Bygpris.dk

Plademaskine

Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1016
8.279 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760
5.644 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 200
1.866 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305 Profi
5.072 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305
3.132 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760 Profi
10.425 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1060 Profi
15.207 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1320 S
12.629 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige plademaskine hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på lave priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør man kende forretningens betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder information omkring plademaskine.
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare plademaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, som kan give ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og som følge af det har mange mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne straks.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af plademaskine online.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en lavere pris.
Flertallet af nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved får du formentlig endnu mere nyttig assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis plademaskine.
Hovedparten af niche webshops er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber plademaskine online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
plademaskine jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

plademaskine silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

plademaskine bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

plademaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et regnskab for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive rationelt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle mulige tilbud på dem alle sammen.
2Inden du påbegynder arbejdet kan det vise sig vanvittigt vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan være en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om vigtige projekter. Store ombygninger stiller krav om flere mennesker. Derudover bliver det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således kan du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det omfattende projekt.
5Du bør på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke har professionel assistance.
6Du må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig smart at have udstyret parat inden du starter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
7Du kan finde endeløse instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med temmelig meget nyttig oplysning, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
8Det er muligt at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
9Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med din byggeproces. Du bør overveje at liste en velovervejet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en nummerorden. Vær konkret i sammensætningen af din handlingsplan.
10Det kan give mening at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør tilkøbe professionel hjælp til noget af byggeriet. Hvis du vil benytte assistance fra en professionel anbefales det at få forslag fra en håndfuld firmaer.
11Potentielt kan det vise sig essentielt at have de presserende materialer til disposition før du påbegynder byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en hurtig liste som samler alt det der er nødvendige, og så gennemløbe listen, så du sikrer dig at du har husket det hele.
12Der kommer ofte overraskende problemer når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det essentielt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Masser af online forhandlere tildeler i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmåder til plademaskine. En af de mest moderne er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv kan hente dine varer lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ret så overkommelig, og typisk endda den billigste leveringsmodel.

Du burde endvidere afveje for og imod at få varerne sendt til din bolig eller til din arbejdsplads. Metoden bliver sædvanligvis en smule dyrere, men også ekstremt smertefri ved køb af plademaskine online. Den mest betalelige leveringsmetode er dog at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du befinder dig i nærheden af e-handlens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på plademaskine kan vise sig at være usædvanlig central om vi behøver dine nye varer straks, og i det øjemed er det relativt essentielt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved plademaskine. Mange webshops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en masse produkter online, men glem ikke at det er betinget af at der bestilles før et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Flere internet virksomheder lover portofri levering på plademaskine online, men for det meste er det så nødvendigt at der bestilles for et bestemt beløb. Som alternativ må man foretrække den mest billige leveringsudgave, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

En del kæder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig plademaskine online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på plademaskine i disse byer:

Sønderborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Holbæk, Herning, Nærum, Struer, Odder, Åbyhøj, København, Lillerød, Haslev, Tårnby, Lystrup, Roskilde, Grenaa, Valby, Ishøj, Haderslev, Hvidovre, Skanderborg, Frederikshavn, Albertslund, Helsingør, Frederiksværk, Kokkedal, Hedensted, Vordingborg, Randers, Ringsted, Solrød Strand, Jyllinge, Hillerød, Vanløse, Odense, Risskov, Værløse, Hobro, Vejle, Korsør, Nørresundby, Svendborg, Birkerød, Tilst, Farum, Silkeborg, Nakskov, Aalborg, Hjørring, Allerød, Nyborg, Næstved, Glostrup, Charlottenlund, Thisted, Viborg, Ølstykke, Greve, Køge, Kalundborg, Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Hørsholm, Frederikssund, Rønne, Gentofte, Gladsaxe, Fredericia, Frederiksberg, Dragør, Søborg, Aarhus, Brøndby, Herlev, Brønshøj, Lyngby, Vallensbæk, Ballerup, Horsens, Taastrup, Ikast, Slagelse, Rødovre, Middelfart, Brabrand, Rudersdal, Skive, Stenløse, Brønderslev, Højbjerg, Virum, Varde, og Hedehusene, .

