Bygpris.dk

Plænelufter til havetraktor

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du vælge en webshop, hvor du får sparring omkring plænelufter til havetraktor.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare plænelufter til havetraktor.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse virksomhedens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige plænelufter til havetraktor hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have billige priser, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at handle online og køre varerne på eget initiativ. Derfor har du valget om at undgå fragten, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder køber produkter fra diverse leverandører, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af plænelufter til havetraktor online.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er små virksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du handler plænelufter til havetraktor online på deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du forvente ekstremt konstruktiv rådgivning fra mennesker der er specialister i lige præcis plænelufter til havetraktor.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

plænelufter til havetraktor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

plænelufter til havetraktor harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

plænelufter til havetraktor silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

plænelufter til havetraktor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at komme i mål med arbejdet. Du bør lave en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
2Måske det burdes overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan hente assistance fra en fagmand til opstarten af det. Såfremt du ønsker eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at få forslag fra diverse entreprenører.
3Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til dele af projektet, hovedsageligt når det kommer til større ombygninger. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Ydermere bør det være hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Der viser sig jævnligt uventede problematikker ved omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, således at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
5Du har adgang til mange forskellige vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer en masse konstruktiv viden, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
6Nogle gange kan man søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
7Det viser sig betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer disponible før du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og som det næste granske hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
8I god tid inden at du iværksætter arbejdet må det være yderst værdifuldt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
9Du skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at du har grejet tilgængeligt før du indleder byggeprocessen. Desuden er det afgørende at inkludere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
10Du må nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx arbejdssko som skåner dig mod hændelige skader. Det er afgørende at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Ved projekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således skal du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop er midt i det svære byggeprojekt.
12Typisk vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et budget for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at notere hver enkelt udgift, og bagefter dokumentere mulige tilbud på hver eneste af dem.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Temmelig mange online varehuse giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtformer til plænelufter til havetraktor. Det mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså særdeles bekvem, og typisk derudover den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kunne endvidere overveje at vælge afsending hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtformen er tit en smule mere pebret, men også rigtig problemfri med plænelufter til havetraktor online. Den billigste type af levering vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre betinges af at du lever nær internet virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på plænelufter til havetraktor kan være særdeles betydningsfuld ifald vi skal bruge dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det ret så på sin plads at vi tjekker den estimerede leveringstid for plænelufter til havetraktor. En lang række webbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men som imidlertid påkræver at bestillingen indsendes forud for et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få bestillingen fikset forinden personalet har fri.

Flere internet selskaber byder på levering uden omkostninger på plænelufter til havetraktor online, men typisk kun hvis du indkøber for en fastsat pris. Derudover må du tage den billigste form for fragt, som typisk vil blive at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En hel del webshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig plænelufter til havetraktor online men selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på plænelufter til havetraktor i disse områder:

Fredericia, Esbjerg, Varde, Viborg, Hvidovre, Thisted, Vordingborg, Værløse, Ikast, Odder, Haslev, Allerød, Nakskov, Kalundborg, Ishøj, Dragør, Vanløse, Holbæk, Horsens, Frederikssund, Svendborg, Helsingør, Herning, Silkeborg, Nørresundby, Frederiksværk, Odense, Herlev, Greve, Jyllinge, Brønderslev, Kokkedal, Aalborg, Rødovre, Vejle, Frederiksberg, Lillerød, Korsør, Roskilde, Skive, Ballerup, Brabrand, Ringsted, Grenaa, Nærum, Slagelse, Brøndby, Kolding, Valby, Glostrup, Vallensbæk, Højbjerg, Rønne, Frederikshavn, Lyngby, Hedensted, Søborg, Næstved, København, Holstebro, Middelfart, Brønshøj, Hedehusene, Solrød Strand, Sønderborg, Hørsholm, Lystrup, Gladsaxe, Nyborg, Birkerød, Skanderborg, Charlottenlund, Hjørring, Taastrup, Randers, Haderslev, Åbyhøj, Ølstykke, Stenløse, Farum, Hobro, Risskov, Struer, Aabenraa, Albertslund, Tårnby, Virum, Aarhus, Rudersdal, Gentofte, Nykøbing Falster, Hillerød, Tilst, og Køge, .

