Bygpris.dk

Profilhegn

Fsc Lige Top Profilhegn 60x30x2000
40 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn til 174x95 cm - sortgrundet
749 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret sort
1.599 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn 174x129 cm. - trykimp.
699 kr.
Læs mere
Fsc Stolpe T/profilhegn Ende 90x90x2700
229 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn til 174x173 cm grundmalet sort
1.299 kr.
Læs mere
Fsc Stolpe T/profilhegn Mellem 90x90x2700
229 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm grundmalet sort
1.399 kr.
Læs mere
Fsc Stolpe T/profilhegn Hjørne 90x90x2700
249 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn til 174x134 cm - sortgrundet
999 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret
1.299 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn 174x166 cm. - trykimp.
899 kr.
Læs mere
Fsc Buet Top Profilhegn 22x120x2000
50 kr.
Læs mere
Fsc Profilhegn 22x120x2000
40 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn 174x91 cm. - trykimp.
499 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm
1.099 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare profilhegn.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
For mange er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af profilhegn.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Man bør derfor læse butikkens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige profilhegn fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har mange adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har man valget om at slippe for fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af profilhegn online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved er det forventeligt at du får en høj grad af konstruktiv sparring fra mennesker som er eksperter i netop profilhegn.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber profilhegn online på deres webshop.
Flertallet af nichebutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

profilhegn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

profilhegn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

profilhegn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

profilhegn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et budget for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det må være rationelt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kan undersøge omkostningen ved dem slavisk.
2I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
3Du finder utrolig mange guides og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig rigelig anvendelig info, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
4Før du går i gang med arbejdet er det meget vigtigt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
5Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som sikrer dig imod eventuelle skader. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke får hjælp fra en professionel.
6Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således må du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre dit komplekse byggeprojekt.
7Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til projektet, navnlig ved store arbejdsopgaver. Nogle byggerier stiller krav om flere folk. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
8Det viser sig fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug forud for at du igangsætter dit arbejde. Du kunne lave en simpel indkøbsliste som indeholder de materialer du får brug for, og bagefter tjekke punkterne, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Der viser sig stort set altid pludselige hovedpiner i forbindelse med store byggeprojekter, og som følge heraf er det af stor betydning at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
10Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må forfatte en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder arbejdsplanen.
11Du skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Det er smart at have værktøjet ved hånden før du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
12Du burde måske tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal købe professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Hvis du henter assistance fra en professionel kan det være optimalt at lede efter en pris fra forskellige entreprenører.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En række online varehuse foreslår i dag diverse billige fragtmetoder til profilhegn. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig usædvanlig let, og endda endvidere den mest prisbevidste slags levering.

Du kunne omvendt tænke over at vælge afsending til din bolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen er gerne en tand mere pebret, men samtidig ultra nem for profilhegn online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som dog betinges af at du opholder dig i nærheden af online virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på profilhegn kan i nogle tilfælde være super væsentlig hvis du mangler produkterne med det samme, og i det øjemed er det komplet klogt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid ved profilhegn. Adskillige internet outlets – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, så de kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet inden lagerpersonalet har fri.

Indtil flere online varehuse frembyder gratis levering på profilhegn online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. Alternativt burde man gribe den mest letkøbte leveringsmetode, som oftest er at få bragt varerne til en pakkeshop.

Størstedelen af netshops frembyder klik-og-hent hvor man handler billig profilhegn derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne giver blandt andet afhentning af profilhegn i følgende byer:

Middelfart, Herlev, Kolding, Esbjerg, Glostrup, Hørsholm, Hobro, Hillerød, Dragør, Slagelse, Randers, Frederikssund, Aalborg, Nørresundby, Herning, Helsingør, Åbyhøj, Holstebro, Odense, Gentofte, Aabenraa, Nærum, Jyllinge, Roskilde, Valby, Skive, Haderslev, København, Brønderslev, Stenløse, Vanløse, Fredericia, Holbæk, Tilst, Frederiksværk, Solrød Strand, Lystrup, Brønshøj, Charlottenlund, Hvidovre, Grenaa, Højbjerg, Skanderborg, Vejle, Aarhus, Taastrup, Hjørring, Brabrand, Ringsted, Haslev, Værløse, Viborg, Rønne, Kokkedal, Ballerup, Virum, Birkerød, Greve, Varde, Gladsaxe, Silkeborg, Ishøj, Hedensted, Frederikshavn, Vallensbæk, Horsens, Farum, Allerød, Rudersdal, Ølstykke, Nyborg, Hedehusene, Odder, Køge, Struer, Ikast, Lillerød, Korsør, Tårnby, Sønderborg, Vordingborg, Frederiksberg, Brøndby, Lyngby, Risskov, Kalundborg, Søborg, Albertslund, Nakskov, Næstved, Rødovre, Thisted, Svendborg, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect af profilhegn er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker typisk søger fx profilhegn online og profilhegn tilbud. Vi ser desuden jævnligt mennesker kigge efter fx billig profilhegn, profilhegn priser samt køb profilhegn, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Spar penge på profilhegn

Det er jo efterhånden ret overkommeligt for internetbrugere at sammenholde priser på billige profilhegn online fra diverse e-butikker, og følgelig har en hel del e-forhandlere været tvunget til at stampe prisen på profilhegn voldsomt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid vise sig nyttigt at efterse nogle e-butikker efter tilbud og udsalg på profilhegn online før du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Man må dog være årvågen med, at i tilfælde af at en webbutik tilbyder billige profilhegn online til en pris der virker umådelig billig, er det for det meste være et faresignal om en uægte internet shop. Betalinger med kort er dog indbefattet af en anordning, der assisterer folk imod uærlige online webshops.

Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du foretrækker at betale omkostningerne til profilhegn over en længere periode. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. køb profilhegn og billig profilhegn. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis profilhegn tilbud, profilhegn priser samt profilhegn online.

Se nærmere på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder immervæk gode muligheder for at undersøge adskillige eksisterende konsumenters synspunkter og af den grund foreslåes det, at du ser nærmere på e-butikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige profilhegn online.

Facebook resulterer i på samme måde en lang række strålende chancer for at få indblik i online shoppens kundefokus. I øvrigt ses endda internet firmaer som giver folk mulighed for at notere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige profilhegn online på en internet virksomhed kan de ideelt set have øje for webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er en garanti for at internet selskabet imødekommer de officielle danske regler, samt at internet webshoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af fagmænd som er meget fortrolige de gældende vilkår.

Derudover giver det dig chance for støtte, for så vidt du møder udfordringer ved dit køb af profilhegn. Tilsvarende er det at foretrække at du er påpasselig med de mest vitale bestemmelser gældende for købet af profilhegn online, som for eksempel den ombytningsret online butikken tilbyder.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man stadig beholder sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan påvise bestillingen af profilhegn, hvad end man handler fra Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Lars gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Pia P gav 4 stjerner

SUPER

Marianne gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Anders T gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til online indkøb
1Den mest betalelige fragtløsning er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens adresse. Den fragtmetode kan være meget relevant forudsat man behøver profilhegn nu og her. Alternativt så tilbyder visse e-handler i Danmark fri fragt, men typisk kræves det at der bestilles for en fastsat pris.
2Trustpilot giver dig immervæk strålende chancer for at kontrollere mange forhenværende kunders observationer og af den grund anbefaler vi, at du betragter netbutikkens vurderinger inden du bestiller billige profilhegn online. Facebook genererer derudover de facto fremragende genveje til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed.
3Før nogen køber billige profilhegn hos en online webshop bør de de facto gennemse webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig interessant. I øvrigt rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige profilhegn online, for eksempel hvilken returpolitik internet selskabet garanterer.
4Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af et reglement, hvilket skærmer folk overfor uærlige internet shops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre omkostningerne over en periode.
5En række outlets på nettet udlover heldigvis diverse billige leveringsformer til profilhegn. Den mest anvendte er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo yderst enkel, og desuden tilmed den billigste leveringsløsning.
6Leveringstiden er jo særligt central om man absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, og derfor er det utvivlsomt på sin plads at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for profilhegn. Adskillige internet outlets præsterer billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, som er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et aftalt tidspunkt.
7Det er jo efterhånden ret smart for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige profilhegn på forskellige outlets på nettet, og ergo præsterer langt de fleste e-handler billig levering. Det kan ikke desto mindre vise sig lønnende at kigge forbi nogle forskellige online webshops efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.
8Nogle få netshops lover levering uden gebyr på profilhegn, men for det meste er det betinget af at du køber for en bestemt pris. I øvrigt skal du udvælge den mest billige form for fragt, hvilket mange gange vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen er en gang i mellem desuden særdeles ukompliceret. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
9Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en tilkendegivelse af at online virksomheden overholder de danske regler, samt at internet butikken hyppigt revurderes af fagfolk som forstår reglerne på området. Før folk handler billige profilhegn på en butik på nettet kunne de helt sikkert få overblik over forhandlerens forretningsbetingelser.