Klik-og-hent for plademaskine er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis plademaskine tilbud og billig plademaskine. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet køb plademaskine, plademaskine priser samt plademaskine online, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Gode priser på plademaskine

Det er efterhånden i høj grad smertefrit for enhver at sammenholde priser på billige plademaskine online på flere internet handler, og derved har mange internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at tvinge priserne på plademaskine kolossalt, og derudover yde billig levering.

Dog kan det trods alt blive gunstigt at sammenligne enkelte netshops efter billige priser på plademaskine online inden du shopper, således at man er sikret at få den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Man bør imidlertid ikke overse, at såfremt en shop på nettet udbyder billige plademaskine online til salg for en pris der anses for uendeligt fordelagtig, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en uærlig e-forhandler. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en anordning, som hjælper dig som kunde overfor fup internet outlets.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at betale betalingen af plademaskine over flere uger. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at folk tit leder efter eksempelvis plademaskine online og plademaskine priser. Derudover oplever man som regel online shoppere søge efter fx billig plademaskine, plademaskine tilbud samt køb plademaskine.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot byder på fuldkommen fantastiske genveje til at gennemrode ret mange tidligere konsumenters anmeldelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du læser internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige plademaskine online.

Facebook giver dig desuden sådan set tiltalende muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed. Desuden er der endda online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden bør udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige plademaskine online på en e-butik kunne de i virkeligheden sætte sig ind i e-shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave, specielt med de gængse byggekæder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Et andet alternativ kan være at granske om online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være en sikring om at online forretningen adlyder de danske regler, samt at internet shoppen jævnligt føres tilsyn med af fagmænd der mestrer vedtægterne på området.

Dette er desuden din anledning til opbakning, hvis du forvoldes besvær i forbindelse med din shopping med plademaskine. Herudover foreslår vi at køberen er obs på de væsentligste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af plademaskine online, eksempelvis hvilken returret e-firmaet kører med.

I den relation er det tillige afgørende, at man når som helst opbevarer sin faktura e-mail, således man senere vil kunne dokumentere bestillingen af plademaskine, uanset om man har købt fra Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Marianne Olsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Inger gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Louise Knudsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Thomas Petersen gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til køb på nettet
1Leveringstiden kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende såfremt man behøver produktet straks, og af den grund er det særdeles essentielt at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid for plademaskine. Masser af e-forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, men som imidlertid antager at bestillingen fuldbyrdes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2Forud for at nogen shopper billige plademaskine i en online virksomhed kan de egentlig tyde dens regler, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Desuden kan det være til hjælp at køberen er sat ind i de elementære reglementer der influerer på bestillingen af billige plademaskine online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik netbutikken anvender.
3En hel del online forretninger frembyder gratis fragt på plademaskine, men for det meste kræver det at man handler for et fastslået beløb. Desuden skulle du overveje den mindst kostelige leveringsversion, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden er som regel endvidere særligt smertefri. Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
4Den billigste fragtmetode vil til enhver tid være at hente varerne selv, men dette betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens adresse. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være ekstremt bestemmende ifald man skal bruge plademaskine om et øjeblik. Alternativt så yder indtil flere e-forhandlere portofri levering, men for det meste kun såfremt du handler for en bestemt pris.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en ordning, hvilket redder folk overfor uærlige e-handler. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre prisen af flere omgange.
6Trustpilot indebærer faktisk habile genveje til at blive klogere på en række eksisterende køberes vurderinger og derfor er det prisværdigt, at du gennemgår webshoppens ratings før du bestiller billige plademaskine online. Facebook tilbyder for øvrigt i højeste grad relevante genveje til at få indblik i webshoppens kundefokus.
7De fleste internet webshops tildeler heldigvis en række forskellige billige leveringsmetoder til plademaskine. En af de mest almindelige er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare din bestilling når det passer ind i din hverdag. Den er altså virkelig simpel, og mange gange ydermere den mest prisbevidste leveringsmodel.
8Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det kan være en forsikring om at internet shoppen overholder de officielle regler, og at internet forhandleren en gang i mellem vurderes af fagfolk som er inde i de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige plademaskine på en netbutik burde de utvivlsomt gennemløbe butikkens betingelser.
9Det har vist sig at være ekstremt ligetil for alle og enhver at finde tilbud online på billige plademaskine i blandt diverse e-handler, og til gengæld lover massevis af online webshops portofri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at kontrollere et par forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at indhente den laveste pris.