Bygpris.dk

Plankesæt

Plus Cafe plankesæt - 185582-15 Sort
4.789 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke
5.019 kr.
Læs mere
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+2 ryglæn trykimprægneret 185402-1
4.949 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185580-18 Gråbrun
4.099 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185581-18 Gråbrun
4.449 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185582-1
4.199 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.629 kr.
Læs mere
Plus Country Plankesæt - Består af Bord og 2 Bænke - Teak
3.999 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
5.649 kr.
Læs mere
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke - Sort
3.999 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185580-1
3.699 kr.
Læs mere
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke cm - Gråbrun
3.999 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185582-18 Gråbrun
4.789 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185580-15 Sort
4.099 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke- Sort
4.489 kr.
Læs mere
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+1 ryglæn trykimprægneret 185401-1
4.499 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185581-1
3.899 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.069 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
6.239 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185581-15 Sort
4.449 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke - Trykimprægneret
4.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring plankesæt.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige plankesæt fra webshop til webshop. En del har gode tilbud, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke netbutikkens betingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare plankesæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre finder du i de større byer, og herigennem har de fleste valget om at handle online og fragte materialerne selv. I kraft af det kan du spare leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne nu og her.
De kendte byggecentre samler varer fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af plankesæt online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af nichebutikker har en dybdegående viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt gavnlig hjælp fra nogle med ekspertviden i netop plankesæt.
De fleste nichebutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler plankesæt online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

plankesæt silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

plankesæt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

plankesæt harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plankesæt bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du ofte se femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med dit store projekt.
2Husk at gennemtænke om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have assistance fra en fagmand til delelementer af det. Ifald du tager imod eksperthjælp vil det normalt anbefales at søge uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
3Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med dit arbejde. Du må lave en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver handlingsplanen.
4Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde af at ombygningen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
5Det vil vise sig fundamentalt at have de fornødne materialer disponible forud for at du iværksætter dit arbejde. Du kan med fordel udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter granske hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det gælder store byggeprojekter, og ergo er det af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at komme i mål.
7Det kan overvejes at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed når der er tale om større byggeprojekter. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere personer. Dertil vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Forinden du påbegynder arbejdet kan det være yderst essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et overblik over økonomien. Det bør være behjælpeligt at notere hver enkelt omkostning, og så gennemgå den billigste pris på dem hver især.
10Man skal aldrig nogensinde undvære grej. Tit kan det være uundværligt at have værktøjet ved hånden forinden du indleder byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
11Du kan finde stribevis af guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget konstruktiv information, især ifald du benytter den engelske version.
12Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod mulige risici. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En lang række online virksomheder foreslår i øjeblikket alverdens billige leveringsmidler til plankesæt. Førstevalget hos mange er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså i høj grad simpel, samt endda desuden den billigste leveringsform.

Du bør derudover vælge at få det leveret hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Muligheden bliver beklageligvis en tak mere pebret, men på den anden side ret så smertefri ift. plankesæt online. Den prisbilligste leveringsform er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du har bopæl lige ved e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på plankesæt er naturligvis ekstremt central når du skal bruge din pakke inden for få dage, så derfor er det virkelig meningsfuldt at vi ser den anslåede leveringstid ved plankesæt. En masse online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på masser af produkter online, men som imidlertid er afhængig af at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ordnet forud for at lagerpersonalet har fri.

Enkelte byggecentre lover fri fragt på plankesæt online, men undertiden er det under betingelse af at man aftager for en bestemt pris. Derudover må du gribe den mest billige leveringsløsning, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

Masser af webshops frembyder afhentning hvor du køber billig plankesæt online men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne frembyder blandt andet klik-og-hent på plankesæt i disse områder:

Søborg, Farum, Herlev, Holstebro, Solrød Strand, Værløse, Lyngby, Hjørring, Haslev, Lystrup, Birkerød, Albertslund, Valby, Nakskov, Gladsaxe, Middelfart, Frederiksberg, Ikast, Rødovre, Køge, Grenaa, Frederikssund, Odense, Glostrup, Hørsholm, Stenløse, Taastrup, Charlottenlund, Kolding, Brøndby, Randers, Risskov, Jyllinge, Sønderborg, Struer, Skanderborg, Kokkedal, Odder, Hvidovre, Ringsted, Vallensbæk, Nyborg, Gentofte, Hedensted, Allerød, Lillerød, Svendborg, København, Korsør, Næstved, Skive, Rudersdal, Nykøbing Falster, Brabrand, Frederikshavn, Herning, Helsingør, Vordingborg, Hobro, Vanløse, Dragør, Esbjerg, Brønderslev, Frederiksværk, Brønshøj, Rønne, Thisted, Nørresundby, Holbæk, Slagelse, Roskilde, Fredericia, Tårnby, Hillerød, Kalundborg, Nærum, Hedehusene, Tilst, Åbyhøj, Ølstykke, Højbjerg, Vejle, Aalborg, Aabenraa, Ballerup, Haderslev, Aarhus, Greve, Silkeborg, Viborg, Varde, Virum, Ishøj, og Horsens, .

Click-and-collect af plankesæt er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere ofte søger efter for eksempel plankesæt tilbud og billig plankesæt. Man ser desuden jævnligt mennesker efterspørge fx plankesæt priser, køb plankesæt samt plankesæt online, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Tilbud på plankesæt

Det er i dag ret enkelt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige plankesæt online hos forskellige webbutikker, og ergo har massevis af butikker på nettet set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på plankesæt drastisk, og endda sikre levering uden betaling.

Det kan dog imidlertid vise sig rentabelt at tjekke et par forskellige internet handler efter tilbud og udsalg på plankesæt online før du køber, så man er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Silvan.

Du må blot være så påpasselig, at såfremt en internet butik udlover billige plankesæt online til en salgspris der er utopisk attraktiv, så burde det for det meste være et kendetegn på en snydagtig e-butik. Køb med kort er dog indbefattet af en vedtægt, som støtter folk imod uægte online virksomheder.

Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil klare pengene til plankesæt over flere uger. Det foreslåes normalt ved online nichebutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Ved indkig i tendenserne står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter eksempelvis køb plankesæt og plankesæt priser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge efter fx billig plankesæt, plankesæt online og plankesæt tilbud.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig stort set pålidelige chancer for at undersøge forskellige aktuelle brugeres betragtninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du læser online webshoppens vurderinger inden du handler billige plankesæt online.

Facebook frembringer lignende flere hæderlige genveje til at få indtryk af e-forretningens kundefokus. Derudover er der faktisk internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at forfatte en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige plankesæt online på en e-forhandler kan de i reglen få overblik over butikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, især med de store byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, da det bør være en tilkendegivelse af at webshoppen efterlever gældende dansk lovgivning, samt at e-butikken en gang i mellem monitoreres af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love.

Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, hvis du oplever problemstillinger ved din bestilling af plankesæt. Herudover er det godt at køberen er på vagt for de mest basale vedtægter i forbindelse med købet af plankesæt online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken anvender.

Her er det også relevant, at man stadig sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan bekræfte købet af plankesæt, ligegyldig om man handler ved Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Kirsten gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Camilla gav 4 stjerner

Fremragende!

Poul B gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Martin I gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til online shopping
1Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, siden det længe har været en erklæring om at e-handlen accepterer de officielle regler, tillige med at e-shoppen ofte føres tilsyn med af sagkyndige der forstår reglementet på området. Forinden nogen shopper billige plankesæt hos en online butik burde man uden tvivl granske e-shoppens forretningsvilkår.
2Leveringstiden er naturligvis yderst afgørende såfremt man har brug for varerne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ganske aktuelt at du finder den estimerede leveringsdato ved plankesæt. Flere online firmaer tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men som imidlertid nødvendiggør at ordren køres igennem forud for et angivent klokkeslæt.
3Det er jo efterhånden ualmindeligt ukompliceret for enhver at finde de bedste priser online på billige plankesæt på tværs af internet firmaer i Danmark, og af den grund lover langt de fleste internet varehuse fragt uden beregning. Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at checke et par online outlets efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, således at du er sikret at få fat i den billigste pris.
4Den mindst kostelige leveringsmulighed vil altid være selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du bor i nærheden af e-handlens arbejdslager. Den form for fragt er selvfølgelig virkelig vital ifald vi mangler plankesæt øjeblikkeligt. Alternativt så lover en hel del online firmaer levering uden beregning, men undertiden er det kun gældende hvis man aftager for en præcis sum.
5Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en forordning, hvilket passer på dig som kunde imod falske e-forhandlere. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere prisen senere.
6Visse e-shops i Danmark tilbyder levering uden gebyr på plankesæt, men i reglen er det kun gældende hvis man indkøber for en konkret pris. Ellers kunne du snuppe den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket mange gange er at få leveret din pakke til en pakkeshop. Muligheden viser sig jævnligt til gengæld vældig let. Den prisbilligste slags levering er utvivlsomt selv at hente varerne.
7Forud for at nogen shopper billige plankesæt på en internet butik kan man altid bese e-butikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Foruden dette er det klogt at køber er på vagt for de mest centrale regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige plankesæt online, som eksempelvis den returrettighed online forhandleren har.
8En hel del internet virksomheder yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtmetoder til plankesæt. En af favoritterne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig virkelig ligetil, og i mange tilfælde ydermere den billigste mulighed for levering.
9Trustpilot frembringer visse nyttige løsninger til at fortolke en stor portion forhenværende køberes evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på e-firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige plankesæt online. Facebook fører til desuden tilpas udmærkede chancer for at få indsigt i e-shoppens pålidelighed.