Bygpris.dk

Professionel Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et stort produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover blot professionel gasbrænder.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige professionel gasbrænder fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor skal man kende virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring professionel gasbrænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber varer fra mange producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af professionel gasbrænder online.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har man adgang til at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber professionel gasbrænder online på deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Diverse nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo kan du få endnu mere gavnlig vejledning fra personale som er eksperter i netop professionel gasbrænder.
Danmarks største byggecentre

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

professionel gasbrænder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

professionel gasbrænder bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

professionel gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

professionel gasbrænder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig næsten altid uventede problematikker når det kommer til avancerede opgaver, og følgelig kan det vise sig afgørende at man afsætter nok plads i agendaen, så man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Du bør ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
3Længe før du optager dit byggeprojekt må det være ubeskriveligt afgørende at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4For opgaver udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den grund må du regelmæssigt kigge på udsigten ift. vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at regne når du netop arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
5Du vil på ingen måde mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at du har grejet til disposition akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne de her udgifter i budgettet.
6Det kan give mening at tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Såfremt du skal have hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at lede efter forslag fra diverse virksomheder.
7Du kan finde rigelige mængder af guides og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Især YouTube faciliterer meget nyttig info, især ifald du leder på engelsk.
8Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver agendaen.
9Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når der er tale om omfattende projekter. Omfangsrige byggerier behøver mere end en person. Desuden bør det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Det kan blive aktuelt at have de relevante byggematerialer til rådighed i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig huskeliste som samler alle de ting der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
11Det er afgørende at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende notere omkostningen ved dem en ad gangen.
12Du kan indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås når byggeriet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk flot. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En hel del shops på nettet frembyder efterhånden mange forskellige billige leveringstyper til professionel gasbrænder. En af dem der er mest anvendt er lige nu udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Metoden er altså yderst gnidningsløs, og typisk endvidere den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne omvendt prøve at vælge at få sendt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver somme tider en lille smule mere pebret, men endda meget let gængelig med professionel gasbrænder online. Den mest betalelige løsning er unægtelig at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du er tæt på online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på professionel gasbrænder kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende såfremt vi mangler din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det relativt passende at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for professionel gasbrænder. Mange online firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter online, som regnes ud fra at bestillingen placeres inden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren ordnet forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få forretninger på nettet sikrer levering uden betaling på professionel gasbrænder online, men ofte kun såfremt der erhverves for et bestemt beløb. Ellers skal man tage den billigste mulighed for fragt, som gerne er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

En masse kæder tildeler afhentning hvor du handler billig professionel gasbrænder derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på professionel gasbrænder i disse områder:

Ballerup, Vallensbæk, Nærum, Nyborg, Horsens, Rødovre, Dragør, Aarhus, Søborg, Viborg, Esbjerg, Lillerød, Charlottenlund, Køge, Hedehusene, Nørresundby, Randers, Varde, Frederiksberg, Næstved, Slagelse, Lyngby, Herlev, Åbyhøj, Gentofte, Allerød, Taastrup, Silkeborg, Stenløse, Odense, Frederikshavn, Ishøj, Brønshøj, Haderslev, Vordingborg, Kalundborg, Birkerød, Lystrup, Hedensted, Fredericia, Roskilde, Virum, Gladsaxe, København, Holbæk, Thisted, Brønderslev, Frederiksværk, Odder, Skanderborg, Middelfart, Rønne, Holstebro, Hobro, Struer, Tilst, Haslev, Glostrup, Højbjerg, Aabenraa, Hørsholm, Risskov, Kolding, Helsingør, Sønderborg, Korsør, Ringsted, Hjørring, Frederikssund, Grenaa, Jyllinge, Værløse, Herning, Valby, Nykøbing Falster, Ikast, Tårnby, Ølstykke, Kokkedal, Skive, Albertslund, Solrød Strand, Vanløse, Farum, Nakskov, Greve, Hillerød, Vejle, Svendborg, Rudersdal, Hvidovre, Aalborg, Brøndby, og Brabrand, .

Afhentning af professionel gasbrænder er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis professionel gasbrænder priser og køb professionel gasbrænder. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter fx professionel gasbrænder tilbud, professionel gasbrænder online samt billig professionel gasbrænder, plus de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på professionel gasbrænder

Det er virkelig simpelt for os alle at finde information om priser på billige professionel gasbrænder online fra flere webbutikker, og derfor har adskillige internet forretninger i Danmark været nødt til at sænke prisen på professionel gasbrænder enormt, og ovenikøbet frembyde gebyrfri levering.

