Bygpris.dk

Platformsstige

Jumbo Platformsstige Proff 14 trin 3,66m.
159.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 12 trin 3,16m.
137.475 kr.
Læs mere
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage
89.975 kr.
Læs mere
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage 4 trin
89.975 kr.
Læs mere
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige
11.900 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 8 trin 2,11m.
109.975 kr.
Læs mere
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige-1,60
1.295.875 kr.
Læs mere
Zarges Teleskop-Platformstige 2Hf
26.055 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 6 trin 1,56m.
99.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 10 trin 2,61m.
118.725 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 4 trin 1,03m.
89.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff
89.975 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige platformsstige fra webshop til webshop. En del giver de bedste priser, imens øvrige tilbyder service. Du må vide hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse netbutikkens regler.
Flere byggecentre præsterer et enormt varesortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot platformsstige.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne selv. Det er først og fremmest muligt hos de kendte byggekæder.
For en del er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du får sparring omkring platformsstige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra flere producenter, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af platformsstige online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har folk valget om at bestille online og hente materialerne selv. Af den grund har man chancen for at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber platformsstige online fra deres webshop.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund får du formentlig ekstremt konstruktiv rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop platformsstige.
Flertallet af specialiserede netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

platformsstige bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

platformsstige jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

platformsstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

platformsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du ofte holde øje med vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned når du netop er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
2Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
3Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald ombygningen er positivt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at ombygningen forbedrer planeten.
4Der findes en hel del instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder brugbar oplysning, navnligt ifald du kigger på engelsk.
5Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de relevante bygningsmaterialer indkøbt inden du indleder eksekveringen. Du kan udarbejde en simpel liste hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og bagefter gennemgå hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
6Man vil aldrig undvære udstyr. Tit vil det vise sig af stor betydning at have grejet disponibelt når du begynder på byggeprocessen. Du bør huske at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet.
7Husk at reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Såfremt du ønsker professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
8Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom sko og hjelm som hjælp imod eventuelle risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
9Der præsenterer sig altid uventede udfordringer når det handler om omfattende projekter, og følgelig vil det være essentielt at der er afsat en del plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
10Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
11Længe før du indleder arbejdet kan det blive vildt meningsfuldt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af tidsplanen.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Flere outlets på nettet udlover i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til platformsstige. Den mest populære er efterhånden udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt bekvem, og endda også den billigste leveringsmåde.

Du burde omvendt beslutte dig for at få ordren sendt til dit hus eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er undertiden en lille smule mere pebret, men derudover ret hensigtsmæssig for platformsstige online. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du er tæt på online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på platformsstige kan vise sig at være vældig aktuel forudsat vi mangler varen fluks, og herved er det rigtig centralt at du kontrollerer leveringstidspunktet ved platformsstige. Størstedelen af firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer online, som trods alt er underforstået at ordren placeres før et angivent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ekspederet før de lageransatte tager hjem.

Nogle online virksomheder frembyder levering uden beregning på platformsstige online, men tit er det så nødvendigt at man shopper for en bestemt sum. Alternativt burde man tage den billigste metode til levering, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

De store webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig platformsstige online men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 og Bauhaus. De frembyder bl.a. afhentning af platformsstige i følgende byer:

Ikast, Risskov, Varde, Middelfart, Hobro, Taastrup, Aalborg, Vejle, Glostrup, Frederikshavn, Valby, Tårnby, Silkeborg, Frederikssund, Stenløse, Grenaa, Vallensbæk, Værløse, Ishøj, Greve, Charlottenlund, Skive, Helsingør, Roskilde, Jyllinge, Næstved, Birkerød, Brønshøj, Vanløse, Nærum, Vordingborg, Slagelse, Aabenraa, Holstebro, Ballerup, Herning, Søborg, Ølstykke, Kolding, Brøndby, Frederiksberg, Horsens, Dragør, Nykøbing Falster, Allerød, Haderslev, Rødovre, Åbyhøj, Herlev, Struer, Hillerød, Randers, Hvidovre, Korsør, Nørresundby, Lillerød, Hørsholm, Rønne, Holbæk, Thisted, Virum, Gladsaxe, Kalundborg, Frederiksværk, Brønderslev, Kokkedal, Odder, Nyborg, Skanderborg, Hedehusene, Haslev, Lystrup, Hedensted, København, Hjørring, Aarhus, Fredericia, Højbjerg, Albertslund, Gentofte, Viborg, Køge, Rudersdal, Solrød Strand, Esbjerg, Farum, Brabrand, Svendborg, Nakskov, Sønderborg, Tilst, Ringsted, Lyngby, og Odense, .

Klik-og-hent for platformsstige er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland).

