Bygpris.dk

Porebeton pristjek

I tabellen herunder har vi listet 5 webshops der sælger porebeton, sammen med den pris de tager for 100 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 stk for 3.389 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et enormt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot porebeton.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de store byggekæder.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge netbutikkens regler.
Det er naturligvis meget relevant at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige porebeton hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste priser, og øvrige har faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Dermed kan du bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af porebeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggekæder samler varer fra forskellige nichebutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af porebeton online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derigennem har mange adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at slippe for fragten, og samtidig få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billigere pris.
De fleste webshops i små nicher har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Altså bør du modtage ekstra konstruktiv sparring fra nogle der er specialister i netop porebeton.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som oftest er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du køber porebeton online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

porebeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

porebeton silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det kan være behjælpeligt at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man kunne notere prisen på dem en ad gangen.
2I god tid inden at du starter byggeprojektet må det være ret vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Der præsenterer sig jævnligt overraskende bump på vejen i forbindelse med krævende opgaver, og altså kan det være betydningsfuldt at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
4I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til renoveringer. Det får man ifald byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
5Man skal nødig undvære værktøj. Tit kan det være fornuftigt at have grejet tilgængeligt akkurat som du igangsætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
6Det bliver at have noget at sige at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed inden du indleder byggeriet. Du kunne nedskrive en hurtig oversigt med alle de ting du skal bruge, og så gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
7For projekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du hyppigt holde øje med prognosen for vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit store byggeprojekt.
8Du har adgang til en verden af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Især YouTube kan hjælpe med betydelige mængder anvendelig oplysning, ikke mindst når man søger på engelsk.
9Du skal unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning bl.a. hjelm og sko som skåner dig mod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
10Det kan være nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, især hvis det er omfangsrige ombygninger. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
11Måske det ville være relevant at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af det. Ifald du henter assistance fra en professionel er det en god idé at tage imod forslag fra en håndfuld firmaer.
12Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at forfatte en effektiv tidsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din strategi.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er meget flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål rundt om porebeton

 • Hvad koster porebeton?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvad består porebeton af?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvad er porebeton?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  En hel del e-firmaer tildeler nu om stunder mange forskellige billige metoder til levering til porebeton. Den mest populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst smertefri, og oftest endda den mest betalelige leveringsløsning.

  Du kan derudover foretrække at få produkterne sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig almindeligvis en sjat mindre billig, men ligeledes ret så overkommelig ift. porebeton online. Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du bor tæt på internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på porebeton er selvfølgelig ekstremt relevant ifald man har brug for pakken lige om lidt, og derfor er det altså aktuelt at vi finder den forventede leveringstid på porebeton. En masse shops på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, men vær på vagt da det er afhængig af at transaktionen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken sendt afsted før de pakkeansatte holder fyraften.

  En række netbutikker byder på fragt uden gebyr på porebeton online, men for det meste kun såfremt du køber for et fastslået beløb. Ellers må man tage den billigste leveringsmetode, hvilket oftest er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

  Masser af webbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig porebeton online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på porebeton i følgende områder:

  Odense, Svendborg, Herning, Randers, Horsens, Herlev, Brønderslev, Slagelse, Holstebro, Haderslev, Brønshøj, Sønderborg, Rødovre, Varde, Tårnby, Vanløse, Grenaa, Ølstykke, Højbjerg, Hørsholm, Nakskov, Nærum, Hvidovre, Vordingborg, Silkeborg, Albertslund, Lystrup, Brabrand, København, Odder, Ikast, Struer, Kokkedal, Ballerup, Virum, Rønne, Fredericia, Værløse, Dragør, Roskilde, Viborg, Skanderborg, Ishøj, Birkerød, Søborg, Brøndby, Kolding, Hobro, Aalborg, Åbyhøj, Farum, Gladsaxe, Nyborg, Tilst, Ringsted, Frederikssund, Frederikshavn, Hillerød, Stenløse, Allerød, Valby, Glostrup, Holbæk, Vejle, Helsingør, Kalundborg, Hjørring, Haslev, Nørresundby, Skive, Hedehusene, Lillerød, Solrød Strand, Jyllinge, Aarhus, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Hedensted, Middelfart, Vallensbæk, Korsør, Lyngby, Greve, Aabenraa, Gentofte, Rudersdal, Risskov, Esbjerg, Charlottenlund, Frederiksværk, Thisted, Næstved, Køge, og Taastrup, .

