Bygpris.dk

Poleringssæt

Bernardo Poleringssæt Polierset für Aluminium 200 x 20 x 16 mm, 6-delt.
947 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Edelstahl 350 x 25 x 16 mm, 6-TLG.
1.557 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Edelstahl 200 x 20 x 16 mm, 6-delt.
891 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Edelstahl 250 x 25 x 20 mm, 6-TLG.
1.238 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polering indstillet til træ 200 x 20 x 16 mm, 4 stk.
591 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Aluminium 250 x 25 x 20 mm, 6-TLG.
1.247 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Kunststoff 250 x 25 x 20 mm, 4-TLG.
769 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Kunststoff 200 x 20 x 16 mm, 4-TLG.
591 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polering indstillet til træ 250 x 25 x 20 mm, 4 stk.
769 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polering sæt til 350 x 25 x 16 mm, 4 stk.
1.144 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Aluminium 350 x 25 x 16 mm, 6-TLG.
1.566 kr.
Læs mere
Bernardo Poleringssæt Polierset für Kunststoff 350 x 25 x 16 mm, 4-TLG.
1.144 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot poleringssæt.
Det er helt klart super afgørende at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige poleringssæt hos de forskellige online byggekæder. En del giver billige priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring poleringssæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i hele landet, og herigennem har mange tilbuddet om at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alle mulige leverandører, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af poleringssæt online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt konstruktiv rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis poleringssæt.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der typisk er danske, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at handle poleringssæt online fra deres webshop.
Diverse specialiserede webshops er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

poleringssæt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

poleringssæt silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

poleringssæt jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

poleringssæt harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
2Der kommer typisk overraskende hovedpiner når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god nok plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
3Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at forfatte en velovervejet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder agendaen.
4For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund skal du hyppigt se vejrudsigten i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at regne netop som du er midt i det komplicerede projekt.
5Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er krævende byggeopgaver. Store projekter kræver flere folk. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6Du skal nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm der skåner dig mod mulige ulykker. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har professionel assistance.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være en fordel at nedskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende tjekke prisen på dem en ad gangen.
8Du finder mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder anvendelig oplysning, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
9I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ekstremt fundamentalt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have grejet tilgængeligt når du går løs med arbejdet. I øvrigt er det afgørende at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11Du bør tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe professionel hjælp til dele af det. Hvis du søger professionel assistance vil det normalt anbefales at hente en pris fra diverse firmaer.
12Måske det viser sig af stor betydning at have de relevante materialer til rådighed inden du påbegynder eksekveringen. Du bør notere en punktforms oversigt indeholdende alt som er nødvendige, og bagefter efterse oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er meget flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Adskillige internet selskaber udlover til alt held et hav af forskellige billige leveringsløsninger til poleringssæt. Et hit er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ultra fremkommelig, og endda tillige den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kan tillige foretrække at vælge levering til din bolig eller til dit arbejde. Fragtmetoden er som oftest et hak mindre billig, men på den anden side ultra simpel for poleringssæt online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men dette afhænger af at du lever lige ved internet selskabets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på poleringssæt kan i nogle tilfælde være ret så essentiel når du har behov for din ordre inden for få dage, så derfor er det sandelig afgørende at man ser leveringstiden ved poleringssæt. Adskillige byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på utallige produkter online, som trods alt kræver at ordren indsendes forud for et fast klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ekspederet forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle online varehuse lover levering uden beregning på poleringssæt online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der aftages for en konkret pris. Som alternativ bør man snuppe den billigste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

Mange netshops yder click-and-collect hvor du handler billig poleringssæt online og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Silvan. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på poleringssæt i disse områder:

Taastrup, Næstved, København, Haderslev, Varde, Nørresundby, Vordingborg, Farum, Tårnby, Nakskov, Greve, Aabenraa, Ballerup, Virum, Ishøj, Stenløse, Gladsaxe, Odense, Albertslund, Frederiksværk, Lillerød, Nærum, Vanløse, Jyllinge, Kolding, Roskilde, Esbjerg, Lystrup, Åbyhøj, Hjørring, Kalundborg, Hillerød, Haslev, Brønderslev, Charlottenlund, Skanderborg, Odder, Søborg, Korsør, Viborg, Hørsholm, Fredericia, Brøndby, Kokkedal, Nyborg, Vejle, Lyngby, Rødovre, Valby, Horsens, Solrød Strand, Holstebro, Hedehusene, Glostrup, Herning, Struer, Højbjerg, Herlev, Brabrand, Rudersdal, Skive, Brønshøj, Thisted, Ølstykke, Svendborg, Holbæk, Frederikshavn, Grenaa, Aarhus, Silkeborg, Køge, Ikast, Frederiksberg, Aalborg, Hvidovre, Birkerød, Vallensbæk, Dragør, Nykøbing Falster, Slagelse, Allerød, Helsingør, Randers, Gentofte, Frederikssund, Sønderborg, Middelfart, Værløse, Rønne, Ringsted, Tilst, Risskov, Hedensted, og Hobro, .

