Bygpris.dk

Palleløfter til trapper

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er navnligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du vælge et andet.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot palleløfter til trapper.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige palleløfter til trapper fra webshop til webshop. En del satser på gode tilbud, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du kende webshoppens regler.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring palleløfter til trapper.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker mange steder i landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. På grund af det kan du spare leveringsgebyret, og sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggekæder samler varer fra mange leverandører, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af palleløfter til trapper online.

Nichewebshop

Diverse niche webshops står selv for produktion af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at handle palleløfter til trapper online på deres hjemmeside.
Alverdens nichebutikker på nettet har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså formår de at yde ekstra kompetent vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis palleløfter til trapper.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

palleløfter til trapper jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

palleløfter til trapper harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

palleløfter til trapper silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

palleløfter til trapper bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det anbefales at søge assistance til arbejdet, hovedsageligt ift. vigtige byggeopgaver. Flere byggerier gør krav på flere personer. I øvrigt viser det sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Potentielt kan det blive aktuelt at have alle bygningsmaterialer disponible i god tid før du begynder projektet. Du har god gavn af at lave en enkel indkøbsliste som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket alt.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes hvis renoveringen er miljøvenligt. Støtten betinger at projektet influerer positivt på naturen.
4Ofte vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det kan være forstandigt at notere samtlige udgifter, og efterfølgende nedfælde ens købspris for dem hver især.
5Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig smart at du har grejet tilgængeligt idet du begynder på byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
6Længe før du starter byggeriet er det ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du kan tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde få hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at lede efter tilbud fra diverse leverandører.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en klar agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af planen.
9For opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således må du hyppigt kigge på vejrprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned netop som du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
10Du har adgang til utrolig mange hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er kilde til vældig meget almennyttig viden, i særlig grad såfremt man bruger engelske søgeord.
11Der kommer typisk utidige udfordringer i forbindelse med svære projekter, og altså viser det sig meningsfuldt at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Du skal aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som fx sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på hændelige risici. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke skaffer professionel assistance.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som klart er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En masse byggeforretninger yder nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til palleløfter til trapper. En af de mest moderne er nu til dags pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Fragtmuligheden er altså særligt uproblematisk, og endda tilmed den mest billige fragtmulighed.

Du kan ligeledes prøve at få produkterne bragt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig tit en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes vældig ligetil ift. palleløfter til trapper online. Den mest billige form for levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du lever tæt på e-shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på palleløfter til trapper kan være rigtig essentiel når vi absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, og med det formål er det særdeles aktuelt at du ser nærmere på leveringstiden for palleløfter til trapper. En række forhandlere på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, hvilket dog er forudsat at handlen laves forinden et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne distribueret inden pakkepersonalet holder fyraften.

Flere internet handler byder på gebyrfri levering på palleløfter til trapper online, men tit kun ifald man køber for en fastsat sum. I øvrigt burde du tage den mest letkøbte mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man handler billig palleløfter til trapper derhjemme men afhenter i butikken. Fx 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af palleløfter til trapper i disse byer:

Brabrand, Ølstykke, Nakskov, Korsør, Odder, Brønderslev, Lyngby, Ballerup, Risskov, Silkeborg, Haderslev, Brøndby, Allerød, Horsens, Sønderborg, Solrød Strand, Dragør, Randers, Albertslund, Rudersdal, Kalundborg, Vordingborg, Hillerød, Herning, Greve, Lillerød, Vanløse, København, Rødovre, Middelfart, Ringsted, Esbjerg, Køge, Slagelse, Rønne, Valby, Aalborg, Charlottenlund, Grenaa, Søborg, Lystrup, Ikast, Haslev, Frederikssund, Helsingør, Kokkedal, Højbjerg, Gentofte, Frederiksberg, Næstved, Ishøj, Glostrup, Farum, Thisted, Roskilde, Hjørring, Viborg, Kolding, Frederiksværk, Frederikshavn, Nyborg, Hedensted, Skanderborg, Virum, Hobro, Nærum, Åbyhøj, Struer, Fredericia, Vejle, Brønshøj, Nørresundby, Svendborg, Vallensbæk, Værløse, Herlev, Hvidovre, Hørsholm, Skive, Aabenraa, Aarhus, Gladsaxe, Tårnby, Varde, Tilst, Hedehusene, Stenløse, Holstebro, Holbæk, Birkerød, Odense, Nykøbing Falster, Taastrup, og Jyllinge, .

