Bygpris.dk

Plantedug pristjek

I tabellen herunder har vi listet 16 webshops der sælger plantedug, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 442 kr., som er hele 92 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 2 meter 5 meter 1 meter 3 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de store byggekæder.
Flere byggecentre har et stort udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare plantedug.
Der vil være forskel på priserne på billige plantedug fra netbutik til netbutik. Enkelte giver de bedste tilbud, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du tjekke de andre.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring plantedug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte butikker, som kan give øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af plantedug online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og derigennem har de fleste chancen for at handle online og transportere produkterne selv. På grund af det kan du slippe for leveringsgebyret, samt endda få produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller plantedug online fra deres webshop.
Mange specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du opleve endnu mere brugbar sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis plantedug.
En masse nicheforhandlere står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
Danmarks største byggekæder
plantedug bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

plantedug silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du finder endeløse instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube er kilde til en masse konstruktiv viden, ikke mindst når du søger på engelsk.
2Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det er en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man bør dokumentere den billigste pris på dem hver især.
3Måske det viser sig væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer klar i god tid før du påbegynder projektet. Du har fordel af at notere en enkel note som samler alt hvad som er nødvendige, og derefter gennemløbe hver eneste ting, så du bliver sikker på at du har det hele.
4Man må på ingen måde gå ned på grej. Tit kan det være essentielt at du har grejet klar inden du starter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
5I nogle tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har positiv betydning for naturen.
6Du bør gennemtænke hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Forudsat at du køber assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra flere firmaer.
7Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette skal du løbende tage notits af vejrvarslen i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned nøjagtig som du er startet på dit omfattende byggeprojekt.
8Der præsenterer sig utvivlsomt uventede hovedpiner når det kommer til svære projekter, og derfor viser det sig af stor betydning at man afsætter en del plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er tryg ved at nå i mål.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Større opgaver skal gerne udføres af flere personer. Desuden bliver det bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Du må unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk beklædning som fx arbejdssko som hjælper dig imod hændelige uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
11Forberedelse vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du anbefales at liste en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
12Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det være vanvittigt værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste online butikker tilbyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsudgaver til plantedug. En favorit er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente bestillingen når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ekstremt praktisk, samt typisk endvidere den mest billige leveringsmanér.

Du kunne også vælge at få produkterne bragt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Metoden er typisk en tand mere omkostningsfuld, men ligeledes vældig smertefri for plantedug online. Den mest billige mulighed for levering vil dog altid være selv at hente pakken, men dette forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på plantedug er meget essentiel når du står og skal bruge produktet straks, så herved er det jo aktuelt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved plantedug. En stor portion internet forhandlere – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen køres igennem tidligere end et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren før de lageransatte holder fyraften.

Nogle e-forretninger i Danmark byder på levering uden omkostninger på plantedug online, men i reglen er det under forudsætning af at man handler for et konkret beløb. Ellers skal du vælge den prisbilligste leveringsmulighed, der gerne vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Store netshops udlover afhentning hvor du handler billig plantedug hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne frembyder eksempelvis klik-og-hent på plantedug i disse byer:

Viborg, Varde, Frederikshavn, Sønderborg, Gladsaxe, Holstebro, Vallensbæk, Ballerup, Rudersdal, Brøndby, Hedehusene, Charlottenlund, Haderslev, Åbyhøj, Tårnby, Risskov, Skive, Søborg, Helsingør, Stenløse, Aabenraa, Virum, Dragør, Kolding, Nyborg, Rødovre, Nørresundby, Middelfart, Nakskov, Lystrup, Vordingborg, Vejle, Brønderslev, Korsør, Esbjerg, Ikast, Højbjerg, Horsens, Lyngby, Farum, Allerød, Silkeborg, Ringsted, Randers, Frederiksværk, Grenaa, Skanderborg, Kalundborg, Taastrup, Holbæk, Jyllinge, Fredericia, Ishøj, Birkerød, Frederiksberg, Tilst, Struer, Thisted, Lillerød, Næstved, Hjørring, Brabrand, Kokkedal, Frederikssund, Brønshøj, Herning, Aalborg, Odder, Rønne, Aarhus, Albertslund, Odense, Hobro, Valby, København, Vanløse, Roskilde, Herlev, Hedensted, Køge, Haslev, Hvidovre, Glostrup, Solrød Strand, Svendborg, Gentofte, Slagelse, Nykøbing Falster, Hørsholm, Nærum, Greve, Værløse, Ølstykke, og Hillerød, .

Klik-og-hent af plantedug er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når man kigger i tallene er det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter blandt andet plantedug priser og billig plantedug. Foruden dette ser man mange gange netshoppere efterspørge bl.a. køb plantedug, plantedug tilbud samt plantedug online, plus de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Den bedste pris på plantedug

Det er jo yderst hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde tilbud på billige plantedug online hos flere internet selskaber, og til gengæld har utallige internet foretagender ikke kunne lade være med at nedskære salgspriserne på plantedug eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at tjekke nogle få internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på plantedug online forud for at du bestiller, så man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Du bør alligevel ikke undervurdere, at hvis en forretning på nettet forhandler billige plantedug online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som utopisk beskeden, er det for det meste være et signal om en uægte internet forhandler. Betalinger med kort er dog omsluttet af en forordning, hvilket bistår en overfor falske internet forretninger.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale regningen på plantedug af flere omgange. Det foreslåes typisk ved niche webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Når vi ser på data står det klart, at netshoppere tit efterspørger blandt andet plantedug priser og plantedug tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere lede efter blandt andet køb plantedug, billig plantedug samt plantedug online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 5 meter 3 meter 4 meter 2 meter 1 meter

Tjek eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot resulterer i en række fine muligheder for at eftersøge en række tidligere brugeres oplevelser og af den grund foreslår vi, at du kigger nærmere på internet firmaets ratings forinden du færdiggør din shopping med billige plantedug online.

Facebook medfører lignende i højeste grad fordelagtige genveje til at få indsigt i webshoppens pålidelighed. Her ses mange internet firmaer hvor det er muligt at ytre en omtale af ordreforløbet, hvilket tillige kan bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige plantedug online på en butik burde man når alt kommer til alt have øje for forhandlerens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

En anden løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en indikator for at netshoppen respekterer gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden løbende ses til af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, hvis du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din shopping med plantedug. Ydermere rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de mest aktuelle reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af plantedug online, til eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet tilsikrer.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan dokumentere sit køb af plantedug, uanset om man har bestilt hos Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Henrik M gav 5 stjerner

Helt i orden.

Mette C gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Lene C gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Per F gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til online indkøb
1Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en vedtægt, som dækker dig som køber overfor uoprigtige internet webshops. Alternativt kan du benytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du hellere vil dække betalingen over et længere tidsrum.
2En hel del webbutikker sikrer fri fragt på plantedug, men typisk er det så præmissen at du shopper for en fastsat pris. Alternativt burde du vælge den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Denne viser sig sædvanligvis derudover virkelig let gængelig. Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl selv at hente ordren.
3Det er i dag vældig smertefrit for enhver at kigge efter tilbud online på billige plantedug hos diverse internet firmaer i Danmark, og herved lover en hel del e-butikker billig levering. Det kan imidlertid blive lønsomt at sammenligne et par forskellige firmaer på nettet efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
4Før folk køber billige plantedug på en webshop behøver man helt sikkert have øje for forhandlerens betingelser, men det er uden tvivl et omfattende projekt. Ydermere tilrådes det at man er klar over de mest aktuelle forhold der er gældende for bestillingen af billige plantedug online, f.eks. hvilken returpolitik e-forretningen tilsikrer.
5Leveringstidspunktet kan være ualmindeligt bestemmende hvis du behøver varen lige om lidt, så herved er det selvsagt på sin plads at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på plantedug. En hel del e-forhandlere lover billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen realiseres forud for et givent tidspunkt.
6Generelt anbefaler vi at se nærmere på om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en garanti for at internet forhandleren imødekommer de danske regler, tillige med at internet forhandleren løbende besigtiges af sagkyndige som kender de gældende love. Forinden folk køber billige plantedug i en internet handler bør man ideelt set granske webbutikkens handelsaftale.
7En stor portion internet forretninger foreslår i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til plantedug. En favorit er nu om dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså særligt enkel, samt tit desuden den billigste løsning til levering.
8Trustpilot fremskaffer stort set fornemme chancer for at tolke mange andre køberes ratings og derfor kan det anbefales, at du undersøger webbutikkens bedømmelser før du shopper billige plantedug online. Facebook yder tilsvarende fuldstændig nyttige metoder til at få indsigt i e-forretningens popularitet.
9Den prisbilligste leveringstype vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du bor med kort afstand til internet virksomhedens bopæl. Den leveringsform er naturligvis ret så betydningsfuld ifald du skal bruge plantedug øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet selskaber levering uden omkostninger, men for det meste kun såfremt du indkøber for et bestemt beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk