Bygpris.dk

Palleløfter på el

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Det er absolut meget vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring palleløfter på el.
Du vil finde ulighed i priserne på billige palleløfter på el fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste tilbud, og nogle giver kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regler.
Nogle byggecentre udbyder et stort varesortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot palleløfter på el.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra alverdens nichebutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af palleløfter på el online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i hele landet, og takket være dette har du chancen for at handle online og køre varerne personligt. Hermed er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du køber palleløfter på el online på deres webshop.
De fleste nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får ekstremt kyndig sparring fra folk med ekspertviden i netop palleløfter på el.
Flertallet af specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

palleløfter på el silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

palleløfter på el jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

palleløfter på el bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

palleløfter på el harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du påbegynder byggeriet kan det blive temmelig meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2Der kommer næsten altid uventede vanskeligheder når det kommer til store projekter, og altså vil det være af stor betydning at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, således at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
3Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning såsom sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på potentielle risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
4Det er essentielt at du har de påkrævede byggematerialer parat i god tid før du iværksætter arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og dernæst gennemgå listen, med øje for at du sikrer dig at du har husket alt.
5Det er meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være økonomisk at notere alle udgifter, og dernæst nedskrive ens udgift ved dem en ad gangen.
6Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
7For projekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund må du løbende undersøge femdøgnsprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
8Man bør ikke undvære værktøj. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har grejet parat forinden du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Måske du burde vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du får eksperthjælp vil det normalt være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Der findes utallige instruktioner og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube giver vældig meget anvendelig information, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
11Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggeprocesser. Flere opgaver skal gerne udføres af flere personer. Samtidig bliver det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Du kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på naturen.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En hel del e-shops giver nu om dage diverse billige fragtmuligheder til palleløfter på el. En favorit er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså temmelig simpel, samt i mange tilfælde desuden den billigste leveringsudgave.

Du kunne ligeledes vælge at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver ofte et hak mere bekostelig, men ydermere yderst smertefri ved køb af palleløfter på el online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv, som jo er betinget af at du lever nær online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på palleløfter på el kan vise sig at være rigtig vital såfremt vi mangler din ordre lige om lidt, så i det øjemed er det skam centralt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved palleløfter på el. En masse internet virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på de fleste produkter online, der dog er påkrævet at orden realiseres tidligere end et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

Indtil flere e-forretninger i Danmark lover gebyrfri levering på palleløfter på el online, men oftest er det forudsat at du handler for en bestemt pris. Som alternativ burde du gribe den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

En masse webshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig palleløfter på el online men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus. De foreslår for eksempel klik-og-hent på palleløfter på el i disse områder:

Ballerup, Herning, Tilst, Brabrand, Kolding, Frederiksværk, Risskov, Slagelse, Gladsaxe, Odense, Solrød Strand, Nakskov, Åbyhøj, Hvidovre, Skive, Sønderborg, Hjørring, Brøndby, Varde, Stenløse, Birkerød, Lyngby, Holstebro, Aalborg, Skanderborg, Nørresundby, Frederiksberg, Albertslund, Nyborg, Jyllinge, Hørsholm, Korsør, Thisted, Vordingborg, Farum, Kokkedal, Tårnby, Næstved, Glostrup, Kalundborg, Frederikssund, Struer, Herlev, Taastrup, Fredericia, Grenaa, Dragør, Nykøbing Falster, Odder, Svendborg, Middelfart, Hedehusene, Søborg, Gentofte, Ringsted, Charlottenlund, Haderslev, Frederikshavn, Værløse, Hobro, Holbæk, Silkeborg, Vejle, Lillerød, Vallensbæk, Brønderslev, Viborg, Brønshøj, Allerød, Greve, Ikast, Helsingør, Roskilde, Vanløse, Lystrup, Horsens, Esbjerg, Randers, Ishøj, Haslev, Aarhus, Køge, Højbjerg, Ølstykke, Nærum, Rudersdal, Virum, Rønne, Rødovre, Valby, København, Hedensted, Aabenraa, og Hillerød, .

Click-and-collect ift. palleløfter på el er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når man ser på statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter fx palleløfter på el online og palleløfter på el priser. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge for eksempel køb palleløfter på el, billig palleløfter på el samt palleløfter på el tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Tilbud på palleløfter på el

Det er jo efterhånden særdeles nemt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige palleløfter på el online på diverse internet virksomheder, og af den grund har flertallet af online forretninger ikke kunne slippe for at tvinge priserne på palleløfter på el enormt, og endda byde på fragt uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel blive smart at studere et par forskellige forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på palleløfter på el online inden du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Du skal bare være årvågen med, at hvis en e-shop annoncerer billige palleløfter på el online til en tilbudspris der kan ses som himmelråbende attraktiv, kunne det mange gange være en indikation på en uærlig internet webshop. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en forordning, som støtter køberen overfor fup e-firmaer.

Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale beløbet til palleløfter på el over en længere periode. Dette fås ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger blandt andet palleløfter på el priser og billig palleløfter på el. Foruden dette ser man typisk mennesker søge for eksempel palleløfter på el tilbud, køb palleløfter på el og palleløfter på el online.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning passende chancer for at gennemgå flere aktuelle konsumenters vurderinger og derved slår vi et slag for, at du beser e-forretningens anmeldelser forud for at du køber billige palleløfter på el online.

Facebook medfører ydermere i højeste grad fordelagtige metoder til at få en idé om internet shoppens popularitet. Herinde er der en række outlets på nettet hvor det er muligt at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige palleløfter på el online i en e-butik kan man i og for sig tyde butikkens vilkår, dog er det tit ikke super spændende, specielt ved de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

En nemmere løsning er at se nærmere på om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været en tilkendegivelse af at netbutikken forsvarer de officielle regler, og at hjemmesiden løbende besøges af specialister som er inde i lovgivningen.

Derudover tilbydes du genvej til hjælpende service, hvis du oplever dilemmaer i processen med din handel med palleløfter på el. Dertil er det smart at man er vaks omkring de primære vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af palleløfter på el online, som eksempelvis hvilken returret netshoppen kører med.

Derfor er det ligeledes relevant, at man altid bibeholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan bevidne sit køb af palleløfter på el, uanset om man har bestilt ved 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Anna gav 5 stjerner

Har handlet der før

Charlotte Jørgensen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hans gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Louise K gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle enkelte webshops garanterer levering uden beregning på palleløfter på el, men i de fleste tilfælde afkræver det at der bestilles for en konkret pris. Alternativt må man udvælge den prisbilligste form for levering, som gerne vil være at få kørt pakken til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig for det meste tillige vældig smertefri. Den prisbilligste løsning er dog at du selv henter varerne.
2Leveringshastigheden er jo temmelig vital forudsat man har brug for pakken lige om lidt, og med det formål er det selvfølgelig fornuftigt at du tjekker den estimerede leveringsdato for palleløfter på el. Mange internet handler tilbyder billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, som imidlertid beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt.
3Den billigste fragttype vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du har bopæl i nærheden af internet forretningens lager. Den type af levering kan være vældig essentiel når du skal bruge palleløfter på el om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del outlets på nettet fragt uden omkostninger, men i reglen er det kun gældende hvis der indkøbes for en fastsat pris.
4Det er virkelig ukompliceret for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige palleløfter på el i blandt flere online selskaber, og til gengæld frembyder adskillige outlets på nettet fragt uden betaling. Det kan dog trods alt blive smart at se nærmere på indtil flere e-forhandlere efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få den billigste pris.
5En række internet handler yder efterhånden diverse billige fragtmetoder til palleløfter på el. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, og så henter du bare de bestilte produkter når det passer dig. Denne er nemlig virkelig uproblematisk, samt endda ydermere den mest letkøbte fragtløsning.
6Vi foreslår generelt at se om e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en påvisning af at online butikken forsvarer de gældende danske regler, udover at internet butikken løbende revideres af fagmænd der har ekspertise inden for retningslinjerne. Inden folk køber billige palleløfter på el på en internet handler behøver de de facto skimme virksomhedens forretningsaftale.
7Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en retningslinje, der redder dig som køber overfor bedrageriske online forhandlere. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at afdrage betalingen senere.
8Trustpilot forærer dig en del stabile løsninger til at kigge nærmere på ganske mange nuværende konsumenters bedømmelser og på grund af dette kan det anbefales, at du beser internet forretningens vurderinger forud for at du køber billige palleløfter på el online. Facebook fremskaffer på samme måde nogenlunde pæne genveje til at få et kig ind i online webshoppens kundetilfredshed.
9Forinden nogen shopper billige palleløfter på el i en internet handler behøver man helt sikkert sætte sig ind i virksomhedens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke særlig spændende. Desuden kan det anbefales at kunden er på vagt for de mest essentielle reglementer i forbindelse med købet af billige palleløfter på el online, for eksempel den byttepolitik hjemmesiden benytter.