Bygpris.dk

Plantesten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 3 webshops der sælger plantesten, sammen med den pris de tager for 48 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 48 stk for 2.523 kr., som er hele 53 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 48 stk plantesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de store byggecentre.
Flere byggecentre udbyder et bredt vareudvalg, og andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare plantesten.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige plantesten fra netbutik til netbutik. Enkelte giver billige priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af plantesten.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som kan give øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder udbyder varer fra forskellige nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af plantesten online.
De store byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og pga. det har folk chancen for at købe online og fragte produkterne personligt. Derfor kan du blive fri for fragten, og endda få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at bestille plantesten online fra deres webshop.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du modtage mere nyttig hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis plantesten.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark
plantesten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

plantesten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

plantesten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

plantesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig essentielt at have udstyret ved hånden når du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i din økonomi.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en fordel at tage noter til samtlige poster, og herefter tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
3Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det ret meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Det bliver betydningsfuldt at du har alle materialer klar til brug før du tager fat på byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsliste indeholdende alt der skal bruges, og derefter eftergå oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
5Du kan finde et bredt udvalg af guides og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med enorme mængder konstruktiv info, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
6Der præsenterer sig altid pludselige vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at man har afsat god plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
7Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
8Det kan være til god gavn at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af krævende byggeopgaver. Større projekter behøver flere personer. Dertil vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
9For opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor skal du jævnligt tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
10Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko som hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
11Det kan give mening at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Ifald du indhenter professionel assistance er det lukrativt at hente tilbud fra forskellige håndværkere.
12Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du nedskriver planen.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

De fleste byggecentre foreslår til alt held alverdens billige muligheder for levering til plantesten. En der er meget populær er i dag levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er jo temmelig enkel, samt i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan ligeledes forsøge at få produkterne sendt til din bopæl eller til når du er på job. Leveringsmetoden viser sig tit en kende dyrere, men endvidere temmelig fremkommelig med plantesten online. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig nærved e-firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på plantesten er selvfølgelig virkelig afgørende såfremt man absolut skal bruge din pakke nu og her, og af den grund er det uden tvivl meningsfuldt at du efterser leveringstidspunktet på plantesten. Temmelig mange webshops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, som er påkrævet at ordren aflægges forud for et angivent tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken pakket forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del internet handler tilbyder fragt uden betaling på plantesten online, men for det meste er det forudsat at der bestilles for en bestemt pris. I øvrigt kan du udvælge den mindst kostelige form for levering, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig plantesten online og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark. De frembyder bl.a. klik-og-hent på plantesten i følgende byer:

Solrød Strand, Brønderslev, Valby, Nyborg, Slagelse, Farum, Varde, Jyllinge, Vordingborg, Frederiksberg, Haslev, Hedehusene, Holbæk, Ishøj, Nykøbing Falster, Aarhus, Vanløse, Randers, Gentofte, Viborg, Esbjerg, Tilst, Sønderborg, Virum, Fredericia, Hjørring, Brønshøj, Albertslund, Herlev, Thisted, Ølstykke, Ringsted, Åbyhøj, Frederiksværk, Herning, Hedensted, Vejle, Værløse, Lyngby, Dragør, Birkerød, Ballerup, Hørsholm, Frederikssund, Rødovre, Greve, Søborg, Rudersdal, Korsør, København, Risskov, Kolding, Horsens, Kokkedal, Hvidovre, Brøndby, Charlottenlund, Gladsaxe, Taastrup, Skive, Struer, Aabenraa, Odense, Højbjerg, Rønne, Nørresundby, Nakskov, Køge, Tårnby, Brabrand, Hillerød, Svendborg, Middelfart, Lystrup, Ikast, Skanderborg, Odder, Kalundborg, Lillerød, Haderslev, Roskilde, Glostrup, Silkeborg, Grenaa, Holstebro, Frederikshavn, Stenløse, Vallensbæk, Næstved, Aalborg, Hobro, Helsingør, Allerød, og Nærum, .

