Bygpris.dk

Plasthammer

Plasthammer 224 e-40
192 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-32
141 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-22
87 kr.
Læs mere
Plasthammer Hultafors STFS - Rekylfri
348 kr.
Læs mere
Plasthammer hmsf
225 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-27
104 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-60
458 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-50
305 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-35
169 kr.
Læs mere
Plasthammer ferax
40 kr.
Læs mere
BATO Plastbanehammer 28 mm. Træskaft
130 kr.
Læs mere
BATO Plastbanehammer 35 mm. Træskaft
163 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Plasthammer 27mm
106 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Plasthammer 32mm
132 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggecentre præsterer et stort udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover blot plasthammer.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de velkendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisen på billige plasthammer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have lave priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring plasthammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange producenter, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af plasthammer online.
De gængse byggekæder finder du overalt i landet, og derigennem har mange chancen for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Dermed har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt endda få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på disse nichewebshops online bør du få bedre priser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Herved formår de at yde mere nyttig rådgivning fra personale med ekspertviden i netop plasthammer.
Størstedelen af niche webshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille plasthammer online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

plasthammer harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

plasthammer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

plasthammer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

plasthammer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må nødig forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko som hjælper dig imod eventuelle risici. Det er smart med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
2Du finder stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube er kilde til meget anvendelig information, især ifald du kigger på engelsk.
3Planlægning vil altid være metoden til succes med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
4Det er muligt at forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
5Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det er en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, og bagefter dokumentere ens omkostning ved dem én efter én.
6Man bør aldrig nogensinde fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig smart at du har værktøjet til rådighed når du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Før du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig ekstremt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt hvis det er store ombygninger. Nogle ombygninger gør krav på flere mennesker. Samtidig må det blive bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Det kan vise sig vigtigt at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed forinden du går i gang med byggeriet. Du har god gavn af at notere en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og så efterse hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10Det bør overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal sikre dig professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Når du indhenter hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at indhente forslag fra flere entreprenører.
11Der viser sig stort set altid uforudsete bump på vejen ved svære projekter, og pga. dette viser det sig væsentligt at man har afsat god nok tid i kalenderen, så man føler sig sikker på at nå i mål.
12For udendørs projekter har vind og vejr en stor rolle. Således må du løbende se udsigten ift. vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med det svære projekt.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Temmelig mange e-shops tildeler nu om stunder et bredt udvalg af billige former for fragt til plasthammer. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragttypen er altså usædvanlig let, og ofte også den mindst kostelige fragtmulighed.

Du burde omvendt planlægge at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Muligheden viser sig for det meste en lille smule dyrere, men lige så vel i høj grad ligetil ift. plasthammer online. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som desværre stiller krav om at du lever nær online forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på plasthammer er naturligvis virkelig essentiel ifald man står og skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det selvsagt afgørende at vi efterser den anslåede leveringsdato på plasthammer. En række e-forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, som alligevel nødvendiggør at du når at bestille forinden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne ekspederet inden de pakkeansatte drager hjemad.

Enkelte shops på nettet garanterer portofri fragt på plasthammer online, men ofte kun hvis der indkøbes for et konkret beløb. Derudover burde man udvælge den mest betalelige leveringsversion, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion webshops yder click-and-collect hvor du handler billig plasthammer online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på plasthammer i følgende byer:

Rønne, Ishøj, Ølstykke, Åbyhøj, Kokkedal, Birkerød, Ikast, Nakskov, Nørresundby, Skanderborg, Korsør, Herlev, Brønshøj, Tilst, Solrød Strand, Herning, Ballerup, Aabenraa, Farum, Roskilde, Hillerød, Lyngby, Næstved, Lystrup, Thisted, Allerød, Virum, Køge, København, Horsens, Vanløse, Brabrand, Lillerød, Hobro, Ringsted, Odense, Højbjerg, Charlottenlund, Tårnby, Nærum, Middelfart, Søborg, Svendborg, Vejle, Viborg, Vallensbæk, Vordingborg, Hedehusene, Dragør, Frederikssund, Hjørring, Skive, Jyllinge, Aalborg, Stenløse, Rudersdal, Brønderslev, Hedensted, Gladsaxe, Varde, Albertslund, Holstebro, Slagelse, Randers, Nykøbing Falster, Glostrup, Odder, Hvidovre, Hørsholm, Haderslev, Silkeborg, Frederikshavn, Valby, Holbæk, Helsingør, Taastrup, Brøndby, Kolding, Esbjerg, Haslev, Risskov, Frederiksberg, Værløse, Greve, Grenaa, Fredericia, Kalundborg, Nyborg, Gentofte, Sønderborg, Struer, Frederiksværk, Rødovre, og Aarhus, .

Klik-og-hent for plasthammer er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ved kig i data fremstår det klart, at online shoppere tit søger bl.a. køb plasthammer og billig plasthammer. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge blandt andet plasthammer online, plasthammer priser og plasthammer tilbud, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

Rabat på plasthammer

Det er særdeles ligetil for almindelige mennesker at søge information om priser på billige plasthammer online i blandt flere e-forretninger, og for det har masser af e-handler set sig tvunget til at nedbringe prisen på plasthammer voldsomt, og i øvrigt tilbyde fragt uden beregning.

Men det kan trods alt blive tiden værd at se nærmere på indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på plasthammer online inden du handler, således at du er tryg ved at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du bør blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online virksomhed forhandler billige plasthammer online for en salgspris der kan virke overordentlig billig, kunne det for det meste være en indikation på en fup e-handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en ordning, der dækker køberen overfor uægte netshops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre regningen på plasthammer senere. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis billig plasthammer og plasthammer priser. Vi ser desuden ofte folk søge efter eksempelvis plasthammer online, køb plasthammer samt plasthammer tilbud.

Udforsk andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder super relevante genveje til at eftergå en række nuværende kunders bedømmelser og derved tilråder vi, at du læser netbutikkens anmeldelser forinden du shopper billige plasthammer online.

Facebook medfører tilsvarende ret uafhængige muligheder for at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed. Herinde møder vi endda online firmaer som gør det muligt at aflevere en kritik af ordreforløbet, som tillige bør benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige plasthammer online hos en internet webshop burde man når alt kommer til alt se på virksomhedens regler, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt, særligt på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ er at tjekke hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det er en forsikring om at webbutikken anerkender de officielle danske regler, tillige med at online butikken løbende efterses af sagkyndige som har meget erfaring med reglerne.

Derudover tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du oplever dilemmaer med din ordre på plasthammer. Ligeså rekommanderer vi at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af plasthammer online, fx den returneringsret online shoppen lover.

I relation til det er det ydermere relevant, at man stadig gemmer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan bevise købet af plasthammer, uagtet om man handler hos 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark eller Jem og Fix.

Inge gav 5 stjerner

Det virker bare.

Rasmus Sørensen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Lene Thomsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Søren gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til din online shopping
1Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et kendetegn for at e-forhandleren anerkender de officielle regler, udover at online forretningen tit revurderes af eksperter som forstår lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige plasthammer hos en butik behøver de for at være på den sikre side sætte sig ind i netshoppens betingelser.
2Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af et regelsæt, der sikrer en imod uoprigtige e-butikker. Alternativt kan du bruge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du vil afdrage pengene over tid.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig rigtig vigtig hvis man mangler produkterne nu og her, så af den grund er det ganske passende at vi dobbelttjekker leveringstiden på plasthammer. En stor portion online selskaber annoncerer billig dag-til-dag fragt på en række varer, men glem ikke at det afhænger af at ordren laves inden et nøjagtigt tidspunkt.
4Temmelig mange online butikker giver til alt held alverdens billige former for fragt til plasthammer. En der er meget populær er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter din bestilling når det passer dig. Muligheden er altså super smart, og mange gange ydermere den mest prisbevidste fragtmetode.
5Den prisbilligste leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den løsning kræver at du bor nær online butikkens adresse. Den leveringsmåde er naturligvis super central om vi står og skal bruge plasthammer med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere e-butikker gratis fragt, men for det meste kræves det at der shoppes for et præcist beløb.
6Trustpilot frembringer en lang række passelige genveje til at se nærmere på en stor portion eksisterende brugeres omtaler og derved går vi ind for, at du kigger på internet forhandlerens omtaler før du shopper billige plasthammer online. Facebook tilbyder endvidere aldeles udmærkede muligheder for at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
7Enkelte e-shops i Danmark tilbyder gratis levering på plasthammer, men oftest gælder det kun hvis du bestiller for en bestemt sum. Derudover skulle man tage den billigste leveringsmanér, som mange gange vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig i regelen endda særligt fleksibel. Den mest prisbevidste form for fragt er uden tvivl selv at hente produkterne.
8Det er i dag særligt ligetil for forbrugerne at analysere priser online på billige plasthammer hos flere internet forretninger, og herved tilbyder flertallet af e-firmaer gebyrfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig tiden værd at undersøge enkelte internet forhandlere efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at opnå den mest attraktive pris.
9Forinden folk shopper billige plasthammer hos en butik kunne de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke særlig interessant. Dertil er det klogt at man er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår gældende for shopping af billige plasthammer online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet virksomheden bruger.