Bygpris.dk

Pigsten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 27 webshops der sælger pigsten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 700 kr., som er hele 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til belægning til bede til haven til sti til bålsted til gårdsplads

Mængder: 1000 kg 10 kg 500 kg 25 kg 1 ton 15 kg 20 kg 15 kg 25 kg 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 1 m3

Levering: i løs vægt vognlæs løst leveret hent selv afhentning i sække trailer i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden blot pigsten.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige pigsten fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt i de udbredte byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge firmaets betingelser.
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring pigsten.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i det meste af landet, og pga. det har mange chancen for at købe online og køre produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan du overveje at spare fragtomkostningen, og endda hente produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af pigsten online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle pigsten online hos dem.
Diverse nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo bør du modtage ekstra informativ service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis pigsten.
En masse nichebutikker er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

pigsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når det er vigtige ombygninger. Enkelte byggerier behøver flere personer. Endvidere må det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
2Der ligger ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv viden, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
3Du bør aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning såsom sko og hjelm der hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er smart at du husker sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
4Forinden du går i gang med byggeriet må det være usandsynligt fornuftigt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du må for alt i verden ikke mangle værktøj. Jævnligt kan det være afgørende at du har udstyret disponibelt forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at medtage disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
6Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt omkostning, og efterfølgende gennemgå eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
7Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
8Du kunne tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør have assistance fra en fagperson til områder af projektet. Forudsat at du søger assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at modtage en pris fra diverse selskaber.
9Forberedelse bliver metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal lave en strømlinet tidsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
10Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at regne når du netop er startet på det komplicerede projekt.
11Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer klar inden du indleder byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en simpel note indeholdende alt hvad du har brug for, og bagefter gennemgå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
12Der viser sig som regel uforudsigelige problemstillinger ved større projekter, og på grund af det vurderes det af stor betydning at der er afsat passende plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål med hensyn til pigsten

 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvilken fragtform skal jeg vælge?

  Temmelig mange online forhandlere udlover nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til pigsten. En der er meget anvendt er p.t. pakkeshops, og så henter du bare bestillingen den dag der passer dig. Denne er nemlig ekstremt overkommelig, samt mange gange ligeledes den billigste leveringsmulighed.

  Du kunne ydermere afveje for og imod at vælge at få udbragt til din lejlighed eller til dit arbejde. Metoden bliver til tider en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel meget simpel ved køb af pigsten online. Den mest billige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du lever i nærheden af online virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på pigsten kan vise sig at være særligt bestemmende når man behøver pakken om et øjeblik, og med det formål er det rigtig vigtigt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for pigsten. En stor portion online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, hvilket tager udgangspunkt i at ordren placeres forud for et angivent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Flere internet forretninger byder på fragtfri levering på pigsten online, men ofte afkræver det at der aftages for en bestemt sum. I øvrigt skal man vælge den prisbilligste metode til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  En lang række netbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig pigsten online og selv henter i butikken. Fx 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark og Davidsen. De udlover eksempelvis afhentning af pigsten i følgende byer:

  Valby, Haslev, Varde, Ishøj, Frederikssund, Nørresundby, Dragør, Greve, Gentofte, Farum, Ølstykke, Randers, Sønderborg, Roskilde, Grenaa, Hedehusene, Horsens, Brøndby, Charlottenlund, Silkeborg, Kalundborg, Holbæk, Ballerup, Risskov, Lillerød, Odder, Tilst, Virum, Ringsted, Lyngby, Esbjerg, Middelfart, Nyborg, Nakskov, Tårnby, Vordingborg, Fredericia, Albertslund, Hillerød, Slagelse, Solrød Strand, Åbyhøj, Holstebro, Herlev, Aabenraa, Hedensted, Haderslev, Birkerød, Frederiksberg, Kokkedal, Hobro, Odense, Herning, Søborg, Næstved, Aalborg, Hvidovre, Jyllinge, Brønshøj, Brønderslev, Korsør, Vanløse, Køge, Ikast, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Værløse, København, Viborg, Rudersdal, Skanderborg, Kolding, Allerød, Rødovre, Vejle, Taastrup, Glostrup, Skive, Hjørring, Hørsholm, Svendborg, Vallensbæk, Rønne, Thisted, Frederikshavn, Gladsaxe, Helsingør, Struer, Stenløse, Højbjerg, Aarhus, Lystrup, Nærum, og Brabrand, .

  Afhentning af pigsten er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk som regel leder efter for eksempel pigsten priser og billig pigsten. Man ser desuden mange gange netshoppere efterspørge for eksempel pigsten online, køb pigsten samt pigsten tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

  Den bedste pris på pigsten

  Det er efterhånden rigtig fleksibelt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige pigsten online på tværs af internet butikker i Danmark, og så har flertallet af online forhandlere været presset til at at formindske udsalgspriserne på pigsten enormt, og endda præstere gebyrfri levering.

  Dog kan det stadigvæk vise sig lukrativt at studere et par internet forretninger efter tilbud og udsalg på pigsten online før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Man må dog være årvågen med, at hvis en butik udlover billige pigsten online til salg for en udsalgspris som virker kolossalt god, så er det mange gange være et symbol på en uærlig e-forhandler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, som forsvarer en imod fup internet outlets.

  Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale omkostningerne til pigsten over en periode. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Ses der på data er det klart, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis pigsten online og billig pigsten. Vi ser derudover som regel internet shoppere lede efter bl.a. køb pigsten, pigsten tilbud og pigsten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gårdsplads til haven til belægning til sti til bålsted til bede

  Mængder: 20 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 m3 15 kg 15 kg 500 liter 10 kg 1 ton 500 kg

  Levering: løst leveret trailer i bigbag vognlæs i sække i poser afhentning hent selv i løs vægt

  Udforsk andre menneskers ratings

  Trustpilot forærer dig ret stabile muligheder for at se nærmere på diverse øvrige forbrugeres ratings og herved er det prisværdigt, at du ser nærmere på internet webshoppens kritik før du handler billige pigsten online.

  Facebook forærer dig lignende en del anstændige genveje til at få en idé om netshoppens popularitet. Desuden ser vi faktisk internet forhandlere hvor du kan tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, som også bør udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden nogen shopper billige pigsten online hos en e-shop kan man utvivlsomt gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke super spændende, særligt på de store byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

  Et alternativ er at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det kan være en sikkerhed for at online virksomheden adlyder de danske love, udover at online webshoppen rutinemæssigt overvåges af eksperter som har meget erfaring med vedtægterne på området.

  Dette er desuden en god lejlighed til assistance, ifald du får dilemmaer i processen med din handel med pigsten. Tillige støtter vi at kunden er sat ind i de mest vitale retningslinjer der kan influere på købet af pigsten online, f.eks. den bytteret netshoppen tilbyder.

  Her er det på samme måde essesentielt, at man altid beholder sin e-mail kvittering, så man når som helst kan eftervise sit køb af pigsten, uagtet om man handler ved Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Louise gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Rasmus H gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  Louise gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Martin gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Pigsten via internet firmaer

  Trustpilot tilbyder altid gavnlige løsninger til at se nøjere på en stor gruppe andre kunders oplevelser med køb af pigsten og på grund af dette er det at foretrække, at du evaluerer online virksomhedens bedømmelser før du bestiller pigsten online.

  Facebook byder på ligeledes uden sammenligning hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af internet selskabets pålidelighed. Derudover er der endda e-forretninger som tilbyder folk at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed ift. bestilling af pigsten.

  Forinden du bestiller pigsten på nettet

  Inden folk bestiller pigsten på en butik på nettet burde man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde.

  Et alternativ kan være at se nærmere på om e-firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er et billede på at e-butikken efterkommer de danske love, tillige med at e-firmaet jævnligt evalueres af sagkyndige der har ekspertise inden for lovene på området for salg af pigsten på internettet.

  Dette er desuden din anledning til assistance, når du forvoldes udfordringer i forbindelse med dit indkøb. Dertil er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de mest aktuelle retningslinjer der har indvirkning på ordren.

  Forsendelse af pigsten

  En lang række forretninger på nettet yder nu om stunder et stort udvalg af fragtmuligheder. Den mest letkøbte leveringstype er dog selv at hente pigstenene, som desværre er betinget af at du bor tæt på e-firmaets lager.

  Leveringstidspunktet er naturligvis ultra vigtig når du behøver pigstenene fluks, så med det formål er det ret fornuftigt at man checker den estimerede leveringstid for pigsten – som dog er påkrævet at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varen ordnet forinden de pakkeansatte har fri.

  Nogle få netshops garanterer fragt uden gebyr på pigsten, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en bestemt pris.

  Tilbudene du finder i den her samling blev nøje udvalgt af websitets søgemekaniske. Robotten har effektivt gennemsøgt tusindvis af varer for at finde dem der relaterer sig mest til pigsten, og som algoritmen af den grund føler matcher dit behov bedst.

  Foruden de søgeord du har indtastet på Google har søgemotoren samtidig indregnet formuleringer, som data viser at andre folk sandsynligvis bruger i sammenhæng med det, eksempelvis pigsten afhentning eller pigsten til brolægning foruden vendinger som pigsten afhentning eller pigsten afhentning.

  Den viden kan algoritmen bruge som yderligere inspiration til at fremvise de mest relevante produkter. Det ses også at mennesker eksempelvis søger efter pigsten til gårdsplads, bedste pigsten eller pigsten afhentning. Den her viden har søgemotoren også brugt til, at navigere forbi flere millioner af varer.

  Derudover viser vores data, at søgeudtrykkene pigsten afhentning, pigsten til gårdsplads og pigsten til gårdsplads er særdeles populære, og som følge heraf er disse samtidig taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene pigsten til cement, pigsten til gårdsplads og pigsten afhentning. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de præsenterede tilbud, ved at ét eller flere af dem kan bruges.