  Afhentning for porebeton er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel billig porebeton og porebeton tilbud. Foruden dette ser man typisk online shoppere efterspørge fx køb porebeton, porebeton priser samt porebeton online, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Rabat på porebeton

  Det er efterhånden ualmindeligt enkelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige porebeton online hos flere online outlets, og følgelig har adskillige forretninger på nettet fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på porebeton en hel del, og i øvrigt garantere levering uden beregning.

  Det kan imidlertid vise sig lukrativt at inspicere et par forskellige netbutikker efter billige priser på porebeton online forud for at du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Man må bare huske på, at såfremt en online butik udlover billige porebeton online til en pris der virker usædvanlig billig, så er det tit være et fingerpeg om en svindel internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under et reglement, hvilket bistår køberen imod snydagtige online forretninger.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du har i sinde at klare pengene til porebeton over flere uger. Det fås typisk i niche webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

  Ses der på tendenserne står det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel porebeton online og porebeton tilbud. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere efterspørge for eksempel porebeton priser, køb porebeton og billig porebeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Se nærmere på andre menneskers oplevelser

  Trustpilot leverer flere tiltalende genveje til at studere en stor gruppe aktuelle forbrugeres tanker og derfor tilrådes det, at du eftersøger internet shoppens bedømmelser før du bestiller billige porebeton online.

  Facebook medfører lignende faktisk solide muligheder for at få kendskab til webshoppens kundefokus. Herinde ser vi nogle online varehuse i Danmark hvor man kan formulere en vurdering af ordreforløbet, hvilket desuden kan udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk køber billige porebeton online hos en e-butik burde man de facto gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler, dog er det bare et omfattende projekt, især med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at online firmaet efterlever de opstillede regler, tillige med at den regelmæssigt efterses af jurister som behersker lovene på området.

  Dette er desuden din chance for støtte, såfremt du oplever problemer i processen med dit indkøb af porebeton. Ydermere foreslår vi at man er obs på de mest aktuelle vilkår der har indflydelse på bestillingen af porebeton online, f.eks. hvilken returneringsret internet firmaet bruger.

  På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid beholder sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise sin bestilling af porebeton, uanset om man har bestilt ved Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

  Anne T gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Jan gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Tina N gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Anders Thomsen gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, hvilket skulle være et tegn på at internet forhandleren føjer de officielle regler, samt at internet firmaet undertiden gennemses af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Før nogen køber billige porebeton på en internet butik kunne de i reglen kigge på forhandlerens betingelser.
  2Nogle få firmaer på nettet præsterer fragtfri levering på porebeton, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man bestiller for et konkret beløb. Alternativt burde man gribe den mest billige leveringsmulighed, der typisk vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Løsningen bliver somme tider ydermere temmelig smertefri. Den mest betalelige leveringstype er dog at hente ordren selv.
  3Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig vigtig i tilfælde af at vi har brug for produktet lige om lidt, og herved er det aldeles klogt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt for porebeton. En stor portion internet firmaer tilsiger billig levering på næste hverdag på utallige varenumre, men vær opmærksom på at det står og falder med at orden realiseres forud for et besluttet tidspunkt.
  4Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, som desværre stiller krav om at du har bopæl i nærheden af e-butikkens adresse. Den leveringsudgave er usædvanlig betydningsfuld ifald man mangler porebeton øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer flere online outlets portofri levering, men undertiden er det forudsat at du bestiller for en bestemt pris.
  5En lang række internet butikker tilbyder efterhånden en række forskellige billige former for levering til porebeton. En der er meget anvendt er i øjeblikket pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo meget nem, samt tit endvidere den billigste form for fragt.
  6Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af en forordning, som redder køber imod snydagtige internet handler. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
  7Trustpilot indebærer en række passende muligheder for at blive klogere på ganske mange forhenværende forbrugeres observationer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du læser online firmaets bedømmelser forinden du shopper billige porebeton online. Facebook frembyder tillige absolut hæderlige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens popularitet.
  8Forinden folk shopper billige porebeton i en e-handler kunne de for at være sikker gennemse forhandlerens betingelser, men det er gerne et tidskrævende projekt. Tilsvarende kan det anbefales at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige porebeton online, som for eksempel hvilken byttepolitik online forretningen tilsikrer.
  9Det er super fleksibelt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige porebeton på flere online forretninger, og for det garanterer en hel del internet firmaer fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid blive rentabelt at kontrollere enkelte forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at opnå den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk