Bygpris.dk

Plankebænk

Plus Plankebænk med planker - lærk
1.284 kr.
Læs mere
Plus Plankebænk med planker - sort
1.174 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk genbrugsplast sort 185681-25
2.899 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk trykimprægneret 185681-1
1.149 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 207cm havebænk gråbrun 185781-18
1.489 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 207cm trykimprægneret 185781-1
1.249 kr.
Læs mere
Plus Plankebænk med planker og ryglæn - tryk impr.
1.534 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk trykimprægneret 185680-1
799 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 207cm havebænk gråbrun 185780-18
1.049 kr.
Læs mere
Plus Plankebænk med planker
1.174 kr.
Læs mere
Plus Plankebænk med planker og ryglæn - sort
1.754 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 207cm sort 185781-15
1.489 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk genbrugsplast sort 185680-25
2.129 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk sort 185681-15
1.299 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt med bord+2 bænke+1 ryglæn
5.069 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 207cm havebænk trykimprægneret 185780-1
879 kr.
Læs mere
Plus Plankebænk med planker - tryk impr.
1.064 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk sort 185680-15
919 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 207cm havebænk sort 185780-15
1.049 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt med bord+2 bænke
4.489 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt med bord+2 bænke+2 ryglæn
5.649 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk gråbrun 185680-18
919 kr.
Læs mere
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk gråbrun 185681-18
1.299 kr.
Læs mere
Plus Plankebænk med planker og ryglæn - lærk
1.914 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af plankebænk.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige plankebænk fra byggekæde til byggekæde. En del har lave priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man læse forretningens regler.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vide om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare plankebænk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra en lang række forskellige producenter, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af plankebænk online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og hermed har de fleste adgang til at købe online og køre varerne personligt. Som følge af det er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er mindre firmaer, der typisk er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du handler plankebænk online på deres side.
Diverse specialiserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du forvente ekstra konstruktiv service fra personale der er specialister i netop plankebænk.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Danmarks største byggecentre

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plankebænk bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

plankebænk silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

plankebænk harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

plankebænk jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er muligt at hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt projektet er klimavenligt. Bidraget beroer altså på at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
2For opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Således skal du ofte se prognosen for vejret i tiden op til byggeprocessen, så det ikke mod forventning går i gang med at regne bedst som du er startet på det omfattende projekt.
3Det kan overvejes om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør have professionel assistance til dele af det. Forudsat at du får assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at lede efter priser fra flere entreprenører.
4Typisk vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være sundt at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle ens omkostning ved dem slavisk.
5Der kommer typisk uforudsete vanskeligheder i forbindelse med større byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok plads i tidsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
6Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
7Det kan være nyttigt at få hjælp til dele af projektet, især ift. væsentlige byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter kræver flere personer. Derudover viser det sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Du må ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som arbejdssko som hjælper dig imod mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke køber professionel hjælp.
9Længe før du indleder arbejdet kan det blive aldeles vigtigt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Muligvis vil det vise sig essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og som det næste tjekke punkterne, hvormed du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
11Du bør aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte vil det være erstatteligt at have værktøjet ved hånden forinden du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i budgettet.
12Du kan finde vældig mange hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder enorme mængder konstruktiv viden, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet handler foreslår nu et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til plankebænk. Førstevalget hos mange er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig uproblematisk, og endda endda den mindst kostelige fragtmulighed.

Du burde på samme måde påtænke at bestille varerne til levering til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig en gang i mellem en tand mere pebret, men endda ualmindeligt nem for plankebænk online. Den mest billige fragtløsning er dog selv at hente ordren, men det forudsætter at du har bopæl tæt på e-handlens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på plankebænk er naturligvis vældig central såfremt man behøver varen om få sekunder, og herved er det i sandhed vigtigt at vi tjekker den forventede leveringstid ved plankebænk. Temmelig mange forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen laves før et besluttet tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken skippet afsted forud for at de pakkeansatte har fri.

Nogle shops på nettet yder fragt uden gebyr på plankebænk online, men ofte er det så nødvendigt at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt skal du overveje den prisbilligste leveringsmanér, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du handler billig plankebænk derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på plankebænk i disse byer:

Herlev, Lillerød, Frederikshavn, Slagelse, Søborg, Roskilde, Korsør, Brønderslev, Rudersdal, Næstved, Hobro, Risskov, Randers, Holbæk, Hedehusene, Middelfart, Kokkedal, Birkerød, Fredericia, Rødovre, Varde, Herning, Odder, Horsens, Vordingborg, Viborg, Aarhus, Kolding, Højbjerg, Solrød Strand, Ølstykke, Nykøbing Falster, Albertslund, Haslev, Nyborg, Brøndby, Åbyhøj, Helsingør, Hillerød, Valby, Aabenraa, Tilst, Nakskov, Hjørring, Esbjerg, Haderslev, Odense, Gladsaxe, Nærum, Stenløse, Hørsholm, Vallensbæk, Glostrup, Svendborg, Ishøj, Lyngby, Allerød, Ballerup, Sønderborg, Hvidovre, Vejle, Struer, Aalborg, Kalundborg, Ringsted, Farum, Frederiksberg, Brabrand, Taastrup, Værløse, Dragør, Silkeborg, Køge, Greve, Frederikssund, Nørresundby, Lystrup, Rønne, Charlottenlund, Jyllinge, København, Vanløse, Grenaa, Ikast, Virum, Gentofte, Skive, Frederiksværk, Holstebro, Thisted, Brønshøj, Skanderborg, Tårnby, og Hedensted, .

Afhentning af plankebænk er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at folk typisk efterspørger blandt andet plankebænk online og plankebænk tilbud. Vi ser derudover tit online shoppere søge efter bl.a. køb plankebænk, plankebænk priser samt billig plankebænk, plus de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Få rabat på plankebænk

Det er i dag temmelig praktisk for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige plankebænk online fra flere e-forretninger, og til tak har utallige internet selskaber i Danmark været presset til at at tvinge prisen på plankebænk kolossalt, og ovenikøbet garantere gratis levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig lønnende at eftergå flere internet forhandlere efter udsalg og tilbud på plankebænk online forinden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Man bør trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en internet forhandler markedsfører billige plankebænk online for en pris som kan ses som utopisk billig, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en falsk netshop. Køb med kort er dog omsluttet af en retningslinje, der bistår dig som køber overfor snydagtige internet forretninger.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre omkostningerne til plankebænk ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. køb plankebænk og plankebænk tilbud. Man ser derudover ofte mennesker søge bl.a. billig plankebænk, plankebænk priser samt plankebænk online.

Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot forærer dig en del anstændige løsninger til at eftersøge ret mange eksisterende kunders tanker og derfor stiller vi forslag om, at du eftersøger internet webshoppens kritik forinden du handler billige plankebænk online.

Facebook leverer lignende rigtig stabile muligheder for at få indblik i online firmaets pålidelighed. Her ser vi nogle webshops hvor folk kan meddele en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere må udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige plankebænk online på en webshop kunne man i virkeligheden sætte sig ind i e-butikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt, særligt med de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

En nemmere løsning kunne være at kontrollere om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en angivelse af at internet firmaet retter sig efter de officielle regler, foruden at butikken regelmæssigt gennemses af fagmænd der er indført i retningslinjerne.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, når du oplever dilemmaer i processen med din handel med plankebænk. Herudover anbefales det at køber er sat ind i de mest vitale vilkår der indvirker på bestillingen af plankebænk online, som fx hvilken returpolitik internet forhandleren lover.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af plankebænk, hvad end man har handlet ved Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark eller 10-4.

Michael gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jørgen I gav 4 stjerner

Fremragende service.

Thomas Johansen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Lars Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen handler billige plankebænk på en e-handler kunne de til hver en tid læse webshoppens betingelser, men det er tit ikke videre interessant. I øvrigt anbefales det at køber er hensynstagende til de væsentligste vilkår gældende for shopping af billige plankebænk online, eksempelvis hvilken returneringsret online firmaet tilbyder.
2Den mest betalelige leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens bopæl. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende såfremt vi skal bruge plankebænk inden for få dage. Alternativt så yder en række internet virksomheder portofri levering, men oftest er det så præmissen at du aftager for en præcis sum.
3Trustpilot frembyder evigt tiltalende chancer for at gøre dig bekendt med en stor portion aktuelle forbrugeres tanker og derfor støtter vi, at du tolker internet forhandlerens omtaler før du bestiller billige plankebænk online. Facebook forærer dig ligeledes en række sikre genveje til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
4Det er efterhånden super nemt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige plankebænk hos flere e-forhandlere, og herved yder adskillige e-firmaer fragt uden betaling. Men det kan imidlertid være nyttigt at sammenholde indtil flere forretninger på nettet efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
5Visse shops på nettet tilbyder portofri fragt på plankebænk, men for det meste er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat pris. Derudover må du snuppe den mest betalelige fragtform, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig til tider også vældig praktisk. Den billigste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
6En del e-forretninger udlover i vore dage alverdens billige fragtmuligheder til plankebænk. En af dem der er mest populær er p.t. at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte varer når du har lyst. Fragtformen er altså vældig bekvem, samt oftest endda den prisbilligste fragtløsning.
7Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en vedtægt, hvilket sikrer os imod bedrageriske internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at finansiere regningen i flere bidder.
8Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er et tegn på at online forretningen understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at e-handlen af og til undersøges af jurister som har indsigt i reglerne. Før folk handler billige plankebænk hos en internet webshop kunne de i princippet studere webbutikkens handelsvilkår.
9Leveringshastigheden er naturligvis særligt vigtig om vi absolut skal bruge produktet nu og her, så af den grund er det nemlig centralt at du studerer den anslåede leveringstid for plankebænk. En stor portion online virksomheder giver billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, som imidlertid er påkrævet at transaktionen realiseres forinden et fast tidspunkt.