Bygpris.dk

Palleløfter til traktor

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige palleløfter til traktor alt efter hvor du handler online. Nogle giver gode tilbud, imens øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot palleløfter til traktor.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af palleløfter til traktor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra alverdens producenter, og derigennem kan du shoppe fra et stort udvalg af palleløfter til traktor online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne selv. Derfor er det muligt at slippe for fragten, og sågar have varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er specialister i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Således bør du få super brugbar hjælp fra folk som er eksperter i netop palleløfter til traktor.
Alverdens nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, der tit er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber palleløfter til traktor online hos dem.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

palleløfter til traktor bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

palleløfter til traktor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

palleløfter til traktor harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

palleløfter til traktor silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Når du anskaffer professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
2Ved projekter udenfor har vejret en stor rolle. Derfor bør du ofte holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke ud af det blå begynder at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
3Man må ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at du har udstyret til disposition akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at inkludere disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
4Det viser sig betydningsfuldt at have alle materialer klar til brug før du indleder projektet. Du kunne notere en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå det der skal bruges, og så efterse hvert enkelt punkt, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
5Typisk vil det være vigtigt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at gennemgå samtlige omkostninger, og bagefter søge sig frem til udgiften ved dem alle sammen.
6I nogle tilfælde kan man hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for miljøet.
7Godt forarbejde vil altid være nøglen til succes med byggeprocessen. Du bør nedskrive en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver din dagsorden.
8Der ligger mange forskellige vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig enorme mængder udbytterig oplysning, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
9Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget helbred, så husk beklædning såsom sko og hjelm som sikring overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke har professionel assistance.
10Længe før du påbegynder arbejdet kan det blive usandsynligt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Der viser sig jævnligt uventede problemer ved avancerede opgaver, og af den grund vil det være betydningsfuldt at man afsætter en del plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprocessen, ikke mindst når det er store byggeopgaver. Krævende ombygninger bør udføres af flere folk. Dertil bør det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En masse butikker på nettet foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til palleløfter til traktor. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter den dag der passer dig. Metoden er nemlig ualmindeligt smart, samt desuden endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.

Du kan omvendt foretrække at få varerne sendt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Den viser sig mange gange en sjat mere omkostningsfuld, men tillige ekstremt let gængelig ved køb af palleløfter til traktor online. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på palleløfter til traktor kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at du skal bruge varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det bestemt passende at vi finder den estimerede leveringstid for palleløfter til traktor. En stor portion online forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen laves før et givent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen ud af døren forinden pakkepersonalet drager hjemad.

En række netshops sikrer gratis levering på palleløfter til traktor online, men tit kræver det at der aftages for en bestemt pris. I øvrigt kan man udvælge den billigste leveringsmanér, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig palleløfter til traktor hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af palleløfter til traktor i følgende byer:

Åbyhøj, Silkeborg, Tilst, Greve, Esbjerg, Hjørring, Rødovre, Haslev, Randers, Svendborg, Frederiksberg, Aalborg, Ballerup, Slagelse, Rudersdal, Lyngby, Stenløse, Lillerød, Nyborg, Gentofte, Valby, København, Hvidovre, Brabrand, Hedensted, Glostrup, Hillerød, Albertslund, Vordingborg, Brønderslev, Allerød, Charlottenlund, Birkerød, Værløse, Hørsholm, Nakskov, Brønshøj, Sønderborg, Herning, Frederikshavn, Køge, Odense, Næstved, Middelfart, Aabenraa, Ishøj, Vallensbæk, Nærum, Højbjerg, Herlev, Holstebro, Kokkedal, Ringsted, Varde, Aarhus, Lystrup, Nykøbing Falster, Grenaa, Struer, Frederiksværk, Skanderborg, Viborg, Solrød Strand, Dragør, Haderslev, Ølstykke, Kalundborg, Farum, Helsingør, Tårnby, Hedehusene, Horsens, Risskov, Nørresundby, Jyllinge, Brøndby, Virum, Roskilde, Holbæk, Odder, Thisted, Skive, Frederikssund, Vanløse, Hobro, Kolding, Fredericia, Vejle, Korsør, Taastrup, Rønne, Søborg, Gladsaxe, og Ikast, .

Click-and-collect ift. palleløfter til traktor er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland).