Click-and-collect for palleløfter til trapper er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tallene bliver det klart, at folk tit kigger efter blandt andet billig palleløfter til trapper og palleløfter til trapper tilbud. Foruden dette oplever man tit netshoppere kigge efter blandt andet palleløfter til trapper priser, køb palleløfter til trapper samt palleløfter til trapper online, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Spar penge på palleløfter til trapper

Det er yderst fleksibelt for almindelige dødelige at prissammenligne på billige palleløfter til trapper online fra diverse online outlets, og ergo har utallige netshops set sig tvunget til at sænke prisniveauet på palleløfter til trapper enormt, og ovenikøbet love billig levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at se nærmere på flere netshops efter rabatter og tilbud på palleløfter til trapper online inden du køber, således at du er velinformeret til at antage den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at når en e-shop tilbyder billige palleløfter til trapper online til en udsalgspris der virker himmelråbende lav, så bør det for det meste være et faresignal om en uoprigtig internet butik. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af en lovbestemmelse, der beskytter os overfor svindlende internet handler.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare regningen på palleløfter til trapper ude i fremtiden. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere jævnligt søger efter bl.a. palleløfter til trapper priser og billig palleløfter til trapper. Foruden dette ser man mange gange netshoppere søge efter eksempelvis palleløfter til trapper online, køb palleløfter til trapper samt palleløfter til trapper tilbud.

Undersøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot genererer sådan set fine muligheder for at kontrollere en række eksisterende brugeres kritik og derfor anbefales det, at du analyserer internet shoppens ratings før du placerer din ordre på billige palleløfter til trapper online.

Facebook byder på endvidere relativt ønskværdige muligheder for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed. Herinde er der en række internet virksomheder som giver folk mulighed for at udfærdige en vurdering af virksomhedens service, som også bør tages i brug til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige palleløfter til trapper online hos en e-forhandler kunne man i reglen skimme e-shoppens handelsbetingelser, men det er oftest ikke særlig morsomt, specielt med de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Et andet forslag kunne være at efterse om online butikken er e-mærket medlem, som ofte er en garanti for at online virksomheden forstår gældende dansk lovgivning, og at online butikken af og til undersøges af sagkyndige der mestrer de gældende regler.

Dette er desuden din mulighed for støtte, ifald du får besvær i processen med dit køb af palleløfter til trapper. Dertil tilråder vi at køber er påpasselig med de mest centrale vedtægter der har betydning for bestillingen af palleløfter til trapper online, som fx hvilken ombytningsrettighed online forhandleren tilbyder.

I den relation er det ydermere afgørende, at man altid beholder sin kvittering, således man en anden gang kan dokumentere bestillingen af palleløfter til trapper, uanset om man bestiller fra XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Søren K gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jette gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Niels Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Michael I gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot yder fuldt ud gunstige muligheder for at iagttage flere forhenværende konsumenters iagttagelser og herved tilrådes det, at du gennemsøger internet webshoppens kritik inden du shopper billige palleløfter til trapper online. Facebook leverer også en del udmærkede metoder til at få kendskab til e-forretningens kundefokus.
2Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en vedtægt, hvilket redder en imod falske webshops. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække beløbet over et længere tidsrum.
3Generelt slår vi et slag for at kigge om online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket burde være et sympol på at e-firmaet accepterer de officielle regler, foruden at webshoppen ofte revideres af fagfolk der er indført i de gældende regler. Forinden nogen shopper billige palleløfter til trapper på en internet butik burde de reelt studere e-shoppens forretningsbetingelser.
4Nogle få e-forhandlere tilbyder portofri levering på palleløfter til trapper, men typisk kun når der aftages for et bestemt beløb. Desuden skal man udse dig den mest betalelige form for fragt, som ofte vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Muligheden bliver oftest derudover temmelig let. Den mest billige form for levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
5Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre stiller krav om at du befinder dig nærved online webshoppens bopæl. Den fragtform kan være super central om du behøver palleløfter til trapper inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del e-shops i Danmark levering uden beregning, men i de fleste tilfælde påkræves det at der aftages for en bestemt sum.
6Leveringstiden kan vise sig at være rigtig udslagsgivende ifald vi mangler dine nye varer omgående, så af den grund er det ganske passende at du kigger nærmere på den forventede leveringstid på palleløfter til trapper. En hel del e-firmaer i Danmark reklamerer med billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, men det antager at bestillingen realiseres før et angivent tidspunkt.
7Mange online virksomheder foreslår nu en række forskellige billige fragttyper til palleløfter til trapper. Det mest almindelige er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig meget simpel, samt oftest tillige den billigste type af levering.
8Inden nogen køber billige palleløfter til trapper hos en butik kunne de faktisk løbe igennem dens forretningsvilkår, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Derudover er det at foretrække at køber er omhyggelig omkring de vigtigste regler der kan influere på købet af billige palleløfter til trapper online, til eksempel den returneringsret online shoppen tilbyder.
9Det er jo efterhånden ualmindeligt let for købere at vurdere prisniveauet online på billige palleløfter til trapper i blandt forskellige webshops, og på grund af dette tilbyder en hel del e-shops gratis fragt. Men det kan immervæk blive nyttigt at besigtige enkelte butikker på nettet efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.