Click-and-collect for plænelufter til havetraktor er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger fx plænelufter til havetraktor tilbud og plænelufter til havetraktor priser. Vi ser desuden typisk netshoppere lede efter blandt andet køb plænelufter til havetraktor, billig plænelufter til havetraktor samt plænelufter til havetraktor online, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Få rabat på plænelufter til havetraktor

Det har vist sig at være yderst let for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige plænelufter til havetraktor online på flere internet shops, og ergo har mange internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på plænelufter til havetraktor helt i bund, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre blive lønsomt at checke visse e-forretninger efter tilbud og udsalg på plænelufter til havetraktor online inden du shopper, således at du er tryg ved at modtage den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Du bør blot være klar over, at når en internet handler reklamerer billige plænelufter til havetraktor online for en pris der anses for umådelig overkommelig, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en bedragerisk internet webshop. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af en orden, der bistår køberen imod falske e-forhandlere.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Alternativt bør du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du foretrækker at klare omkostningerne til plænelufter til havetraktor i flere bidder. Det foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som fx 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel køb plænelufter til havetraktor og plænelufter til havetraktor tilbud. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter bl.a. billig plænelufter til havetraktor, plænelufter til havetraktor priser og plænelufter til havetraktor online.

Udforsk tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot indebærer regulære ønskværdige genveje til at finde ud af mange aktuelle kunders bedømmelser og herved kan det være til hjælp, at du betragter e-firmaets omtaler forud for at du bestiller billige plænelufter til havetraktor online.

Facebook forærer dig ligeledes en del fantastiske metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Her ses endda forretninger på nettet som tilbyder folk at forfatte en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige plænelufter til havetraktor online i en webshop kunne de i og for sig gennemløbe netshoppens handelsvilkår, det er dog typisk ikke særlig interessant, særligt på de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at granske hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at webbutikken føjer de danske regler, tillige med at e-firmaet hyppigt vurderes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover giver det dig mulighed for at få hjælp, for så vidt du skulle få udfordringer i processen med din shopping med plænelufter til havetraktor. Foruden dette støtter vi at du er vidende om de mest essentielle retningslinjer gældende for købet af plænelufter til havetraktor online, for eksempel den bytteret virksomheden benytter.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man stadig bibeholder sin kvitteringsmail, således man altid vil kunne påvise sit køb af plænelufter til havetraktor, uafhængig af om man har købt fra Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Louise B gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Mette gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Rasmus R gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jens gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 tips til indkøb via nettet
1En masse online selskaber giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige former for levering til plænelufter til havetraktor. En af de mest anvendte er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter varerne når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig usædvanlig let gængelig, samt ofte også den billigste leveringsmodel.
2Vi foreslår generelt at bemærke om e-butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en indikator for at internet butikken overholder de danske regler, og at hjemmesiden nu og da overværes af eksperter der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige plænelufter til havetraktor på en internet shop burde man i princippet studere e-shoppens vilkår.
3Enkelte internet shops yder fragt uden betaling på plænelufter til havetraktor, men i reglen er det forudsat at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover bør man overveje den mindst kostelige fragtløsning, som typisk er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen er til tider desuden ekstremt bekvem. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
4Det er i dag yderst hensigtsmæssigt for alle at analysere priser online på billige plænelufter til havetraktor fra diverse e-forhandlere, og så tilbyder flere webbutikker fragt uden betaling. Det kan dog trods alt blive gavnligt at tjekke indtil flere forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at få fat i den bedste pris.
5Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af et lovbud, der forsvarer dig som kunde imod svindlende internet shops. Som alternativ kunne du anvende en løsning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
6Inden nogen handler billige plænelufter til havetraktor i en online virksomhed burde de principielt overveje webshoppens forretningsbetingelser, dog er det typisk ikke særlig spændende. Ligeledes er det klogt at kunden er på vagt for de mest vedkommende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige plænelufter til havetraktor online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet shoppen benytter.
7Leveringstiden er naturligvis særligt afgørende ifald du behøver produktet fluks, så derfor er det nemlig klogt at vi tjekker den anslåede leveringsdato for plænelufter til havetraktor. En lang række online virksomheder stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men som ikke desto mindre afhænger af at handlen gemmenføres før et nøjagtigt klokkeslæt.
8Den prisbilligste leveringsmåde vil altid være at du selv henter ordren, men dette kræver at du har bopæl lige ved internet firmaets lager. Den leveringsform er naturligvis ret væsentlig hvis du har behov for plænelufter til havetraktor om et øjeblik. Alternativt så lover visse internet virksomheder gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at man shopper for en bestemt pris.
9Trustpilot leverer sådan set hæderlige chancer for at efterse mange øvrige konsumenters kritik og derved anbefaler vi, at du gransker online butikkens anmeldelser før du køber billige plænelufter til havetraktor online. Facebook tilbyder dig også evigt strålende muligheder for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.