Bygpris.dk

Power Craft Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring Power Craft jordbor.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke butikkens betingelser.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige Power Craft jordbor hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder lave priser, og andre fokuserer på kompetent sparring. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot Power Craft jordbor.
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes overalt i landet, og hermed har kunderne tilbuddet om at handle online og hente varerne selv. Som følge af det har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af Power Craft jordbor online.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Forskellige niche netbutikker har en stor passion for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du forvente super gavnlig sparring fra medarbejdere der er specialister i netop Power Craft jordbor.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe Power Craft jordbor online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Power Craft jordbor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Power Craft jordbor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Power Craft jordbor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Power Craft jordbor silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt ved omfattende byggerier. Nogle byggerier stiller krav om flere mennesker. Dertil vil det være bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive meget afgørende at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Man må ikke gå ned på grej. Tit kan det være fundamentalt at du har det klar til brug når du indleder byggeprocessen. Du bør huske at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være sundt at tage noter til hver enkelt udgift, og dernæst dokumentere ens udgift ved dem en ad gangen.
5Du har adgang til et bredt udvalg af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig ret så meget nyttig viden, især såfremt du benytter den engelske version.
6Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du må sammensætte en velovervejet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver agendaen.
7Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj herunder arbejdshjelm som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
8Der viser sig ofte uforudsigelige vanskeligheder ved større opgaver, og som følge heraf kan det vise sig væsentligt at der afsættes god tid i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
9Det er betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer klar forinden du starter håndværket. Du kunne med fordel sammenfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
10Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald renoveringen er CO2-besparende. At få tilskud betinger at renoveringen forbedrer planeten.
11Du kunne overveje om byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en fagperson til områder af det. Såfremt du benytter assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
12Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor bør du løbende tage notits af vejrudsigten i perioden for projektets start, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
De mest vellidte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

Adskillige internet foretagender frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige former for fragt til Power Craft jordbor. Førstevalget hos mange er i vore dage afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ret praktisk, og endda ligeledes den mest billige mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde overveje at få varerne bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden bliver desværre en sjat mere bekostelig, men til gengæld virkelig ukompliceret ift. Power Craft jordbor online. Den billigste leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du har bopæl nærved netshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på Power Craft jordbor er selvfølgelig ultra aktuel i tilfælde af at du mangler pakken om kort tid, så derfor er det ganske centralt at du efterser leveringstidspunktet ved Power Craft jordbor. Adskillige byggeforretninger – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer online, som alligevel er regnet ud fra at du bestiller forud for et fastslået tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte har fri.

En hel del internet outlets præsterer fragt uden omkostninger på Power Craft jordbor online, men for det meste er det under forudsætning af at du shopper for et fastsat beløb. Alternativt kan man snuppe den billigste fragtform, hvilket typisk vil være at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De fleste netshops tildeler afhentning hvor man handler billig Power Craft jordbor online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Davidsen. Byggecentrene yder fx click-and-collect på Power Craft jordbor i disse byer:

Hvidovre, Birkerød, Hedensted, Aabenraa, Lillerød, Aalborg, Allerød, Albertslund, Tårnby, Haderslev, Gentofte, Vejle, Gladsaxe, Helsingør, Søborg, Odder, Vordingborg, Vallensbæk, Middelfart, Valby, Brønderslev, Silkeborg, Skive, Tilst, Solrød Strand, Hobro, Frederikshavn, Nyborg, Nakskov, Hedehusene, Nykøbing Falster, Frederikssund, Rudersdal, Nørresundby, Varde, Stenløse, Dragør, Viborg, Holstebro, Næstved, Frederiksberg, Herlev, Risskov, Ishøj, Herning, Korsør, Åbyhøj, Struer, Holbæk, Farum, Grenaa, Roskilde, Slagelse, Lyngby, Ringsted, Nærum, Brabrand, Thisted, Frederiksværk, Glostrup, Hillerød, Odense, Hørsholm, Skanderborg, Horsens, Vanløse, Charlottenlund, Greve, Rødovre, Svendborg, Randers, Esbjerg, Aarhus, Taastrup, Hjørring, København, Køge, Værløse, Ølstykke, Kalundborg, Sønderborg, Højbjerg, Haslev, Brønshøj, Brøndby, Fredericia, Kolding, Ballerup, Jyllinge, Virum, Ikast, Kokkedal, Lystrup, og Rønne, .

Click-and-collect for Power Craft jordbor er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk mange gange søger efter bl.a. Power Craft jordbor online og Power Craft jordbor tilbud. Foruden dette ser man ofte mennesker lede efter fx køb Power Craft jordbor, billig Power Craft jordbor og Power Craft jordbor priser, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Silvan.

Priser på Power Craft jordbor

Det har vist sig at være virkelig smertefrit for alle og enhver at prissammenligne på billige Power Craft jordbor online hos flere netshops, og til tak har adskillige webbutikker været presset til at at sænke salgspriserne på Power Craft jordbor enormt, og endda sikre fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel blive indbringende at tjekke flere e-handler efter tilbud og rabatter på Power Craft jordbor online før du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Man skal lige meget hvad være klar over, at når en online webshop afhænder billige Power Craft jordbor online for en tilbudspris som virker utrolig god, kunne det mange gange være en indikation på en uoprigtig internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er dog omsluttet af en forordning, som bistår kunden imod bedrageriske e-forretninger.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale beløbet til Power Craft jordbor over en periode. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg og Stark.

Ved kig i tallene fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet Power Craft jordbor online og køb Power Craft jordbor. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge efter bl.a. Power Craft jordbor tilbud, billig Power Craft jordbor og Power Craft jordbor priser.

Kig på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot byder på nogenlunde fine chancer for at verificere mange nuværende brugeres evalueringer og derved er det smart, at du kigger på webbutikkens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige Power Craft jordbor online.

Facebook præsterer for øvrigt fuldt ud hæderlige chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed. Desuden er der mange internet shops hvor det er muligt at forfatte en anmeldelse af deres køb, som tilmed burde benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige Power Craft jordbor online hos en e-shop kan man sådan set tyde netshoppens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Stark.

Et nemt alternativ er at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er et bevis på at e-butikken forstår de danske regler, og at den tit overvåges af sagkyndige der har nøje kendskab til vilkårene.

Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, for så vidt du får udfordringer i processen med din bestilling af Power Craft jordbor. Ligeledes foreslår vi at man er sat ind i de fundamentale regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Power Craft jordbor online, fx den byttepolitik e-shoppen bruger.

I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man når som helst sikrer ens købsbekræftelse, således man senere kan dokumentere sin bestilling af Power Craft jordbor, hvad end man bestiller ved Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen eller Stark.

Mette gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Poul C gav 4 stjerner

Helt i orden.

Maria Jørgensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Erik Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig afgørende når man står og skal bruge din ordre fluks, så i det øjemed er det ret fornuftigt at man kontrollerer den anslåede leveringstid på Power Craft jordbor. En række online forretninger frembyder billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter, som kræver at du når at bestille forinden et konkret tidspunkt.
2Den prisbilligste fragtløsning vil utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du lever lige ved online webshoppens bopæl. Den leveringsmåde kan vise sig at være super vital når du absolut skal bruge Power Craft jordbor med det samme. Alternativt så præsterer visse forhandlere på nettet billig levering, men tit er det forbeholdt når man bestiller for et fastsat beløb.
3Trustpilot genererer sådan set gavnlige chancer for at sondere forskellige aktuelle konsumenters synspunkter og derfor er det godt, at du undersøger e-shoppens kritik forud for at du shopper billige Power Craft jordbor online. Facebook genererer endvidere nogenlunde habile metoder til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus.
4Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en lov, der dækker folk overfor snydagtige webbutikker. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre prisen over en længere periode.
5Det har vist sig at være særdeles simpelt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige Power Craft jordbor i blandt flere e-forhandlere, og på grund af dette tilbyder masser af e-firmaer levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig fordelagtigt at sammenholde diverse internet selskaber efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at man er skudsikker på at modtage den bedste pris.
6En hel del firmaer på nettet foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for levering til Power Craft jordbor. En af de populære er nu til dags udleveringssteder, hvor du selv henter dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo særdeles ukompliceret, og ofte derudover den mest betalelige leveringsmetode.
7Nogle få online shops lover gratis fragt på Power Craft jordbor, men i reglen under forudsætning af at der erhverves for et bestemt beløb. Desuden skal du tage den mindst kostelige leveringsmanér, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver i regelen til gengæld særligt bekvem. Den mest billige leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
8Før folk handler billige Power Craft jordbor i en online butik kan man når alt kommer til alt sætte sig ind i e-butikkens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt. Foruden dette går vi ind for at køberen er obs på de primære regler der har indvirkning på shopping af billige Power Craft jordbor online, eksempelvis den ombytningsret e-forretningen tilsikrer.
9Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er en sikkerhed for at online butikken opfylder dansk lovgivning, og at online forhandleren hyppigt undersøges af fagmænd som er inde i reglementet på området. Forinden nogen shopper billige Power Craft jordbor i en webshop burde man for at være sikker kigge på webshoppens vilkår.