Bygpris.dk

Profilsål

Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-F
235 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-V10
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R18KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R6KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KX
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KX
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix Profilsål SSH-STF-LS130-90 GR
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KV
250 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af profilsål.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
Der er ikke lighed i priserne på billige profilsål hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode priser, hvorimod øvrige vil have faglig sparring. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Nogle byggecentre sælger et stort udvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare profilsål.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og pga. det har kunderne chancen for at handle online og hente produkterne personligt. Derfor har man valget om at slippe for fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne hurtigere.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af profilsål online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Størstedelen af niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Pga. dette forventes det at du får endnu mere brugbar assistance fra mennesker med specialistviden i netop profilsål.
En masse nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der tit er danske, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle profilsål online på deres side.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

profilsål bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

profilsål harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag over 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

profilsål jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

profilsål silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør ikke mangle grej. Jævnligt kan det være smart at have udstyret tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden afgørende at tillægge de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Der er en hel række guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube yder assistance med enormt meget nyttig info, navnligt såfremt du leder på engelsk.
3Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter stiller krav om flere mennesker. Endvidere må det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
4Der kommer ofte uventede problemer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i planen, så man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
5Måske det viser sig fundamentalt at du har samtlige materialer disponible på forhånd inden du starter eksekveringen. Du kan med fordel sammensætte en punktforms indkøbsliste som samler alle de ting der skal bruges, og som det næste granske materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
6For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. Således bør du løbende undersøge vejrberetningerne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du er startet på dit komplicerede projekt.
7Du bør overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør have assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Forudsat at du søger assistance fra en fagmand er det lukrativt at søge en pris fra diverse selskaber.
8I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes når renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for planeten.
9Forud for at du starter byggeprojektet kan det blive ganske essentielt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er smart med fokus på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
11Typisk vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er en god idé at tage noter til samtlige omkostninger, og så kortlægge ens udgift ved hver eneste af dem.
12Planlægning vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du må forfatte en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af strategien.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Masser af byggeforretninger tilbyder heldigvis flere billige leveringsudgaver til profilsål. Den mest anvendte er p.t. levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig i høj grad enkel, samt typisk også den billigste leveringsløsning.

Du burde også overveje at få ordren leveret til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden viser sig gennemsnitligt en sjat mere pebret, men ligeledes rigtig smart ift. profilsål online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du er tæt på e-handlens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på profilsål er jo særdeles vital i tilfælde af at man behøver produktet om et øjeblik, så derfor er det forholdsvis centralt at du studerer den estimerede leveringstid ved profilsål. En række online forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men det er afhængig af at handlen laves før et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne afsendt inden de lageransatte har fyraften.

Enkelte butikker på nettet sikrer fragt uden omkostninger på profilsål online, men ofte stiller det krav om at man handler for et fastslået beløb. Desuden burde du vælge den mest betalelige fragttype, der ofte vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

De store byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du køber billig profilsål hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på profilsål i følgende områder:

Hobro, Horsens, Middelfart, Dragør, Randers, Varde, Aarhus, Vejle, Albertslund, Struer, Vanløse, København, Skanderborg, Virum, Holstebro, Taastrup, Lyngby, Greve, Odense, Hedehusene, Hørsholm, Brøndby, Haderslev, Roskilde, Aalborg, Birkerød, Frederiksværk, Gentofte, Sønderborg, Svendborg, Aabenraa, Åbyhøj, Valby, Frederikshavn, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Esbjerg, Kokkedal, Rødovre, Vordingborg, Brønshøj, Stenløse, Skive, Brabrand, Hvidovre, Ølstykke, Lillerød, Silkeborg, Haslev, Herlev, Nørresundby, Gladsaxe, Farum, Hjørring, Nyborg, Ringsted, Fredericia, Solrød Strand, Lystrup, Viborg, Nakskov, Nærum, Søborg, Brønderslev, Glostrup, Herning, Frederikssund, Risskov, Grenaa, Holbæk, Slagelse, Helsingør, Odder, Rønne, Hedensted, Korsør, Tilst, Køge, Allerød, Jyllinge, Værløse, Ishøj, Rudersdal, Hillerød, Vallensbæk, Kalundborg, Tårnby, Kolding, Ballerup, Ikast, Næstved, Højbjerg, Thisted, og Charlottenlund, .