Click-and-collect ift. poleringssæt er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at folk mange gange leder efter bl.a. poleringssæt tilbud og poleringssæt online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge efter blandt andet køb poleringssæt, poleringssæt priser samt billig poleringssæt, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Gode priser på poleringssæt

Det er super uproblematisk for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige poleringssæt online fra flere outlets på nettet, og på grund af dette har utallige internet shops været nødt til at trykke priserne på poleringssæt en hel del, og derudover garantere billig fragt.

Trods dette kan det imidlertid vise sig tiden værd at inspicere et par forskellige internet webshops efter billige priser på poleringssæt online inden du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at antage den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bygma.

Du bør trods alt huske på, at når en internet forhandler afsætter billige poleringssæt online på tilbud til en pris der er ekstraordinært favorabel, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uærlig e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af en forordning, som beskytter en imod snydagtige online firmaer.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil afdrage omkostningerne til poleringssæt over flere uger. Det foreslåes normalt i niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Når der ses på data bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange søger fx billig poleringssæt og poleringssæt online. Vi ser desuden tit folk søge blandt andet køb poleringssæt, poleringssæt priser samt poleringssæt tilbud.

Analyser nuværende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder flere ærlige løsninger til at iagttage en række eksisterende forbrugeres omtaler og derfor tilrådes det, at du tolker internet firmaets vurderinger før du færdiggør din shopping med billige poleringssæt online.

Facebook medfører lige så vel nogle sikre metoder til at få kendskab til online firmaets troværdighed. Desuden ses nogle online webshops hvor det er muligt at ytre en vurdering af deres køb, hvilket tillige må drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige poleringssæt online i en internet shop bør de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne derfor være at kigge om webshoppen er støttet af e-mærket, som almindeligvis er en indikator for at online virksomheden opfylder den officielle danske lovgivning, udover at internet virksomheden løbende overvåges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, når du oplever udfordringer som følge af din bestilling af poleringssæt. Tilsvarende foreslåes det at kunden er påpasselig med de fundamentale regler der indvirker på bestillingen af poleringssæt online, eksempelvis den byttepolitik online forretningen bruger.

I relation til det er det desuden relevant, at man altid beholder ens faktura, således man fremadrettet kan bevise sin bestilling af poleringssæt, hvad end man shopper ved Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark eller Silvan.

Jens Møller gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jan H gav 4 stjerner

Rigtig god service

Rasmus E gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Ole gav 4 stjerner

Udmærket

9 tips til indkøb via nettet
1Vi slår generelt et slag for at kontrollere om online virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en indikator for at e-handlen understøtter de danske love, tillige med at internet butikken nu og da kontrolleres af fagfolk som er meget bekendte med de gældende regulativer. Før folk køber billige poleringssæt hos en e-handler burde man i virkeligheden have øje for virksomhedens forretningsaftale.
2En lang række internet virksomheder udlover heldigvis diverse billige former for levering til poleringssæt. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente ordren når der er mulighed for det. Metoden er altså ret så problemfri, samt typisk endda den prisbilligste mulighed for fragt.
3Fragtperioden er naturligvis ekstremt væsentlig i tilfælde af at vi har behov for produkterne om kort tid, og derfor er det ret så på sin plads at du kontrollerer den forventede leveringsdato for poleringssæt. Størstedelen af e-forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre, men som trods alt står og falder med at bestillingen indsendes før et aftalt klokkeslæt.
4Trustpilot indebærer faktisk relevante løsninger til at gennemsøge adskillige øvrige konsumenters betragtninger og derfor tilrådes det, at du gennemgår webshoppens omtaler inden du bestiller billige poleringssæt online. Facebook tilbyder dig ydermere nogenlunde fornemme genveje til at få en idé om netbutikkens kundefokus.
5Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en orden, der værner dig som køber imod fup internet foretagender. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at godtgøre omkostningerne over flere uger.
6Det er jo ualmindeligt ligetil for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige poleringssæt hos diverse firmaer på nettet, og på grund af dette præsterer adskillige e-firmaer billig levering. Til gengæld kan det immervæk blive nyttigt at efterprøve nogle forskellige e-handler efter billige priser forinden du køber, så du er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
7Før nogen shopper billige poleringssæt hos en e-forretning bør man i og for sig gennemgå shoppens vilkår, men det er tit ikke specielt ophidsende. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at man er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der er gældende for bestillingen af billige poleringssæt online, fx hvilken ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.
8Den billigste leveringsform er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig lige ved internet forhandlerens lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være rigtig betydningsfuld hvis man har behov for poleringssæt fluks. Alternativt så præsterer nogle netbutikker billig fragt, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du shopper for et konkret beløb.
9Indtil flere online selskaber frembyder gratis fragt på poleringssæt, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der aftages for et fastsat beløb. Ellers skulle du udvælge den mest betalelige form for levering, hvilket gerne vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Leveringstypen er som oftest ligeledes særdeles fremkommelig. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.