Bygpris.dk

Presseindsats


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af varer, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare presseindsats.
Du vil finde forskelle i prisen på billige presseindsats alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på lave priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor læse webshoppens betingelser.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage information omkring presseindsats.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og herigennem har mange mulighed for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Hermed har du valget om at undvære fragten, og samtidig have varerne med det samme.
De velkendte byggekæder samler varer fra adskillige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af presseindsats online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Diverse nicheforhandlere er små firmaer, som oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller presseindsats online på deres webshop.
Majoriteten af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo formår de at yde mere god assistance fra nogle som er specialister i lige præcis presseindsats.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

presseindsats silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

presseindsats harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

presseindsats jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

presseindsats bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være af stor betydning at have det ved hånden før du tager fat på byggeriet. Det er desuden afgørende at påregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Der præsenterer sig altid ubelejlige bump på vejen når det handler om omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
3Det bør overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør sikre dig assistance fra en fagmand til dele af projektet. Hvis du vil benytte professionel hjælp anbefales det at hente tilbud fra diverse foretagender.
4For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således skal du regelmæssigt holde øje med femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
5Det kan vise sig at være vigtigt at have en budgetoversigt for byggeriet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive sundt at notere alle udgifter, hvorefter man bør indsamle prisen på dem alle sammen.
6Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke får eksperthjælp.
7Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet agenda, der viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, inklusiv en rækkefølge. Vær realistisk når du laver tidsplanen.
8Du kan finde utrolig mange artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver ret så meget brugbar oplysning, navnligt såfremt man leder på engelsk.
9Det kan blive betydningsfuldt at have de presserende byggematerialer parat inden du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en punktforms liste indeholdende de materialer der bliver brug for, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
10Før du opstarter arbejdet er det højst meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald ombygningen hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter altså at projektet har en positiv effekt på miljøet.
12Det er en god idé at søge assistance til byggeprocessen, specielt når det er omfattende byggeopgaver. Omfattende ombygninger bør udføres af flere folk. Ydermere vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

De fleste forretninger på nettet frembyder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmidler til presseindsats. En favorit iblandt mange er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså temmelig nem, samt oftest desuden den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du kan ligeledes planlægge at bestille pakken til levering hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er gennemsnitligt lidt mere omkostningsfuld, men desuden usædvanlig ukompliceret ved køb af presseindsats online. Den mest billige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du har bopæl i kort afstand af online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på presseindsats kan i nogle tilfælde være vældig essentiel hvis man absolut skal bruge din pakke om få sekunder, så med det formål er det øjensynligt meningsfuldt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt på presseindsats. En stor portion e-firmaer i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, der dog er påkrævet at ordren aflægges før et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få bestillingen skippet afsted forinden lagerpersonalet tager hjem.

Nogle forhandlere på nettet præsterer levering uden betaling på presseindsats online, men for det meste er det så præmissen at der indkøbes for et konkret beløb. I øvrigt kan man tage den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En del netbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig presseindsats online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af presseindsats i følgende byer:

Valby, Skive, Nakskov, Odder, Vejle, Viborg, Brøndby, Haslev, Jyllinge, Frederiksværk, Korsør, Nykøbing Falster, Helsingør, Højbjerg, Gladsaxe, Skanderborg, Struer, Ishøj, Glostrup, Thisted, Hedensted, Horsens, Holbæk, Frederikssund, Kolding, Odense, Nørresundby, Kalundborg, Stenløse, Middelfart, Fredericia, Hobro, Brønderslev, Slagelse, Rødovre, Birkerød, Herning, Søborg, Aalborg, Randers, Aarhus, Farum, Hedehusene, Holstebro, Virum, Vordingborg, Sønderborg, Roskilde, Dragør, Rudersdal, Charlottenlund, Brabrand, Køge, Brønshøj, København, Allerød, Tårnby, Silkeborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Svendborg, Nærum, Gentofte, Albertslund, Ringsted, Åbyhøj, Varde, Hillerød, Værløse, Næstved, Ikast, Nyborg, Haderslev, Ballerup, Taastrup, Esbjerg, Lillerød, Rønne, Hørsholm, Lyngby, Ølstykke, Hjørring, Vallensbæk, Herlev, Solrød Strand, Hvidovre, Lystrup, Grenaa, Aabenraa, Kokkedal, Risskov, Vanløse, Tilst, og Greve, .

