Bygpris.dk

Professionel Multimeter

Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af professionel multimeter.
Der kan være forskel på priserne på billige professionel multimeter fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver de bedste priser, imens øvrige har en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggecentre.
Flere byggekæder har et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare professionel multimeter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Af den grund har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig få fat i varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af professionel multimeter online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige specialiserede netbutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo kan du forvente ekstra kompetent sparring fra mennesker som er eksperter i lige præcis professionel multimeter.
Majoriteten af webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du køber professionel multimeter online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
professionel multimeter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

professionel multimeter silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

professionel multimeter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

professionel multimeter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du starter dit byggeprojekt kan det være meget essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at renoveringen påvirker naturen.
3Du kan finde utallige guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er anvendeligt med ret så meget almennyttig info, særligt hvis du søger på engelsk.
4For opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor kan du hyppigt lægge mærke til vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så det ikke uventet går i gang med at regne nøjagtig som du vil i gang med dit store byggeprojekt.
5Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det er en god idé at tage noter til hver eneste udgift, og bagefter dokumentere ens købspris for dem en ad gangen.
6Du kan overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Ifald du køber hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at lede efter forslag fra forskellige virksomheder.
7Der præsenterer sig ofte uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med omfattende opgaver, og som følge heraf viser det sig vigtigt at der afsættes rigeligt med tid i køreplanen, som gør at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
8Muligvis kan det blive essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt forinden du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at notere en punktforms liste som samler alt det du skal bruge, og som det næste gennemløbe listen, med øje for at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
9Du vil for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit vil det være fordelagtigt at du har det parat akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere udgifterne hertil i budgettet.
10Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er krævende byggeprojekter. Krævende projekter gør krav på flere personer. Dertil bør det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Godt forarbejde er kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver tidsplanen.
12Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hjelm og sko der sikrer dig mod potentielle skader. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En stor portion online butikker yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmidler til professionel multimeter. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi du så nemt kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig temmelig uproblematisk, samt typisk desuden den mest letkøbte mulighed for levering.

Du bør omvendt udse dig at bestille levering hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne bliver uheldigvis en kende mere omkostningsfuld, men ydermere ret så fleksibel ved køb af professionel multimeter online. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du opholder dig i kort afstand af online firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på professionel multimeter kan i nogle tilfælde være yderst vigtig når man mangler din ordre omgående, så herved er det sandelig klogt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for professionel multimeter. En række e-handler – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, men glem ikke at det antager at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt, således at de kan nå at få varerne skippet afsted forud for at de lageransatte holder fyraften.

Nogle få netbutikker præsterer fragt uden betaling på professionel multimeter online, men for det meste forudsætter det at du køber for en præcis sum. I øvrigt burde man udse dig den mest letkøbte leveringstype, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre udlover click-and-collect hvor du bestiller billig professionel multimeter hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på professionel multimeter i følgende byer:

Nærum, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Svendborg, Gentofte, Thisted, Middelfart, Hillerød, Horsens, Herning, Dragør, Rudersdal, Odense, Valby, Herlev, Lyngby, Glostrup, Lystrup, Frederikssund, Brønderslev, Hobro, Nakskov, Kalundborg, Ølstykke, Roskilde, Allerød, Aarhus, Hedensted, Søborg, Tilst, Vallensbæk, Solrød Strand, Nyborg, Esbjerg, Taastrup, Højbjerg, Hvidovre, Vejle, Næstved, Silkeborg, Struer, Skanderborg, Helsingør, Charlottenlund, Gladsaxe, Frederiksværk, Slagelse, Jyllinge, Viborg, Ringsted, Vordingborg, Værløse, Ballerup, Frederiksberg, Rødovre, Albertslund, Varde, Frederikshavn, Odder, Haslev, København, Holbæk, Kolding, Sønderborg, Skive, Farum, Lillerød, Brabrand, Vanløse, Hørsholm, Haderslev, Birkerød, Randers, Korsør, Stenløse, Hjørring, Grenaa, Holstebro, Nørresundby, Brønshøj, Kokkedal, Ishøj, Aalborg, Tårnby, Risskov, Hedehusene, Greve, Rønne, Brøndby, Køge, Ikast, Virum, Fredericia, og Aabenraa, .

Afhentning ift. professionel multimeter er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis professionel multimeter priser og professionel multimeter tilbud. Man ser derudover ofte netshoppere lede efter eksempelvis professionel multimeter online, køb professionel multimeter og billig professionel multimeter, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Få rabat på professionel multimeter

Det er jo efterhånden virkelig nemt for enhver at søge sig frem til priser på billige professionel multimeter online hos flere outlets på nettet, og af den grund har mange e-firmaer været presset til at at tvinge priserne på professionel multimeter betragteligt, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at granske forskellige netshops efter tilbud og udsalg på professionel multimeter online inden du shopper, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre være opmærksom på, at i tilfælde af at en online forretning reklamerer billige professionel multimeter online på tilbud til en tilbudspris der anses for ubegribelig gunstig, så kan det undertiden være et symbol på en snydagtig internet shop. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en retningslinje, der beskytter køberen overfor bedrageriske e-forhandlere.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at betale pengene til professionel multimeter over en længere periode. Det fås typisk i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Ses der på tallene fremstår det markant, at folk som regel søger efter eksempelvis billig professionel multimeter og professionel multimeter priser. Foruden dette ser man ofte mennesker søge bl.a. køb professionel multimeter, professionel multimeter tilbud og professionel multimeter online.

Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot tilbyder fuldt ud fremragende muligheder for at læse en række aktuelle køberes oplevelser og af den grund kan det være til hjælp, at du kigger på webbutikkens ratings forinden du handler billige professionel multimeter online.

Facebook genererer endvidere temmelig fine genveje til at få indsigt i e-forretningens kundefokus. Her ses nogle e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige professionel multimeter online på en internet forhandler burde de for at være sikker gennemlæse webbutikkens vilkår, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, som ofte er en garanti for at webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet firmaet regelmæssigt kigges til af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at få hjælp, ifald du skulle få problemer i forbindelse med dit indkøb af professionel multimeter. Yderligere stiller vi forslag om at du er påpasselig med de mest basale forhold der indvirker på bestillingen af professionel multimeter online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online butikken tilbyder.

Her er det tillige relevant, at man når som helst beholder sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af professionel multimeter, uagtet om man har handlet ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan eller XL-Byg.

Lene O gav 5 stjerner

god service

Søren gav 4 stjerner

Perfekt køb

Else gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Per Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til køb på nettet
1Nogle få netbutikker garanterer fragtfri levering på professionel multimeter, men i reglen er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Som alternativ bør du vælge den mest betalelige leveringsform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop. Metoden er desværre på den anden side ekstremt let. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
2Leveringshastigheden er naturligvis særligt central hvis du mangler din ordre inden for få dage, så derfor er det naturligvis klogt at man ser nærmere på leveringstidspunktet for professionel multimeter. En masse internet selskaber garanterer billig 1 dags fragt på en masse produkter, men det er underforstået at ordren køres igennem forud for et konkret tidspunkt.
3En række online outlets foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til professionel multimeter. En sikker vinder er i vore dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer præcis når det passer dig. Muligheden er jo ultra fremkommelig, samt typisk ydermere den mindst kostelige fragtform.
4Generelt anbefaler vi at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, grundet at det ofte er et bevis på at e-forhandleren lever op til de opstillede regler, samt at internet forhandleren hyppigt besigtiges af fagfolk der kender vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige professionel multimeter i en internet handler burde de egentlig kigge på netbutikkens forretningsbetingelser.
5Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, hvilket bistår kunden overfor fup netshops. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at dække pengene i flere bidder.
6Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog stiller krav om at du bor i kort afstand af webshoppens lager. Den leveringsmetode kan vise sig at være usædvanlig vigtig forudsat man står og skal bruge professionel multimeter om få sekunder. Alternativt så garanterer indtil flere internet handler fragt uden betaling, men tit kun ifald man shopper for en fastsat sum.
7Det er usædvanlig uproblematisk for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige professionel multimeter på forskellige online firmaer, og på grund af dette præsterer adskillige webshops fragt uden gebyr. Trods dette kan det trods alt vise sig rentabelt at checke nogle netbutikker efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
8Inden nogen handler billige professionel multimeter i en e-forretning bør de helt sikkert tyde butikkens handelsaftale, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Udover dette går vi ind for at kunden er vidende om de mest essentielle forhold der har betydning for shopping af billige professionel multimeter online, som eksempelvis den returneringsret netbutikken tilsikrer.
9Trustpilot genererer relativt gode chancer for at evaluere ret mange eksisterende konsumenters iagttagelser og herved er det en hjælp, at du eksaminerer webshoppens ratings inden du handler billige professionel multimeter online. Facebook byder på også temmelig gavnlige muligheder for at få et kig ind i webbutikkens troværdighed.