Bygpris.dk

Plantekasse

Plus Plantekasse - 18276-15 Sort
699 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182780-15 Sort
1.249 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182770-15 Sort
799 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse på ben - 18275-15 Sort
699 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse på ben m/espalier - 182750-15 Sort
949 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182790-15 Sort
999 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182760-15 Sort
949 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse - 18277-15 Sort
599 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse - 18278-15 Sort
999 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse - 18279-15 Sort
799 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, som giver rådgivning til valg af plantekasse.
Der er forskel på priserne på billige plantekasse hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have gode priser, og øvrige vil have kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot plantekasse.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber produkter fra diverse leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af plantekasse online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derfor har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte varerne selv. Derigennem har man valget om at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du få super anvendelig vejledning fra nogle med ekspertviden i lige præcis plantekasse.
Forskellige specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der tit er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler plantekasse online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

plantekasse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

plantekasse harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

plantekasse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantekasse jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er betydningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer parat før du påbegynder projektet. Du kan lave en hurtig note som samler det du skal bruge, og så tjekke punkterne, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
2Du skal ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælp mod potentielle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
3Du må nødig fattes udstyr. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har udstyret til disposition forinden du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
4Der findes en hel del vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig store mængder nyttig viden, i særlig grad når du søger på engelsk.
5Det er en god idé at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt ift. omfangsrige projekter. Omfangsrige projekter bør udføres af flere folk. I øvrigt må det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette må du hyppigt lægge mærke til prognosen for vejret i dagene før arbejdets start, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Du bør reflektere over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Når du tager imod hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at lede efter priser fra forskellige virksomheder.
8Der kommer ofte pludselige problemstillinger ved krævende projekter, og som følge heraf kan det være afgørende at der afsættes rimelig plads i planen, så man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Man kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
10I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at kortlægge hver eneste udgiftspost, og dernæst kortlægge den billigste pris på hver eneste af dem.
11Forberedelse er nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at have en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
12Forinden du starter byggeprocessen kan det vise sig rimeligt centralt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
De højest bedømte byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er bedst?

En masse internet forretninger giver i øjeblikket alverdens billige former for fragt til plantekasse. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig super fremkommelig, og tit tillige den mest billige fragtform.

Du burde også påtænke at få produkterne bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Metoden er mange gange en tak mere bekostelig, men på den anden side ekstremt hensigtsmæssig med plantekasse online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning beroer på at du har bopæl i kort afstand af online webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på plantekasse er selvfølgelig rigtig bestemmende hvis vi absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og derfor er det ganske essentielt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for plantekasse. Størstedelen af forhandlere på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, som kræver at bestillingen indsendes før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt fikset forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Flere internet shops yder levering uden omkostninger på plantekasse online, men for det meste er det forbeholdt når du handler for et konkret beløb. I øvrigt bør du foretrække den prisbilligste form for fragt, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Mange byggecentre udlover click-and-collect hvor du køber billig plantekasse på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på plantekasse i følgende områder:

Hedensted, Frederikshavn, Frederiksværk, Rødovre, Gentofte, Albertslund, Hjørring, Nykøbing Falster, Kokkedal, Vanløse, Holstebro, Rudersdal, Middelfart, Dragør, Holbæk, Viborg, Allerød, Værløse, Odense, Brøndby, Frederiksberg, Nyborg, Gladsaxe, Jyllinge, Kolding, Stenløse, Nørresundby, Fredericia, Horsens, Lystrup, Farum, Herning, Helsingør, Næstved, Charlottenlund, Frederikssund, Nærum, Silkeborg, Valby, Taastrup, Odder, Thisted, Svendborg, Birkerød, Hillerød, Ikast, Skive, Lyngby, Søborg, Glostrup, Aarhus, Køge, Struer, Åbyhøj, Nakskov, Aalborg, Aabenraa, Brabrand, Vordingborg, Brønderslev, Hedehusene, Skanderborg, Sønderborg, Ølstykke, Korsør, Hvidovre, Haderslev, Kalundborg, Herlev, Roskilde, Ishøj, Højbjerg, København, Esbjerg, Rønne, Slagelse, Lillerød, Solrød Strand, Vejle, Haslev, Grenaa, Ringsted, Ballerup, Hobro, Tilst, Greve, Hørsholm, Tårnby, Vallensbæk, Brønshøj, Virum, Varde, Randers, og Risskov, .

Klik-og-hent af plantekasse er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster).

