Bygpris.dk

Pizzaovn

Amalfi pizzaovn komplet inkl. pizzaspade
9.999 kr.
Læs mere
Stel Til Maximus Prime Pizza Steovn
5.495 kr.
Læs mere
Aduro Prisma, pizzaovn
4.995 kr.
Læs mere
Uuni-Ooni Koda Pizzaovn på gas
1.999 kr.
Læs mere
Pizzaovn Maximus Til Brænde
5.495 kr.
Læs mere
Aduro Prisma, base
2.195 kr.
Læs mere
Pronto Pizzaria Pizzaovn til gas
1.499 kr.
Læs mere
Firebox Pizzaovn
499 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige pizzaovn fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare pizzaovn.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne selv. Dette er først og fremmest et alternativ i de kendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke butikkens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af pizzaovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra diverse specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af pizzaovn online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og derved har man chancen for at købe online og køre produkterne selv. Herigennem har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at handle pizzaovn online hos dem.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således vil du få ekstremt kompetent sparring fra mennesker med ekspertviden i netop pizzaovn.
En masse niche webshops producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
pizzaovn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

pizzaovn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

pizzaovn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pizzaovn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du starter byggeriet kan det være aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive behjælpeligt at notere alle poster, hvorefter man kan finde frem til ens udgift ved dem slavisk.
3Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige i god tid før du går til værks med arbejdet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms note som indeholder de materialer du skal bruge, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ved vigtige byggeopgaver. Enkelte projekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover bliver det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
5Man vil på ingen måde fattes grej. Ofte kan det være en fordel at du har udstyret til disposition akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tillægge omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
6For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne bedst som du er gået i gang med dit komplicerede projekt.
7Der findes mange forskellige vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er formidler af temmelig meget gavnlig oplysning, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
8Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret agenda, der viser hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din handlingsplan.
9Der kommer ofte pludselige problemstillinger når det handler om store byggeprojekter, og af den grund vil det være meningsfuldt at man afsætter god plads i handlingsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at nå i mål.
10Du må aldrig se bort fra din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Du kunne overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde skaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Hvis du tager imod assistance fra en professionel er det normalt at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
12I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når projektet er godt for miljøet. Det betinger at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Adskillige netshops foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmodeller til pizzaovn. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren den dag der passer dig. Den er nemlig rigtig praktisk, samt i mange tilfælde derudover den mest letkøbte fragttype.

Du burde endvidere udse dig at få pakken leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig jævnligt lidt mere bekostelig, men omvendt super praktisk med pizzaovn online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, men det er betinget af at du befinder dig i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på pizzaovn er naturligvis virkelig afgørende såfremt vi behøver produktet omgående, så derfor er det øjensynligt relevant at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering for pizzaovn. Adskillige internet selskaber – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen indsendes før et fastsat klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden personalet holder fyraften.

Indtil flere internet shops garanterer levering uden gebyr på pizzaovn online, men ofte er det under forudsætning af at du handler for en bestemt pris. I øvrigt burde du snuppe den mest prisbevidste mulighed for levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En masse netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig pizzaovn online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af pizzaovn i disse områder:

Struer, Hillerød, Kalundborg, Nærum, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Kokkedal, København, Dragør, Aabenraa, Rønne, Valby, Frederikssund, Gentofte, Stenløse, Albertslund, Køge, Viborg, Tilst, Værløse, Hobro, Skanderborg, Tårnby, Nakskov, Lystrup, Allerød, Ringsted, Holstebro, Brønshøj, Korsør, Herlev, Birkerød, Silkeborg, Brøndby, Helsingør, Brabrand, Greve, Odder, Roskilde, Haslev, Søborg, Vallensbæk, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Esbjerg, Farum, Hedensted, Slagelse, Ikast, Hvidovre, Vanløse, Frederikshavn, Virum, Rudersdal, Næstved, Skive, Randers, Nørresundby, Charlottenlund, Frederiksberg, Sønderborg, Frederiksværk, Lyngby, Risskov, Thisted, Ishøj, Glostrup, Taastrup, Ølstykke, Holbæk, Odense, Nyborg, Aalborg, Lillerød, Ballerup, Middelfart, Solrød Strand, Varde, Hjørring, Gladsaxe, Hedehusene, Rødovre, Hørsholm, Vordingborg, Grenaa, Aarhus, Højbjerg, Herning, Brønderslev, Haderslev, Svendborg, og Jyllinge, .