Afhentning for profilsål er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. billig profilsål og profilsål priser. Vi ser derudover ofte netshoppere søge for eksempel køb profilsål, profilsål tilbud samt profilsål online, plus de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4.

Spar penge på profilsål

Det er jo efterhånden yderst ukompliceret for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige profilsål online hos diverse e-forretninger, og følgelig har en hel del butikker på nettet fundet det nødvendigt at nedbringe prisen på profilsål betydeligt, og endda præstere billig fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig smart at efterse nogle få forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på profilsål online inden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at få den bedste pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Man bør dog være klar over, at når en netshop udbyder billige profilsål online for en pris som virker umådelig fordelagtig, kan det tit være en indikation på en uægte netbutik. Bestillinger med kort er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, som assisterer dig som kunde overfor bedrageriske internet selskaber.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil klare beløbet til profilsål ude i fremtiden. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man ser på tendenserne er det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. billig profilsål og profilsål tilbud. Vi ser derudover mange gange online shoppere lede efter eksempelvis profilsål priser, profilsål online og køb profilsål.

Tjek andre menneskers anbefalinger

Trustpilot giver dig nogle strålende chancer for at gennemsøge en stor portion tidligere brugeres tanker og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemsøger online forhandlerens omtaler inden du placerer din ordre på billige profilsål online.

Facebook byder på derudover nogle gavnlige genveje til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Desuden møder vi mange internet varehuse hvor du kan sammensætte en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige profilsål online på en internet webshop bør man de facto læse deres handelsbetingelser, dog er det gerne et omfattende arbejde, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne være at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, siden det er et fingerpeg om at internet forretningen tilslutter sig de opstillede regler, foruden at internet forhandleren jævnligt overværes af jurister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Det giver dig chance for support, såfremt du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af profilsål. Derudover går vi ind for at du er obs på de væsentligste vilkår der gælder for bestillingen af profilsål online, som fx den returrettighed internet butikken bruger.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man stadig beholder ens faktura, således man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af profilsål, uagtet om man bestiller hos Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Per D gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Else gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Thomas D gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Mette F gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til online shopping
1Fragttiden er jo virkelig afgørende ifald man absolut skal bruge produktet lige om lidt, så i det øjemed er det ganske på sin plads at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved profilsål. Masser af internet selskaber byder på billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, som nødvendiggør at der bestilles tidligere end et besluttet tidspunkt.
2Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af et reglement, der forsvarer dig som køber imod uægte butikker på nettet. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere regningen over en periode.
3Den mest betalelige løsning vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den løsning forudsætter at du har bopæl nær internet butikkens bopæl. Den leveringstype er naturligvis særligt relevant når vi har behov for profilsål straks. Alternativt så lover visse e-forhandlere fragt uden beregning, men typisk kun såfremt du shopper for en fastsat sum.
4Enkelte webshops garanterer fri fragt på profilsål, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man bestiller for et fastslået beløb. Desuden kunne man beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, hvilket ofte vil blive at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig undertiden til gengæld vældig overkommelig. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
5Det er særligt ligetil for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige profilsål på flere webbutikker, og til gengæld garanterer langt de fleste online varehuse fragt uden gebyr. Til gengæld kan det til hver en tid være profitabelt at undersøge nogle online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
6Temmelig mange internet forretninger tildeler til alt held diverse billige fragtmuligheder til profilsål. En af de mest moderne er nu om dage pakkeshops, hvor du selv afhenter din pakke når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ret så fremkommelig, og ofte ydermere den billigste leveringsversion.
7Før nogen shopper billige profilsål i en butik kunne man i reglen gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det at foretrække at køber er klar over de mest centrale regler der har indvirkning på købet af billige profilsål online, som fx hvilken byttepolitik internet butikken bruger.
8Trustpilot fører til forholdsvis troværdige genveje til at vurdere en række eksisterende forbrugeres vurderinger og derved foreslår vi, at du betragter online firmaets anmeldelser før du handler billige profilsål online. Facebook giver dig desuden ganske belejlige chancer for at få en idé om e-handlens kundetilfredshed.
9Generelt anbefaler vi at tjekke om netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det bør være en sikring om at e-firmaet overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at online forretningen løbende revurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Før nogen handler billige profilsål på en e-shop behøver de reelt bese shoppens handelsvilkår.