Bygpris.dk

Pallestabler

Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 2,5
23.907 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 3,0
29.363 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 3,0
27.066 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 2,5
28.116 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,5
74.110 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1500 - 1,6
10.716 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 1,5
65.504 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 1,6
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 2,8
70.669 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 2,5
11.475 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 1,6
23.054 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,1
71.916 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 1,6
26.297 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor kan du købe fra en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring pallestabler.
Nogle byggekæder fremviser et bredt varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare pallestabler.
Der vil være forskel på priserne på billige pallestabler alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i de større byer, og takket være dette har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet få varerne lige nu.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af pallestabler online.
De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe pallestabler online på deres hjemmeside.
Forskellige nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
Alverdens nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo bør du modtage ekstra begavet service fra nogle der er eksperter i lige præcis pallestabler.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pallestabler bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

pallestabler silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

pallestabler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pallestabler harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan give mening at tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør anskaffe eksperthjælp til områder af det. Når du køber professionel assistance kunne det godt betale sig at lede efter prisoverslag fra forskellige firmaer.
2Man bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Tit kan det være essentielt at du har værktøjet tilgængeligt inden du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
3Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det væsentligt at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, så man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
4Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug inden du begynder byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en hurtig indkøbsseddel som samler alle de ting der skal bruges, og efterfølgende eftergå punkterne, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
5Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en gennemarbejdet plan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
6Du må nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv hjelm og sko der beskytter dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
7Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det må være fornuftigt at nedskrive alle poster, hvorefter man bør notere udgiften ved dem alle sammen.
8Før du opstarter arbejdet kan det være ubeskriveligt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer enorme mængder nyttig information, særligt såfremt du benytter engelske søgeord.
10Du har mulighed for at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
11Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, især ved væsentlige arbejdsopgaver. Krævende opgaver bør udføres af flere mennesker. Desuden bør det blive bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
12For projekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du løbende tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket jo er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En hel del e-firmaer tildeler nu en række forskellige billige leveringsudgaver til pallestabler. En yndling er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er jo yderst fremkommelig, og ofte også den billigste mulighed for fragt.

Du kan alternativt tænke over at bestille levering til din bopæl eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er til tider en sjat mere bekostelig, men omvendt rigtig fleksibel med pallestabler online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du er lige ved e-firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på pallestabler kan i nogle tilfælde være yderst relevant om du har behov for din ordre med det samme, og i det øjemed er det altså fornuftigt at vi finder den anslåede leveringstid på pallestabler. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen distribueret forud for at logistikpersonalet har fri.

Nogle få forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på pallestabler online, men ofte er det påkrævet at der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover kunne du udse dig den mindst kostelige leveringsform, som tit vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

De store kæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig pallestabler hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. De giver bl.a. afhentning af pallestabler i disse områder:

Hvidovre, Viborg, Charlottenlund, Herning, Randers, Ringsted, Brønshøj, Rødovre, Odense, Roskilde, Horsens, Tilst, Sønderborg, Glostrup, Brønderslev, Ikast, Grenaa, Odder, Lillerød, Fredericia, Jyllinge, Vallensbæk, Frederikssund, Holstebro, Korsør, Vanløse, Frederiksværk, Svendborg, Farum, Dragør, Virum, Albertslund, Søborg, Tårnby, Kokkedal, Gladsaxe, Hørsholm, Frederikshavn, Åbyhøj, Valby, Nykøbing Falster, Greve, Thisted, Vejle, Taastrup, Allerød, Ishøj, Slagelse, Vordingborg, Silkeborg, Brabrand, Esbjerg, Varde, Skanderborg, Kalundborg, Lystrup, Lyngby, Hjørring, Solrød Strand, Aarhus, Helsingør, Hobro, Stenløse, Aabenraa, Holbæk, Nyborg, Ølstykke, Rønne, Herlev, Haderslev, København, Ballerup, Haslev, Hillerød, Birkerød, Middelfart, Næstved, Køge, Nærum, Værløse, Nørresundby, Aalborg, Skive, Højbjerg, Gentofte, Rudersdal, Kolding, Frederiksberg, Risskov, Struer, Hedehusene, Hedensted, Brøndby, og Nakskov, .

Klik-og-hent for pallestabler er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk ofte efterspørger bl.a. pallestabler priser og billig pallestabler. Man ser derudover tit internet shoppere søge eksempelvis pallestabler tilbud, køb pallestabler og pallestabler online, plus de store byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

Find den bedste pris på pallestabler

Det er i dag særligt smart for alle og enhver at analysere tilbud på billige pallestabler online på flere shops på nettet, og for det har adskillige online varehuse set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på pallestabler drastisk, og endda garantere gebyrfri levering.

Derfor kan det stadigvæk blive gunstigt at studere nogle e-forhandlere efter billige priser på pallestabler online forud for at du køber, så man er sikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du må dog være klar over, at hvis en shop markedsfører billige pallestabler online for en pris der kan virke enormt fremragende, er det ofte være et fingerpeg om en fup shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket værner en imod falske netbutikker.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at godtgøre prisen på pallestabler over tid. Det fås typisk hos specialiserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter bl.a. billig pallestabler og pallestabler online. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere efterspørge for eksempel pallestabler tilbud, pallestabler priser samt køb pallestabler.

Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot medfører relativt strålende genveje til at gennemsøge en stor portion eksisterende brugeres observationer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker e-butikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige pallestabler online.

Facebook fører til derudover fuldstændig gode chancer for at få en idé om online shoppens pålidelighed. Derudover møder vi mange netshops hvor du kan publicere en evaluering af deres køb, hvilket desuden må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige pallestabler online hos en internet webshop kunne man altid skimme e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Et andet alternativ er at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været et signal om at netbutikken retter sig efter de officielle danske regler, foruden at e-firmaet løbende overvåges af fagfolk der behersker vilkårene.

Desuden giver det dig anledning til at blive hjulpet, ifald du får dilemmaer i forbindelse med din bestilling af pallestabler. Herudover er det en hjælp at køberen er hensynstagende til de væsentligste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af pallestabler online, f.eks. den ombytningsrettighed internet butikken anvender.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst sikrer sin faktura e-mail, så man altid vil kunne eftervise købet af pallestabler, uanset om man handler hos Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Tina gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jens Johansen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Jørgen Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Pia gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til online shopping
1Trustpilot bringer dig immervæk pålidelige løsninger til at beskue en længere række nuværende kunders observationer og af den grund er det prisværdigt, at du eftersøger webbutikkens omtaler før du køber billige pallestabler online. Facebook frembringer ydermere de facto fine chancer for at få indsigt i online webshoppens troværdighed.
2Det er efterhånden ultra uproblematisk for alle at finde de bedste tilbud online på billige pallestabler hos flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette frembyder mange internet firmaer gratis levering. Men det kan ikke desto mindre være nyttigt at inspicere indtil flere online butikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at få den mest attraktive pris.
3Masser af webbutikker i Danmark tildeler nu til dags et stort udvalg af billige fragtmetoder til pallestabler. En af de mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne når der er tid til det. Muligheden er jo usædvanlig fremkommelig, og oftest også den billigste leveringsudgave.
4Fragttiden er vældig aktuel forudsat vi har behov for varen straks, så i det øjemed er det selvfølgelig passende at du finder det anslåede leveringstidspunkt for pallestabler. Adskillige webbutikker tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men som imidlertid påkræver at ordren lægges før et nøjagtigt tidspunkt.
5Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, siden det burde være en angivelse af at internet selskabet efterlever de officielle regler, tillige med at online forhandleren undertiden kontrolleres af fagmænd som forstår vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige pallestabler hos en internet shop behøver de helt sikkert betragte e-butikkens forretningsvilkår.
6Før folk handler billige pallestabler på en online forretning behøver man i og for sig tage stilling til e-shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Endvidere er det klogt at kunden er vidende om de mest centrale forhold der kan influere på bestillingen af billige pallestabler online, eksempelvis den ombytningsret online forhandleren anvender.
7Den mest prisbevidste løsning er unægtelig at hente pakken selv, som dog afhænger af at du befinder dig i kort afstand af netshoppens bopæl. Den leveringsmodel er selvfølgelig særligt afgørende hvis man absolut skal bruge pallestabler om få sekunder. Alternativt så frembyder en række e-forretninger i Danmark gebyrfri levering, men undertiden under forudsætning af at man handler for et konkret beløb.
8Nogle enkelte forhandlere på nettet garanterer fragt uden betaling på pallestabler, men undertiden er det under forudsætning af at der erhverves for en præcis sum. Desuden kan man tage den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Løsningen er godt nok endda særdeles smart. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
9Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en orden, som bistår kunden overfor uægte internet forhandlere. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale beløbet over tid.