Ved kig i tendenserne står det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. palleløfter til traktor online og køb palleløfter til traktor. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere efterspørge fx palleløfter til traktor priser, billig palleløfter til traktor og palleløfter til traktor tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Få den bedste pris på palleløfter til traktor

Det er jo efterhånden meget smertefrit for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige palleløfter til traktor online fra forskellige e-forretninger, og til tak har utallige internet shops fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på palleløfter til traktor betragteligt, og derudover yde fragt uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid vise sig rentabelt at sammenligne et par butikker på nettet efter tilbud og udsalg på palleløfter til traktor online forinden du placerer ordren, således at du er sikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Du bør alligevel ikke overse, at såfremt en online shop udlover billige palleløfter til traktor online for en pris der virker enormt god, så er det mange gange være et signal om en uærlig internet handler. Handler med kort er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer dig som kunde imod uoprigtige internet forhandlere.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre beløbet til palleløfter til traktor af flere omgange. Dette foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Ved indkig i tendenserne står det markant, at internetbrugere som regel søger efter for eksempel palleløfter til traktor priser og køb palleløfter til traktor. Man ser desuden som regel mennesker søge efter fx palleløfter til traktor online, billig palleløfter til traktor og palleløfter til traktor tilbud.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fremskaffer relativt gunstige genveje til at undersøge ret mange øvrige konsumenters kritik og herved anbefaler vi, at du kigger nærmere på webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige palleløfter til traktor online.

Facebook medfører ydermere ret nyttige løsninger til at få et kig ind i online shoppens pålidelighed. Desuden ser vi mange internet outlets som tilbyder kunderne at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere burde anvendes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige palleløfter til traktor online i en internet webshop behøver de faktisk skimme virksomhedens regler, det er dog oftest en omfattende opgave, specielt på de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er et fingerpeg om at internet selskabet opretholder de opstillede regler, tillige med at forretningen nu og da besigtiges af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, hvis du skulle få problemer som følge af din handel med palleløfter til traktor. Dertil er det en hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af palleløfter til traktor online, som for eksempel den byttepolitik e-forhandleren benytter.

På grund af dette er det i øvrigt essesentielt, at man stadig gemmer sin ordrekvittering, så man en anden gang kan bevidne sin bestilling af palleløfter til traktor, uafhængig af om man har bestilt fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

Jette K gav 5 stjerner

Fremragende!

Louise Jørgensen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Helle Olsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden er naturligvis ret så bestemmende ifald du mangler dine nye produkter fluks, så derfor er det altså relevant at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på palleløfter til traktor. Flere online virksomheder byder på billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter, men som trods alt er betinget af at ordren aflægges forinden et fast klokkeslæt.
2Masser af e-forretninger tildeler nu om dage diverse forskellige billige leveringsmidler til palleløfter til traktor. En af de populære er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv kan afhente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså særdeles fremkommelig, og oftest endda den prisbilligste leveringsversion.
3Det er i dag super nemt for os alle at tjekke tilbud online på billige palleløfter til traktor på tværs af e-forretninger, og ergo garanterer adskillige internet handler i Danmark portofri levering. Det kan trods alt vise sig gunstigt at undersøge nogle få e-shops efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris.
4Trustpilot frembringer absolut hensigtsmæssige genveje til at se nærmere på en længere række andre kunders omtaler og på grund af dette anbefaler vi, at du besigtiger internet selskabets vurderinger forinden du bestiller billige palleløfter til traktor online. Facebook frembyder tillige ultra fordelagtige genveje til at få indsigt i internet shoppens troværdighed.
5Vi anbefaler generelt at granske om webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket bør være et sympol på at online webshoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at forretningen tit evalueres af fagmænd som forstår vedtægterne på området. Før folk køber billige palleløfter til traktor i en internet handler kan man faktisk betragte netshoppens vilkår.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, der begunstiger kunden overfor falske internet outlets. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere prisen over tid.
7Forud for at folk handler billige palleløfter til traktor i en e-handler kan de reelt studere webshoppens vilkår, men det er for det meste ikke videre spændende. Ydermere går vi ind for at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige palleløfter til traktor online, eksempelvis den returret internet forretningen har.
8En række butikker på nettet yder billig fragt på palleløfter til traktor, men ofte er det forbeholdt når du handler for en bestemt pris. Desuden kunne du vælge den mest billige leveringsform, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig oftest omvendt særligt overkommelig. Den mindst kostelige slags levering er unægtelig at du selv henter pakken.
9Den mindst kostelige fragtmetode er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du lever i nærheden af netshoppens adresse. Den leveringsversion er ret vigtig når du skal bruge palleløfter til traktor øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle e-forretninger i Danmark levering uden betaling, men tit kun ifald man indkøber for en bestemt pris.