Bygpris.dk

Plænelufter med opsamler

AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri lig med alverdens spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring plænelufter med opsamler.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare plænelufter med opsamler.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige plænelufter med opsamler fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, hvorimod andre har kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør du kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er specielt muligt hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af plænelufter med opsamler online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har du tilbuddet om at handle online og fragte materialerne selv. På grund af det kan du vælge at undgå fragten, samt samtidig hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. På grund af det kan du få mere konstruktiv assistance fra folk med specialistviden i netop plænelufter med opsamler.
Forskellige små butikker producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
Forskellige online nichebutikker er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du køber plænelufter med opsamler online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plænelufter med opsamler harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag mere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

plænelufter med opsamler silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

plænelufter med opsamler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

plænelufter med opsamler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdssko der beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke har professionel hjælp.
2Forberedelse viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du må have en velovervejet strategi, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
3Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til dele af projektet, navnlig i tilfælde af store byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
4Du vil aldrig undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har værktøjet tilgængeligt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at tillægge de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
5Der præsenterer sig typisk ubelejlige problemstillinger ved krævende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være meningsfuldt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, som bidrager til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
6Der findes stribevis af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube supporterer dig med enormt meget udbytterig info, især såfremt man benytter engelske søgeord.
7Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
8Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør hente hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Ifald du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at hente forslag fra en håndfuld virksomheder.
9Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være fornuftigt at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør gennemgå den billigste pris på dem en ad gangen.
10Længe før du opstarter byggeriet må det være ufatteligt centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
11Måske kan det blive vigtigt at du har de relevante materialer til rådighed før du går i krig med byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår det du skal bruge, og efterfølgende tjekke materialerne, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Ved udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund må du regelmæssigt se vejrvarslen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne netop som du står midt i dit komplekse projekt.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

De fleste internet outlets yder nu til dags en hel del forskellige billige leveringstyper til plænelufter med opsamler. Det mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså vældig smertefri, og mange gange endvidere den mest betalelige fragtløsning.

Du bør også forsøge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er sædvanligvis en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ekstremt uproblematisk ved køb af plænelufter med opsamler online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du lever nær e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på plænelufter med opsamler er jo ultra vital forudsat man har behov for varen om få sekunder, så med det formål er det uden tvivl væsentligt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved plænelufter med opsamler. Størstedelen af internet firmaer – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres før et besluttet tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ud af døren før personalet har fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet byder på fragtfri levering på plænelufter med opsamler online, men oftest kun såfremt der aftages for en konkret pris. Desuden bør man overveje den mest prisbevidste type af levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Adskillige netshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig plænelufter med opsamler på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder fx afhentning af plænelufter med opsamler i disse områder:

Åbyhøj, Kolding, Ishøj, Solrød Strand, Tilst, Struer, Aalborg, Nakskov, Hjørring, Greve, Dragør, Hvidovre, Ballerup, Ølstykke, Holstebro, Haderslev, Glostrup, Taastrup, Svendborg, Risskov, Værløse, Frederikssund, Lillerød, Brabrand, Brønshøj, Næstved, Skive, Helsingør, Farum, Nyborg, Frederiksværk, Vejle, Silkeborg, Korsør, Hedensted, Randers, Hørsholm, Brønderslev, Middelfart, Lystrup, Brøndby, Haslev, Nærum, Odder, Herlev, Gladsaxe, Charlottenlund, Grenaa, Odense, Nykøbing Falster, Albertslund, Tårnby, Ikast, Rødovre, Gentofte, Aarhus, Viborg, Vordingborg, Sønderborg, Vanløse, Køge, Vallensbæk, Thisted, Esbjerg, Rønne, Aabenraa, Hedehusene, Stenløse, Valby, Horsens, Ringsted, Højbjerg, Allerød, Nørresundby, Skanderborg, Birkerød, Jyllinge, Hobro, Frederiksberg, Fredericia, Rudersdal, Holbæk, Frederikshavn, Søborg, København, Virum, Herning, Kokkedal, Slagelse, Roskilde, Varde, Hillerød, Lyngby, og Kalundborg, .

Klik-og-hent for plænelufter med opsamler er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at netshoppere ofte efterspørger fx plænelufter med opsamler priser og billig plænelufter med opsamler. Man ser derudover tit online shoppere efterspørge for eksempel plænelufter med opsamler tilbud, køb plænelufter med opsamler samt plænelufter med opsamler online, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Priser på plænelufter med opsamler

Det er i dag yderst ligetil for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige plænelufter med opsamler online fra flere e-butikker, og så har utallige e-firmaer ikke kunne slippe for at tvinge priserne på plænelufter med opsamler drastisk, og ydermere frembyde fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive gunstigt at eftergå nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud på plænelufter med opsamler online forud for at du placerer ordren, så man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Du må trods alt ikke undervurdere, at hvis en e-butik forhandler billige plænelufter med opsamler online til salg for en udsalgspris der virker himmelråbende attraktiv, kan det for det meste være et faresignal om en uoprigtig internet forhandler. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en regel, der assisterer køberen imod uærlige online selskaber.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at afbetale pengene til plænelufter med opsamler over en periode. Det fås typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark.

Når man ser på data bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter for eksempel plænelufter med opsamler tilbud og køb plænelufter med opsamler. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere efterspørge fx plænelufter med opsamler priser, billig plænelufter med opsamler og plænelufter med opsamler online.

Undersøg andre menneskers ratings

Trustpilot frembringer ganske fremragende løsninger til at gøre dig bekendt med en stor gruppe forhenværende kunders omtaler og på grund af dette er det klogt, at du gennemsøger internet webshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige plænelufter med opsamler online.

Facebook giver dig på samme måde adskillige fremragende løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. Tilmed ser vi en række internet selskaber hvor folk kan nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel bør drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige plænelufter med opsamler online i en internet butik kunne de for at være på den sikre side gennemgå forhandlerens handelsbetingelser, men det er typisk ikke særlig spændende, især hos de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne være at granske om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er en påvisning af at online webshoppen efterkommer de officielle regler, og at online virksomheden nu og da ses til af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Desuden tilbydes du anledning til at få bistand, når du skulle få problemstillinger med din shopping med plænelufter med opsamler. I øvrigt er det klogt at man er påpasselig med de fundamentale forhold der influerer på købet af plænelufter med opsamler online, som for eksempel den byttepolitik e-firmaet kører med.

I den relation er det desuden essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af plænelufter med opsamler, hvad end man bestiller ved Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Jette Christensen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Mads B gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Mads Møller gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Tina gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være vældig let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige plænelufter med opsamler i blandt forskellige webshops, og herved yder masser af internet butikker portofri fragt. Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at udforske nogle e-handler efter rabat og tilbud inden du køber, så man er skudsikker på at få den billigste pris.
2Fragtperioden er ret så aktuel om man mangler varerne fluks, og i det øjemed er det fuldkommen afgørende at vi undersøger den estimerede leveringstid for plænelufter med opsamler. En del netshops i Danmark stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en masse varenumre, som tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Nogle enkelte forretninger på nettet frembyder fragt uden omkostninger på plænelufter med opsamler, men oftest er det kun gældende hvis man shopper for en bestemt pris. Desuden bør man gribe den billigste metode til levering, hvilket ofte vil blive at få kørt produkterne til et udleveringssted. Den er almindeligvis lige så vel i høj grad nem. Den mest betalelige type af levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
4Den billigste type af levering er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du opholder dig i kort afstand af online firmaets hjemsted. Den form for levering er naturligvis ultra relevant såfremt man mangler plænelufter med opsamler med det samme. Alternativt så præsterer indtil flere internet forretninger fragtfri levering, men i mange tilfælde afkræver det at der købes for en bestemt pris.
5Forud for at folk shopper billige plænelufter med opsamler i en webbutik kan de for at være på den sikre side gennemgå e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt. I øvrigt er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige plænelufter med opsamler online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online forhandleren tilbyder.
6Vi tilråder at undersøge om e-handlen er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en antydning af at online forretningen overholder de officielle danske regler, tillige med at webbutikken af og til revurderes af eksperter som er inde i lovene på området. Inden nogen køber billige plænelufter med opsamler hos en internet webshop burde de i reglen gennemgå webshoppens forretningsbetingelser.
7Trustpilot forærer dig fuldstændig fine løsninger til at undersøge adskillige forhenværende konsumenters observationer og derved er det smart, at du verificerer internet webshoppens omtaler inden du handler billige plænelufter med opsamler online. Facebook tilbyder tilsvarende ret uafhængige muligheder for at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.
8Størstedelen af online outlets frembyder til alt held en række forskellige billige former for levering til plænelufter med opsamler. En af favoritterne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså virkelig fremkommelig, og ofte tilmed den mest betalelige fragttype.
9Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket passer på dig som køber imod uoprigtige online outlets. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at honorere regningen senere.