Klik-og-hent ift. plantesten er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne står det markant, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. plantesten tilbud og køb plantesten. Vi ser derudover mange gange mennesker kigge efter fx plantesten priser, billig plantesten og plantesten online, plus de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på plantesten

Det er særdeles ukompliceret for alle at tjekke tilbud på billige plantesten online i blandt diverse netshops, og til gengæld har utallige netbutikker været nødt til at sænke prisen på plantesten helt i bund, og endda love fragt uden betaling.

Dog kan det alligevel være lønnende at sammenligne nogle enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på plantesten online inden du handler, således at man er sikret at opnå den mest billige pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-handler afsætter billige plantesten online for en salgspris som anses for overordentlig favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en falsk netbutik. Køb med kort er dog omfavnet af en regel, som skærmer folk overfor svindlende online webshops.

Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage omkostningerne til plantesten over en periode. Det tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på data er det klart, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. plantesten tilbud og køb plantesten. Foruden dette ser vi tit netshoppere søge for eksempel plantesten priser, plantesten online og billig plantesten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg plantesten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot byder på visse passelige løsninger til at gøre dig bekendt med diverse eksisterende forbrugeres anmeldelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftersøger netshoppens omtaler forinden du bestiller billige plantesten online.

Facebook tilbyder dig desuden en del ærlige muligheder for at få et kig ind i online firmaets kundefokus. Derudover ses mange shops på nettet som giver folk mulighed for at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige plantesten online på en e-shop behøver man ideelt set gennemlæse deres handelsvilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt, specielt hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bygma.

En anden løsning kunne være at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, som længe har været en indikation om at e-forretningen retter sig efter de opstillede regler, og at e-firmaet af og til kontrolleres af specialister som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god genvej til at få assistance, såfremt du skulle få dilemmaer ved din handel med plantesten. Yderligere kan det anbefales at køber er på vagt for de mest aktuelle regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af plantesten online, som fx den bytteret e-firmaet benytter.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevidne købet af plantesten, hvad end man handler ved Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Christian A gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Peter gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Thomas gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Martin Mortensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til køb på nettet
1En lang række internet butikker frembyder i dag mange forskellige billige leveringsudgaver til plantesten. Den mest almindelige er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har tid. Den er jo ultra nem, og ofte også den mindst kostelige løsning til levering.
2Inden nogen handler billige plantesten hos en internet butik kan man når alt kommer til alt se på butikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl et omfattende projekt. Ydermere tilrådes det at du er vidende om de væsentligste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige plantesten online, som for eksempel hvilken returret e-handlen tilsikrer.
3Det er i dag ret ukompliceret for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige plantesten hos diverse e-shops, og ergo garanterer flere netbutikker fri fragt. Det kan dog til hver en tid være gavnligt at tjekke et par online selskaber efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
4Trustpilot tilbyder super hensigtsmæssige chancer for at eksaminere en lang række nuværende konsumenters iagttagelser og herved anbefaler vi, at du eksaminerer e-firmaets omtaler før du bestiller billige plantesten online. Facebook indebærer ydermere ganske gode muligheder for at få indblik i netshoppens kundetilfredshed.
5Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en ordning, hvilket værner dig som køber overfor fup forhandlere på nettet. Som et alternativ kunne du benytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at betale beløbet over tid.
6En række online forhandlere garanterer fragtfri levering på plantesten, men undertiden afkræver det at man indkøber for en konkret pris. Ellers må du udse dig den mest billige type af levering, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Løsningen er i mange tilfælde også super enkel. Den mest betalelige løsning vil dog altid være selv at hente pakken.
7Den mindst kostelige slags levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens lager. Den leveringsmetode er jo rigtig vital ifald du har behov for plantesten straks. Alternativt så frembyder flere internet selskaber levering uden gebyr, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for et fastslået beløb.
8Generelt anbefaler vi at se om internet forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det er en tilkendegivelse af at internet firmaet følger de gældende danske regler, samt at webbutikken lejlighedsvis overvåges af specialister der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige plantesten hos en shop burde de i princippet læse webbutikkens forretningsaftale.
9Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særdeles vital forudsat vi absolut skal bruge pakken om et øjeblik, og herved er det helt relevant at man undersøger den estimerede leveringstid på plantesten. En lang række firmaer på nettet yder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre, som alligevel nødvendiggør at du når at bestille forinden et aftalt klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk