Bygpris.dk

Professionel Vertikalskærer

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Læs mere
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Læs mere
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Læs mere
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Læs mere
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal afveje om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot professionel vertikalskærer.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får information omkring professionel vertikalskærer.
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige professionel vertikalskærer fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor læse netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber produkter fra mange specialbutikker, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af professionel vertikalskærer online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derved har folk valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at undgå fragtomkostningen, og endda skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Følgelig vil du modtage ekstremt indsigtsfuld hjælp fra folk med specialistviden i netop professionel vertikalskærer.
De fleste nicheforhandlere er små virksomheder, som oftest er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du handler professionel vertikalskærer online på deres webshop.
Flertallet af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

professionel vertikalskærer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

professionel vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

professionel vertikalskærer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

professionel vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde anskaffe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse håndværkere.
2Der viser sig stort set altid uventede udfordringer når det gælder store projekter, og derfor kan det vise sig afgørende at man har afsat en del tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du bør nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm som sikring mod potentielle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
4I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør notere ens udgift ved dem enkeltvis.
5Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Det forudsætter altså at projektet influerer positivt på miljøet.
6Der findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube yder assistance med ret så meget gavnlig information, i særlig grad såfremt man benytter den engelske version.
7Man vil på ingen måde gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet ved hånden forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indregne disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
9Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en fundamental rolle. Således skal du ofte tjekke prognosen for vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
10Det anbefales at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt ift. omfangsrige ombygninger. Store byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Endvidere må det blive hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Det bliver fundamentalt at have de fornødne byggematerialer indkøbt inden du kaster dig over håndværket. Du kan udfærdige en simpel indkøbsliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og så eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
12Forud for at du går i gang med byggeriet kan det vise sig højst vigtigt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

Størstedelen af online forretninger foreslår nu en række forskellige billige leveringsløsninger til professionel vertikalskærer. En af de mest moderne er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig i høj grad gnidningsløs, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte form for fragt.

Du burde lige så vel beslutte dig for at bestille pakken til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Den viser sig beklageligvis en lille smule mere pebret, men endvidere usædvanlig enkel med professionel vertikalskærer online. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du befinder dig nærved e-forretningens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på professionel vertikalskærer er virkelig vigtig hvis du skal bruge varerne om et øjeblik, og herved er det i sandhed væsentligt at vi ser det forventede leveringstidspunkt for professionel vertikalskærer. En række netbutikker – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, som imidlertid er afhængig af at handlen laves forinden et fast tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken skippet afsted inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle internet varehuse lover levering uden gebyr på professionel vertikalskærer online, men ofte er det kun gældende hvis man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt må man udse dig den mest betalelige leveringsform, som ofte vil være at få bragt produkterne til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder udlover afhentning hvor man handler billig professionel vertikalskærer derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på professionel vertikalskærer i følgende områder:

Lystrup, Lyngby, Thisted, Ølstykke, Risskov, København, Struer, Nørresundby, Rødovre, Allerød, Tilst, Højbjerg, Roskilde, Vanløse, Frederikssund, Aarhus, Frederiksværk, Helsingør, Silkeborg, Greve, Brønshøj, Frederikshavn, Sønderborg, Hillerød, Esbjerg, Køge, Hobro, Ikast, Herlev, Brabrand, Haderslev, Kalundborg, Ringsted, Brønderslev, Brøndby, Stenløse, Kokkedal, Hedehusene, Kolding, Ishøj, Tårnby, Svendborg, Herning, Haslev, Åbyhøj, Aalborg, Vejle, Holbæk, Korsør, Rudersdal, Nykøbing Falster, Hvidovre, Gladsaxe, Skive, Horsens, Albertslund, Charlottenlund, Viborg, Hørsholm, Taastrup, Rønne, Odense, Hedensted, Nakskov, Dragør, Frederiksberg, Virum, Varde, Middelfart, Næstved, Fredericia, Skanderborg, Randers, Solrød Strand, Birkerød, Odder, Vallensbæk, Gentofte, Farum, Nyborg, Værløse, Jyllinge, Aabenraa, Holstebro, Slagelse, Vordingborg, Hjørring, Søborg, Grenaa, Valby, Glostrup, Nærum, Lillerød, og Ballerup, .

