Bygpris.dk

Pejsebrænde pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger pejsebrænde, sammen med den pris de tager for 1,8 m3 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1,8 m3 for 2.045 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk dansk eg ovntørret blandet løvtræ lufttørret bøg ask

Mængder: 1 palle 1 rummeter 1 m3 1 kubikmeter

Levering: i løs vægt i bigbag til døren i poser i sække på palle i netsække

Brands: Nordstrøm Greenwood Midtjysk Rosager

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare pejsebrænde.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de gængse byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige pejsebrænde fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og andre giver et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring pejsebrænde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler varer fra adskillige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af pejsebrænde online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har folk valget om at bestille online og hente materialerne selv. På grund af det er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du opleve super erfaren assistance fra mennesker der er specialister i lige præcis pejsebrænde.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online får du en lavere pris.
Mange webshops i små nicher er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du handler pejsebrænde online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

pejsebrænde bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man vil aldrig nogensinde fattes udstyr. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at du har det disponibelt når du iværksætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her udgifter i byggeriets budget.
2Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko der sikrer dig overfor potentielle skader. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
3Du kan finde en verden af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med en masse nyttig viden, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
4Forud for at du indleder byggeprojektet kan det være meget betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
5Der kommer næsten altid overraskende hovedpiner når det gælder store projekter, og altså kan det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
6Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer indkøbt forud for at du indleder arbejdet. Du har fordel af at lave en punktforms liste hvorpå der noteres det du får brug for, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne notere eventuelle tilbud på dem slavisk.
8Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det kommer til store byggeopgaver. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Det kan give mening at overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du skal tilkøbe professionel assistance til områder af det. Såfremt du sikrer dig eksperthjælp anbefales det at få tilbud fra flere firmaer.
10Godt forarbejde vil altid være metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør udarbejde en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
11Man kan forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilskud beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
12Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således kan du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned når du lige er i fuld gang med det store projekt.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En masse netshops giver nu alverdens billige muligheder for levering til pejsebrænde. En af de mest benyttede er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo ualmindeligt uproblematisk, samt oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kunne endvidere påtænke at bestille ordren til levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver som oftest en lille smule dyrere, men på den anden side særligt enkel ved køb af pejsebrænde online. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du opholder dig nærved webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på pejsebrænde er naturligvis meget vital forudsat vi har brug for ordren lige om lidt, og med det formål er det utvivlsomt væsentligt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved pejsebrænde. Adskillige netbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre online, som imidlertid beroer på at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ekspederet før lagermedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere e-forretninger i Danmark sikrer levering uden beregning på pejsebrænde online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der erhverves for en fastsat pris. Derudover bør man gribe den mindst kostelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Store webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du handler billig pejsebrænde online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af pejsebrænde i følgende byer:

Tårnby, Stenløse, Frederikshavn, Korsør, Nykøbing Falster, Taastrup, Søborg, Hørsholm, Nærum, Brønderslev, Gladsaxe, Haderslev, Hedehusene, Brønshøj, Næstved, Allerød, Svendborg, Helsingør, Ringsted, Charlottenlund, Tilst, Farum, Ballerup, Randers, Grenaa, Haslev, Hedensted, Skanderborg, Struer, Ikast, Fredericia, Vordingborg, Viborg, Lillerød, Nyborg, Vanløse, Glostrup, Solrød Strand, Aarhus, Herning, Brabrand, Varde, Albertslund, Ølstykke, Aalborg, Nakskov, Virum, Esbjerg, Hjørring, Odder, Horsens, Vejle, Roskilde, Sønderborg, Risskov, Højbjerg, Greve, Dragør, Holbæk, Jyllinge, Skive, Aabenraa, Køge, Silkeborg, Herlev, Odense, Holstebro, København, Slagelse, Ishøj, Frederikssund, Hobro, Værløse, Rønne, Kolding, Hillerød, Valby, Gentofte, Thisted, Åbyhøj, Kokkedal, Brøndby, Kalundborg, Frederiksberg, Frederiksværk, Hvidovre, Nørresundby, Birkerød, Lystrup, Vallensbæk, Rødovre, Lyngby, Middelfart, og Rudersdal, .

Click-and-collect for pejsebrænde er muligt i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne står det klart, at online shoppere ofte søger fx billig pejsebrænde og pejsebrænde tilbud. Foruden dette oplever vi som regel folk søge efter blandt andet pejsebrænde online, køb pejsebrænde og pejsebrænde priser, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Gode priser på pejsebrænde

Det er jo vældig praktisk for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige pejsebrænde online i blandt flere forretninger på nettet, og ergo har massevis af e-forretninger været tvunget til at nedbringe priserne på pejsebrænde betydeligt, og i øvrigt love fri fragt.

Trods dette kan det trods alt vise sig smart at tjekke enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på pejsebrænde online forud for at du handler, sådan at man er sikret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må dog være opmærksom på, at hvis en internet webshop frembyder billige pejsebrænde online til en pris der anses for mystisk beskeden, så kan det mange gange være et tegn på en falsk webbutik. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af en retningslinje, som passer på kunden overfor bedrageriske internet shops.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en løsning som fx ViaBill, hvis du gerne vil betale omkostningerne til pejsebrænde over flere uger. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter fx pejsebrænde tilbud og pejsebrænde online. Foruden dette oplever vi som regel mennesker søge for eksempel pejsebrænde priser, køb pejsebrænde samt billig pejsebrænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: lufttørret ovntørret bøg blandet løvtræ eg dansk birk ask

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter 1 palle

Levering: til døren i bigbag på palle i netsække i løs vægt i sække i poser

Brands: Rosager Midtjysk Nordstrøm Greenwood

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot genererer temmelig gode muligheder for at iagttage en række andre forbrugeres meninger og derfor er det klogt, at du læser internet forhandlerens vurderinger forinden du handler billige pejsebrænde online.

Facebook indebærer lige så vel stort set gode løsninger til at få indtryk af e-butikkens kundefokus. Her ses nogle netshops hvor du kan nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige pejsebrænde online hos en e-shop kunne de for at være sikker skimme shoppens betingelser, dog er det oftest ikke super interessant, særligt på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 og Bygma.

En nem løsning kunne være at efterse om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det er et billede på at internet firmaet forsvarer de danske retningslinjer, udover at internet forhandleren en gang i mellem gennemses af sagkyndige som har meget erfaring med retningslinjerne.

Desuden tilbydes du genvej til hjælpende service, for så vidt du oplever udfordringer med din shopping med pejsebrænde. Ligeså kan det anbefales at køberen er opmærksom på de fundamentale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af pejsebrænde online, som fx den ombytningspolitik online firmaet anvender.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin kvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af pejsebrænde, uagtet om man har bestilt fra Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

Jørgen Olsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jette E gav 4 stjerner

Har handlet der før

Mette Andersen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Kim Møller gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til når du køber online
1Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under et regelsæt, som støtter folk overfor uægte online firmaer. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at klare omkostningerne over en længere periode.
2Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at internet shoppen anerkender de gældende danske regler, og at online webshoppen ofte kontrolleres af jurister der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Inden folk shopper billige pejsebrænde på en online shop bør de uden tvivl gennemgå e-shoppens handelsvilkår.
3Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du bor med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den form for fragt kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld hvis vi skal bruge pejsebrænde lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte online firmaer billig levering, men undertiden stiller det krav om at du indkøber for et fastslået beløb.
4Trustpilot genererer en række udmærkede chancer for at gennemstøve ret mange nuværende forbrugeres ratings og af den grund tilrådes det, at du udforsker internet webshoppens vurderinger forinden du shopper billige pejsebrænde online. Facebook yder på samme måde aldeles strålende genveje til at få indblik i online shoppens kundetilfredshed.
5Forinden folk bestiller billige pejsebrænde i en internet virksomhed behøver de sådan set have øje for webshoppens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig spændende. Herudover er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der har indflydelse på shopping af billige pejsebrænde online, til eksempel hvilken returneringsret webbutikken har.
6En hel del online webshops tilbyder billig fragt på pejsebrænde, men ofte er det forudsat at man køber for en bestemt pris. Ellers bør man vælge den mest billige mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtformen bliver beklageligvis ydermere ualmindeligt smertefri. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
7De fleste e-forhandlere udlover nu om stunder en række forskellige billige leveringsmetoder til pejsebrænde. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo yderst ligetil, samt endda endda den mindst kostelige leveringsmodel.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig temmelig aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge produkterne fluks, så derfor er det komplet passende at vi checker den estimerede leveringsdato på pejsebrænde. Mange internet firmaer giver billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, som imidlertid regnes ud fra at ordren laves inden et aftalt klokkeslæt.
9Det er i dag usædvanlig ukompliceret for købere at finde de bedste priser online på billige pejsebrænde hos flere online varehuse, og herved frembyder langt de fleste forhandlere på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det immervæk være fordelagtigt at tjekke visse e-handler efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk