Bygpris.dk

Profilfræser

Festool Profilfræser HW, skaft 12 mm HW R20.5/16/D32/57 S12
1.020 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D42/R6
610 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D42/13/R6+12
590 kr.
Læs mere
Proxxon Micro-profilfræser MP 400
1.440 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D19/R5/R4
425 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 12 mm HW D 52/R1ss S12
735 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/R4/R4
475 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D38,1/R6,35/R6,35
540 kr.
Læs mere
Profilfræser m/kuglelejer
169 kr.
Læs mere
Profilfræser m/kuglelejer
161 kr.
Læs mere
Profilfræser
149 kr.
Læs mere
Profilfræser
149 kr.
Læs mere
Profilfræser 12,7 mm KwB 7568-20
229 kr.
Læs mere
Profilfræser 25,7 mm KwB 7559-20
206 kr.
Læs mere
Profilfræser Kreator KRT060130
180 kr.
Læs mere
Profilfræser med kuglelejer Kreator KRT060125
195 kr.
Læs mere
Profilfræser Kreator KRT060105
180 kr.
Læs mere
Profilfræser med kuglelejer Kreator KRT060115
205 kr.
Læs mere
Profilfræser 39,2 mm KwB 7567-20
320 kr.
Læs mere
Profilfræser 28,1 mm 7569-20
208 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i priserne på billige profilfræser fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne selv. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt varesortiment, og andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan afveje om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot profilfræser.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring profilfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og kendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre samler produkter fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af profilfræser online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og hermed har mange chancen for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du køber profilfræser online hos dem.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få skarpere priser.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem vil du modtage mere konstruktiv assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis profilfræser.
Danmarks største byggecentre
profilfræser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

profilfræser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

profilfræser silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

profilfræser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er rigelige mængder af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med enormt meget anvendelig info, ikke mindst ifald du benytter engelske ord i din søgning.
2Inden du igangsætter byggeprojektet må det være yderst fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Ofte vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være forstandigt at beskrive alle udgifter, og herefter nedfælde billige priser på dem alle sammen.
4Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Således bør du jævnligt tjekke prognosen for vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at regne absolut lige når du står midt i dit komplekse byggeprojekt.
5Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggeopgaver. Omfattende byggerier behøver mere end en person. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt at være flere om det.
6Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en klar arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter strategien.
7Der viser sig som regel ubelejlige problemstillinger i tilfælde med omfangsrige projekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at man afsætter nok tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
8Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet når byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte betinger at renoveringen influerer positivt på miljøet.
9Potentielt kan det blive essentielt at have alle bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du kaster dig over håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig oversigt indeholdende det der skal bruges, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er sikker på at alt er klar.
10Du skal nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
11Du bør reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagmand til områder af det. Ifald du indhenter professionel hjælp vil det oftest være en god idé at få priser fra en håndfuld håndværkere.
12Man bør aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig en fordel at du har udstyret tilgængeligt idet du tager fat på byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

De fleste internet outlets tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige fragtformer til profilfræser. En der er meget almindelig er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså ret praktisk, og mange gange derudover den prisbilligste fragtløsning.

Du kunne tillige beslutte dig for at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er sædvanligvis en sjat mere pebret, men endvidere ultra simpel ift. profilfræser online. Den mindst kostelige form for fragt er unægtelig at hente varerne selv, men det forudsætter at du bor i nærheden af online forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på profilfræser kan være temmelig udslagsgivende forudsat vi absolut skal bruge varen straks, og derfor er det rigtig relevant at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for profilfræser. Flere online forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer online, som er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klar forud for at logistikpersonalet har fri.

Nogle få webshops tilbyder fragtfri levering på profilfræser online, men tit under forudsætning af at du bestiller for en konkret sum. I øvrigt må man vælge den billigste metode til levering, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

Masser af netshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig profilfræser online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på profilfræser i følgende byer:

Ølstykke, Valby, Nærum, Ringsted, Horsens, Nyborg, Hjørring, Kolding, Køge, Helsingør, Esbjerg, Stenløse, Greve, Thisted, Haderslev, Herlev, Åbyhøj, Holstebro, Svendborg, Gladsaxe, Odense, Værløse, Brøndby, Rødovre, Frederiksværk, Herning, Randers, Vanløse, Viborg, Struer, Vejle, Søborg, Grenaa, Tårnby, Næstved, Kalundborg, Hedehusene, Frederikssund, Aarhus, Virum, Brønderslev, Charlottenlund, Vordingborg, Ikast, Fredericia, Aabenraa, Sønderborg, Tilst, Nykøbing Falster, Nakskov, Varde, Hedensted, Aalborg, Ishøj, Ballerup, Glostrup, Taastrup, Slagelse, Brabrand, Silkeborg, Lystrup, Højbjerg, Allerød, Nørresundby, Farum, Jyllinge, Lillerød, Middelfart, Holbæk, Frederiksberg, Risskov, Roskilde, Skanderborg, Brønshøj, Lyngby, Hvidovre, Albertslund, Dragør, Birkerød, Hørsholm, Gentofte, Skive, Haslev, Hobro, Rudersdal, Solrød Strand, Vallensbæk, Hillerød, Frederikshavn, Rønne, Korsør, Kokkedal, Odder, og København, .

Click-and-collect for profilfræser er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at folk ofte søger bl.a. profilfræser priser og køb profilfræser. Derudover oplever vi tit netshoppere søge efter fx profilfræser tilbud, billig profilfræser samt profilfræser online, plus de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4.

Find den bedste pris på profilfræser

Det er i dag ret smart for os alle at søge sig frem til priser på billige profilfræser online på flere internet forhandlere i Danmark, og for det har adskillige online virksomheder ikke kunne lade være med at mindske prisen på profilfræser enormt, og derudover yde gratis levering.

Derfor kan det imidlertid blive lukrativt at tjekke et par forskellige forhandlere på nettet efter billige priser på profilfræser online inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre være årvågen med, at såfremt en e-forretning forhandler billige profilfræser online for en tilbudspris som virker usædvanlig fremragende, kunne det ofte være et kendetegn på en bedragerisk internet shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket passer på dig imod uoprigtige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at honorere pengene til profilfræser af flere omgange. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når der ses på data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger fx profilfræser online og køb profilfræser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter bl.a. profilfræser priser, billig profilfræser samt profilfræser tilbud.

Gennemsøg andre menneskers betragtninger

Trustpilot bringer dig temmelig passende genveje til at gøre dig bekendt med en længere række nuværende konsumenters bedømmelser og derved kan det anbefales, at du analyserer online forhandlerens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige profilfræser online.

Facebook frembringer ligeledes de facto strålende metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. Foruden det ses endda internet handler som giver kunderne mulighed for at meddele en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige må benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige profilfræser online på en internet handler bør man for at være på den sikre side få overblik over forhandlerens betingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, specielt hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Et nemmere alternativ kunne måske være at bemærke om online forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en angivelse af at webbutikken opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at internet selskabet lejlighedsvis overværes af eksperter der har indsigt i lovene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til opbakning, ifald du oplever vanskeligheder i processen med din shopping med profilfræser. I øvrigt kan det anbefales at køberen er påpasselig med de mest centrale vedtægter der indvirker på købet af profilfræser online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-firmaet bruger.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af profilfræser, uafhængig af om man bestiller ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark eller Silvan.

Birthe Sørensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Marianne Christensen gav 4 stjerner

Nemt køb

Lars gav 5 stjerner

I gør det super godt

Ole Rasmussen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til online shopping
1Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en anordning, hvilket assisterer køber overfor svindlende internet outlets. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale regningen ude i fremtiden.
2Det har vist sig at være særdeles smertefrit for købere at finde de bedste tilbud online på billige profilfræser i blandt forskellige internet foretagender, og med det motiv yder massevis af e-forhandlere billig fragt. Det kan dog ikke desto mindre være gavnligt at sammenholde et par shops på nettet efter billige priser inden du bestiller, så man er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris.
3Den billigste slags levering er unægtelig at du selv henter varerne, men dette beroer på at du lever tæt på online webshoppens lager. Den fragtform kan vise sig at være ret betydningsfuld hvis man behøver profilfræser nu og her. Alternativt så sikrer en hel del online firmaer fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du handler for en præcis sum.
4Nogle få internet foretagender byder på fri fragt på profilfræser, men for det meste er det kun gældende hvis du shopper for et bestemt beløb. Desuden må man snuppe den mest betalelige fragtløsning, der gerne er at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver i regelen derudover ualmindeligt smart. Den billigste form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er et sympol på at webshoppen anerkender de danske retningslinjer, foruden at forretningen af og til besøges af fagfolk der forstår de gældende regler. Inden folk shopper billige profilfræser på en netshop kunne de for at være på den sikre side sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår.
6Masser af forhandlere på nettet yder i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til profilfræser. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente bestillingen når du har tid. Muligheden er nemlig temmelig ligetil, og desuden ligeledes den billigste leveringsmodel.
7Trustpilot bringer dig altid gode muligheder for at kigge på diverse øvrige forbrugeres vurderinger og på grund af dette anbefales det, at du kigger på online webshoppens kritik inden du handler billige profilfræser online. Facebook yder derudover nogle passelige metoder til at få indblik i internet butikkens kundefokus.
8Fragttiden kan vise sig at være yderst betydningsfuld om vi skal bruge dine nye produkter omgående, så af den grund er det komplet essentielt at vi gransker den forventede leveringsdato ved profilfræser. En hel del netbutikker stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men vær på vagt da det nødvendiggør at ordren gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
9Forinden folk køber billige profilfræser hos en butik på nettet kan de de facto sætte sig ind i dens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende. Yderligere kan det være til hjælp at køber er sat ind i de mest essentielle vilkår der gælder for bestillingen af billige profilfræser online, fx den byttepolitik internet selskabet bruger.