Click-and-collect ift. professionel vertikalskærer er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når vi kigger i søgedata er det klart, at folk typisk søger blandt andet professionel vertikalskærer tilbud og køb professionel vertikalskærer. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge bl.a. professionel vertikalskærer online, billig professionel vertikalskærer og professionel vertikalskærer priser, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Rabat på professionel vertikalskærer

Det har vist sig at være ret fleksibelt for os alle at søge information om priser på billige professionel vertikalskærer online på tværs af internet butikker i Danmark, og følgelig har en lang række forretninger på nettet set sig tvunget til at presse prisen på professionel vertikalskærer betragteligt, og i øvrigt præstere gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønsomt at efterprøve enkelte e-butikker efter tilbud og rabatter på professionel vertikalskærer online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Man må dog være klar over, at hvis en netshop afhænder billige professionel vertikalskærer online til salg for en pris som anses for enormt beskeden, så kan det undertiden være en indikator for en falsk e-handler. Kortkøb er trods alt en del af et reglement, der beskytter dig som kunde overfor uoprigtige internet selskaber.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere pengene til professionel vertikalskærer i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på data bliver det markant, at online shoppere som regel leder efter blandt andet billig professionel vertikalskærer og køb professionel vertikalskærer. Derudover oplever man som regel netshoppere søge efter bl.a. professionel vertikalskærer tilbud, professionel vertikalskærer priser og professionel vertikalskærer online.

Læs tidligere køberes evalueringer

Trustpilot præsterer tilpas fine muligheder for at udforske ret mange tidligere konsumenters evalueringer og af den grund går vi ind for, at du besigtiger e-forhandlerens vurderinger forud for at du køber billige professionel vertikalskærer online.

Facebook genererer for øvrigt evigt gode metoder til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Herinde ser vi en række internet varehuse hvor kunder kan publicere en omtale af deres køb, hvilket tillige bør bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige professionel vertikalskærer online på en webbutik kan man til hver en tid løbe igennem netshoppens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, især hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan derfor være at kontrollere om webshoppen er verificeret af e-mærket, da det længe har været et tegn på at internet butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren nu og da overværes af specialister der har meget erfaring med vedtægterne på området.

Desuden får du chance for at blive assisteret, såfremt du skulle få besvær i processen med din ordre på professionel vertikalskærer. For øvrigt støtter vi at køber er klar over de mest centrale retningslinjer der kan have betydning for købet af professionel vertikalskærer online, til eksempel hvilken ombytningsret netbutikken benytter.

Her er det ligeledes essesentielt, at man når som helst sikrer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bevidne sit køb af professionel vertikalskærer, uanset om man køber fra Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Maria N gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Pia Kristensen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Peter Madsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jette gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Forud for at nogen køber billige professionel vertikalskærer hos en internet butik burde de sådan set løbe igennem e-shoppens betingelser, men det er mange gange et omfattende projekt. Tillige er det smart at kunden er påpasselig med de mest vedkommende betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige professionel vertikalskærer online, fx hvilken byttepolitik virksomheden har.
2Trustpilot fremskaffer en række sikre chancer for at dechifrere ganske mange nuværende kunders tanker og på grund af dette støtter vi, at du beser online forretningens kritik forud for at du shopper billige professionel vertikalskærer online. Facebook forærer dig endvidere forholdsvis uafhængige genveje til at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus.
3Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der assisterer dig imod svindlende firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at dække omkostningerne af flere omgange.
4Det er virkelig let gængeligt for os alle at finde de bedste tilbud online på billige professionel vertikalskærer i blandt flere online butikker, og til tak yder en hel del online forhandlere portofri fragt. Det kan dog trods alt være smart at checke visse online varehuse efter tilbud og rabat før du handler, sådan at du er på den sikre side med at modtage den laveste pris.
5En stor portion outlets på nettet giver i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtformer til professionel vertikalskærer. En favorit er i vore dage udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Den er altså rigtig smertefri, og oftest tilmed den billigste leveringsmetode.
6Flere internet forretninger byder på fragt uden beregning på professionel vertikalskærer, men i reglen gælder det kun hvis du indkøber for en konkret sum. Ellers bør man vælge den billigste slags levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Leveringstypen bliver til tider endvidere virkelig ukompliceret. Den billigste type af levering er dog at du selv henter varerne.
7Leveringstidspunktet er ret vital ifald vi mangler varerne fluks, så i det øjemed er det altså på sin plads at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for professionel vertikalskærer. Størstedelen af netbutikker tilsiger billig 1 dags fragt på adskillige produkter, som antager at bestillingen køres igennem forinden et fastslået tidspunkt.
8Vi anbefaler generelt at kontrollere om netbutikken er støttet af e-mærket, siden det bør være en sikkerhed for at e-handlen forsvarer de danske retningslinjer, og at online shoppen løbende overværes af jurister der har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden folk shopper billige professionel vertikalskærer i en online virksomhed burde man i princippet gennemløbe webbutikkens forretningsaftale.
9Den billigste leveringsmulighed vil til enhver tid være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets adresse. Den leveringsløsning er selvfølgelig ret afgørende såfremt vi absolut skal bruge professionel vertikalskærer omgående. Alternativt så sikrer flere online butikker levering uden betaling, men i reglen forudsætter det at man shopper for en konkret pris.