Bygpris.dk

PowerPack

Milwaukee PowerPack M18 CBLPP4B-502B
9.678 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP2B-502C
3.805 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack M18 CBLPP2A-402C
3.805 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 FPP5K-502B
8.540 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 BPP2N-402B
5.741 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack M18 ONEPP2A2-502X
5.065 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack M18 FPP2C2-502X
5.065 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 FHPP3A-122B
12.265 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack M18 FPP2A2-502X
3.749 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack M18 CBLPP2B-402C
3.715 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 BLPP2A2-502X
4.230 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2C2-503X
8.605 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack BPP2D-402 M18
2.495 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 FPP2A-502X
7.350 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2J-502X
5.623 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 FPP4F2-502B
7.675 kr.
Læs mere
Milwaukee Power Pack M18 BLPP2B2-502X
4.140 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP4A-502B
10.206 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2B2-502X
5.335 kr.
Læs mere
Milwaukee PowerPack M18 BPP2C-402C
3.490 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de velkendte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige powerpack hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har billige priser, imens nogle har kompetent sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare powerpack.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring powerpack.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra flere producenter, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af powerpack online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derved har mange tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. Herigennem har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og endda få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler powerpack online på deres side.
En masse nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således kan du forvente ekstremt kyndig hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis powerpack.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

powerpack bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

powerpack jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

powerpack silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

powerpack harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse vil være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din strategi.
2Der viser sig stort set altid ubelejlige udfordringer i tilfælde med krævende projekter, og herved viser det sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i arbejdsplanen, så man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
3Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Hvis du køber professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente tilbud fra forskellige foretagender.
4Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
5Det er en god idé at få hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Omfattende ting bør udføres af flere personer. Endvidere må det blive bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
6Muligvis vil det vise sig aktuelt at have alle bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du igangsætter arbejdet. Du har fordel af at nedskrive en simpel indkøbsliste indeholdende det du skal bruge, og som det næste tjekke hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
7For projekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
8Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
9Du finder vældig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube supporterer dig med vældig meget konstruktiv oplysning, navnligt hvis du bruger den engelske version.
10Du bør under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig klogt at have værktøjet ved hånden akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at inkludere de her udgiftsposter i din økonomi.
11Længe før du starter byggeriet kan det være ufatteligt afgørende med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Det er meningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, og bagefter undersøge ens omkostning ved dem alle sammen.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Temmelig mange online forretninger yder i dag en lang række forskellige billige former for levering til powerpack. En af de mest anvendte er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye varer lige når det passer dig. Metoden er altså ret så smertefri, samt ofte tilmed den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du bør omvendt afveje for og imod at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Den bliver gerne en anelse mere bekostelig, men ydermere usædvanlig let ift. powerpack online. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig i nærheden af online virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på powerpack er selvfølgelig særligt essentiel i tilfælde af at vi har behov for din pakke om få sekunder, så med det formål er det uden tvivl relevant at vi studerer den anslåede leveringstid for powerpack. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter online, hvilket dog forudsætter at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren pakket inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle få online outlets præsterer fragt uden betaling på powerpack online, men ofte påkræves det at du bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt kan du gribe den prisbilligste type af levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted.

De fleste byggemarkeder udlover afhentning hvor man bestiller billig powerpack hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma og 10-4. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af powerpack i følgende områder:

Slagelse, Gladsaxe, Korsør, Rødovre, Varde, Hedehusene, Værløse, Taastrup, Nakskov, Næstved, Birkerød, Grenaa, Esbjerg, Albertslund, Glostrup, Brønderslev, Fredericia, Brønshøj, Allerød, Herlev, Hobro, Tilst, Gentofte, Lillerød, Stenløse, Aalborg, Odder, Frederikssund, Nyborg, Greve, Åbyhøj, Kalundborg, Struer, Frederiksberg, Skive, Frederiksværk, Skanderborg, Holstebro, Nørresundby, Odense, Haslev, Nærum, Virum, Helsingør, Silkeborg, Brabrand, Svendborg, Risskov, Ringsted, Ikast, Hvidovre, Lystrup, Holbæk, Ishøj, Højbjerg, Nykøbing Falster, Brøndby, Rudersdal, Vejle, Rønne, Aabenraa, Valby, Tårnby, Thisted, Ølstykke, Lyngby, Horsens, Dragør, Haderslev, Aarhus, Middelfart, Charlottenlund, Randers, Vallensbæk, Vanløse, Roskilde, Viborg, Hedensted, Hjørring, Sønderborg, København, Jyllinge, Kolding, Søborg, Hørsholm, Herning, Hillerød, Vordingborg, Ballerup, Solrød Strand, Farum, Kokkedal, Frederikshavn, og Køge, .

Click-and-collect ift. powerpack er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere ofte søger bl.a. powerpack tilbud og powerpack priser. Foruden dette ser vi tit folk søge efter for eksempel køb powerpack, billig powerpack samt powerpack online, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Find den bedste pris på powerpack

Det er efterhånden særligt simpelt for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige powerpack online i blandt diverse webshops, og herved har masser af e-handler fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på powerpack helt i bund, og derudover frembyde billig levering.

Derfor kan det immervæk være gunstigt at udforske nogle enkelte netshops efter rabatter og tilbud på powerpack online inden du bestiller, så du er velinformeret til at antage den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Man skal bare være omhyggelig med, at hvis en e-shop markedsfører billige powerpack online på tilbud til en pris der kan virke uendeligt gunstig, kunne det for det meste være en indikator for en bedragerisk internet butik. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en ordning, hvilket assisterer kunden imod uærlige online selskaber.

Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at dække beløbet til powerpack over flere uger. Det fås ofte i online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene er det klart, at folk mange gange søger efter bl.a. køb powerpack og powerpack online. Man ser desuden mange gange netshoppere lede efter fx powerpack priser, powerpack tilbud samt billig powerpack.

Læs tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot yder aldeles fremragende chancer for at analysere ganske mange tidligere brugeres opfattelser og derfor foreslår vi, at du tolker netshoppens omtaler inden du shopper billige powerpack online.

Facebook tilbyder derudover en del gunstige løsninger til at få kendskab til online butikkens popularitet. Foruden det ses nogle netshops hvor det er muligt at forfatte en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes må benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk handler billige powerpack online hos en e-forhandler kunne de helt sikkert løbe igennem butikkens regler, men det er naturligvis ikke særlig sjovt, særligt ved de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som bør være et tegn på at internet forhandleren følger gældende dansk lovgivning, tillige med at netbutikken jævnligt tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Dette er desuden din chance for en hjælpende hånd, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af powerpack. Derudover stiller vi forslag om at man er omhyggelig omkring de vigtigste forhold der er gældende for bestillingen af powerpack online, som for eksempel den returrettighed online forhandleren kører med.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man altid gemmer sin faktura e-mail, således man altid vil kunne eftervise bestillingen af powerpack, uanset om man har bestilt hos Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Jan Pedersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik Johansen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Inger A gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Helle gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til online shopping
1Antal dages levering kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig om man skal bruge dine nye varer lige om lidt, og af den grund er det bestemt centralt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt for powerpack. Flere online butikker præsterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre, men husk at det antager at du når at bestille før et angivent tidspunkt.
2Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du bor lige ved webbutikkens hjemsted. Den fragtmetode er jo ualmindeligt bestemmende såfremt vi har brug for powerpack inden for få dage. Alternativt så yder indtil flere e-forhandlere gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der handles for et fastsat beløb.
3Trustpilot frembringer absolut fantastiske muligheder for at inspicere diverse andre kunders erfaringer og på grund af dette foreslåes det, at du undersøger e-butikkens anmeldelser forinden du shopper billige powerpack online. Facebook yder desuden fuldkommen sikre muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
4En hel del firmaer på nettet frembyder fragt uden beregning på powerpack, men for det meste kræver det at man køber for et konkret beløb. Ellers skulle du udvælge den mest betalelige leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen viser sig gerne ydermere virkelig smertefri. Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
5Det er jo efterhånden ualmindeligt overkommeligt for internetbrugere at søge information om priser online på billige powerpack på diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette lover adskillige online firmaer fragt uden betaling. Til gengæld kan det imidlertid blive lukrativt at undersøge nogle enkelte e-firmaer efter tilbud forud for at du handler, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
6Masser af forhandlere på nettet frembyder nu om dage et hav af forskellige billige løsninger til levering til powerpack. En af de mest populære er lige nu at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente ordren når der er mulighed for det. Løsningen er jo særligt fleksibel, samt mange gange endda den mindst kostelige fragtform.
7Inden folk køber billige powerpack i en online forretning kunne man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser, det er dog bare ikke videre interessant. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er vidende om de mest centrale vilkår der indvirker på handlen med billige powerpack online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online firmaet bruger.
8Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er en erklæring om at netbutikken efterlever de opstillede regler, udover at online virksomheden jævnligt besøges af fagfolk der er indført i de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige powerpack hos en shop på nettet behøver man de facto sætte sig ind i netshoppens handelsbetingelser.
9Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en regel, der skærmer dig som kunde imod uærlige e-handler. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil godtgøre betalingen ude i fremtiden.