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at mennesker som regel søger efter blandt andet plantekasse online og køb plantekasse. Man ser derudover typisk internet shoppere kigge efter fx plantekasse tilbud, billig plantekasse og plantekasse priser, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Tilbud på plantekasse

Det er jo vældig let for internetbrugere at tjekke tilbud på billige plantekasse online hos flere internet butikker i Danmark, og herved har flere internet outlets set sig tvunget til at sænke priserne på plantekasse betragteligt, og i øvrigt yde billig fragt.

Trods dette kan det immervæk vise sig nyttigt at granske nogle få internet varehuse i Danmark efter billige priser på plantekasse online forud for at du bestiller, sådan at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Man skal bare ikke glemme, at såfremt en butik på nettet udlover billige plantekasse online til salg for en salgspris der kan ses som overordentlig overkommelig, så er det ofte være en indikator for en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under en orden, som hjælper os imod fup online selskaber.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække omkostningerne til plantekasse over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter fx køb plantekasse og plantekasse online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere efterspørge for eksempel billig plantekasse, plantekasse priser og plantekasse tilbud.

Udforsk tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot frembyder ret relevante chancer for at dechifrere forskellige eksisterende brugeres omtaler og af den grund er det godt, at du eftergår online virksomhedens ratings forud for at du køber billige plantekasse online.

Facebook giver dig desuden fuldstændig habile metoder til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet. Derudover er der endda webbutikker som giver folk mulighed for at nedfælde en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere kan drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige plantekasse online i en netshop kan man faktisk gennemløbe virksomhedens forretningsvilkår, men det er tit ikke specielt ophidsende, specielt på de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge om e-butikken er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at internet forhandleren accepterer de opstillede regler, tillige med at den undertiden besigtiges af fagfolk som har megen viden om de gældende regulativer.

Det er en rigtig god mulighed for støtte, såfremt du forvoldes besvær i forbindelse med din ordre på plantekasse. Dertil anbefaler vi at du er påpasselig med de mest relevante bestemmelser der influerer på købet af plantekasse online, som fx hvilken byttepolitik netshoppen anvender.

I den relation er det ydermere afgørende, at man altid beholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af plantekasse, hvad end man shopper ved Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Jesper Sørensen gav 5 stjerner

Quick expedit

Marianne gav 4 stjerner

Virkelig god service

Thomas Christensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Mads Christensen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til online indkøb
1Den mindst kostelige fragtløsning vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du er nærved online butikkens arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis ultra afgørende når vi skal bruge plantekasse inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte forhandlere på nettet billig fragt, men undertiden kun når du køber for en konkret sum.
2Forinden folk bestiller billige plantekasse i en online shop behøver man utvivlsomt betragte shoppens forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke videre interessant. Ligeledes er det smart at kunden er klar over de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på shopping af billige plantekasse online, som fx den returneringsret virksomheden garanterer.
3Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i et lovbud, som beskytter køber overfor uoprigtige e-firmaer. Alternativt bør du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere regningen over et længere tidsrum.
4Det er efterhånden super nemt for alle og enhver at prissammenligne online på billige plantekasse fra flere firmaer på nettet, og derfor frembyder adskillige e-shops fragt uden betaling. Men det kan ikke desto mindre blive lukrativt at tjekke nogle forskellige internet webshops efter billige priser før du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at indhente den laveste pris.
5Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er et tegn på at online butikken følger de danske regler, og at e-handlen løbende ses til af specialister som kender til reglementet på området. Før folk bestiller billige plantekasse på en e-forretning kunne man principielt se på netbutikkens regler.
6En lang række internet virksomheder tilbyder efterhånden alverdens billige fragtløsninger til plantekasse. En favorit er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine varer den dag der passer dig. Den er altså meget fleksibel, og endda ligeledes den billigste leveringsudgave.
7Visse firmaer på nettet byder på fragtfri levering på plantekasse, men i de fleste tilfælde kun når man handler for en konkret sum. Desuden burde du beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket gerne er at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig tit også vældig nem. Den mest letkøbte leveringstype er dog selv at hente ordren.
8Leveringshastigheden er selvfølgelig vældig udslagsgivende om vi skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så herved er det særdeles afgørende at man ser det forventede leveringstidspunkt ved plantekasse. En del webshops garanterer billig 1 dags levering på adskillige varenumre, hvilket står og falder med at ordren lægges forud for et besluttet tidspunkt.
9Trustpilot frembyder uden sammenligning tiltalende muligheder for at vurdere ganske mange eksisterende forbrugeres reflektioner og på grund af dette er det smart, at du gennemgår e-forretningens kritik før du shopper billige plantekasse online. Facebook yder ydermere immervæk fornemme muligheder for at få en idé om online firmaets kundefokus.