Klik-og-hent for presseindsats er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter fx køb presseindsats og presseindsats online. Derudover oplever vi ofte mennesker kigge efter bl.a. presseindsats priser, billig presseindsats og presseindsats tilbud, plus de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Få rabat på presseindsats

Det er jo særdeles smertefrit for købere at prissammenligne på billige presseindsats online på forskellige internet foretagender, og følgelig har langt de fleste butikker på nettet fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på presseindsats betydeligt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Derfor kan det alligevel vise sig lønsomt at granske en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på presseindsats online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Man skal trods alt ikke overse, at ifald en forhandler på nettet tilbyder billige presseindsats online på tilbud til en salgspris som kan ses som uhørt tiltalende, så kunne det mange gange være et faresignal om en falsk e-butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en lov, hvilket hjælper køber imod falske online outlets.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre regningen på presseindsats senere. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Når vi ser på tallene står det markant, at netshoppere mange gange kigger efter eksempelvis presseindsats priser og køb presseindsats. Man ser derudover mange gange folk kigge efter eksempelvis presseindsats online, presseindsats tilbud samt billig presseindsats.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot giver dig faktisk belejlige muligheder for at inspicere ganske mange forhenværende forbrugeres omtaler og herved rekommanderer vi, at du ser nærmere på online virksomhedens kritik forinden du handler billige presseindsats online.

Facebook tilbyder lige så vel sådan set strålende muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens popularitet. Foruden det er der endda online webshops hvor kunder kan frembringe en kritik af deres køb, hvilket også bør bruges til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige presseindsats online hos en webbutik bør de reelt få overblik over e-butikkens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke super spændende, specielt med de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, som generelt er en tilkendegivelse af at internet forhandleren opfylder dansk lovgivning, samt at e-forretningen fra tid til anden vurderes af eksperter som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, hvis du oplever problemstillinger som følge af din shopping med presseindsats. Ligeså slår vi et slag for at kunden er vidende om de mest vitale reglementer der kan influere på bestillingen af presseindsats online, som fx hvilken byttepolitik virksomheden tilbyder.

Her er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne bevidne købet af presseindsats, hvad end man handler ved XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Jan gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Henrik E gav 4 stjerner

Hurtig levering

Peter Christiansen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Mette gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot fremskaffer faktisk passende løsninger til at bese forskellige forhenværende køberes meninger og derved kan det være til hjælp, at du kigger på internet forretningens bedømmelser inden du handler billige presseindsats online. Facebook bringer dig desuden forholdsvis fantastiske chancer for at få indblik i internet webshoppens troværdighed.
2Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en ordning, der sikrer dig overfor fup outlets på nettet. Som et alternativ burde du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, hvis du vil betale beløbet over flere uger.
3Inden folk køber billige presseindsats hos en e-butik bør de i virkeligheden kigge på deres handelsaftale, dog er det tit ikke særlig spændende. Foruden dette slår vi et slag for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige presseindsats online, til eksempel hvilken returneringsret internet shoppen kører med.
4Masser af forhandlere på nettet frembyder nu om dage alverdens billige leveringsformer til presseindsats. En favorit iblandt mange er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv henter pakken den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig yderst hensigtsmæssig, samt desuden ligeledes den mest letkøbte leveringsversion.
5Den mindst kostelige slags levering vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som desværre kræver at du opholder dig i nærheden af e-handlens bopæl. Den fragtløsning er naturligvis særligt afgørende forudsat du mangler presseindsats om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere internet butikker levering uden gebyr, men undertiden gælder det kun hvis man handler for et præcist beløb.
6En hel del internet webshops præsterer levering uden beregning på presseindsats, men i mange tilfælde kun ifald der indkøbes for et konkret beløb. Som alternativ skulle du overveje den mest betalelige form for fragt, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Denne bliver som regel desuden ekstremt ukompliceret. Den prisbilligste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
7Antal dages levering er selvfølgelig yderst betydningsfuld i tilfælde af at man står og skal bruge varerne omgående, så derfor er det ret passende at vi ser nærmere på leveringstiden ved presseindsats. Masser af internet forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter, der dog stiller krav om at handlen laves inden et fastsat klokkeslæt.
8Det er i dag særligt let gængeligt for internetbrugere at analysere priser online på billige presseindsats fra forskellige internet outlets, og derved garanterer adskillige webshops gratis levering. Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at checke nogle få e-butikker efter billige priser før du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
9Vi foreslår generelt at finde ud af om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været et signal om at netshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at internet butikken ofte kontrolleres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før nogen handler billige presseindsats på en e-butik behøver man for at være på den sikre side gennemlæse webshoppens regler.