Det kan dog stadigvæk blive fordelagtigt at prøve indtil flere e-forretninger efter tilbud og rabatter på professionel gasbrænder online forud for at du handler, så du er sikret at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal dog ikke undervurdere, at såfremt en e-shop afhænder billige professionel gasbrænder online til en udsalgspris som kan ses som urealistisk attraktiv, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en falsk internet handler. Kortbestillinger er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket garanterer køber overfor bedrageriske online firmaer.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække prisen på professionel gasbrænder over en periode. Det tilbydes typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Når vi kigger i tallene står det klart, at netshoppere mange gange søger efter bl.a. professionel gasbrænder online og billig professionel gasbrænder. Derudover oplever man som regel folk lede efter fx køb professionel gasbrænder, professionel gasbrænder tilbud samt professionel gasbrænder priser.

Udforsk tidligere kunders oplevelser

Trustpilot frembringer regulære relevante genveje til at inspicere ganske mange forhenværende konsumenters opfattelser og på grund af dette er det klogt, at du kigger nærmere på netbutikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige professionel gasbrænder online.

Facebook leverer desuden stort set uafhængige chancer for at få kendskab til netshoppens kundefokus. Foruden det ses en række online forretninger som gør det muligt at aflevere en omtale af deres køb, som også kan drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk handler billige professionel gasbrænder online på en e-shop burde de til hver en tid betragte webbutikkens handelsaftale, det er dog oftest ikke super interessant, særligt hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

En nem løsning kan derfor være at granske om online firmaet er e-mærket medlem, siden det generelt er en indikator for at webbutikken adlyder de officielle danske regler, udover at e-butikken løbende besigtiges af fagfolk som har meget erfaring med vilkårene på området.

Desuden får du genvej til bistand, hvis du oplever udfordringer i processen med din bestilling af professionel gasbrænder. Ligeså kan det anbefales at kunden er vaks omkring de væsentligste regler der influerer på bestillingen af professionel gasbrænder online, som fx den returret virksomheden anvender.

Derfor er det på samme måde relevant, at man altid gemmer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bevidne købet af professionel gasbrænder, hvad end man shopper fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma eller 10-4.

Inger Madsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Rasmus gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Henrik Kristensen gav 5 stjerner

Alt ok

Maria D gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til køb på nettet
1Forinden folk shopper billige professionel gasbrænder på en e-shop kan man egentlig bese e-butikkens regler, det er dog i reglen et omfattende arbejde. Ydermere kan det anbefales at kunden er klar over de mest aktuelle vilkår der er gældende for købet af billige professionel gasbrænder online, eksempelvis den returret netshoppen tilsikrer.
2Det har vist sig at være ekstremt problemfrit for enhver at finde information om priser online på billige professionel gasbrænder i blandt diverse outlets på nettet, og følgelig frembyder masser af outlets på nettet levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk vise sig indbringende at analysere en række internet forretninger efter udsalg og tilbud inden du bestiller, således at man er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
3Trustpilot bringer dig nogenlunde gunstige løsninger til at eksaminere en lang række øvrige køberes evalueringer og på grund af dette støtter vi, at du eftergår e-handlens bedømmelser forinden du bestiller billige professionel gasbrænder online. Facebook indebærer tillige egentlig gavnlige genveje til at få indsigt i online butikkens kundefokus.
4Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en forordning, som værner os imod bedrageriske forretninger på nettet. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale omkostningerne i flere bidder.
5Den billigste fragttype vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du er i kort afstand af e-handlens bopæl. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel såfremt vi har brug for professionel gasbrænder øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder flere e-shops i Danmark levering uden beregning, men oftest er det så præmissen at du køber for et konkret beløb.
6Vi tilråder generelt at undersøge om e-shoppen er støttet af e-mærket, som typisk er en indikator for at webbutikken adlyder de officielle regler, samt at online forretningen af og til kontrolleres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Forinden nogen shopper billige professionel gasbrænder i en online forretning kunne man for at være sikker sætte sig ind i butikkens handelsvilkår.
7En lang række internet firmaer udlover nu en lang række forskellige billige muligheder for levering til professionel gasbrænder. En af de mest moderne er p.t. pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo virkelig fremkommelig, samt oftest endda den billigste leveringsmanér.
8Fragttiden kan være temmelig betydningsfuld ifald du absolut skal bruge varen om få sekunder, og af den grund er det i sandhed passende at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på professionel gasbrænder. En lang række internet shops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen indsendes forud for et besluttet klokkeslæt.
9Visse internet outlets præsterer levering uden gebyr på professionel gasbrænder, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man bestiller for en konkret sum. Ellers kunne man overveje den mindst kostelige leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen bliver i mange tilfælde ligeledes særligt let gængelig. Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.