Bygpris.dk

Professionel Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af professionel glasskærer.
Det er selvfølgelig super relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot professionel glasskærer.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de kendte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige professionel glasskærer fra webshop til webshop. Enkelte satser på lave priser, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes nær dig, og derigennem har de fleste adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggekæder samler produkter fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et stort sortiment af professionel glasskærer online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er specialister i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du opleve mere gavnlig rådgivning fra nogle som er eksperter i netop professionel glasskærer.
De fleste specialiserede netbutikker er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle professionel glasskærer online hos dem.
Mange små butikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

professionel glasskærer silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

professionel glasskærer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

professionel glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

professionel glasskærer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor kan du ofte kigge på vejrprognosen i dagene før arbejdets start, så du slipper for at det med et brag starter med at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
2Du må på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder sko og hjelm som sikrer dig overfor hændelige skader. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Måske det ville være relevant at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du benytter eksperthjælp kan det være fordelagtigt at indhente forslag fra en håndfuld selskaber.
4Planlægning vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal nedskrive en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din handlingsplan.
5Før du optager byggeprojektet må det være ufatteligt centralt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
7Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8Man skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit kan det være betydningsfuldt at du har grejet til disposition idet du starter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at inkludere disse omkostninger i byggeriets regnskab.
9Det kan være en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig ved større byggeopgaver. Flere byggeprojekter stiller krav om flere personer. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
10Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
11Du kan finde utallige guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder rigelig anvendelig oplysning, navnligt ifald man kigger i hele verden.
12Det viser sig essentielt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind inden du indleder arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig indkøbsliste med alle de ting der bliver brug for, og så efterse listen, således at du er sikker på at alt er som det skal være.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Flere online varehuse tildeler efterhånden diverse forskellige billige fragtmuligheder til professionel glasskærer. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken når du har lyst. Metoden er jo vældig uproblematisk, samt endda endda den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du burde endvidere vælge at få ordren sendt hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Muligheden er desværre en tak dyrere, men også ret nem med professionel glasskærer online. Den billigste form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nærved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på professionel glasskærer er jo ualmindeligt vigtig hvis du står og skal bruge ordren inden for kort tid, så herved er det helt aktuelt at vi finder den anslåede leveringsdato på professionel glasskærer. En hel del e-shops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, men husk at det antager at ordren indsendes tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Enkelte byggemarkeder yder levering uden beregning på professionel glasskærer online, men oftest stiller det krav om at man køber for et konkret beløb. Alternativt skulle man tage den mindst kostelige leveringsudgave, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig professionel glasskærer hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. De yder for eksempel afhentning af professionel glasskærer i disse områder:

Hørsholm, Herning, Brønshøj, Thisted, Frederiksværk, Værløse, Greve, Vordingborg, Farum, Hjørring, Kokkedal, Lystrup, Roskilde, Randers, Virum, Glostrup, Birkerød, Lillerød, Ikast, Søborg, Skive, Hobro, Vejle, Risskov, Hedehusene, Nørresundby, Haslev, Holstebro, Viborg, Brønderslev, Ballerup, Taastrup, Allerød, Rønne, Odense, Vanløse, Charlottenlund, Gladsaxe, Silkeborg, Gentofte, Tårnby, Helsingør, Kalundborg, Fredericia, Svendborg, Slagelse, Aabenraa, Nyborg, Ringsted, Tilst, Nærum, Køge, Horsens, Holbæk, Jyllinge, Frederiksberg, Vallensbæk, Struer, Frederikssund, Solrød Strand, Odder, Hedensted, Brabrand, Højbjerg, Brøndby, Valby, Næstved, Albertslund, Åbyhøj, København, Haderslev, Kolding, Frederikshavn, Ishøj, Nakskov, Sønderborg, Middelfart, Herlev, Dragør, Stenløse, Korsør, Lyngby, Aarhus, Hillerød, Grenaa, Rødovre, Aalborg, Skanderborg, Rudersdal, Nykøbing Falster, Esbjerg, Varde, Hvidovre, og Ølstykke, .

Klik-og-hent ift. professionel glasskærer er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at netshoppere ofte leder efter bl.a. professionel glasskærer tilbud og køb professionel glasskærer. Vi ser derudover som regel netshoppere efterspørge eksempelvis professionel glasskærer priser, billig professionel glasskærer samt professionel glasskærer online, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Gode tilbud på professionel glasskærer

Det er i dag ekstremt bekvemt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige professionel glasskærer online på flere internet virksomheder, og til tak har adskillige e-handler været presset til at at stampe salgspriserne på professionel glasskærer kolossalt, og ydermere præstere gratis fragt.

Trods dette kan det stadigvæk blive tiden værd at sammenligne forskellige shops på nettet efter rabatter og tilbud på professionel glasskærer online før du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Man skal bare ikke overse, at såfremt en e-butik udlover billige professionel glasskærer online på tilbud til en udsalgspris der anses for ufattelig billig, så burde det undertiden være en varsel om en falsk online butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, der garanterer køber overfor uægte firmaer på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen på professionel glasskærer ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at mennesker ofte søger for eksempel professionel glasskærer priser og køb professionel glasskærer. Vi ser derudover typisk online shoppere søge efter fx billig professionel glasskærer, professionel glasskærer tilbud samt professionel glasskærer online.

Tjek tidligere køberes betragtninger

Trustpilot medfører adskillige nyttige chancer for at eftersøge en stor gruppe tidligere brugeres betragtninger og derfor anbefaler vi, at du studerer internet virksomhedens omtaler forinden du placerer din ordre på billige professionel glasskærer online.

Facebook præsterer på samme måde ultra hæderlige genveje til at få en idé om internet webshoppens kundefokus. Derudover ses en række butikker på nettet som tilbyder folk at registrere en vurdering af deres køb, hvilket tilmed bør anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige professionel glasskærer online hos en e-butik kan de de facto betragte deres forretningsaftale, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave, især ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at se om online webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været et tegn på at online forhandleren accepterer de opstillede regler, udover at hjemmesiden regelmæssigt overvåges af sagkyndige som har meget erfaring med lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til support, såfremt du bliver udsat for besvær i processen med dit køb af professionel glasskærer. For øvrigt rekommanderer vi at man er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der kan have indvirkning på købet af professionel glasskærer online, som eksempelvis den returneringsret forretningen benytter.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan dokumentere sit køb af professionel glasskærer, ligegyldig om man bestiller hos Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Rasmus gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Karen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Lone gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Lars gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot fremskaffer en lang række fortræffelige muligheder for at eksaminere ret mange forhenværende brugeres synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du sonderer webshoppens anmeldelser før du shopper billige professionel glasskærer online. Facebook fører til desuden i højeste grad ærlige genveje til at få indtryk af internet forretningens troværdighed.
2Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog nødvendiggør at du er i kort afstand af online forretningens lager. Den slags levering kan vise sig at være rigtig afgørende i tilfælde af at du behøver professionel glasskærer med det samme. Alternativt så lover en hel del internet firmaer gebyrfri levering, men typisk er det forbeholdt når der aftages for et præcist beløb.
3Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en tryghed om at online virksomheden opretholder dansk lovgivning, og at e-butikken nu og da efterses af sagkyndige som kender lovene på området. Før folk handler billige professionel glasskærer på en online shop kunne de uden tvivl bese butikkens handelsbetingelser.
4Forud for at folk shopper billige professionel glasskærer på en webbutik kan de egentlig bese dens regler, men det er for det meste en omfattende opgave. Udover dette er det en hjælp at køber er på vagt for de mest vedkommende betingelser der kan influere på handlen med billige professionel glasskærer online, f.eks. den ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.
5Visse online webshops garanterer portofri fragt på professionel glasskærer, men for det meste under forudsætning af at der aftages for en præcis sum. Derudover burde man gribe den prisbilligste løsning til levering, der gerne er at få kørt ordren til et udleveringssted. Metoden viser sig typisk på den anden side rigtig overkommelig. Den prisbilligste form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
6Det har vist sig at være i høj grad smart for internetbrugere at finde information om priser online på billige professionel glasskærer hos flere online forretninger, og derfor tilbyder massevis af e-firmaer levering uden gebyr. Trods dette kan det immervæk blive lukrativt at checke nogle forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så man er sikret at antage den mindst kostelige pris.
7Størstedelen af internet forhandlere tilbyder til alt held en lang række forskellige billige metoder til levering til professionel glasskærer. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når du har tid. Fragtløsningen er nemlig super problemfri, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige leveringsløsning.
8Fragttiden er jo usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at man har behov for pakken øjeblikkeligt, så i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved professionel glasskærer. En hel del internet butikker garanterer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, men husk at det betinges af at orden realiseres før et angivent klokkeslæt.
9Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en forordning, der hjælper køberen imod fup firmaer på nettet. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare pengene over en længere periode.