Bygpris.dk

Professionel Girafsliber

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et stort vareudvalg, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot professionel girafsliber.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige professionel girafsliber fra byggekæde til byggekæde. En del har gode priser, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af professionel girafsliber.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er især en mulighed i de store byggecentre.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra diverse nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af professionel girafsliber online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne chancen for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Takket være dette er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få billigere priser.
Forskellige nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler professionel girafsliber online hos dem.
Majoriteten af små butikker ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du modtage ekstra informativ rådgivning fra nogle der er eksperter i lige præcis professionel girafsliber.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
professionel girafsliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

professionel girafsliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

professionel girafsliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

professionel girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du indleder byggeprojektet kan det vise sig vildt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig imod potentielle skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt når du ikke køber assistance fra en fagmand.
3Det kan vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer til disposition før du går til værks med dit arbejde. Du kan med fordel forfatte en punktforms liste hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og efterfølgende gennemgå punkterne, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
4Der kommer typisk uforudsete udfordringer når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette kan det være betydningsfuldt at der afsættes betragtelig tid i planen, som gør at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
5Du må for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig vigtigt at du har det parat når du starter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
6Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor må du tit tjekke vejrforudsigelserne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at vælte ned når du lige er i fuld gang med det ellers velplanlagte projekt.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til omfattende byggeopgaver. Store byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere må det blive bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
8Der er alverdens vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube giver ret så meget konstruktiv info, ikke mindst forudsat at man bruger den engelske version.
9Det er betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde ens omkostning ved dem en ad gangen.
10Du har mulighed for at hente offentlig støtte til byggerier. Det ydes forudsat at renoveringen er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen påvirker klimaet.
11Forberedelse vil være metoden til succes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver agendaen.
12Måske du burde regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør fremskaffe eksperthjælp til dele af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente en pris fra flere firmaer.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En række e-butikker yder nu til dags en hel del forskellige billige former for fragt til professionel girafsliber. Den mest moderne er for nærværende pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig særligt simpel, samt ofte ydermere den billigste leveringsform.

Du burde på samme måde påtænke at bestille ordren til levering til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig mange gange et hak mindre billig, men også rigtig let ift. professionel girafsliber online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på professionel girafsliber kan i nogle tilfælde være særdeles central ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det tydeligvis passende at vi besigtiger leveringstiden ved professionel girafsliber. De fleste netshops i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, som dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et givent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet før pakkepersonalet holder fyraften.

Visse forretninger på nettet frembyder fri fragt på professionel girafsliber online, men ofte er det under forudsætning af at du køber for en præcis sum. Alternativt burde du overveje den mindst kostelige form for levering, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En række webshops tilbyder afhentning hvor man køber billig professionel girafsliber online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af professionel girafsliber i følgende byer:

Hobro, Nykøbing Falster, Holstebro, Kokkedal, Tilst, Horsens, Vejle, Kolding, Brøndby, Grenaa, Allerød, Rudersdal, Frederiksberg, Aarhus, Helsingør, Solrød Strand, København, Korsør, Holbæk, Herlev, Odense, Nørresundby, Sønderborg, Brabrand, Højbjerg, Glostrup, Risskov, Skanderborg, Greve, Valby, Vordingborg, Skive, Roskilde, Jyllinge, Fredericia, Lystrup, Svendborg, Rønne, Hedehusene, Ballerup, Thisted, Brønderslev, Kalundborg, Dragør, Aalborg, Taastrup, Vallensbæk, Hørsholm, Varde, Ikast, Struer, Hillerød, Frederikshavn, Lillerød, Hedensted, Frederiksværk, Aabenraa, Ringsted, Nyborg, Ishøj, Rødovre, Brønshøj, Middelfart, Stenløse, Haderslev, Næstved, Silkeborg, Nærum, Tårnby, Vanløse, Herning, Hjørring, Åbyhøj, Charlottenlund, Søborg, Værløse, Nakskov, Gladsaxe, Farum, Viborg, Esbjerg, Virum, Lyngby, Haslev, Randers, Ølstykke, Birkerød, Albertslund, Odder, Slagelse, Frederikssund, Køge, Hvidovre, og Gentofte, .

Klik-og-hent af professionel girafsliber er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tallene er det klart, at folk som regel søger efter bl.a. professionel girafsliber priser og professionel girafsliber tilbud. Derudover oplever man som regel folk kigge efter eksempelvis professionel girafsliber online, billig professionel girafsliber samt køb professionel girafsliber, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Find den bedste pris på professionel girafsliber

Det er efterhånden særdeles problemfrit for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige professionel girafsliber online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og herved har massevis af online forhandlere været presset til at at reducere prisniveauet på professionel girafsliber markant, og derudover sikre gratis levering.

