, Skive, Holbæk, Taastrup, Esbjerg, Rudersdal, Odense, Hedensted, Ikast, Silkeborg, Hvidovre, Brabrand, Vanløse, Tilst, Fredericia, Rødovre, Vejle, Kalundborg, Nyborg, Gladsaxe, Slagelse, Helsingør, Nærum, Stenløse, Middelfart, Åbyhøj, Højbjerg, Vallensbæk, Farum, Brønshøj, Greve, Struer, Risskov, Ballerup, Holstebro, Ishøj, Svendborg, Hobro, Allerød, Roskilde, Hørsholm, Grenaa, og Aabenraa, .

Afhentning ift. palleløfter med motor er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis palleløfter med motor priser og palleløfter med motor online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter blandt andet palleløfter med motor tilbud, billig palleløfter med motor samt køb palleløfter med motor, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark.

Gode tilbud på palleløfter med motor

Det er efterhånden yderst hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenholde priser på billige palleløfter med motor online fra flere e-handler, og for det har de fleste forhandlere på nettet været tvunget til at mindske priserne på palleløfter med motor eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på fri fragt.

Det kan imidlertid blive nyttigt at inspicere et par forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på palleløfter med motor online forud for at du placerer ordren, således at man er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Man bør dog være klar over, at i tilfælde af at en internet handler frembyder billige palleløfter med motor online til salg for en pris som kan ses som usædvanlig fordelagtig, er det mange gange være en varsel om en falsk internet forhandler. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en forordning, som sikrer dig som kunde overfor falske firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at betale regningen på palleløfter med motor i flere bidder. Det fås normalt i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på tendenserne står det klart, at netshoppere jævnligt søger blandt andet billig palleløfter med motor og palleløfter med motor priser. Derudover ser vi tit internet shoppere efterspørge eksempelvis køb palleløfter med motor, palleløfter med motor tilbud og palleløfter med motor online.

Gennemsøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot genererer fuldstændig strålende løsninger til at evaluere en længere række aktuelle brugeres kritik og af den grund slår vi et slag for, at du sonderer internet firmaets bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige palleløfter med motor online.

Facebook yder tilsvarende nogenlunde nyttige muligheder for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Her ser vi nogle online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at nedfælde en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige palleløfter med motor online på en netshop bør de egentlig tyde butikkens handelsvilkår, dog er det ofte en tidskrævende opgave, specielt hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske om e-firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at netshoppen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at e-butikken nu og da monitoreres af specialister der er meget bekendte med de gældende love.

Desuden tilbydes du genvej til at få hjælp, når du forvoldes besvær med din shopping med palleløfter med motor. Derudover støtter vi at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af palleløfter med motor online, eksempelvis den returret shoppen garanterer.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man stadig opbevarer ens faktura, så man når som helst kan eftervise sit køb af palleløfter med motor, uafhængig af om man shopper hos Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

Jørgen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Per gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jette gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Bente Nielsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til køb på nettet
1Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens lager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel hvis du har behov for palleløfter med motor om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle få online shops levering uden betaling, men undertiden er det så præmissen at der aftages for en fastsat pris.
2Leveringsdygtigheden er jo virkelig udslagsgivende i tilfælde af at vi har brug for produktet om et øjeblik, og derfor er det ganske aktuelt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på palleløfter med motor. De fleste online shops garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, som alligevel afhænger af at ordren laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
3Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en anordning, der beskytter en overfor falske e-shops. Som alternativ kunne du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage prisen over en længere periode.
4Visse e-handler i Danmark tilbyder gratis fragt på palleløfter med motor, men tit kun hvis du handler for et bestemt beløb. Derudover skal du snuppe den mest betalelige leveringsmanér, der gerne vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver beklageligvis til gengæld meget fleksibel. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
5Forinden folk shopper billige palleløfter med motor i en butik på nettet kunne de til hver en tid have øje for netbutikkens forretningsaftale, men det er gerne en tidskrævende opgave. Tillige stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de grundlæggende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige palleløfter med motor online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online webshoppen tilsikrer.
6Trustpilot fører til en lang række fordelagtige muligheder for at gennemstøve en stor portion aktuelle kunders anmeldelser og derved tilrådes det, at du gennemsøger webbutikkens vurderinger før du handler billige palleløfter med motor online. Facebook giver dig også regulære habile metoder til at få en idé om online webshoppens troværdighed.
7En lang række forhandlere på nettet yder i vore dage et bredt udvalg af billige former for fragt til palleløfter med motor. Det mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine nye varer lige når det passer dig. Løsningen er nemlig vældig fleksibel, og endda desuden den billigste fragtmulighed.
8Det er jo efterhånden i høj grad gnidningsløst for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige palleløfter med motor hos forskellige webshops, og med det motiv lover flere e-handler portofri fragt. Trods dette kan det immervæk vise sig lønnende at tjekke et par shops på nettet efter rabat og tilbud før du handler, så du er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
9Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være en garanti for at webbutikken accepterer de opstillede regler, og at online butikken regelmæssigt evalueres af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende love. Forinden nogen bestiller billige palleløfter med motor på en forhandler på nettet kunne man faktisk tage stilling til deres handelsvilkår.