Ses der på søgedata er det tydeligt, at mennesker som regel leder efter bl.a. køb platformsstige og platformsstige priser. Man ser desuden mange gange mennesker søge fx platformsstige tilbud, platformsstige online samt billig platformsstige, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Gode tilbud på platformsstige

Det er særligt uproblematisk for folk at søge information om priser på billige platformsstige online fra diverse e-forhandlere, og ergo har de fleste online virksomheder været nødt til at formindske salgspriserne på platformsstige voldsomt, og endda tilbyde billig fragt.

Men det kan trods alt vise sig indbringende at udforske enkelte e-forretninger efter udsalg og tilbud på platformsstige online inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at antage den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Du skal alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en online forretning annoncerer billige platformsstige online til salg for en salgspris der kan ses som usædvanlig tiltalende, bør det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk internet webshop. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af et regelsæt, hvilket dækker køberen overfor falske outlets på nettet.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække beløbet til platformsstige ude i fremtiden. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som fx Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere som regel søger fx billig platformsstige og køb platformsstige. Vi ser desuden ofte folk søge efter for eksempel platformsstige tilbud, platformsstige online og platformsstige priser.

Gennemsøg folks bedømmelser

Trustpilot frembyder absolut uafhængige genveje til at læse ganske mange aktuelle køberes betragtninger og derfor kan det være til hjælp, at du bliver klogere på online butikkens ratings forinden du lægger din bestilling på billige platformsstige online.

Facebook forærer dig lige så vel evigt passelige metoder til at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Desuden møder vi faktisk online butikker hvor kunder kan ytre en omtale af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige platformsstige online på en internet butik kunne de i og for sig granske netbutikkens handelsaftale, det er dog normalt et omfattende projekt, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne være at kigge om e-butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være en tryghed om at netshoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, og at e-firmaet løbende vurderes af fagfolk som er indført i vilkårene.

Det giver dig mulighed for support, for så vidt du udsættes for udfordringer med din handel med platformsstige. Yderligere er det en hjælp at køber er vaks omkring de mest vedkommende reglementer gældende for bestillingen af platformsstige online, f.eks. hvilken returpolitik virksomheden garanterer.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man stadig gemmer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne dokumentere sin bestilling af platformsstige, uagtet om man handler ved Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Søren J gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Poul gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Ole D gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Per Madsen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til indkøb via nettet
1Før folk shopper billige platformsstige på en shop på nettet behøver de ideelt set kigge på butikkens handelsvilkår, dog er det bare ikke særlig interessant. Foruden dette er det smart at man er på vagt for de mest aktuelle betingelser gældende for shopping af billige platformsstige online, som eksempelvis den returret e-forretningen tilsikrer.
2Den mest letkøbte form for levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette kræver at du lever nærved online forretningens hjemsted. Den leveringsmåde er yderst vital forudsat vi mangler platformsstige om et øjeblik. Alternativt så frembyder en række internet varehuse levering uden omkostninger, men i mange tilfælde forudsætter det at man aftager for en bestemt pris.
3Trustpilot fører til relativt hæderlige muligheder for at evaluere en stor portion forhenværende køberes domme og af den grund er det smart, at du tolker internet selskabets bedømmelser inden du køber billige platformsstige online. Facebook byder på desuden ultra værdifulde metoder til at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed.
4Leveringstidspunktet er ret så afgørende hvis vi absolut skal bruge din ordre fluks, og med det formål er det særdeles væsentligt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved platformsstige. En stor portion netbutikker garanterer billig dag-til-dag fragt på en række varenumre, som dog er betinget af at bestillingen anbringes før et fastslået klokkeslæt.
5Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i et reglement, hvilket skærmer dig som køber overfor fup internet varehuse. Som en alternativ mulighed kan du vælge et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare pengene over en periode.
6Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, som bør være en erklæring om at netbutikken imødekommer de gældende danske regler, foruden at forretningen løbende evalueres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende love. Forinden folk bestiller billige platformsstige på en online webshop kunne man helt sikkert granske dens handelsvilkår.
7Det er rigtig hensigtsmæssigt for os alle at analysere priser online på billige platformsstige hos diverse internet selskaber, og til gengæld frembyder masser af butikker på nettet levering uden betaling. Det kan alligevel være udbytterigt at sammenligne et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du køber, så du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
8Visse internet butikker præsterer fragt uden beregning på platformsstige, men typisk påkræves det at der bestilles for en fastsat pris. Desuden kunne du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmulighed, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig som oftest ligeledes meget let. Den prisbilligste leveringsudgave er unægtelig selv at hente ordren.
9Størstedelen af netshops giver til alt held et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til platformsstige. Den mest moderne er lige nu levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot din pakke når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså ultra gnidningsløs, og ofte derudover den mest betalelige leveringsversion.