Click-and-collect af pizzaovn er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. pizzaovn priser og pizzaovn tilbud. Vi ser derudover tit mennesker søge efter eksempelvis pizzaovn online, billig pizzaovn samt køb pizzaovn, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Få rabat på pizzaovn

Det er temmelig praktisk for købere at finde tilbud på billige pizzaovn online på tværs af internet firmaer i Danmark, og til tak har adskillige e-shops ikke kunne slippe for at formindske priserne på pizzaovn kolossalt, og ydermere frembyde portofri levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at inspicere diverse e-butikker efter tilbud og udsalg på pizzaovn online inden du køber, sådan at du er sikret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Du må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online butik sælger billige pizzaovn online til salg for en pris som virker usædvanlig gunstig, så bør det tit være et fingerpeg om en falsk e-butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, som forsvarer folk imod bedrageriske netshops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække betalingen af pizzaovn ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger for eksempel billig pizzaovn og pizzaovn priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge blandt andet pizzaovn tilbud, pizzaovn online samt køb pizzaovn.

Udforsk folks ratings

Trustpilot yder ganske troværdige genveje til at studere adskillige aktuelle brugeres anmeldelser og herved tilrådes det, at du analyserer online forhandlerens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige pizzaovn online.

Facebook tilbyder desuden immervæk pålidelige genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed. Desuden er der mange e-handler hvor det er muligt at registrere en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel må bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige pizzaovn online på en e-forretning behøver man til hver en tid sætte sig ind i deres handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke videre interessant, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Alternativet kunne være at bemærke hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er en antydning af at webbutikken forstår dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden nu og da revideres af specialister som forstår reglementet på området.

Det er en rigtig god anledning til støtte, ifald du udsættes for problemstillinger i processen med din handel med pizzaovn. Endvidere er det prisværdigt at du er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af pizzaovn online, fx hvilken returrettighed internet shoppen benytter.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid beholder sin faktura, så man altid vil kunne bekræfte sit køb af pizzaovn, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Inger Christensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Tina R gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jette gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jens Mortensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til køb på nettet
1En række webbutikker sikrer fragt uden omkostninger på pizzaovn, men for det meste er det så præmissen at du shopper for en fastsat pris. Alternativt burde du snuppe den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket oftest er at få kørt din pakke til et afhentningssted. Fragttypen bliver som oftest endvidere ekstremt problemfri. Den mest betalelige fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
2Masser af internet foretagender foreslår nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til pizzaovn. En sikker vinder er p.t. afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når du har tid. Denne er nemlig virkelig gnidningsløs, samt tit endda den mest letkøbte leveringsmanér.
3Den billigste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af webbutikkens adresse. Den mulighed for fragt kan være ret så aktuel om du absolut skal bruge pizzaovn lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle enkelte webshops billig fragt, men typisk er det forudsat at du køber for en fastsat pris.
4Det er vældig let gængeligt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige pizzaovn i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og derved garanterer langt de fleste internet handler i Danmark billig levering. Til gengæld kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at eftergå nogle webshops efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Leveringstidspunktet er ekstremt vigtig om vi står og skal bruge pakken straks, og med det formål er det forholdsvis fornuftigt at du gransker den anslåede leveringstid på pizzaovn. En hel del online forretninger præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt.
6Vi foreslår generelt at se nærmere på om internet butikken er verificeret af e-mærket, da det burde være en erklæring om at internet selskabet efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at e-firmaet af og til efterses af specialister der har megen viden om vilkårene. Forinden nogen handler billige pizzaovn på en butik på nettet kunne de i virkeligheden løbe igennem e-butikkens handelsbetingelser.
7Trustpilot fremskaffer ret så anstændige løsninger til at kigge nærmere på ganske mange eksisterende forbrugeres evalueringer og på grund af dette foreslår vi, at du iagttager online webshoppens bedømmelser forinden du shopper billige pizzaovn online. Facebook yder derudover en række fordelagtige chancer for at få indblik i e-handlens kundefokus.
8Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der hjælper os overfor bedrageriske webbutikker. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil betale regningen af flere omgange.
9Inden folk handler billige pizzaovn i en online forretning burde de faktisk få overblik over butikkens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke super interessant. Yderligere slår vi et slag for at køberen er obs på de elementære retningslinjer der har betydning for handlen med billige pizzaovn online, som for eksempel den ombytningsret online shoppen lover.