Dog kan det imidlertid blive fordelagtigt at granske flere e-firmaer efter billige priser på professionel girafsliber online før du handler, så du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Du bør bare være årvågen med, at når en forhandler på nettet afsætter billige professionel girafsliber online til en udsalgspris der er uendeligt lav, er det for det meste være et karakteristika der viser en bedragerisk online shop. Handler med kort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, der sikrer os imod svindlende e-forretninger.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afdrage prisen på professionel girafsliber over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter bl.a. professionel girafsliber online og professionel girafsliber tilbud. Man ser desuden typisk online shoppere lede efter bl.a. billig professionel girafsliber, professionel girafsliber priser og køb professionel girafsliber.

Udforsk tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot fremskaffer stort set gavnlige genveje til at betragte ret mange andre brugeres tanker og derfor stiller vi forslag om, at du udforsker internet forretningens kritik inden du shopper billige professionel girafsliber online.

Facebook giver dig endvidere aldeles fine genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed. I øvrigt ser vi mange netshops hvor kunder kan formulere en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige professionel girafsliber online på en internet handler burde man ideelt set studere webbutikkens regler, dog er det typisk ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark og XL-Byg.

En anden løsning er at se om e-shoppen er medlem af e-mærket, fordi det typisk er en tilkendegivelse af at online forretningen efterkommer dansk lovgivning, foruden at online firmaet af og til overvåges af specialister der har megen viden om vilkårene.

Desuden tilbydes du chance for at få assistance, når du oplever vanskeligheder i processen med din handel med professionel girafsliber. Ydermere rekommanderer vi at kunden er sat ind i de mest relevante forhold der kan have indvirkning på købet af professionel girafsliber online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forretningen benytter.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne påvise købet af professionel girafsliber, uanset om man har handlet hos Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

Thomas C gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Mette Jørgensen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Else E gav 5 stjerner

Helt i orden.

Else Sørensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til når du køber online
1En del internet varehuse frembyder nu om dage et hav af forskellige billige muligheder for levering til professionel girafsliber. En af de mest anvendte er nu til dags levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo virkelig nem, og ofte desuden den mest prisbevidste metode til levering.
2Fragttiden er ekstremt væsentlig ifald du mangler dine nye varer om kort tid, så i det øjemed er det helt væsentligt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på professionel girafsliber. En hel del online butikker giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, som alligevel er betinget af at bestillingen realiseres forinden et angivent tidspunkt.
3Trustpilot byder på stort set stabile muligheder for at undersøge en række tidligere kunders betragtninger og af den grund er det at foretrække, at du vurderer online firmaets omtaler før du køber billige professionel girafsliber online. Facebook fremskaffer lige så vel absolut fantastiske muligheder for at få et kig ind i online butikkens kundefokus.
4Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du har bopæl i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den fragtmulighed er ret så afgørende i tilfælde af at du skal bruge professionel girafsliber om kort tid. Alternativt så frembyder flere online firmaer gratis levering, men undertiden er det under forudsætning af at der købes for et konkret beløb.
5Før folk shopper billige professionel girafsliber i en online virksomhed burde man reelt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsvilkår, det er dog ofte et omfattende projekt. Yderligere kan det være til hjælp at du er opmærksom på de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige professionel girafsliber online, som fx den returneringsret netbutikken benytter.
6Vi anbefaler at undersøge om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som generelt er et bevis på at internet forretningen imødekommer de officielle danske regler, foruden at internet shoppen en gang i mellem evalueres af eksperter som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Før folk bestiller billige professionel girafsliber hos en butik på nettet kunne de på en vis måde gennemløbe deres forretningsaftale.
7Det er ret så fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige professionel girafsliber på forskellige internet varehuse, og følgelig yder utallige netshops gebyrfri levering. Trods dette kan det trods alt vise sig smart at analysere forskellige online webshops efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris.
8Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en foranstaltning, hvilket garanterer dig som køber imod uærlige online webshops. Som en anden løsning kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage betalingen over en periode.
9Flere internet handler frembyder fragt uden omkostninger på professionel girafsliber, men tit gælder det kun hvis du handler for et bestemt beløb. Alternativt bør man beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, hvilket oftest er at få leveret dine produkter til et udleveringssted. Fragtmuligheden er som regel omvendt virkelig fleksibel. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.