  Pigsten fås via fremstående byggeforretninger, som fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

  Her ses de byer der oftest bestilles pigsten til…

  Nordjylland: Hadsund, Hobro, Hirtshals, Støvring, Brønderslev, Aalborg, Thisted, Nibe, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Hjørring, Sæby, Skagen, Svenstrup, Aars, Nørresundby, Aabybro

  Syddanmark: Esbjerg, Faaborg, Odense, Vojens, Svendborg, Ribe, Otterup, Nyborg, Munkebo, Ringe, Rødekro, Billund, Bramming, Tønder, Kolding, Aabenraa, Assens, Middelfart, Kerteminde, Børkop, Nordborg, Fredericia, Sønderborg, Vejen, Grindsted, Varde, Haderslev

  Sjælland: Skælskør, Ringsted, Tune, Slagelse, Vordingborg, Kalundborg, Fensmark, Haslev, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Greve, Holbæk, Køge, Korsør, Maribo, Jyllinge, Nakskov, Sorø, Næstved

  Hovedstaden: Stenløse, Snekkersten, Dragør, Valby, Rødovre, Humlebæk, København, Birkerød, Frederikssund, Helsingør, Ølstykke, Hellebæk, Vallensbæk, Taastrup, Virum, Smørumnedre, Charlottenlund, Hundested, Brønshøj, Allerød, Glostrup, Farum, Herlev, Slangerup, Hellerup, Hedehusene, Ballerup, Dyssegård, Lillerød, Værløse, Brøndby, Vanløse, Hvidovre, Espergærde, Albertslund, Ishøj, Gilleleje, Holte, Helsinge, Frederiksberg, Roskilde, Høje Taastrup, Nivå, Nærum, Frederiksværk, Gentofte, Hillerød, Rønne, Kokkedal, Gladsaxe, Tårnby, Fredensborg, Lyngby, Måløv, Søborg, Rudersdal, Hørsholm

  Midtjylland: Egå, Odder, Hedensted, Hasselager, Vejle, Holstebro, Ebeltoft, Grenaa, Højbjerg, Kjellerup, Løsning, Ikast, Silkeborg, Hørning, Hinnerup, Aarhus, Risskov, Tilst, Malling, Struer, Randers, Viborg, Bjerringbro, Skødstrup, Ringkøbing, Galten, Løgten, Horsens, Mårslet, Lemvig, Brabrand, Skanderborg, Skive, Herning, Hornslet, Åbyhøj, Lystrup, Skjern, Beder, Ry, Hadsten, Brande, Hammel

  9 gode råd til når du køber online
  1En hel del webbutikker præsterer fragtfri levering på pigsten, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man køber for et konkret beløb. Som alternativ bør du udse dig den billigste leveringstype, der i de fleste tilfælde vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted. Muligheden viser sig tit omvendt temmelig nem. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid være at hente varerne selv.
  2Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for varerne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldt ud på sin plads at vi efterser den estimerede leveringstid ved pigsten. Mange shops på nettet lover billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter, men som trods alt beroer på at bestillingen placeres forud for et konkret klokkeslæt.
  3Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du har bopæl nærved e-forretningens bopæl. Den metode til levering kan vise sig at være ret essentiel i tilfælde af at du behøver pigsten omgående. Alternativt så yder nogle enkelte internet butikker fragtfri levering, men typisk er det forudsat at man shopper for et præcist beløb.
  4Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en foranstaltning, der sikrer køber imod fup online forretninger. Som et alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du vil afdrage prisen over flere uger.
  5Det er jo ekstremt fleksibelt for folk at finde de laveste priser online på billige pigsten hos forskellige online virksomheder, og til tak garanterer adskillige online virksomheder billig levering. Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at se nærmere på et par netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
  6Generelt går vi ind for at finde ud af om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det burde være et sympol på at netbutikken understøtter de opstillede regler, og at internet forretningen nu og da tilses af specialister som forstår reglerne. Forud for at folk handler billige pigsten hos en online butik behøver man uden tvivl sætte sig ind i dens forretningsbetingelser.
  7Forinden folk handler billige pigsten hos en netshop kunne de utvivlsomt gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Dertil tilråder vi at kunden er på vagt for de vigtigste vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af billige pigsten online, fx hvilken returret online firmaet benytter.
  8Masser af forretninger på nettet giver nu til dags diverse billige leveringsløsninger til pigsten. Et hit er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når det passer dig bedst. Fragttypen er jo vældig ligetil, og desuden tilmed den billigste fragtløsning.
  9Trustpilot yder nogle gode løsninger til at kigge på en hel del andre forbrugeres kritik og af den grund anbefaler vi, at du besigtiger internet selskabets kritik forud for at du bestiller billige pigsten online. Facebook giver dig desuden uden sammenligning stabile chancer for at få kendskab til e-butikkens popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk