Bygpris.dk

Parkside Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos en netbutik, som kan tilbyde sparring omkring Parkside elhøvl.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige Parkside elhøvl fra byggecenter til byggecenter. En del har gode tilbud, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du læse butikkens regler.
Nogle byggecentre præsterer et stort vareudvalg, og andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden blot Parkside elhøvl.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og derved har mange tilbuddet om at købe online og fragte produkterne selv. Dermed har man chancen for at blive fri for fragten, og endda få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder køber varer fra diverse specialbutikker, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af Parkside elhøvl online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber Parkside elhøvl online på deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Altså kan du opleve endnu mere erfaren sparring fra ansatte som er specialister i netop Parkside elhøvl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Parkside elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Parkside elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Parkside elhøvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Parkside elhøvl silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes stribevis af artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube kan hjælpe med ret så meget gavnlig info, specielt forudsat at man benytter engelske søgeord.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på penge-delen af det. Det må være behjælpeligt at notere alle omkostninger, hvorefter man bør søge sig frem til ens omkostning ved dem én og én.
3Der viser sig typisk uforudsete problemer ved omfattende opgaver, og følgelig vil det være af stor betydning at man har afsat nok tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
4Måske burde det overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til noget af arbejdet. Forudsat at du henter hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at notere forslag fra diverse virksomheder.
5Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de påkrævede materialer klar til brug forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms liste hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og bagefter granske hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
6Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en klar agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter strategien.
7Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
8Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ved vigtige byggeprocesser. Krævende projekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden bør det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Man skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være essentielt at have grejet til disposition når du igangsætter byggeprocessen. Du bør huske at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
10For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den grund kan du løbende se prognosen for vejret i perioden for arbejdets start, så du undgår at det pludselig begynder at regne når du lige er startet på dit avancerede byggeprojekt.
11Forud for at du påbegynder byggeriet kan det vise sig ultra vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du bør ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der skåner dig mod hændelige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, navnlig når du ikke får hjælp fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så flot. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt flot. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En lang række internet firmaer foreslår nu til dags diverse billige leveringsløsninger til Parkside elhøvl. Det mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Metoden er altså temmelig let, og i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsløsning.

Du kunne ydermere prøve at få leveret til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Den bliver i mange tilfælde en lille smule mere bekostelig, men desuden ultra smertefri med Parkside elhøvl online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du opholder dig nærved online webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på Parkside elhøvl kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende når man absolut skal bruge varerne om kort tid, så i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at man tjekker den anslåede leveringstid ved Parkside elhøvl. Masser af online varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, som trods alt er forudsat at bestillingen indsendes forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent forinden de pakkeansatte har fyraften.

Nogle få internet butikker tilbyder levering uden gebyr på Parkside elhøvl online, men ofte kun ifald der erhverves for et præcist beløb. I øvrigt skal du udse dig den mindst kostelige metode til levering, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker giver afhentning hvor man køber billig Parkside elhøvl derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af Parkside elhøvl i følgende områder:

Lyngby, Ballerup, Charlottenlund, Viborg, Valby, Albertslund, Rønne, Frederikssund, Haderslev, Hørsholm, Åbyhøj, Slagelse, Hillerød, Hvidovre, Brønderslev, Kolding, Silkeborg, Glostrup, Kalundborg, Kokkedal, Tilst, Søborg, Aarhus, Ringsted, Allerød, Korsør, Randers, Tårnby, Solrød Strand, Herlev, Rødovre, Rudersdal, Ikast, Virum, Farum, Brønshøj, Brøndby, Varde, Frederiksværk, Vanløse, Sønderborg, Greve, Odense, Hedehusene, Roskilde, Grenaa, Vallensbæk, Hjørring, Skanderborg, Horsens, Aabenraa, Lystrup, Thisted, Brabrand, Skive, Ølstykke, Holstebro, Højbjerg, Herning, Hobro, Ishøj, Dragør, Nakskov, Helsingør, Vejle, Nørresundby, Struer, Gentofte, Birkerød, Næstved, Hedensted, Køge, Fredericia, København, Lillerød, Aalborg, Vordingborg, Frederiksberg, Gladsaxe, Jyllinge, Nærum, Svendborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Værløse, Nyborg, Holbæk, Risskov, Stenløse, Middelfart, Odder, Esbjerg, Haslev, og Taastrup, .

Click-and-collect for Parkside elhøvl er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at netshoppere som regel leder efter fx Parkside elhøvl tilbud og billig Parkside elhøvl. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter blandt andet Parkside elhøvl online, køb Parkside elhøvl samt Parkside elhøvl priser, plus de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus og Silvan.

Tilbud på Parkside elhøvl

Det er jo særligt hensigtsmæssigt for købere at analysere priser på billige Parkside elhøvl online hos forskellige shops på nettet, og herved har masser af online selskaber fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på Parkside elhøvl drastisk, og i øvrigt love fragt uden beregning.

Dog kan det trods alt vise sig gavnligt at tjekke forskellige internet forretninger efter rabatter og tilbud på Parkside elhøvl online før du gennemfører din bestilling, så man er sikret at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Du skal dog være obs på, at såfremt en internet virksomhed reklamerer billige Parkside elhøvl online for en pris som anses for urealistisk billig, så bør det ofte være et kendetegn på en bedragerisk internet webshop. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, som garanterer folk imod snydagtige internet foretagender.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre regningen på Parkside elhøvl over tid. Det tilbydes ofte ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at folk mange gange leder efter for eksempel billig Parkside elhøvl og Parkside elhøvl online. Foruden dette ser vi som regel mennesker efterspørge fx Parkside elhøvl priser, køb Parkside elhøvl samt Parkside elhøvl tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot indebærer aldeles uafhængige løsninger til at bese ret mange andre køberes iagttagelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du evaluerer internet butikkens bedømmelser før du handler billige Parkside elhøvl online.

Facebook tilbyder dig ligeledes nogenlunde fremragende chancer for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi mange internet forretninger som giver kunderne mulighed for at nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige Parkside elhøvl online i en internet webshop burde de når alt kommer til alt skimme dens vilkår, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave, især med de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at bemærke om e-forretningen er e-mærket, siden det ofte er en tilkendegivelse af at online forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren undertiden kigges til af fagfolk som behersker de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til opbakning, for så vidt du forvoldes besvær ved din bestilling af Parkside elhøvl. Foruden dette går vi ind for at køber er obs på de mest centrale betingelser der influerer på købet af Parkside elhøvl online, fx hvilken bytteret internet butikken lover.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid gemmer sin købsbekræftelse, således man senere kan dokumentere sin bestilling af Parkside elhøvl, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus eller Bygma.

Lone Kristensen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Inge G gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Kim N gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Hans M gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot tilbyder tilpas fine genveje til at eftersøge flere tidligere forbrugeres meninger og derfor går vi ind for, at du vurderer e-butikkens kritik forinden du shopper billige Parkside elhøvl online. Facebook tilbyder dig lignende fuldt ud hæderlige muligheder for at få indtryk af online butikkens kundefokus.
2Det er jo virkelig fremkommeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige Parkside elhøvl på diverse webbutikker, og altså frembyder langt de fleste forhandlere på nettet fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel vise sig fordelagtigt at efterse forskellige online forretninger efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at antage den bedste pris.
3Før nogen køber billige Parkside elhøvl hos en e-butik kan de reelt overveje dens betingelser, det er dog tit ikke specielt ophidsende. Yderligere foreslår vi at du er hensynstagende til de grundlæggende vedtægter i forbindelse med købet af billige Parkside elhøvl online, som for eksempel den bytteret webshoppen lover.
4Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en lov, der beskytter kunden overfor bedrageriske online selskaber. Som et alternativ burde du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at betale prisen over en længere periode.
5En hel del internet virksomheder byder på billig fragt på Parkside elhøvl, men i reglen kræver det at du shopper for en fastsat pris. Desuden kan man foretrække den mest prisbevidste leveringsmanér, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen er gennemsnitligt derudover yderst let gængelig. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
6Den mest prisbevidste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente varerne, som desværre betinges af at du befinder dig nærved webbutikkens lager. Den fragtmulighed er naturligvis ekstremt vigtig forudsat du behøver Parkside elhøvl inden for få dage. Alternativt så sikrer en række forretninger på nettet gratis levering, men i de fleste tilfælde kun hvis du aftager for et bestemt beløb.
7Leveringstidspunktet er naturligvis vældig vital om du skal bruge pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det altså aktuelt at man finder den anslåede leveringsdato for Parkside elhøvl. En række internet virksomheder frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men vær obs på at det beroer på at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Vi går generelt ind for at se nærmere på om e-handlen er e-mærket, siden det er et billede på at online firmaet følger dansk lovgivning, udover at netshoppen tit besigtiges af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige Parkside elhøvl på en butik behøver man altid studere virksomhedens betingelser.
9Adskillige internet handler foreslår heldigvis et hav af forskellige billige muligheder for fragt til Parkside elhøvl. Den mest moderne er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså ekstremt fremkommelig, og mange gange ydermere den mest prisbevidste fragtløsning.