Bygpris.dk

Philips Multimeter

Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige Philips multimeter alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og andre giver faglig sparring. Du må tænke over hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare Philips multimeter.
For en del er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning til valg af Philips multimeter.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man kende butikkens regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Dette er især et alternativ i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre sælger varer fra flere producenter, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af Philips multimeter online.
De store byggecentre har butikker i de større byer, og som følge af det har du mulighed for at handle online og fragte produkterne selv. Derved har man chancen for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er små virksomheder, der typisk er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille Philips multimeter online fra deres webshop.
Flertallet af niche netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor formår de at yde ekstremt anvendelig service fra nogle som er eksperter i netop Philips multimeter.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Philips multimeter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Philips multimeter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Philips multimeter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Philips multimeter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske du burde vurdere hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal investere i professionel assistance til noget af byggeriet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at modtage forslag fra diverse virksomheder.
2Man skal under ingen omstændigheder gå ned på grej. Ofte vil det være betydningsfuldt at have det til disposition idet du begynder på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at tillægge omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
3Du skal unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt ifald du ikke får assistance fra en professionel.
4For udendørs projekter kan vejret få en stor rolle. På grund af dette må du hyppigt se vejrberetningerne i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med dit komplekse projekt.
5Ofte vil det være fundamentalt at have et regnskab for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en fordel at beskrive alle udgifter, og herefter søge sig frem til ens købspris for dem alle sammen.
6Det kan blive værdifuldt at du har de relevante byggematerialer disponible inden du går i gang med projektet. Du kan med fordel lave en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og derefter gennemløbe punkterne, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
7Før du opstarter arbejdet kan det vise sig aldeles essentielt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
8Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med arbejdet. Du skal liste en velovervejet agenda, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
9Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, især ift. store arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger kræver flere personer. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at ombygningen influerer positivt på klimaet.
11Der præsenterer sig som regel uforudsigelige vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og pga. dette er det værdifuldt at man har afsat nok tid i kalenderen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
12Der ligger alle mulige former for guides og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder overvældende meget nyttig viden, navnligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En række online firmaer yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragttyper til Philips multimeter. En der er meget almindelig er i vore dage pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtformen er nemlig usædvanlig praktisk, og oftest ydermere den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kan alternativt foretrække at vælge levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig typisk en kende mere pebret, men ydermere rigtig ligetil ved køb af Philips multimeter online. Den billigste løsning er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du har bopæl i nærheden af online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Philips multimeter kan være meget aktuel om du mangler produktet lige om lidt, og af den grund er det rigtig fornuftigt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for Philips multimeter. Temmelig mange webshops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer online, men som imidlertid kræver at du når at bestille før et fastslået klokkeslæt, så de kan nå at få varerne ordnet forud for at de lageransatte tager hjem.

Nogle enkelte internet outlets byder på fragt uden betaling på Philips multimeter online, men ofte er det forudsat at man bestiller for en fastsat sum. Ellers burde du tage den billigste mulighed for fragt, hvilket tit vil blive at få bragt ordren til et udleveringssted.

En del netbutikker yder click-and-collect hvor man bestiller billig Philips multimeter hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tildeler for eksempel click-and-collect på Philips multimeter i følgende byer:

Sønderborg, Roskilde, Horsens, Stenløse, Albertslund, Nakskov, Taastrup, Værløse, Tårnby, Middelfart, Tilst, Åbyhøj, Lyngby, Brøndby, Rudersdal, Ølstykke, Esbjerg, Vordingborg, Aabenraa, Rødovre, Grenaa, Holbæk, Varde, Vallensbæk, Hobro, Skive, Højbjerg, Gentofte, Greve, Holstebro, Brønderslev, Silkeborg, Næstved, Hjørring, Frederikssund, Haslev, Svendborg, Gladsaxe, Struer, Slagelse, Ringsted, Lillerød, Herning, Nykøbing Falster, Hedensted, Hvidovre, Kokkedal, Ballerup, Frederiksværk, Thisted, Charlottenlund, Hedehusene, Risskov, Skanderborg, Korsør, Haderslev, Frederiksberg, Søborg, Brønshøj, Nørresundby, Farum, Lystrup, Virum, Vejle, Dragør, Allerød, Aalborg, Valby, Kalundborg, Fredericia, Hørsholm, Viborg, Frederikshavn, København, Nyborg, Nærum, Herlev, Kolding, Jyllinge, Køge, Rønne, Aarhus, Brabrand, Birkerød, Odense, Vanløse, Randers, Solrød Strand, Ishøj, Hillerød, Odder, Helsingør, Ikast, og Glostrup, .

Click-and-collect af Philips multimeter er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at folk tit kigger efter for eksempel køb Philips multimeter og Philips multimeter priser. Man ser desuden tit folk lede efter for eksempel Philips multimeter online, Philips multimeter tilbud og billig Philips multimeter, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Find den bedste pris på Philips multimeter

Det har vist sig at være super bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser på billige Philips multimeter online på flere e-forretninger, og til tak har flertallet af e-handler fundet det uundgåeligt at formindske prisen på Philips multimeter helt i bund, og ydermere byde på fri fragt.

Det kan dog alligevel være gunstigt at prøve flere e-shops efter udsalg og tilbud på Philips multimeter online forinden du bestiller, så du er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Man skal lige meget hvad være klar over, at ifald en internet forhandler sælger billige Philips multimeter online på tilbud til en pris der anses for umådelig lav, så kunne det undertiden være et signal om en uægte online shop. Kortkøb er på den anden side dækket ind under et reglement, som støtter folk imod svindlende online forhandlere.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale prisen på Philips multimeter over flere uger. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere tit søger efter blandt andet køb Philips multimeter og Philips multimeter tilbud. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter blandt andet billig Philips multimeter, Philips multimeter priser og Philips multimeter online.

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot resulterer i sådan set gode muligheder for at verificere ganske mange forhenværende kunders kritik og derfor er det at foretrække, at du tager et kig på internet webshoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige Philips multimeter online.

Facebook fører til tilsvarende adskillige fantastiske løsninger til at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed. Her ser vi nogle firmaer på nettet som giver kunderne mulighed for at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige Philips multimeter online hos en netshop kunne de ideelt set gennemlæse virksomhedens regler, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, som typisk er en indikator for at online shoppen respekterer de gældende danske regler, og at virksomheden lejlighedsvis føres tilsyn med af specialister der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Det giver dig genvej til support, for så vidt du møder problemstillinger i forbindelse med din shopping med Philips multimeter. Tillige støtter vi at du er sat ind i de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af Philips multimeter online, f.eks. hvilken returneringsret e-handlen bruger.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man til enhver tid gemmer ens ordremail, således man i fremtiden vil kunne bevise købet af Philips multimeter, ligegyldig om man har købt fra Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma eller 10-4.

Anne Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Henrik R gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Niels F gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Pia gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til online indkøb
1Inden folk køber billige Philips multimeter på en forhandler på nettet kunne de altid gennemløbe e-butikkens betingelser, men det er gerne ikke specielt ophidsende. Yderligere er det en hjælp at du er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige Philips multimeter online, som fx hvilken ombytningsrettighed e-forretningen anvender.
2Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en foranstaltning, som værner dig som køber overfor svindlende internet webshops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at finansiere betalingen af flere omgange.
3Trustpilot leverer regulære uafhængige muligheder for at tolke mange nuværende køberes kritik og derved tilråder vi, at du besigtiger internet webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige Philips multimeter online. Facebook frembyder desuden ret nyttige muligheder for at få kendskab til e-firmaets kundefokus.
4Det er jo efterhånden vældig ligetil for os alle at søge information om priser online på billige Philips multimeter på diverse internet handler, og altså yder en lang række online shops billig fragt. Derfor kan det stadigvæk blive rentabelt at studere flere e-shops efter tilbud og udsalg forinden du handler, således at du er sikret at skaffe sig den laveste pris.
5Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super væsentlig forudsat vi mangler dine nye produkter nu og her, så herved er det nemlig vigtigt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved Philips multimeter. Temmelig mange webbutikker annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, hvilket regnes ud fra at transaktionen realiseres forinden et besluttet tidspunkt.
6De fleste webbutikker i Danmark tildeler i dag en række forskellige billige leveringsmidler til Philips multimeter. En der er meget populær er nu til dags levering til et afhentningssted, så du selv kan hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ultra nem, og typisk også den mest prisbevidste mulighed for levering.
7En række internet forhandlere frembyder levering uden betaling på Philips multimeter, men oftest er det kun gældende hvis man handler for et præcist beløb. Ellers kunne du vælge den billigste fragtform, som oftest vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Metoden er ofte derudover meget smart. Den prisbilligste leveringstype vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
8Den mindst kostelige form for fragt er unægtelig selv at hente produkterne, som dog kræver at du lever tæt på e-butikkens adresse. Den mulighed for fragt er temmelig udslagsgivende når vi har behov for Philips multimeter om få sekunder. Alternativt så frembyder indtil flere internet forhandlere levering uden betaling, men typisk er det under betingelse af at du aftager for en fastsat pris.
9Generelt tilråder vi at kigge om online butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en tryghed om at netbutikken forstår de officielle danske regler, udover at internet forretningen lejlighedsvis tilses af sagkyndige der er meget bekendte med reglementet på området. Forinden nogen shopper billige Philips multimeter på en shop på nettet burde man faktisk få overblik over netbutikkens betingelser.