Bygpris.dk

Papegøjetang

Teng Tools Papegøjetang MB481-10TQ
269 kr.
Læs mere
Papegøjetang Teng Tools MB481-10Q
224 kr.
Læs mere
Papegøjetang Knipex 8721/8722
256 kr.
Læs mere
Papegøjetang Knipex 8722 - 250 Quickset
269 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare papegøjetang.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en webshop, som giver hjælp og vejledning omkring papegøjetang.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regningslinjer.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i priserne på billige papegøjetang fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og dermed har man mulighed for at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Derfor er det muligt at blive fri for fragten, samt sågar få varerne nu og her.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra talrige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af papegøjetang online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber papegøjetang online fra deres webshop.
Flertallet af nichebutikker på nettet er eksperter i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Altså vil du få endnu mere nyttig vejledning fra ansatte som er specialister i lige præcis papegøjetang.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
papegøjetang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

papegøjetang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

papegøjetang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

papegøjetang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige forinden du begynder håndværket. Du kan lave en simpel liste indeholdende de materialer du får brug for, og dernæst eftergå punkterne, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
2Man kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald ombygningen er CO2-besparende. Det kræver dermed at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
3Det kan være nyttigt at søge assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved større byggeprojekter. Omfattende ting gør krav på flere personer. Derudover vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Man bør aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fundamentalt at du har grejet til disposition før du tager fat på arbejdet. Det er desuden godt at medregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
5Det kan overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal tilkøbe eksperthjælp til opstarten af byggeriet. Når du får hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
6Du har adgang til mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver dig adgang til en masse konstruktiv viden, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
7Der præsenterer sig jævnligt overraskende bump på vejen når det handler om omfangsrige opgaver, og på grund af det er det værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
8Forinden du igangsætter byggeprojektet er det ufatteligt essentielt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9For opgaver udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i de dage der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne netop som du er midt i dit vigtige byggeprojekt.
10Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at lave en struktureret dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din køreplan.
11Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være rationelt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst tjekke omkostningen ved dem alle sammen.
12Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder fod- og hovedbeklædning der beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke har professionel assistance.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

lille, mini, stor, Bahco, Knipex

Hvilken leveringsversion er bedst?

Temmelig mange online butikker yder til alt held en række forskellige billige leveringsmuligheder til papegøjetang. En af favoritterne er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Denne er jo temmelig smart, samt mange gange endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.

Du burde tillige vælge at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er for det meste en tak mindre billig, men ligeledes ret så ligetil ved køb af papegøjetang online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du opholder dig nær online shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på papegøjetang er selvfølgelig usædvanlig afgørende hvis du står og skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det selvsagt vigtigt at man ser leveringstiden på papegøjetang. De fleste online forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter online, hvilket er underforstået at ordren gennemføres inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken afsted inden logistikpersonalet får fri.

En række online varehuse sikrer levering uden gebyr på papegøjetang online, men for det meste er det kun gældende hvis der aftages for en konkret sum. Ellers kunne du gribe den billigste leveringsform, som mange gange vil blive at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

Flere webshops tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig papegøjetang online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark. De udlover for eksempel afhentning af papegøjetang i følgende områder:

Rødovre, Silkeborg, Nørresundby, Åbyhøj, Slagelse, Næstved, Frederiksberg, Nærum, Korsør, Thisted, Viborg, Ishøj, Hedensted, Roskilde, Skive, Brønshøj, Grenaa, Søborg, Aabenraa, Varde, Gladsaxe, Glostrup, Allerød, Rudersdal, Skanderborg, Svendborg, Kokkedal, Holbæk, Valby, Vordingborg, Haslev, Jyllinge, Struer, Lyngby, Frederikssund, Esbjerg, Aarhus, Kolding, Tilst, Hørsholm, Dragør, Holstebro, Hjørring, Randers, Aalborg, Hvidovre, Horsens, Ringsted, København, Odder, Højbjerg, Hedehusene, Ikast, Albertslund, Greve, Lystrup, Taastrup, Sønderborg, Virum, Brønderslev, Stenløse, Risskov, Haderslev, Vejle, Charlottenlund, Solrød Strand, Nyborg, Birkerød, Hillerød, Helsingør, Frederikshavn, Brabrand, Værløse, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Lillerød, Herning, Odense, Frederiksværk, Ballerup, Rønne, Hobro, Farum, Fredericia, Tårnby, Gentofte, Middelfart, Brøndby, Køge, Vanløse, Ølstykke, Herlev, Kalundborg, og Nakskov, .

Klik-og-hent for papegøjetang er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at netshoppere ofte søger efter fx papegøjetang tilbud og papegøjetang priser. Derudover oplever man ofte netshoppere lede efter for eksempel papegøjetang online, billig papegøjetang samt køb papegøjetang, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Få den bedste pris på papegøjetang

Det er efterhånden særligt ligetil for enhver at sammenligne priser på billige papegøjetang online på forskellige e-butikker, og følgelig har de fleste internet butikker været nødt til at nedbringe prisen på papegøjetang enormt, og derudover garantere levering uden betaling.

Derfor kan det imidlertid vise sig gavnligt at undersøge et par internet handler efter udsalg og tilbud på papegøjetang online forud for at du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Du må dog være opmærksom på, at såfremt en internet handler sælger billige papegøjetang online til salg for en udsalgspris der virker helt fantastisk tiltalende, burde det tit være et symbol på en uægte internet butik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, der assisterer dig som kunde imod snydagtige internet foretagender.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil honorere beløbet til papegøjetang senere. Det foreslåes normalt hos nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at netshoppere tit søger bl.a. køb papegøjetang og papegøjetang online. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. billig papegøjetang, papegøjetang priser samt papegøjetang tilbud.

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot præsterer ret så strålende chancer for at eksaminere diverse aktuelle kunders iagttagelser og derfor slår vi et slag for, at du sonderer online virksomhedens kritik før du lægger din bestilling på billige papegøjetang online.

Facebook frembringer ligeledes temmelig pæne løsninger til at få kendskab til internet selskabets pålidelighed. Derudover ses mange forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at notere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige papegøjetang online på en e-forhandler behøver de når alt kommer til alt få overblik over deres handelsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig interessant, specielt på de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

En nem løsning kunne måske være at bemærke om online firmaet er e-mærket, fordi det bør være en indikator for at webshoppen overholder de danske love, udover at e-forhandleren hyppigt tilses af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene på området.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, hvis du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din ordre på papegøjetang. Dertil er det en hjælp at kunden er vaks omkring de mest relevante vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af papegøjetang online, f.eks. hvilken returret online shoppen tilsikrer.

Her er det virkelig relevant, at man stadig bibeholder sin kvittering, så man fremadrettet kan eftervise sin bestilling af papegøjetang, uanset om man har købt fra 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Louise gav 5 stjerner

Fremragende service

Camilla C gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Inger gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Per Petersen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til når du køber online
1Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en vedtægt, som passer på dig overfor falske internet forhandlere. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere prisen af flere omgange.
2Fragttiden er rigtig afgørende om man skal bruge produktet med det samme, så herved er det komplet vigtigt at man checker den anslåede leveringstid ved papegøjetang. Mange outlets på nettet præsterer billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, som dog er påkrævet at bestillingen indsendes tidligere end et fast tidspunkt.
3Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en sikring om at netshoppen føjer de gældende danske regler, udover at internet forhandleren undertiden undersøges af jurister der er meget fortrolige vedtægterne på området. Før folk køber billige papegøjetang i en e-forhandler burde de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale.
4Nogle få online varehuse garanterer levering uden gebyr på papegøjetang, men for det meste er det så nødvendigt at du shopper for en bestemt pris. I øvrigt må man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtform, hvilket ofte er at få bragt din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen er til tider lige så vel ualmindeligt problemfri. Den prisbilligste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
5Det er efterhånden super let for os alle at finde de laveste priser online på billige papegøjetang hos flere webshops, og ergo lover adskillige online shops fragtfri levering. Derfor kan det immervæk blive lukrativt at eftergå enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at få den skarpeste pris.
6Forinden folk køber billige papegøjetang på en online forretning kunne man i virkeligheden gennemlæse dens betingelser, det er dog ofte ikke særlig morsomt. Desuden anbefales det at køberen er sat ind i de primære retningslinjer der er gældende for bestillingen af billige papegøjetang online, som fx hvilken byttepolitik internet forhandleren tilbyder.
7Den billigste fragtmetode er unægtelig selv at hente produkterne, men det nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online webshoppens tilholdssted. Den fragtløsning er ualmindeligt bestemmende ifald vi absolut skal bruge papegøjetang om få sekunder. Alternativt så lover visse online forretninger gratis fragt, men undertiden er det så præmissen at der erhverves for et fastsat beløb.
8Adskillige internet firmaer frembyder heldigvis diverse forskellige billige metoder til levering til papegøjetang. En af de mest populære er lige nu afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ekstremt ukompliceret, og endda også den mest prisbevidste leveringsmåde.
9Trustpilot medfører absolut hæderlige muligheder for at gennemrode en hel del øvrige kunders reflektioner og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger på internet virksomhedens vurderinger før du handler billige papegøjetang online. Facebook fremskaffer desuden fuldt ud ærlige chancer for at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed.